Handan
Bilgili
2'li Ekonomik Paket Ekru 6224-2 Barcelona Toparlayıcı Dantel Sütyen Set D Cup Seçeneğiyle Alanlar Memnun Mu?
2'li Ekonomik Paket Ekru 6224-2 Barcelona Toparlayıcı Dantel Sütyen Set D Cup Seçeneğiyle Şu Andaki Fiyatı 509.8 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
2'li Ekonomik Paket Ekru 6224-2 Barcelona Toparlayıcı Dantel Sütyen Set D Cup Seçeneğiyle Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
2'li Ekonomik Paket Ekru 6224-2 Barcelona Toparlayıcı Dantel Sütyen Set D Cup Seçeneğiyle Hakkında yaklaşık 151 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
2'li Ekonomik Paket Ekru 6224-2 Barcelona Toparlayıcı Dantel Sütyen Set D Cup Seçeneğiyle Ürün Açıklaması
2'li Ekonomik Paket Ekru 6224-2 Barcelona Toparlayıcı Dantel Sütyen Set D Cup Seçeneğiyle Ürününün Satıcısı, Pierre Cardin 2'li Ekonomik Paket Ekru 6224-2 Barcelona Toparlayıcı Dantel Sütyen Set D Cup Seçeneğiyle ürününü 509.8 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
2'li Ekonomik Paket Ekru 6224-2 Barcelona Toparlayıcı Dantel Sütyen Set D Cup Seçeneğiyle Ürünü Kullananların Görüşleri
509.8 Tl ye satışta olan 2'li Ekonomik Paket Ekru 6224-2 Barcelona Toparlayıcı Dantel Sütyen Set D Cup Seçeneğiyle Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
151 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: güzel toparliyor. bedeninizi alabilirsiniz
İsim: A** A**
Tarih: 27 Haziran 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Pierre Cardin Lingerie
Yorum: 80 b takıyorum tam bedenimi aldim çok rahat
İsim: R** Y**
Tarih: 09 Ocak 2023
Beden: Beden:80B
Yorum: ben 1 beden küçük aldım çok rahat
İsim: i** n** a**
Tarih: 20 Ocak 2023
Beden: Beden:80C
Yorum: kendi bedeninizi alin
İsim: A** G**
Tarih: 14 Mayıs 2023
Yorum: gayet güzel kaliteli duruyor tam beden
İsim: E** Y**
Tarih: 10 Şubat 2023
Beden: Beden:90B
Satıcı: Dorelux
Yorum: Dokusu duruşunu çok beğendim. sadece kalıbı biraz büyük . 1 beden küçüğünü alsam daha iyi olurmuş.
İsim: **** ****
Tarih: 18 Ocak 2023
Beden: Beden:75C
Yorum: Çok güzel duruşu kendi bedeninizi alın derim
İsim: m** A**
Tarih: 15 Nisan 2024
Beden: Boy:155cm
Yorum: tam beden beğendim
İsim: s** k**
Tarih: 25 Ağustos 2024
Beden: Beden:100B
Yorum: Çok çok güzel fakat bir beden küçük alınmalı
İsim: İ** E** K**
Tarih: 16 Şubat 2023
Beden: Beden:85C
Yorum: Çok güzeller bedeninizi alınız
İsim: S** Ö**
Tarih: 10 Temmuz 2024
Yorum: çok güzel ve kaliteli tam benden alabilirsiniz
İsim: İ** F** Y**
Tarih: 13 Temmuz 2024
Yorum: harika yumuşacık
İsim: D** Y**
Beden: Beden:95B
Yorum: Ürün verilen tarihten önce elime ulaşması beni Çok sevindirdi denildiği gibi de orjinal kutu ile geldi beğendim ve tam bedenim oldu Tam beden almalısınız kullanmadım ama şimdilik her şeyi çok güzel duruyor teşekkür ederim
İsim: H** N** y**
Tarih: 07 Ağustos 2024
Beden: Beden:85B
Yorum: Tam bedene uygun.pierre cardini fazla tarife gereği yok çunki kendisi

marka
Tarih: 18 Ağustos 2024
Beden: Boy:165cm
Yorum: Gerçekten çok güzel bir ürün yumuşak va rahat
İsim: M** k**
Tarih: Elite Üye
Beden: 16 Eylül 2024
Yorum: ben çok uyguna aldım gayet memnunum
Beden: 04 Eylül 2024
Yorum: yumuşacık, şükşükelaa

