Naime
Bilgili
24000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima En Düşük Fiyat Nerede?
24000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima Güncel Satış Fiyatı 45788.42 Tl'den Satılmaktadır.
24000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima Kullanıcılar Memnun Mu?
24000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.2 .
24000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima Detaylı Bilgi
_x000D_
" onload="(function() {
var script = document.createElement('script');
script.src = 'https://cdn.dsmcdn.com/ty158/product/media/html-scripts/dataquality.js';
document.head.appendChild(script); >
24000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima Ürününün Satıcısı, Kaira 24000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima ürününü 45788.42 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
24000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima Kullanıcı Geri Bildirimleri
45788.42 Tl ye satışta olan 24000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.2
Yorum: Beklediğimize degdi.
İsim: Ş** K**
Tarih: 19 Ağustos 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Kaira Türkiye
Yorum: sıcak soğuk olarak uzun kullanım sonrası yorum yapıyorum, klima çok iyi. az yakıyor. wifi baglantısı ile eve gelmeden aç kapa yapabiliyorsunuz. başka bir klima kumandası dan self clean tuşuna bastığınızda kendi kendisini de temizliyor.(bu özellik kendi klimasında, ürün tanıtımında yazmıyor)
İsim: **** ****
Tarih: 15 Şubat 2024
Yorum: Ürün haziran ayında araştırdım çok istedim. Farklı 1 sitede daha takip ediyordum fiyat çok değişken olduğu için tekrar inip çıkınca baktım olacak değil aldım 1 gün sonra kargoya verildi 1 hafta ulaşmayınca sistemde bir cep var hep kapalı ulaşılmıyor. Firmayı arıyorum devamlı servise geliyor oradan size gelecek dediler sonra adresine geldi servis yeDevamını Oku
İsim: Ekrem G. Ö.
Tarih: 11 Ağustos 2023
Yorum: Fiyatı uygundu. Performansını kullandıkça göreceğim. Geciken fatura harici sıkıntı olmadı.
İsim: G** U**
Tarih: 11 Kasım 2023
Yorum: cihaz orta teslimat kurulum 1 ayda yapıldı servis arayacak dediler servisi aramasam daha uzun sürerdi
Yorum: Ürün gelmedi, 1 ay geçti sonrasında ürünü iptal edip parayı iade ettiler
İsim: A** Y**
Tarih: 25 Ağustos 2023
Yorum: ürün çok güzel ama kargo ve firma sıfır olsa sıfır verilecek derecede parayı alırken hemen alıyorlar ama ürünü yollamiyorlar ürünü zar zor aldik
İsim: Ş** Y** K**
Tarih: 14 Ağustos 2023
Yorum: 3. haftaya girdik klimamız hala yok gelmedi verdikleri kargo numarasına bile ulaşılamıyor
İsim: M** Ç**
Tarih: 31 Temmuz 2023
Yorum: 15 Temmuz tarihinde 2 Adet ürün satın aldım . Bu gün 10 Ağustos Firma 25 Gün ürünü göndermedi . Trendyol Firması Ürünün İade işlemini yapıp geri ödeme yapmadı , Hala ürün teslim edilmedi . Para iadesi de yapılmadı. Daikin müşteri hizmetleri ile görüştük bizim yapacağımız bir şey yok E-Ticaret departmanı satıyor biz bilgi veremiyoruz demekteler. BDevamını Oku
Tarih: 10 Ağustos 2023
24000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: merhaba ürünün yakıt tüketimi nedir
Cevap: enerji tüketimi A++
Soru: Bu üründe Wi-Fi özelliği var mı ?
Cevap: Merhaba, Kaira markalı mevcut ürünlerimizde WiFi özelliği standart bulunmaktadır.
