MaviDalgalar
Bilgili
11918 3 lü Motivasyon Stickerlı Kokusuz Spor Su Matarası - Su Şişesi - Renkli Suluk Alınır Mı?
11918 3 lü Motivasyon Stickerlı Kokusuz Spor Su Matarası - Su Şişesi - Renkli Suluk Şu Anki Fiyat Aralığı 268.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
11918 3 lü Motivasyon Stickerlı Kokusuz Spor Su Matarası - Su Şişesi - Renkli Suluk Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
11918 3 lü Motivasyon Stickerlı Kokusuz Spor Su Matarası - Su Şişesi - Renkli Suluk Hakkında yaklaşık 26 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6 .
11918 3 lü Motivasyon Stickerlı Kokusuz Spor Su Matarası - Su Şişesi - Renkli Suluk Teknik Açıklamalar
11918 3 lü Motivasyon Stickerlı Kokusuz Spor Su Matarası - Su Şişesi - Renkli Suluk Ürününün Satıcısı, Porsima 11918 3 lü Motivasyon Stickerlı Kokusuz Spor Su Matarası - Su Şişesi - Renkli Suluk ürününü 268.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
11918 3 lü Motivasyon Stickerlı Kokusuz Spor Su Matarası - Su Şişesi - Renkli Suluk Kullanıcı Geri Bildirimleri
268.0 Tl ye satışta olan 11918 3 lü Motivasyon Stickerlı Kokusuz Spor Su Matarası - Su Şişesi - Renkli Suluk Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
26 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6
Yorum: çok güzel en büyük evde ben kullanıyorum kucuk iki tane yi kızlarım kullanıyor
İsim: N** Ö** E**
Tarih: 03 Ocak 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Turuncu Elma
Yorum: gayet kullanışlı
İsim: **** ****
Tarih: 15 Mayıs 2024
Satıcı: Neptün Life
Yorum: Çooookkkkk beğendim fotoğraftaki gibi iyi ki almışım artık günlük net su içiyorum
İsim: G** A** D**
Tarih: 05 Ocak 2024
Yorum: teşekkürler
İsim: E** T**
Tarih: 08 Mayıs 2024
Yorum: Cok begendim
Tarih: 29 Aralık 2023
Yorum: Siyah isteseydim siyah alırdım
Tarih: 30 Nisan 2024
Yorum: Ürünün rengini çok beğenerek aldım ancak şu matarasının büyük olanının pipeti daha önce başka satıcıdan aldığım pipet uzunluğundan daha kısa pipet kısa olunca kullanışlı olmuyor . Orta boyun pipet uzunluğunu henüz denemedim. Bu konuda iyileştirme yapılmalı.Mataranın rengi canlı. İki yıldızı bu yüzden eksilttim.
İsim: B** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 08 Ocak 2024
Yorum: Rengi fotoğraftaki gibi canlı değil onun dışında güzel
İsim: A** A**
Tarih: 17 Şubat 2024
Yorum: hayal kırıklığı büyük olan 2 lt kafasınamı dikecek çocuk orta olanında pipeti kırık çöp
Tarih: 04 Haziran 2024
Yorum: Plastiği aşırı kalitesiz ve damlatıyor beni çok üzdü rengide farklı geldi yazıklar olsjn
İsim: S** N** Ö**
Tarih: 26 Haziran 2024
Yorum: en buyuk olanin pipetli icme agizligi var zannediyodum yada parcasi eksik geldi bilmiyorum hic bekledigim gbi olmadi hiccc iade edicem urunun girsellede alakasi yokki hic sevmedim
İsim: B** A**
Yorum: İstediğim renk gelmemiş begenmedik
İsim: N** B**
Tarih: 01 Mayıs 2024
Yorum: gayet güzel tek sıkıntı resimdeki renkleri gelmedi ama yinede teşekkür ederim
İsim: S** k**
Yorum: buyuk sisenin kapagi yamuk icindeki aparati gelmedi
Tarih: 04 Mayıs 2024
Yorum: ben pembe mor aldım siz siyah yollamışsınız yoksa iptal edin ne saçmalıktır ya çocuk heyecanla beklerken gelen renge bakın çocuğumu aglattiniz sagolmayin
Yorum: rengi farklı geldi ve parçası eksik beğenmedim
İsim: Betül Ö.
