22 Inç 56cm 100w Mega Boy Ring Light Led Halka, Kuaför Ve Makyaj Çekim Işığı Bu Ürünü Almalı Mı-

Guzin

Bilgili
22 Inç 56cm 100w Mega Boy Ring Light Led Halka, Kuaför Ve Makyaj Çekim Işığı En Düşük Fiyat Nerede?
22 Inç 56cm 100w Mega Boy Ring Light Led Halka, Kuaför Ve Makyaj Çekim Işığı Şu Andaki Değeri 2489.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

22 Inç 56cm 100w Mega Boy Ring Light Led Halka, Kuaför Ve Makyaj Çekim Işığı Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

22 Inç 56cm 100w Mega Boy Ring Light Led Halka, Kuaför Ve Makyaj Çekim Işığı Hakkında yaklaşık 35 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .

22 Inç 56cm 100w Mega Boy Ring Light Led Halka, Kuaför Ve Makyaj Çekim Işığı Teknik Bilgiler

_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Youtuber canlı yayınları, Kalıcı makyaj uygulamalar, İpek ki̇rpi̇k uygulamaları, Kuaför fotoğraf çeki̇mleri̇, Ürün çeki̇mleri̇, Tattoo dövme i̇şlemleri̇ ve stüdyonuzda yanınızda taşımaya müsait çantası i̇le çeki̇mleri̇ni̇ze parlaklık ve profesyonelli̇k katacaktır. Parlama ve gölge yapmaksizin fotoğraf ve vi̇deolarinizda kullanabi̇leceği̇ni̇z bi̇r ürün_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
3 adet telefon tutucu mevcuttur 360 derece dönebi̇len oynar başliği ve bükülebi̇len boyun tasarimi sayesi̇nde ci̇hazinizi i̇stedi̇ği̇ni̇z şeki̇lde konumlandirabi̇li̇rsi̇ni̇z – yumuşak kaymaz ped sayesi̇nde ci̇hazinizi çi̇zmeden sabi̇t tutar_x000D_
_x000D_
Ürünün arkasinda bulunan 2 adet usb portu sayesi̇nde ci̇hazlarinizi kullanirken şarja takabi̇li̇rsi̇ni̇z_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Açıklama:_x000D_
_x000D_
_x000D_
3 renk, kademesiz karartma ışık, beyaz ışık, sıcak ışık, yumuşak ışık._x000D_
_x000D_
_x000D_
2M ayarlanabilir ışık standı_x000D_
_x000D_
_x000D_
Sosyal Medya kullanımları _x000D_
_x000D_
_x000D_
Tattoo ( dövme ) uygulamaları_x000D_
_x000D_
_x000D_
Ve güzellik merkezleri uygulamaları _x000D_
_x000D_
_x000D_

Özellikler: >_x000D_
_x000D_
_x000D_
renk sıcaklığı: 3200K-5500K _x000D_
_x000D_
_x000D_
ışık kaynağı: yüksek kalite LED SMD_x000D_
_x000D_
_x000D_
LED ampuller: 600pcs_x000D_
_x000D_
_x000D_
güç: 100W_x000D_
_x000D_
Paket içeriği:_x000D_
_x000D_
_x000D_

1 Adet Işık Halkası >_x000D_
_x000D_

1 Adet Güç Kablosu >_x000D_
_x000D_

1 Adet Uzaktan Kumanda >_x000D_
_x000D_

3 Adet Telefon Tutucu >_x000D_
_x000D_

2.10 Metre Döküm Stand Ayak >_x000D_
_x000D_

1 Adet Taşıma Çantası >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_

22 Inç 56cm 100w Mega Boy Ring Light Led Halka, Kuaför Ve Makyaj Çekim Işığı Ürününün Satıcısı, Brawi 22 Inç 56cm 100w Mega Boy Ring Light Led Halka, Kuaför Ve Makyaj Çekim Işığı ürününü 2489.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

22 Inç 56cm 100w Mega Boy Ring Light Led Halka, Kuaför Ve Makyaj Çekim Işığı Yorum Ve Değerlendirmeler
2489.0 Tl ye satışta olan 22 Inç 56cm 100w Mega Boy Ring Light Led Halka, Kuaför Ve Makyaj Çekim Işığı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
35 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9

