%100 Pamuk Erkek Over Size Siyah Ve Beyaz Basic Sade T-Shirt Günlük Giyim Bisiklet Yaka Tişört En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
%100 Pamuk Erkek Over Size Siyah Ve Beyaz Basic Sade T-Shirt Günlük Giyim Bisiklet Yaka Tişört Şu Anki Fiyatı 250.0 Tl'den Satılmaktadır.
%100 Pamuk Erkek Over Size Siyah Ve Beyaz Basic Sade T-Shirt Günlük Giyim Bisiklet Yaka Tişört Kullanıcılar Memnun Mu?
%100 Pamuk Erkek Over Size Siyah Ve Beyaz Basic Sade T-Shirt Günlük Giyim Bisiklet Yaka Tişört Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
%100 Pamuk Erkek Over Size Siyah Ve Beyaz Basic Sade T-Shirt Günlük Giyim Bisiklet Yaka Tişört Ürün Açıklaması
%100 Pamuk Erkek Over Size Siyah Ve Beyaz Basic Sade T-Shirt Günlük Giyim Bisiklet Yaka Tişört Ürününün Satıcısı, belyy %100 Pamuk Erkek Over Size Siyah Ve Beyaz Basic Sade T-Shirt Günlük Giyim Bisiklet Yaka Tişört ürününü 250.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
%100 Pamuk Erkek Over Size Siyah Ve Beyaz Basic Sade T-Shirt Günlük Giyim Bisiklet Yaka Tişört Ürün Hakkındaki Yorumlar
250.0 Tl ye satışta olan %100 Pamuk Erkek Over Size Siyah Ve Beyaz Basic Sade T-Shirt Günlük Giyim Bisiklet Yaka Tişört Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: ÇOK İNCE KUMAŞI RAHAT FAKAT AMA LAKİN ÇOK BÜYÜK. 1.75 BOYUN ÜZERİNDE OLANLAR ALSIN BENİM GİBİ KISA BOYLU OLANLAR SAKIN ALMASIN. BENİM GİBİ İADE VERMEK ZORUNDA KALIRSINIZ. MİNİMUM 175-180 CM BOY 75-80 KG VE ÜSTÜ OLANLAR ALABİLİRLER.
İsim: Harun R. E.
Tarih: 28 Ağustos 2024
Beden: Boy:165cm
Satıcı: Belyy
Yorum: güzel beğendim
İsim: İ** K** B**
Tarih: 20 Ağustos 2024
Beden: Beden:L/XL
Yorum: YATARKEN GİYİYORUM.ÇOK BEĞENDİM.
İsim: M** T**
Tarih: Elite Üye
Beden: 17 Temmuz 2024
Yorum: kalitesi çok güzel
İsim: A** T**
Tarih: 28 Haziran 2024
Beden: Beden:S/M
%100 Pamuk Erkek Over Size Siyah Ve Beyaz Basic Sade T-Shirt Günlük Giyim Bisiklet Yaka Tişört Ürüne Dair Sorular
Soru: 100 100 pamuk mu
Cevap: Evet Efendim
Soru: Kilo 95 boy 182
Cevap: Merhaba, 2XL-3XL alabilirsiniz efendim.
Soru: 190 beden 75 kilo
Cevap: Merhaba efendim, L-XL alabilirsiniz.
Soru: 1.80 boy 80 kilo
Soru: iç gösterir mi ? ve pamuk kalitesi nasıl
Cevap: Merhaba efendim, hayır iç göstermez kaliteli bir üründür.
Soru: sm bedebin uzunluk kaç cm
Cevap: S 73 m 74 cm efendim
Soru: Kilo 95 boy 182 kac beden uygun
Soru: merhabalar 180 boy 100 kilo kaç beden önerirsiniz ben bir miktarda bol giyiniyorum
Cevap: Merhabalar, kalıplarımız geniş efendim 2XL tercih edebilirsiniz
Soru: 1.74 63 kilo hangi beden??
Cevap: Merhaba, s-m alabilirsiniz efendim.
Soru: kumaş iç gösteren tarzda mı
Cevap: Hayır göstermez efendim.
Soru: boy 172 kilo 88 kaç beden olur
Cevap: Merhaba efendim, s/m alabilirsiniz.
Soru: 71 kg 174 boy beden nedir acaba
Soru: kumaş kalitesi nasıl iç gösteriyormu
Cevap: Merhaba efendim, hayır iç göstermez. Kalitemizin arkasındayız.
Soru: Merhabalar,176 boy 65 kilo hangi bedeni alabilirim
%100 Pamuk Erkek Over Size Siyah Ve Beyaz Basic Sade T-Shirt Günlük Giyim Bisiklet Yaka Tişört Ürüne Ait Fotoğraflar
%100 Pamuk Erkek Over Size Siyah Ve Beyaz Basic Sade T-Shirt Günlük Giyim Bisiklet Yaka Tişört En Uygun Satış Linki
%100 Pamuk Erkek Over Size Siyah Ve Beyaz Basic Sade T-Shirt Günlük Giyim Bisiklet Yaka Tişört Şu Anki Fiyatı 250.0 Tl'den Satılmaktadır.