Soru: Merhaba eski klima sökülüp yeni aldığımı daha üst tarafa taktırmak istiyorum Bodrum daki evime alıyorum servis kurulumu göremedim randevu yapacaktım kurulum için
Cevap: merhaba demontaj için yetkilki servisimizden bilgi alabilirsiniz. siparişinizi oluşturduğunuzda cihazımız yetkili servisimiz tarafından getirilerek teslimat ve montaj yapılır
Soru: wifi özelliği var mı?
Cevap: merhaba wifi özelliği mevcuttur
Soru: Nereden iletişime geçebiliriz ?
Cevap: Merhaba Burdan yardımcı olabilirim.
Soru: gaz özelini ne.
Cevap: sorunuz anlaşılamamıştır
Soru: merhaba iyi günler iç donanımlar borular alüminyum mu yoksa bakır mı? bide gaz adı nedir
Cevap: Merhaba, Borularda bakır malzeme kullanılmaktadır. Serpantinler alüminyumdur.
Soru: merhaba bu ürün ün izmir de garanti servisi varmı
Cevap: daikin yetkili servisleri tarafında işlem yapılmaktadır
Soru: Merhaba 12 lik klima stokları yenilenecek mi
Cevap: Değerli müşterimiz, yakın zamanda stoklar güncellenecektir.
Soru: hangi servis kurulumunu yapıyor nerenin ürünü
Cevap: daikin yetkili servisleri kurulum yapacak
Soru: Yarin 2 adet sipariş vericem ayrintili bilgi rica edicem
Cevap: Merhaba siparişlerinzi oluşturduğunuzda sevk edilmek üzere işleme alınır bölgenize hizmet veren servisimize teslimatı sağlanır ve servisimiz tarafından aranarak montaj randevunuz oluşturulur . montaj koşullarımız aşağıdaki gibidir. Ücretsiz montaj kapsamında 4 metreye kadar bakır boru, dış ünite konsolu, takoz lastiği, sinyal kablosu, drenaj hortumu ve dekoratif bant firmamız tarafından karşılanacaktır. Elektrik besleme hattı ve sigorta işlemleri, diğer inşaat ve dekorasyon işleri dahilinde müşteriye aittir. 4 metre montaj mesafesini aşan uygulamalarda ek tesisat birim metre bedeli yetkili servisler tarafından müşteriden talep edilir. Dış ünite konumlandırılacak alanda vinç ya da iskele kurulumu gerekmesi durumunda bedel müşteriye aittir.
Soru: merhabalar wifi özelliği varmıdır acaba?
Cevap: wifi mevcuttur
Soru: ayarı kaç bu ürünün
Soru: Merhaba ürün koduna baktığımda wifi olan modeli olarak gözüküyor. Ama ilanda bu özellik belirtilmemiş. Cihazda wifi varmıdır acaba?
Cevap: kaira cihazlarımızda vifi mevcuttur
Soru: ürün a enerji mj
Cevap: A++ enerji sınıfııdır
Soru: 2.400 lüksü onu anlamdım ustam 1800 lük al dedi
Cevap: sorunuz anlaşılamamıştır.
Soru: bu üründe kendi kendine temizleme özelliği var mı birde hava temizleyici özelliği var mı acaba teşekkürler
Cevap: merhaba Cold Catalyst Filtre mevcuttur . kendi kendini temizleme özelliği mevcut değildir
Soru: taksitli alabiliyormuyuz
Cevap: Merhaba, Trendyol'un kredi kartınıza uygun sunmuş olduğu ödeme seçeneklerine sepetinizde ulaşabilirsiniz.
Soru: Yazlığa kuracağım. 10 metrelik merdivenle kurulabilir. Servisin merdiveni var mı ? Seferihisar için hangi servis olacaktır telefonu nedir? Ürünü servis kendi mi getirecek ?
Cevap: cihazlaroımız servislerimiz tarafından getirilmektedir merdiven konusunda sizleri arayacaklar aradıklarında sorgulayabilirsiniz
Soru: merhaba 18000 btu modeli neden yok bu klimanın ilanlarınızda göremedim?