Yorum: bu üründe cok sağlam geldi. işe yarıcak gibi duruyor bugün başladımkullanmaya ilk izlenime göre gerçekten kaliteli bir ışık tavsiye ederim 😎
İsim: **** ****
Tarih: 24 Şubat 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: PRACTICAL STORE

Yorum: Bayıldım .Valla hiç böyle güzel bi ürün beklemiyordum ama çok iyigüvenle alabilirsiniz✔️halkası baya geniş ve ışık gücü etkili kargosuhızlı geldi teşekkürler 🌺
İsim: H** K**
Tarih: 22 Şubat 2022

Yorum: Çok iyi beğendim
İsim: B** Ü** T**
Tarih: 21 Eylül 2024
Satıcı: EnshallShop

Yorum: Ürün elime çabuk ulaştı kurulumunu yaptım sorun yok teşekkürler
İsim: L** Ö**
Tarih: 30 Ağustos 2024

Yorum: İnanilmaz güzel aydınlık veriyor sağlam geldi
İsim: S** D**
Tarih: Elite Üye
Beden: 24 Haziran 2024

Yorum: Çok çok iyi düşünmeden alabilirsiniz
İsim: İ** N**
Beden: 15 Haziran 2024

Yorum: Çok beğendim ışık gücü istediğim gibi ve ayakları sağlam insta:pinarbrcu Son 2 videomdan ışık ile ne kadar etkili olduğunugörebilirsiniz 🤩
İsim: P** B** K**
Tarih: 19 Şubat 2024

Yorum: Gayet güzel
İsim: Y** Ö**
Tarih: 01 Şubat 2024
Satıcı: Ensoy

Yorum: Öneri ve kullanım sonrası onay üzerine aldım. Gerçekten çok beğendim.Kurulumu çok kolay, almak isteyenler gönül ferahlığıyla alabilirler.💪😇
Tarih: 15 Mart 2022

Yorum: Kızıma aldım çok mutlu oldu 😊kurulumu falan çok kolay oldu guzel birürün Işıl Işıl yanıyor ışığı ☺️
Tarih: 11 Mart 2022

Yorum: Şahaneeee şahaneeeee mutlaka almalısınız efsane modları ve renkleri varhalka genişliği tam olarak istediğim gibi ürün 10 üzerinden 10 🌟🌟🌟🌟🌟
Tarih: 10 Mart 2022

Yorum: Çok beğendim umduğumdan bile daha iyi çıktı herkese tavsiye ederim 😍
Tarih: 09 Mart 2022

Yorum: Daha önce sade olanını kullanıyordum kırıldığı için farklı bir modeldenemek istedim iyi ki de kırılmış diyecek kadar güzel halka genişliğitam istediğim gibi renkleri her modda kullanıyorum teşekkür ederim😊
Tarih: 24 Şubat 2022

Yorum: Renkler çok güzeeel ben yüksek fiyattan almıştım şuan indirime girmiş😞ama yine de işimi fazlasıyla görüyor kalitesi güzel teşekkür ederim 🙏
Tarih: 23 Şubat 2022

Yorum: Paketleme güzel ve özenli fakat ayak ile Işık kafası arasındaki bağlantıda sıkıntı var. Başlık dik durmuyor.Ürün ile ilgili tarafıma dönüşyapılmasını rica ederim
İsim: D** Ö** S**
Beden: 06 Ağustos 2024

Yorum: kalıcı makyaj ve ipek kirpik için aldım. o nedenle sedyeye paralelkullanıyorum ve ayak aydinlatmayı tasiyamadıgı için düşüyor. ilk günomzuma düştü musterinin yanında. şu an sedyeye bağlayıpkullanabiliyorum. aydınlatması güzel gorseldeki ürün gönderildi. cantasıda var
Tarih: 14 Haziran 2024

Yorum: Blic diye bir marka geliyor boyut tutuyor
İsim: i** k**
Tarih: 07 Haziran 2024

Yorum: Gercekten kaliteli ve isigi yuksek tavsiye edilir
İsim: E** Ö**
Tarih: 04 Mayıs 2024

Yorum: Ürün sorunsuz geldi
İsim: F** B**
Tarih: 22 Şubat 2022

22 Inç 56cm 100w Mega Boy Ring Light Led Halka, Kuaför Ve Makyaj Çekim Işığı Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: Merhaba, mikrofon girişi var mı?
Cevap: Merhaba efendim, yok maalesef

