Eylem
Bilgili
24HA9530M 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV En Düşük Fiyat Nerede?
24HA9530M 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV Güncel Fiyatı 9799.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
24HA9530M 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV Memnuniyet Oranı Nedir?
24HA9530M 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
24HA9530M 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV Teknik Bilgiler
24HA9530M 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV Ürününün Satıcısı, VESTEL 24HA9530M 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV ürününü 9799.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
24HA9530M 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV Kullanıcı Yorumları
9799.0 Tl ye satışta olan 24HA9530M 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: ürünü alalı 3 ay oldu televizyonu açtık ekran bu şekilde daha 3 veya 4defa izledik açılırken de geç açılıyordu
İsim: S** A**
Tarih: 30 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Orhan Mob-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Ürün çok güzel ve iyi paketlenmisti.cokda hızlı geldi teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 16 Eylül 2024
Yorum: Ürünü açtığımda arızalı çıktı iade talebi oluşturduğumuz da kargo almadıkutuyu açtığımız için 2.el oluyormuş açmadan nasıl arızalı olduğunuanlayacaktık acaba sonra servis çağırdık onlar gelince de ürün hiçaçılmadı alıp götürdüler kullanıcı hatası mı başka bir şey mi diyebakacaklarmis şaka gibi kullanmadığım ürün kullanıcı hatası mı diyedeğerlendiriDevamını Oku
İsim: K** C**
Tarih: 14 Eylül 2024
Yorum: Uzun zamandır aradığın bir tv , taktım fişe yükledim programlarımı veseyret. Harika bir görüntü minimal herkese tavsiye ediyor . Ben mutfağakoydum harika harika . rengide harika petrol mavisi.
İsim: F** G**
Tarih: 10 Temmuz 2024
Satıcı: Gülşal-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Çok güzel çok kullanışlı her yere taşınabiliyor annem istemişti onabaldım bayıldı
İsim: Ö** M**
Tarih: Elite Üye
Beden: 05 Haziran 2024
Yorum: Gayet güzel
İsim: B** K** D**
Tarih: 28 Mayıs 2024
Satıcı: Vestel Kurumsal Mağaza
Yorum: Harika ürün fiyat en uygun
İsim: ç** y**
Tarih: 19 Mayıs 2024
24HA9530M 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV Akıllarda Kalan Sorular
Soru: sesli komut kumandası nedir
Cevap: Merhaba Desteklenen dahili bir mikrafon ya da mikrofonlu bir uzaktan kumanda ile televizyonunuzu sesle kontrol etmenizi sağlayan bir özelliktir. Sağlıklı günler dileriz
Soru: bir siyah bir beyaz kumanda var fotoğraflarda?
Cevap: Tek kumanda var
Soru: anten bağlantısı nasıl oluyor?
Cevap: Merhabalar ,kurulum bilgisi için Vestel müşteri hizmetlerini arayarak destek alabilirsiniz iyi günler dileriz
Soru: duvara montaj yapılabilir mi
Cevap: Merhabalar ; ürün duvar montajı yapılmaya uygun değildir ,iyi günler dileriz.
Soru: neden 2 kumanda var acaba?
Cevap: 1 kumanda olması lazım
Soru: Merhabalar yetkili servis çağırmam gerekiyormu acaba?
Cevap: Gerek yok efendim
Soru: Merhaba rengi nedir
Cevap: Merhabalar ;ürün çerçeve rengi mavidir ,iyi günler dileriz.
Soru: Kablosunun uzunluğu kaç metre acaba?
Cevap: Merhabalar ,kablo uzunluğu belirtilmemiştir,dilerseniz Vestel müşteri hizmetlerini arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz iyi akşamlar dileriz
Soru: Merhaba ürün teşhir ürün mü kutulu mu
Cevap: Hayır efendim
Soru: Cm olarak dikey ve yatay ne kadar
Cevap: Merhaba. Ürün Boyutları yükseklik, genişlik ve derinlik olarak (Stand ile) 435x577x149 mm'dir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: iyi günler duvara monte ediliyor mu?
Cevap: Merhabalar ,ürün duvar montajına uygun değildir iyi günler dileriz
Soru: çanağa bağlamadan TV izleme özelliği mevcutmu
Cevap: Merhabalar ; üründe dahili uydu alıcısı mevcuttur , çanak bilgisi için Vestel müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz ,iyi günler dileriz.
Soru: hangi renkleri mevcut acaba elinızde
Cevap: Merhaba; ürün modelinin mavi, lila ve gri renkleri mevcuttur. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: fişsiz de çalışıyor mu
Cevap: Merhabalar ; ürün fişsiz kullanım için uygun değildir ,iyi günler dileriz.
24HA9530M 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV Ürün Resimleri
24HA9530M 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
24HA9530M 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV Güncel Fiyatı 9799.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
24HA9530M 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV Memnuniyet Oranı Nedir?