%100 Pamuk Erkek Over Size Siyah Ve Beyaz Basic Sade T-Shirt Günlük Giyim Bisiklet Yaka Tişört Kullanıcılar Memnun Mu?
%100 Pamuk Erkek Over Size Siyah Ve Beyaz Basic Sade T-Shirt Günlük Giyim Bisiklet Yaka Tişört Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
%100 Pamuk Erkek Over Size Siyah Ve Beyaz Basic Sade T-Shirt Günlük Giyim Bisiklet Yaka Tişört Ürün Açıklaması
%100 Pamuk Erkek Over Size Siyah Ve Beyaz Basic Sade T-Shirt Günlük Giyim Bisiklet Yaka Tişört Ürününün Satıcısı, belyy %100 Pamuk Erkek Over Size Siyah Ve Beyaz Basic Sade T-Shirt Günlük Giyim Bisiklet Yaka Tişört ürününü 250.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
%100 Pamuk Erkek Over Size Siyah Ve Beyaz Basic Sade T-Shirt Günlük Giyim Bisiklet Yaka Tişört Ürün Hakkındaki Yorumlar
250.0 Tl ye satışta olan %100 Pamuk Erkek Over Size Siyah Ve Beyaz Basic Sade T-Shirt Günlük Giyim Bisiklet Yaka Tişört Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: ÇOK İNCE KUMAŞI RAHAT FAKAT AMA LAKİN ÇOK BÜYÜK. 1.75 BOYUN ÜZERİNDE OLANLAR ALSIN BENİM GİBİ KISA BOYLU OLANLAR SAKIN ALMASIN. BENİM GİBİ İADE VERMEK ZORUNDA KALIRSINIZ. MİNİMUM 175-180 CM BOY 75-80 KG VE ÜSTÜ OLANLAR ALABİLİRLER.
İsim: Harun R. E.
Tarih: 28 Ağustos 2024
Beden: Boy:165cm
Yorum: güzel beğendim
İsim: İ** K** B**
Tarih: 20 Ağustos 2024
Beden: Beden:L/XL
Yorum: YATARKEN GİYİYORUM.ÇOK BEĞENDİM.
İsim: M** T**
Tarih: Elite Üye
Beden: 17 Temmuz 2024
Yorum: kalitesi çok güzel
İsim: A** T**
Tarih: 28 Haziran 2024
Beden: Beden:S/M
%100 Pamuk Erkek Over Size Siyah Ve Beyaz Basic Sade T-Shirt Günlük Giyim Bisiklet Yaka Tişört Ürüne Dair Sorular
Soru: 100 100 pamuk mu
Cevap: Evet Efendim
Soru: Kilo 95 boy 182
Soru: 190 beden 75 kilo
Soru: 1.80 boy 80 kilo
Soru: iç gösterir mi ? ve pamuk kalitesi nasıl
Cevap: Merhaba efendim, hayır iç göstermez kaliteli bir üründür.
Soru: sm bedebin uzunluk kaç cm
Cevap: S 73 m 74 cm efendim
Soru: Kilo 95 boy 182 kac beden uygun
Soru: merhabalar 180 boy 100 kilo kaç beden önerirsiniz ben bir miktarda bol giyiniyorum
Cevap: Merhabalar, kalıplarımız geniş efendim 2XL tercih edebilirsiniz
Soru: 1.74 63 kilo hangi beden??
Cevap: Merhaba, s-m alabilirsiniz efendim.
Soru: kumaş iç gösteren tarzda mı
Cevap: Hayır göstermez efendim.
Soru: boy 172 kilo 88 kaç beden olur
Soru: 71 kg 174 boy beden nedir acaba
Soru: kumaş kalitesi nasıl iç gösteriyormu
Cevap: Merhaba efendim, hayır iç göstermez. Kalitemizin arkasındayız.
Soru: Merhabalar,176 boy 65 kilo hangi bedeni alabilirim
%100 Pamuk Erkek Over Size Siyah Ve Beyaz Basic Sade T-Shirt Günlük Giyim Bisiklet Yaka Tişört Ürüne Ait Fotoğraflar
%100 Pamuk Erkek Over Size Siyah Ve Beyaz Basic Sade T-Shirt Günlük Giyim Bisiklet Yaka Tişört En Uygun Satış Linki
belyy %100 Pamuk Erkek Over Size Siyah Ve Beyaz Basic Sade T-Shirt Günlük Giyim Bisiklet Yaka Tişört Fiyatı, Yorumları - Trendyol
belyy %100 Pamuk Erkek Over Size Siyah Ve Beyaz Basic Sade T-Shirt Günlük Giyim Bisiklet Yaka Tişört yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com