Cevap: cihazlarımız stoklarla sınırlıdır
24000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima Ürüne Ait Fotoğraflar
24000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
24000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima Güncel Satış Fiyatı 45788.42 Tl'den Satılmaktadır.
24000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima Kullanıcılar Memnun Mu?
24000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.2 .
24000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima Detaylı Bilgi
_x000D_
" onload="(function() {
var script = document.createElement('script');
script.src = 'https://cdn.dsmcdn.com/ty158/product/media/html-scripts/dataquality.js';
document.head.appendChild(script); >
24000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima Ürününün Satıcısı, Kaira 24000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima ürününü 45788.42 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
24000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima Kullanıcı Geri Bildirimleri
45788.42 Tl ye satışta olan 24000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.2
Yorum: Beklediğimize degdi.
İsim: Ş** K**
Yorum: sıcak soğuk olarak uzun kullanım sonrası yorum yapıyorum, klima çok iyi. az yakıyor. wifi baglantısı ile eve gelmeden aç kapa yapabiliyorsunuz. başka bir klima kumandası dan self clean tuşuna bastığınızda kendi kendisini de temizliyor.(bu özellik kendi klimasında, ürün tanıtımında yazmıyor)
Tarih: 15 Şubat 2024
Yorum: Ürün haziran ayında araştırdım çok istedim. Farklı 1 sitede daha takip ediyordum fiyat çok değişken olduğu için tekrar inip çıkınca baktım olacak değil aldım 1 gün sonra kargoya verildi 1 hafta ulaşmayınca sistemde bir cep var hep kapalı ulaşılmıyor. Firmayı arıyorum devamlı servise geliyor oradan size gelecek dediler sonra adresine geldi servis yeDevamını Oku
İsim: Ekrem G. Ö.
Tarih: 11 Ağustos 2023
Yorum: Fiyatı uygundu. Performansını kullandıkça göreceğim. Geciken fatura harici sıkıntı olmadı.
İsim: G** U**
Tarih: 11 Kasım 2023
Yorum: cihaz orta teslimat kurulum 1 ayda yapıldı servis arayacak dediler servisi aramasam daha uzun sürerdi
Yorum: Ürün gelmedi, 1 ay geçti sonrasında ürünü iptal edip parayı iade ettiler
İsim: A** Y**
Tarih: 25 Ağustos 2023
Yorum: ürün çok güzel ama kargo ve firma sıfır olsa sıfır verilecek derecede parayı alırken hemen alıyorlar ama ürünü yollamiyorlar ürünü zar zor aldik
İsim: Ş** Y** K**
Tarih: 14 Ağustos 2023
Yorum: 3. haftaya girdik klimamız hala yok gelmedi verdikleri kargo numarasına bile ulaşılamıyor
İsim: M** Ç**
Tarih: 31 Temmuz 2023
Yorum: 15 Temmuz tarihinde 2 Adet ürün satın aldım . Bu gün 10 Ağustos Firma 25 Gün ürünü göndermedi . Trendyol Firması Ürünün İade işlemini yapıp geri ödeme yapmadı , Hala ürün teslim edilmedi . Para iadesi de yapılmadı. Daikin müşteri hizmetleri ile görüştük bizim yapacağımız bir şey yok E-Ticaret departmanı satıyor biz bilgi veremiyoruz demekteler. BDevamını Oku
Tarih: 10 Ağustos 2023
24000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: merhaba ürünün yakıt tüketimi nedir
Cevap: enerji tüketimi A++
Soru: Bu üründe Wi-Fi özelliği var mı ?
Cevap: Merhaba, Kaira markalı mevcut ürünlerimizde WiFi özelliği standart bulunmaktadır.
Soru: Merhaba eski klima sökülüp yeni aldığımı daha üst tarafa taktırmak istiyorum Bodrum daki evime alıyorum servis kurulumu göremedim randevu yapacaktım kurulum için
Cevap: merhaba demontaj için yetkilki servisimizden bilgi alabilirsiniz. siparişinizi oluşturduğunuzda cihazımız yetkili servisimiz tarafından getirilerek teslimat ve montaj yapılır
Soru: wifi özelliği var mı?