bayılarak kullanıyorum 
İsim: B** K**
Tarih: 02 Nisan 2023
Yorum: büyük geldi iade ettim
İsim: S** E**
Tarih: 14 Mayıs 2024
Yorum: Harika yumuşacık kendi bedeninizi alın çok beğendim
İsim: m** Ş**
Tarih: 15 Mart 2023
Yorum: İkili fiyat uyguna geldi kullanıma uygun yumuşak
İsim: b** b**
Tarih: 30 Ocak 2023
Beden: Beden:95C
Yorum: yumuşak, tam kapatıyor, deneyip almışım gibi; tavsiye ederim
İsim: Z** A**
Tarih: 16 Mayıs 2024
Yorum: Çok kaliteli ve güzel! Tam bedeni almak lazım !
İsim: E** T**
Tarih: 27 Mart 2024
Yorum: Harika tam kalıp

İsim: Ş** B**
Beden: 16 Şubat 2023
Yorum: Tam bedeninizi alın aşırı rahat kaliteli çok memnun kaldımmm
Tarih: 06 Temmuz 2024
Yorum: Yok gibi o kadar rahat
İsim: M** K**
Tarih: 23 Ağustos 2024
Yorum: harikaaa böyle rahatlık kalite muazzam
İsim: S** K**
Yorum: çok rahat tam bedeninizi alın
İsim: N** Ü**
Tarih: 05 Aralık 2022
Beden: Beden:80D
Yorum: kalıplar baya geniş ..bir küçük beden alınabilir. ama kalite muhteşem
İsim: E** Ç**
Tarih: 12 Aralık 2022
Yorum: Çok güzel tam beden çok şık
İsim: B** C**
Tarih: 22 Nisan 2024
Beden: Boy:158cm
Yorum: ürünü indirimli almıştım gayet güzel tereddüt etmeden alabilirsiniz dokusu çok hoş
İsim: s** s**
Tarih: 29 Aralık 2022
2'li Ekonomik Paket Ekru 6224-2 Barcelona Toparlayıcı Dantel Sütyen Set D Cup Seçeneğiyle Akıllarda Kalan Sorular
Soru: tellimidir
Cevap: Merhaba, öncelikle Pierre Cardin Lingerie'ye gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. 6224-2 modelimiz balenli (tellidir.) Keyifli alışverişler dileriz. Sevgilerle,
Soru: 80A neden yok
Cevap: Merhaba, öncelikle Pierre Cardin Lingerie'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. B,C,D cup mevcuttur. Sevgilerle,
Soru: takim değil mi
Cevap: Merhabalar; Sadece 2 adet sütyen gönderimi sağlanmaktadır. Alt bikinisi dahil değildir.
Soru: Hangi kargoyla çalışıyorsunuz
Cevap: Merhaba PTT Kargo ile çalışmaktayız.
Soru: stoklar ne zaman yenilenir uzun zamandır bekliyorum
Cevap: Merhaba ürünlerimiz kampanya dahilinde ilerlediğinden dolayı stoklarda sıklıkla değişkenlik göstermekte dilerseniz ürünü favorilerinize ekleyerek güncel stok durumundan haberdar olabilirsiniz
Soru: Merhaba ürünler orijinal mi
Cevap: Merhaba ,Pierre Cardin Lingerie tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Pierre Cardin kadın iç giyimde tek yetkili ve üretici firma olarak ürünler orjinal kartları ile gelmektedir. Bilginize sunar keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba Le jardin markasi kullandım Pierre cardin markası hiç kullanmadım aceba aralarında fark varmı bir bilginiz varmi
Cevap: Merhaba, öncelikle Pierre Cardin Lingerie'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Diğer marka ürünler hakkında bilgi sahibi değiliz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba b kap ve d kap farkı nedir öğrenebilir miyim lütfen
Cevap: Merhaba , Pierre Cardin Lingerie'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Göğüs Hizası ölçüsü B, C, D Cup satırlarından herhangi birisine tekabül eden ölçünüzdür. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: bu modelin tekli satilani varmi ?
Cevap: Merhaba, öncelikle Pierre Cardin Lingerie'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. 4792 kodlu ürün tekli modeldir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba 80c den bir beden küçük ne?
Cevap: Merhaba, 80B keyifli alışverişler dileriz.
Soru: içinde sünger varmı destek teli var mı
Cevap: Merhaba, Pierre Cardin Lingerie tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürün toparlayıcı boş kaptır.
Soru: Merhaba 95 b mi böyuk 95c
Cevap: Merhaba, öncelikle Pierre Cardin Lingerie'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. C cup büyüktür. Sevgilerle,
Soru: Stok ne zaman güncellenir?