24HA9530M 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
24HA9530M 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV Teknik Bilgiler
24HA9530M 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV Ürününün Satıcısı, VESTEL 24HA9530M 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV ürününü 9799.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
24HA9530M 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV Kullanıcı Yorumları
9799.0 Tl ye satışta olan 24HA9530M 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: ürünü alalı 3 ay oldu televizyonu açtık ekran bu şekilde daha 3 veya 4defa izledik açılırken de geç açılıyordu
İsim: S** A**
Tarih: 30 Eylül 2024
Yorum: Ürün çok güzel ve iyi paketlenmisti.cokda hızlı geldi teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 16 Eylül 2024
Yorum: Ürünü açtığımda arızalı çıktı iade talebi oluşturduğumuz da kargo almadıkutuyu açtığımız için 2.el oluyormuş açmadan nasıl arızalı olduğunuanlayacaktık acaba sonra servis çağırdık onlar gelince de ürün hiçaçılmadı alıp götürdüler kullanıcı hatası mı başka bir şey mi diyebakacaklarmis şaka gibi kullanmadığım ürün kullanıcı hatası mı diyedeğerlendiriDevamını Oku
İsim: K** C**
Tarih: 14 Eylül 2024
Yorum: Uzun zamandır aradığın bir tv , taktım fişe yükledim programlarımı veseyret. Harika bir görüntü minimal herkese tavsiye ediyor . Ben mutfağakoydum harika harika . rengide harika petrol mavisi.
İsim: F** G**
Tarih: 10 Temmuz 2024
Satıcı: Gülşal-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Çok güzel çok kullanışlı her yere taşınabiliyor annem istemişti onabaldım bayıldı
İsim: Ö** M**
Tarih: Elite Üye
Beden: 05 Haziran 2024
Yorum: Gayet güzel
İsim: B** K** D**
Tarih: 28 Mayıs 2024
Satıcı: Vestel Kurumsal Mağaza
Yorum: Harika ürün fiyat en uygun
İsim: ç** y**
Tarih: 19 Mayıs 2024
24HA9530M 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV Akıllarda Kalan Sorular
Soru: sesli komut kumandası nedir
Cevap: Merhaba Desteklenen dahili bir mikrafon ya da mikrofonlu bir uzaktan kumanda ile televizyonunuzu sesle kontrol etmenizi sağlayan bir özelliktir. Sağlıklı günler dileriz
Soru: bir siyah bir beyaz kumanda var fotoğraflarda?
Cevap: Tek kumanda var
Soru: anten bağlantısı nasıl oluyor?
Cevap: Merhabalar ,kurulum bilgisi için Vestel müşteri hizmetlerini arayarak destek alabilirsiniz iyi günler dileriz
Soru: duvara montaj yapılabilir mi
Cevap: Merhabalar ; ürün duvar montajı yapılmaya uygun değildir ,iyi günler dileriz.
Soru: neden 2 kumanda var acaba?
Cevap: 1 kumanda olması lazım
Soru: Merhabalar yetkili servis çağırmam gerekiyormu acaba?
Cevap: Gerek yok efendim
Soru: Merhaba rengi nedir
Cevap: Merhabalar ;ürün çerçeve rengi mavidir ,iyi günler dileriz.
Soru: Kablosunun uzunluğu kaç metre acaba?
Cevap: Merhabalar ,kablo uzunluğu belirtilmemiştir,dilerseniz Vestel müşteri hizmetlerini arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz iyi akşamlar dileriz
Soru: Merhaba ürün teşhir ürün mü kutulu mu
Cevap: Hayır efendim
Soru: Cm olarak dikey ve yatay ne kadar
Cevap: Merhaba. Ürün Boyutları yükseklik, genişlik ve derinlik olarak (Stand ile) 435x577x149 mm'dir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: iyi günler duvara monte ediliyor mu?
Cevap: Merhabalar ,ürün duvar montajına uygun değildir iyi günler dileriz
Soru: çanağa bağlamadan TV izleme özelliği mevcutmu
Cevap: Merhabalar ; üründe dahili uydu alıcısı mevcuttur , çanak bilgisi için Vestel müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz ,iyi günler dileriz.
Soru: hangi renkleri mevcut acaba elinızde
Cevap: Merhaba; ürün modelinin mavi, lila ve gri renkleri mevcuttur. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: fişsiz de çalışıyor mu
Cevap: Merhabalar ; ürün fişsiz kullanım için uygun değildir ,iyi günler dileriz.
24HA9530M 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV Ürün Resimleri

24HA9530M 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV En Uygun Satış Linki

VESTEL 24HA9530M 24
VESTEL 24HA9530M 24'' 60 Ekran HD Ready Stream Android TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.