255 G9 6q8n1es03 Ryzen5 5625u 16gb 512ssd 15.6- Fullhd Freedos Taşınabilir Bilgisayar En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim

Feride

Bilgili
255 G9 6q8n1es03 Ryzen5 5625u 16gb 512ssd 15.6" Fullhd Freedos Taşınabilir Bilgisayar En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
255 G9 6q8n1es03 Ryzen5 5625u 16gb 512ssd 15.6" Fullhd Freedos Taşınabilir Bilgisayar Şu Anki Fiyatı 13669.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

255 G9 6q8n1es03 Ryzen5 5625u 16gb 512ssd 15.6" Fullhd Freedos Taşınabilir Bilgisayar Gerçekten İyi Mi?

255 G9 6q8n1es03 Ryzen5 5625u 16gb 512ssd 15.6" Fullhd Freedos Taşınabilir Bilgisayar Hakkında yaklaşık 38 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

255 G9 6q8n1es03 Ryzen5 5625u 16gb 512ssd 15.6" Fullhd Freedos Taşınabilir Bilgisayar Teknik Açıklamalar

255 G9 6q8n1es03 Ryzen5 5625u 16gb 512ssd 15.6" Fullhd Freedos Taşınabilir Bilgisayar Ürününün Satıcısı, HP 255 G9 6q8n1es03 Ryzen5 5625u 16gb 512ssd 15.6" Fullhd Freedos Taşınabilir Bilgisayar ürününü 13669.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

255 G9 6q8n1es03 Ryzen5 5625u 16gb 512ssd 15.6" Fullhd Freedos Taşınabilir Bilgisayar Kullanıcı Değerlendirmeleri
13669.0 Tl ye satışta olan 255 G9 6q8n1es03 Ryzen5 5625u 16gb 512ssd 15.6" Fullhd Freedos Taşınabilir Bilgisayar Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
38 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Teslimat güzel yapıldı teşekkür ediyorum keşke yanında küçükte olsa birhediye koysaydınız
İsim: H** D**
Tarih: 22 Ağustos 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Elmacık

Yorum: Güzel ürün
İsim: **** ****
Tarih: 07 Ağustos 2023

Yorum: Kargo sorunsuz geldi güzel paketlenmişti. Laptop f/p ürünü diyebilirim.Çok kullanmadım ama gayet iyi bir laptop.
İsim: B** N** M**
Tarih: 10 Mayıs 2023

Yorum: Güzel bir kaç tane kurum için aldık
Tarih: 04 Mayıs 2023

Yorum: kaliteli bilgisayar
İsim: n** ö**
Tarih: 11 Nisan 2023
Satıcı: Teknoraks

Yorum: Sorunsuz ve hızlı bir şekilde teslim edildi
Tarih: 27 Şubat 2023

Yorum: Bu paraya bu özellikler çok iyi. Tavsiye ederim harika paketlemesatıcıya tebrikler.
İsim: Merthan Y.
Tarih: 07 Ocak 2023

Yorum: çok uygun fiyata aldık tam istediğim gibi başarılı.
İsim: M** U**
Tarih: 02 Aralık 2022

Yorum: çok memnun kaldım. fiyatının çok üzerinde bir perfomansı hak ettiğinisöyleyebilirim. hediye için de çok teşekkür ederim
İsim: Muhammet S. K.
Tarih: 25 Kasım 2022

Yorum: Ürünü alalı 8 ay oldu. Düzenli bir şekilde kullanıyorum ve üründenmemnunum. Çoğunlukla internette geziniyor ve office programlarınıkullanıyorum. Çok kısa bir süreliğine lol oynamışlığım var fakat oyunoynamak için kullanılacak bir bilgisayar değil. Bazen fanlarından çokses geliyor, özellikle şarja takınca ya da bellek zorlandığı zaman fakatgeçici biDevamını Oku
Tarih: 23 Mayıs 2024

Yorum: çok çok iyi Süper her yerin birinci HP markası. çok memmlunum
İsim: D** Ç**
Tarih: 28 Nisan 2024

Yorum: Ürün elime 2. gün ulasti ve yanında hediye kulaklik vardı teşekkürederim. Laptoba gelecek olursak is-ofis-ogrenci çok çok iyi bir cihaz.Ekran kalitesi olarak ust seviye laptobumla karsilastirdigimda netlikbiraz az gibi ama öyle cok cok belli bir sey degil veya rahatsiz edicibir boyutta değil sanirim benim gozum alistigindan dolayi. Oyun olaraktaGtaDevamını Oku
İsim: İ** T**
Tarih: 06 Ocak 2024

Yorum: Ürün tam bir fiyat performans ürünü, tavsiye ederim.
İsim: O** O**
Tarih: 01 Ocak 2024

Yorum: Kayınvalidem için aldık çok beğendi kibar oluşu inceliği güzel hediyeiçin teşekkür ederiz
İsim: Ş** Y**
Tarih: 01 Ocak 2024

Yorum: ürün paketleme harika , sorunsuz ulaştı ve üründen memnun kaldim
İsim: Z** D**
Tarih: 07 Ekim 2023

Yorum: Başta çok korkmuştum açılmayacak diye.Fakat ürün freedos geliyor.SizinWindows alıp yüklemeniz gerekiyor.Daha sonra kurulumtamamlanıyor.Bilgisayarımı çok sevdim ses,görüntü kalitesi güzel.Satıcı ilgiliydi.
İsim: M** T**
Tarih: 24 Ağustos 2023

Yorum: Urun iyi, satici supheli.
İsim: Gökhan Ç.
Tarih: 28 Nisan 2023

Yorum: ürünü beğendik henüz kullanamadık ama tesekkurler
İsim: S** d**
Tarih: 22 Şubat 2023