Cevap: Merhaba ürünlerimiz kampanya dahilinde ilerlediğinden dolayı stoklarda sıklıkla değişkenlik göstermekte dilerseniz ürünü favorilerinize ekleyerek güncel stok durumundan haberdar olabilirsiniz
Soru: kutulu mu gönderiyorsunuz ve hangi kargo acaba?
Cevap: Merhaba, Öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. efendim utulu geliyor trendyol expres kargo
Soru: Hayırlı akşamlar bedenlerin yanındaki B, C,D gibi harflerin úründe ne farkí vardır
Cevap: Merhaba , Pierre Cardin Lingerie'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Göğüs Hizası ölçüsü B, C, D Cup satırlarından herhangi birisine tekabül eden ölçünüzdür.
Soru: 95B büyük bedenler için mi yoksa normal standar beden mi
Cevap: Merhaba, öncelikle Pierre Cardin Lingerie’ye gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Ürünlerimizde bedenler, marka ve model olarak değişiklik göstermektedir. Kendi bedeninizi tercih etmenizi tavsiye ediyoruz. Keyifli alışverişler dileriz. Sevgilerle
Soru: yorumlarda kuculme diyor goguslerde kuculme olmasini degil sarkmasi gidip toparlanmasni istoyorum
Cevap: Merhaba, öncelikle Pierre Cardin Lingerie’ye gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. 6224-2 model kodlu ürünümüzde kullanılan Barcelona cup göğüsler toparlarken balen yapısı sayesinde sarkmayı engellemektedir. Keyifli alışverişler dileriz. Sevgilerle,
Soru: 1818706017
Cevap: Merhaba , Pierre Cardin Lingerie'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İvedi bir şekile dağıtıma çıkarılması için talep oluşturulmuştur. Bilginize sunar iyi günler dileriz.
2'li Ekonomik Paket Ekru 6224-2 Barcelona Toparlayıcı Dantel Sütyen Set D Cup Seçeneğiyle Görsel Galerisi
2'li Ekonomik Paket Ekru 6224-2 Barcelona Toparlayıcı Dantel Sütyen Set D Cup Seçeneğiyle En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
2'li Ekonomik Paket Ekru 6224-2 Barcelona Toparlayıcı Dantel Sütyen Set D Cup Seçeneğiyle Şu Andaki Fiyatı 509.8 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
2'li Ekonomik Paket Ekru 6224-2 Barcelona Toparlayıcı Dantel Sütyen Set D Cup Seçeneğiyle Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
2'li Ekonomik Paket Ekru 6224-2 Barcelona Toparlayıcı Dantel Sütyen Set D Cup Seçeneğiyle Hakkında yaklaşık 151 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
2'li Ekonomik Paket Ekru 6224-2 Barcelona Toparlayıcı Dantel Sütyen Set D Cup Seçeneğiyle Ürün Açıklaması
2'li Ekonomik Paket Ekru 6224-2 Barcelona Toparlayıcı Dantel Sütyen Set D Cup Seçeneğiyle Ürününün Satıcısı, Pierre Cardin 2'li Ekonomik Paket Ekru 6224-2 Barcelona Toparlayıcı Dantel Sütyen Set D Cup Seçeneğiyle ürününü 509.8 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
2'li Ekonomik Paket Ekru 6224-2 Barcelona Toparlayıcı Dantel Sütyen Set D Cup Seçeneğiyle Ürünü Kullananların Görüşleri
509.8 Tl ye satışta olan 2'li Ekonomik Paket Ekru 6224-2 Barcelona Toparlayıcı Dantel Sütyen Set D Cup Seçeneğiyle Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
151 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: güzel toparliyor. bedeninizi alabilirsiniz
İsim: A** A**
Tarih: 27 Haziran 2023
Yorum: 80 b takıyorum tam bedenimi aldim çok rahat
İsim: R** Y**
Tarih: 09 Ocak 2023
Yorum: ben 1 beden küçük aldım çok rahat
İsim: i** n** a**
Tarih: 20 Ocak 2023
Beden: Beden:80C
Yorum: kendi bedeninizi alin
İsim: A** G**
Tarih: 14 Mayıs 2023
Yorum: gayet güzel kaliteli duruyor tam beden
İsim: E** Y**
Tarih: 10 Şubat 2023
Satıcı: Dorelux
Yorum: Dokusu duruşunu çok beğendim. sadece kalıbı biraz büyük . 1 beden küçüğünü alsam daha iyi olurmuş.
Tarih: 18 Ocak 2023
Yorum: Çok güzel duruşu kendi bedeninizi alın derim
İsim: m** A**
Tarih: 15 Nisan 2024
Beden: Boy:155cm
Yorum: tam beden beğendim
İsim: s** k**
Tarih: 25 Ağustos 2024
Yorum: Çok çok güzel fakat bir beden küçük alınmalı