Soru: mereba kaç işik mevcut
Cevap: Merhaba efendim, renginden bahsediyorsunuz sanırım, beyaz, sarı, gün ışığı efendim

Soru: led ışığı sökülüp ışıksız kullanılabilir mi?
Cevap: Merhaba efendim ışığı takmadan sadece tripod kalır tam olarak neresini kullanmak istiyorsunuz

Soru: acaba ürün kaç LED ?
Cevap: Özellikler açıklamada belirtilmiştir efendim

Soru: Çantası dahil mi acaba
Cevap: Evet efendim taşıma çantası dahildir

Soru: ben hem ışikli hem isiksiz kullanmak istiyorum. bazen evde bazen disarida kullanmak istiyorum. disariya cikardigim zaman da ledi olmadan kullanmak istiyorum. yani ledi cikarip sadece telefonu koymak da istiyorum
Cevap: O şekilde kullanmak için yaylı tutucu ve 360 aparata ihtiyacınız var efendim bu ürünle onu yapamazsınız

Soru: Kaç led var
Cevap: 600 led efendim

Soru: Merhaba tripod tutucu döküm mü metal mi? Bi çok firma döküm diyor ama metal oluyor sormak istedim
Cevap: Merhaba efendim, alüminyum döküm gönderiliyor efendim

Soru: kumanda ile video ve resim çekim yapiliyormu
Cevap: Merhaba efendim, led ışıklar video veya resim çekmez, telefonunuzu takarsınız bluetooth kumandanız mevcut ise telefonunuza bağlayıp çekebilirsiniz,

Soru: link gönderme şansınız var mı bana büyük ama renkli tripot lazım 22 yada varsa 23 inç
Cevap: https://www.trendyol.com/brawi/mega...879182&filterOverPriceListings=false&sav=true

Soru: merhaba ürün kullanılırken prize mi takılıyor ya da nasıl çalıştırılıyor bilgi alabilir miyim?
Cevap: Merhaba efendim, evet prize takılı çalışmaktadır,

Soru: Merhaba, dokum ayak mı acaba?
Cevap: Merhaba evet efendim döküm ayak

Soru: merhaba sipariş verdim siparişim geldi ancak hiç bir aksesuarı yok sadec let aydınlatma ve ayaklık var siparişi geri iade etmekle uğraşmak istemiyorum. Bana aksesuarları gönderirmisiniz
Cevap: Merhaba efendim isim soyismi yazarmısınız

Soru: ama dün sizden sordum siz söyleyin 65 wat dir
Cevap: Efendim aynı ürünü sormadınız farklı ürünün gücünü soruyorsunuz şuan

Soru: Merhaba ürünü kaç wat mı?
Cevap: Merhaba efendim 100W

Soru: 22 inç ürününüz renkli mi bana renkli lazım sarı beyaz gün ışığı yanında karışık renk kombinasyonlu olan lazım bu nasıl
Cevap: Efendim, bu modelde yok RGB modelimiz mevcut sayfamızdan bakabilirisniz

Soru: ayakları nasıl kayma sallanma,devrilme gibi sıkıntı olurmu
Cevap: Olmaz efendim döküm ayak

Soru: dogru anlıyorum değilmi blue tootla çekim yapabiliriz
Cevap: Bluetooth kumandası yok bu ürünün efendim, bluetooth kumandanız var ise telefonunuza bağlayabilir, telefonuda led ışığın tutucusuna takıp bluetooth kumandanızla çekebilirsiniz, bizim satışını yapmış olduğumuz ürün led ışık efendim,

Soru: Merhaba iphone 14 pro kullanılabilir mi telefon ağır olunca kaldıramayabiliyor bazı tripodlar
Cevap: Merhaba rahatlıkla taşır efendim

Soru: Bu üründe 100 watt diyor diyeri 65 watt ondan ötürü farkı merak ettim
Cevap: Evet efendim boyutu ve led sayısıda diğerine göre biraz daha büyük

22 Inç 56cm 100w Mega Boy Ring Light Led Halka, Kuaför Ve Makyaj Çekim Işığı Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

6_org_zoom.jpg

7_org_zoom.jpg

8_org_zoom.jpg

22 Inç 56cm 100w Mega Boy Ring Light Led Halka, Kuaför Ve Makyaj Çekim Işığı En Uygun Satış Linki