Yorum: güzel.........
İsim: F** a**
Tarih: 20 Kasım 2023

Yorum: ürünü beğendim fiyat performans hesabı
İsim: İ** e**
Tarih: 12 Kasım 2023

Yorum: Bilgisayar elime hızlı bir şekilde elime ulaştı ancak sipariş gayetgüzel elverişli ve kulanışlı bir bilgisayar ancak bilgisayar kuruludeğil yeniden kurmanız gerekiyor yada sipariş vermeden bilgisayarınkurulmasını isteyin
İsim: Fikret Ü.
Tarih: 13 Ekim 2023

Yorum: aldığım ürün bozuk geldi açılmıyor icinden garanti belgeside çıkmadısatıcı bana ulaşsın
İsim: P** E**
Tarih: 23 Aralık 2023

255 G9 6q8n1es03 Ryzen5 5625u 16gb 512ssd 15.6" Fullhd Freedos Taşınabilir Bilgisayar Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: kasasi nedir
Cevap: Merhabalar Değerli Müşterimiz; kaliteli plastik kasadır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder iyi günler dileriz.

Soru: merhaba üründe klavye aydınlatma ve parmak izi okuyucu var mı azami bellek desteği kaç gb son olarak ürün resimlerdeki ile birebir aynı model mi yoksa farklı renk seçenekleri mevcut mu
Cevap: Merhaba, üründe klavye aydınlatma mevcut olup, parmak izi okuyucu bulunmamaktadır. Üründe rengi Gridir.

Soru: Windows yüklü olarak mı gelecek
Cevap: Merhabalar Değerli Müşterimiz; üründe windows yüklü değildir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder iyi günler dileriz.

Soru: Kurulumu biz mi yapıyoruz?
Cevap: Merhabalar Değerli Müşterimiz; evet üründe işletim sistemi bulunmamaktadır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder iyi günler dileriz.

Soru: belleği çift kanal mı çalışıyor mu
Cevap: Merhaba; Çift kanal ile kullanıma uygun değildir. İlginiz için teşekkür ederiz

Soru: içinde windovs varmı?
Cevap: Merhabalar Değerli Müşterimiz; Üründe işletim sistemi mevcut değildir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder iyi günler dileriz.

Soru: Ekran yenileme hızı nedir?
Cevap: Merhabalar Değerli Müşterimiz; üretici firma tarafından bunun ile ilgili bir bilgi paylaşılmamıştır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder iyi günler dileriz.

Soru: Bilgisayarı alsam kurulum yapip gönderiyor musunuz?
Cevap: Merhabalar Değerli Müşterimiz; tarafımızdan kurulum yapılmamaktadır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder iyi günler dileriz.

Soru: Doping hafıza için uygunmudur
Cevap: Merhabalar Değerli Müşterimiz, üründe dahili ekran kartı mevcuttur. Harici ekran kartı olan ürünleri tercih etmenizi önermekteyiz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Soru: gta 5 açarmı
Cevap: Merhabalar Değerli Müşterimiz, üründe dahili ekran kartı mevcuttur. Harici ekran kartı olan ürünleri tercih etmenizi önermekteyiz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Soru: iyi günler sizde Optik sürücü veya okuyucu bilgisayar var mı?
Cevap: Merhabalar Değerli Müşterimiz; satıştaki ürünlerimizi iceleyebilirisiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder iyi günler dileriz.

Soru: ram 2x8 olarakmı
Cevap: Merhabalar Değerli Müşterimiz; evet 8+8 şeklindedir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder iyi günler dileriz.

Soru: kasa alüminyum mu
Cevap: Merhabalar Değerli Müşterimiz; kaliteli plastik kasadır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder iyi günler dileriz.

Soru: Pc nin türkiye garantisi var mı
Cevap: Merhaba, ürün Türkiye garantilidir. Sorun yaşanması durumunda firmamızdan destek alabilirsiniz. Firmamız garanti sürecini sizin için takip edecektir. İyi günler dileriz.

Soru: şarjlı kullanım süresi kaç saat?
Cevap: Merhabalar Değerli Müşterimiz, ithalatçı firma tarafından bu detay bilgi belirtilmemiştir. Şarj süresi ekran parlaklığı, etkin uygulamalar, özellikler, güç yönetimi ayarları gibi durumlara göre değişecektir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Soru: Valorant csgo zula gibi oyunları açar mı

Soru: oyun oynatirmi

Soru: ayni bilgisayar burda 10200 diğer başka bı Trendyol sayfanızda 10700 ikisi aynı değil mi ne farkı var
Cevap: Merhabalar Değerli Müşterimiz, fiyatlarımız güncel ve sabittir. Kampanyalara göre değişebilmektedir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Soru: merhaba ürün orijinal haliyle mi. tarafınızdan işlem gördü mü
Cevap: Merhabalar; Ürün profesyonel teknik ekibimiz tarafından upgrade edilerek satışa sunulmaktadır. Upgrade yapılan parçalar (Ram+SSD) firmamız tarafından birebir değişim garantilidir. Sorun yaşamanız durumunda firmamız ile iletişim sağlayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Soru: merhabalar temel işlemci hızını (GHz) öğrenebilirmiym
Cevap: Merhaba ürünün temel işlemci hızı 4.3GHz,

255 G9 6q8n1es03 Ryzen5 5625u 16gb 512ssd 15.6" Fullhd Freedos Taşınabilir Bilgisayar Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

6_org_zoom.jpg

7_org_zoom.jpg

255 G9 6q8n1es03 Ryzen5 5625u 16gb 512ssd 15.6" Fullhd Freedos Taşınabilir Bilgisayar En Uygun Satış Linki