Tarih: 20 Mayıs 2024
11918 3 lü Motivasyon Stickerlı Kokusuz Spor Su Matarası - Su Şişesi - Renkli Suluk Merak Edilenler Neler?
Soru: 3 boy mu geliyor
Cevap: Evet efendim
Soru: her biri kaç mlim acaba
Cevap: Merhaba, 2 L, 900 mL, 300 mL'dir.
Soru: Su akıtıyor mu
Cevap: Hayır efendim
Soru: şu akıtırmı
Cevap: su akıtma yapmaz efendim
Soru: kaç numara plastik
Cevap: merhaba plastik numarası 5tir.
Soru: Cam mı plastikmi
Cevap: Plastik efendim
Soru: plastik numarası kaçtır acaba bilginiz varmı?
Cevap: plastik numarası 5tir.
Soru: mrb 3 ününde ayrı askıları var mı
Cevap: merhaba efendim askıları mevcut değildir.
Soru: içinde pipet varmı?
Cevap: Merhaba evet pipetli üründür
Soru: Mrb gorseldeki ebruli mor renk geliyo dimi bide yaninda sticker geliyomu acaba
Soru: efendim iyi akşamlar şu matarasindan 502 yapitirici nasıl çıkar iz bırakmadan rengi vs herhangi bir şeyi bozulmadan
Cevap: merhaba efendim maalesef konu hakkında bilgimiz bulunmuyor
Soru: Ben pipetini uzun istiyorum kisa gelmez dimi bide urun kirilmadan gelirmi acaba
Cevap: Merhaba uzun pipet sağlam şekilde gönderilecektir iyi günlerde kullanın
Soru: ürün camı yoksa plastik mi
Cevap: ürün plastiktir efendim
Soru: ürün gorseldeki renklwrmi geliyor acaba?
Cevap: merhaba efendim görseldeki gibi gönderilmektedir.
Soru: Merhaba ürünün plastik numarası kaçtır?
Soru: merhaba ürünün plastik numarası kaçtır ögrenebilirmiyim
Cevap: İthalatını yaptığımız Tritan mataralarımızın, Tarım İl Müdürlüğü tarafından yapılan testlerden sonra sağlığa uygundur onaylıdır Bilginize sunarız. Not: Tritan hammadde Amerikan Eastman firmasının ürettiği BPA içermeyen sağlığa zararı olmayan hammaddedir. Yeni Üretilen bu hammadde, hammadde sembolleri içerisinde uluslararası yetkili kurumlar tarafından 7 numara ( Diğer ) katagorisine eklenmiştir. Bilgi : Sağlığa zararlı olan ürünler analizleri yapılmadan ülkemize ithalatı gerçekleşmemektedir. Saygılarımızla
Soru: ürün bulaşık makinasında yıkanabilir mi
Cevap: bulaşık makinesinde yıkamaya uygun değildir efendim
Soru: 3d sticker geliyormu
Cevap: merhaba efendim ürün stickerları ilanda görseldeki gibidir.