İsim: İ** E** K**
Tarih: 16 Şubat 2023
Yorum: Çok güzeller bedeninizi alınız
İsim: S** Ö**
Tarih: 10 Temmuz 2024
Yorum: çok güzel ve kaliteli tam benden alabilirsiniz
İsim: İ** F** Y**
Yorum: harika yumuşacık
İsim: D** Y**
Yorum: Ürün verilen tarihten önce elime ulaşması beni Çok sevindirdi denildiği gibi de orjinal kutu ile geldi beğendim ve tam bedenim oldu Tam beden almalısınız kullanmadım ama şimdilik her şeyi çok güzel duruyor teşekkür ederim
İsim: H** N** y**
Tarih: 07 Ağustos 2024
Yorum: Tam bedene uygun.pierre cardini fazla tarife gereği yok çunki kendisi

Tarih: 18 Ağustos 2024
Beden: Boy:165cm
Yorum: Gerçekten çok güzel bir ürün yumuşak va rahat
İsim: M** k**
Beden: 16 Eylül 2024
Yorum: ben çok uyguna aldım gayet memnunum
Beden: 04 Eylül 2024
Yorum: yumuşacık, şükşükelaa

İsim: B** K**
Tarih: 02 Nisan 2023
Yorum: büyük geldi iade ettim
İsim: S** E**
Tarih: 14 Mayıs 2024
Yorum: Harika yumuşacık kendi bedeninizi alın çok beğendim
İsim: m** Ş**
Tarih: 15 Mart 2023
Yorum: İkili fiyat uyguna geldi kullanıma uygun yumuşak
İsim: b** b**
Tarih: 30 Ocak 2023
Yorum: yumuşak, tam kapatıyor, deneyip almışım gibi; tavsiye ederim
İsim: Z** A**
Tarih: 16 Mayıs 2024
Yorum: Çok kaliteli ve güzel! Tam bedeni almak lazım !
İsim: E** T**
Yorum: Harika tam kalıp