Cevap: merhaba wifi özelliği mevcuttur
Soru: Nereden iletişime geçebiliriz ?
Cevap: Merhaba Burdan yardımcı olabilirim.
Soru: gaz özelini ne.
Soru: merhaba iyi günler iç donanımlar borular alüminyum mu yoksa bakır mı? bide gaz adı nedir
Cevap: Merhaba, Borularda bakır malzeme kullanılmaktadır. Serpantinler alüminyumdur.
Soru: merhaba bu ürün ün izmir de garanti servisi varmı
Cevap: daikin yetkili servisleri tarafında işlem yapılmaktadır
Soru: Merhaba 12 lik klima stokları yenilenecek mi
Cevap: Değerli müşterimiz, yakın zamanda stoklar güncellenecektir.
Soru: hangi servis kurulumunu yapıyor nerenin ürünü
Cevap: daikin yetkili servisleri kurulum yapacak
Soru: Yarin 2 adet sipariş vericem ayrintili bilgi rica edicem
Cevap: Merhaba siparişlerinzi oluşturduğunuzda sevk edilmek üzere işleme alınır bölgenize hizmet veren servisimize teslimatı sağlanır ve servisimiz tarafından aranarak montaj randevunuz oluşturulur . montaj koşullarımız aşağıdaki gibidir. Ücretsiz montaj kapsamında 4 metreye kadar bakır boru, dış ünite konsolu, takoz lastiği, sinyal kablosu, drenaj hortumu ve dekoratif bant firmamız tarafından karşılanacaktır. Elektrik besleme hattı ve sigorta işlemleri, diğer inşaat ve dekorasyon işleri dahilinde müşteriye aittir. 4 metre montaj mesafesini aşan uygulamalarda ek tesisat birim metre bedeli yetkili servisler tarafından müşteriden talep edilir. Dış ünite konumlandırılacak alanda vinç ya da iskele kurulumu gerekmesi durumunda bedel müşteriye aittir.
Soru: merhabalar wifi özelliği varmıdır acaba?
Cevap: wifi mevcuttur
Soru: ayarı kaç bu ürünün
Soru: Merhaba ürün koduna baktığımda wifi olan modeli olarak gözüküyor. Ama ilanda bu özellik belirtilmemiş. Cihazda wifi varmıdır acaba?
Cevap: kaira cihazlarımızda vifi mevcuttur
Soru: ürün a enerji mj
Cevap: A++ enerji sınıfııdır
Soru: 2.400 lüksü onu anlamdım ustam 1800 lük al dedi
Cevap: sorunuz anlaşılamamıştır.
Soru: bu üründe kendi kendine temizleme özelliği var mı birde hava temizleyici özelliği var mı acaba teşekkürler
Cevap: merhaba Cold Catalyst Filtre mevcuttur . kendi kendini temizleme özelliği mevcut değildir
Soru: taksitli alabiliyormuyuz
Cevap: Merhaba, Trendyol'un kredi kartınıza uygun sunmuş olduğu ödeme seçeneklerine sepetinizde ulaşabilirsiniz.
Soru: Yazlığa kuracağım. 10 metrelik merdivenle kurulabilir. Servisin merdiveni var mı ? Seferihisar için hangi servis olacaktır telefonu nedir? Ürünü servis kendi mi getirecek ?
Cevap: cihazlaroımız servislerimiz tarafından getirilmektedir merdiven konusunda sizleri arayacaklar aradıklarında sorgulayabilirsiniz
Soru: merhaba 18000 btu modeli neden yok bu klimanın ilanlarınızda göremedim?
Cevap: cihazlarımız stoklarla sınırlıdır
24000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima Ürüne Ait Fotoğraflar

24000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima En Uygun Satış Linki

Kaira 24000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kaira 24000 Btu/h Duvar Tipi R32 Inverter Split Klima yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.