Soru: resimdeki gibi 3 adet değil mi öyle ise uygun fyt
Cevap: evet efendm
Soru: Merhaba ürün hepsi pipetli mi acaba
Cevap: En küçük boyu pipetsiz efendim diğerleri pipetli
11918 3 lü Motivasyon Stickerlı Kokusuz Spor Su Matarası - Su Şişesi - Renkli Suluk Görseller
11918 3 lü Motivasyon Stickerlı Kokusuz Spor Su Matarası - Su Şişesi - Renkli Suluk En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
11918 3 lü Motivasyon Stickerlı Kokusuz Spor Su Matarası - Su Şişesi - Renkli Suluk Şu Anki Fiyat Aralığı 268.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
11918 3 lü Motivasyon Stickerlı Kokusuz Spor Su Matarası - Su Şişesi - Renkli Suluk Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
11918 3 lü Motivasyon Stickerlı Kokusuz Spor Su Matarası - Su Şişesi - Renkli Suluk Hakkında yaklaşık 26 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6 .
11918 3 lü Motivasyon Stickerlı Kokusuz Spor Su Matarası - Su Şişesi - Renkli Suluk Teknik Açıklamalar
11918 3 lü Motivasyon Stickerlı Kokusuz Spor Su Matarası - Su Şişesi - Renkli Suluk Ürününün Satıcısı, Porsima 11918 3 lü Motivasyon Stickerlı Kokusuz Spor Su Matarası - Su Şişesi - Renkli Suluk ürününü 268.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
11918 3 lü Motivasyon Stickerlı Kokusuz Spor Su Matarası - Su Şişesi - Renkli Suluk Kullanıcı Geri Bildirimleri
268.0 Tl ye satışta olan 11918 3 lü Motivasyon Stickerlı Kokusuz Spor Su Matarası - Su Şişesi - Renkli Suluk Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
26 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6
Yorum: çok güzel en büyük evde ben kullanıyorum kucuk iki tane yi kızlarım kullanıyor
İsim: N** Ö** E**
Tarih: 03 Ocak 2024
Yorum: gayet kullanışlı
Tarih: 15 Mayıs 2024
Yorum: Çooookkkkk beğendim fotoğraftaki gibi iyi ki almışım artık günlük net su içiyorum
İsim: G** A** D**
Tarih: 05 Ocak 2024
Yorum: teşekkürler
İsim: E** T**
Yorum: Cok begendim
Tarih: 29 Aralık 2023
Yorum: Siyah isteseydim siyah alırdım
Yorum: Ürünün rengini çok beğenerek aldım ancak şu matarasının büyük olanının pipeti daha önce başka satıcıdan aldığım pipet uzunluğundan daha kısa pipet kısa olunca kullanışlı olmuyor . Orta boyun pipet uzunluğunu henüz denemedim. Bu konuda iyileştirme yapılmalı.Mataranın rengi canlı. İki yıldızı bu yüzden eksilttim.
İsim: B** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 08 Ocak 2024
Yorum: Rengi fotoğraftaki gibi canlı değil onun dışında güzel
İsim: A** A**
Tarih: 17 Şubat 2024
Yorum: hayal kırıklığı büyük olan 2 lt kafasınamı dikecek çocuk orta olanında pipeti kırık çöp
Tarih: 04 Haziran 2024
Yorum: Plastiği aşırı kalitesiz ve damlatıyor beni çok üzdü rengide farklı geldi yazıklar olsjn
İsim: S** N** Ö**
Tarih: 26 Haziran 2024
Yorum: en buyuk olanin pipetli icme agizligi var zannediyodum yada parcasi eksik geldi bilmiyorum hic bekledigim gbi olmadi hiccc iade edicem urunun girsellede alakasi yokki hic sevmedim
İsim: B** A**
Yorum: İstediğim renk gelmemiş begenmedik
İsim: N** B**
Tarih: 01 Mayıs 2024
Yorum: gayet güzel tek sıkıntı resimdeki renkleri gelmedi ama yinede teşekkür ederim
İsim: S** k**
Yorum: buyuk sisenin kapagi yamuk icindeki aparati gelmedi
Yorum: ben pembe mor aldım siz siyah yollamışsınız yoksa iptal edin ne saçmalıktır ya çocuk heyecanla beklerken gelen renge bakın çocuğumu aglattiniz sagolmayin
Yorum: rengi farklı geldi ve parçası eksik beğenmedim
İsim: Betül Ö.
Tarih: 20 Mayıs 2024
11918 3 lü Motivasyon Stickerlı Kokusuz Spor Su Matarası - Su Şişesi - Renkli Suluk Merak Edilenler Neler?
Soru: 3 boy mu geliyor
Soru: her biri kaç mlim acaba
Cevap: Merhaba, 2 L, 900 mL, 300 mL'dir.
Soru: Su akıtıyor mu
Cevap: Hayır efendim
Soru: şu akıtırmı
Cevap: su akıtma yapmaz efendim
Soru: kaç numara plastik
Soru: Cam mı plastikmi
Cevap: Plastik efendim
Soru: plastik numarası kaçtır acaba bilginiz varmı?
Cevap: plastik numarası 5tir.
Soru: mrb 3 ününde ayrı askıları var mı
Cevap: merhaba efendim askıları mevcut değildir.
Soru: içinde pipet varmı?
Cevap: Merhaba evet pipetli üründür
Soru: Mrb gorseldeki ebruli mor renk geliyo dimi bide yaninda sticker geliyomu acaba
Soru: efendim iyi akşamlar şu matarasindan 502 yapitirici nasıl çıkar iz bırakmadan rengi vs herhangi bir şeyi bozulmadan
Cevap: merhaba efendim maalesef konu hakkında bilgimiz bulunmuyor
Soru: Ben pipetini uzun istiyorum kisa gelmez dimi bide urun kirilmadan gelirmi acaba
Cevap: Merhaba uzun pipet sağlam şekilde gönderilecektir iyi günlerde kullanın
Soru: ürün camı yoksa plastik mi
Cevap: ürün plastiktir efendim
Soru: ürün gorseldeki renklwrmi geliyor acaba?
Cevap: merhaba efendim görseldeki gibi gönderilmektedir.
Soru: Merhaba ürünün plastik numarası kaçtır?
Soru: merhaba ürünün plastik numarası kaçtır ögrenebilirmiyim
Cevap: İthalatını yaptığımız Tritan mataralarımızın, Tarım İl Müdürlüğü tarafından yapılan testlerden sonra sağlığa uygundur onaylıdır Bilginize sunarız. Not: Tritan hammadde Amerikan Eastman firmasının ürettiği BPA içermeyen sağlığa zararı olmayan hammaddedir. Yeni Üretilen bu hammadde, hammadde sembolleri içerisinde uluslararası yetkili kurumlar tarafından 7 numara ( Diğer ) katagorisine eklenmiştir. Bilgi : Sağlığa zararlı olan ürünler analizleri yapılmadan ülkemize ithalatı gerçekleşmemektedir. Saygılarımızla
Soru: ürün bulaşık makinasında yıkanabilir mi
Cevap: bulaşık makinesinde yıkamaya uygun değildir efendim
Soru: 3d sticker geliyormu
Cevap: merhaba efendim ürün stickerları ilanda görseldeki gibidir.
Soru: resimdeki gibi 3 adet değil mi öyle ise uygun fyt
Cevap: evet efendm
Soru: Merhaba ürün hepsi pipetli mi acaba
Cevap: En küçük boyu pipetsiz efendim diğerleri pipetli
11918 3 lü Motivasyon Stickerlı Kokusuz Spor Su Matarası - Su Şişesi - Renkli Suluk Görseller

11918 3 lü Motivasyon Stickerlı Kokusuz Spor Su Matarası - Su Şişesi - Renkli Suluk En Uygun Satış Linki

Porsima 11918 3 lü Motivasyon Stickerlı Kokusuz Spor Su Matarası - Su Şişesi - Renkli Suluk Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Porsima 11918 3 lü Motivasyon Stickerlı Kokusuz Spor Su Matarası - Su Şişesi - Renkli Suluk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.