İsim: Ş** B**
Beden: 16 Şubat 2023
Yorum: Tam bedeninizi alın aşırı rahat kaliteli çok memnun kaldımmm
Tarih: 06 Temmuz 2024
Yorum: Yok gibi o kadar rahat
İsim: M** K**
Tarih: 23 Ağustos 2024
Yorum: harikaaa böyle rahatlık kalite muazzam
İsim: S** K**
Yorum: çok rahat tam bedeninizi alın
İsim: N** Ü**
Tarih: 05 Aralık 2022
Beden: Beden:80D
Yorum: kalıplar baya geniş ..bir küçük beden alınabilir. ama kalite muhteşem
İsim: E** Ç**
Tarih: 12 Aralık 2022
Yorum: Çok güzel tam beden çok şık
İsim: B** C**
Tarih: 22 Nisan 2024
Beden: Boy:158cm
Yorum: ürünü indirimli almıştım gayet güzel tereddüt etmeden alabilirsiniz dokusu çok hoş
İsim: s** s**
Tarih: 29 Aralık 2022
2'li Ekonomik Paket Ekru 6224-2 Barcelona Toparlayıcı Dantel Sütyen Set D Cup Seçeneğiyle Akıllarda Kalan Sorular
Soru: tellimidir
Cevap: Merhaba, öncelikle Pierre Cardin Lingerie'ye gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. 6224-2 modelimiz balenli (tellidir.) Keyifli alışverişler dileriz. Sevgilerle,
Soru: 80A neden yok
Cevap: Merhaba, öncelikle Pierre Cardin Lingerie'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. B,C,D cup mevcuttur. Sevgilerle,
Soru: takim değil mi
Cevap: Merhabalar; Sadece 2 adet sütyen gönderimi sağlanmaktadır. Alt bikinisi dahil değildir.
Soru: Hangi kargoyla çalışıyorsunuz
Cevap: Merhaba PTT Kargo ile çalışmaktayız.
Soru: stoklar ne zaman yenilenir uzun zamandır bekliyorum
Soru: Merhaba ürünler orijinal mi
Cevap: Merhaba ,Pierre Cardin Lingerie tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Pierre Cardin kadın iç giyimde tek yetkili ve üretici firma olarak ürünler orjinal kartları ile gelmektedir. Bilginize sunar keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba Le jardin markasi kullandım Pierre cardin markası hiç kullanmadım aceba aralarında fark varmı bir bilginiz varmi
Cevap: Merhaba, öncelikle Pierre Cardin Lingerie'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Diğer marka ürünler hakkında bilgi sahibi değiliz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba b kap ve d kap farkı nedir öğrenebilir miyim lütfen
Cevap: Merhaba , Pierre Cardin Lingerie'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Göğüs Hizası ölçüsü B, C, D Cup satırlarından herhangi birisine tekabül eden ölçünüzdür. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: bu modelin tekli satilani varmi ?
Cevap: Merhaba, öncelikle Pierre Cardin Lingerie'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. 4792 kodlu ürün tekli modeldir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba 80c den bir beden küçük ne?
Cevap: Merhaba, 80B keyifli alışverişler dileriz.
Soru: içinde sünger varmı destek teli var mı
Cevap: Merhaba, Pierre Cardin Lingerie tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürün toparlayıcı boş kaptır.
Soru: Merhaba 95 b mi böyuk 95c
Cevap: Merhaba, öncelikle Pierre Cardin Lingerie'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. C cup büyüktür. Sevgilerle,
Soru: Stok ne zaman güncellenir?
Soru: kutulu mu gönderiyorsunuz ve hangi kargo acaba?
Cevap: Merhaba, Öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. efendim utulu geliyor trendyol expres kargo
Soru: Hayırlı akşamlar bedenlerin yanındaki B, C,D gibi harflerin úründe ne farkí vardır
Cevap: Merhaba , Pierre Cardin Lingerie'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Göğüs Hizası ölçüsü B, C, D Cup satırlarından herhangi birisine tekabül eden ölçünüzdür.
Soru: 95B büyük bedenler için mi yoksa normal standar beden mi
Cevap: Merhaba, öncelikle Pierre Cardin Lingerie’ye gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Ürünlerimizde bedenler, marka ve model olarak değişiklik göstermektedir. Kendi bedeninizi tercih etmenizi tavsiye ediyoruz. Keyifli alışverişler dileriz. Sevgilerle
Soru: yorumlarda kuculme diyor goguslerde kuculme olmasini degil sarkmasi gidip toparlanmasni istoyorum
Cevap: Merhaba, öncelikle Pierre Cardin Lingerie’ye gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. 6224-2 model kodlu ürünümüzde kullanılan Barcelona cup göğüsler toparlarken balen yapısı sayesinde sarkmayı engellemektedir. Keyifli alışverişler dileriz. Sevgilerle,
Soru: 1818706017
Cevap: Merhaba , Pierre Cardin Lingerie'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İvedi bir şekile dağıtıma çıkarılması için talep oluşturulmuştur. Bilginize sunar iyi günler dileriz.
2'li Ekonomik Paket Ekru 6224-2 Barcelona Toparlayıcı Dantel Sütyen Set D Cup Seçeneğiyle Görsel Galerisi

2'li Ekonomik Paket Ekru 6224-2 Barcelona Toparlayıcı Dantel Sütyen Set D Cup Seçeneğiyle En Uygun Satış Linki

Pierre Cardin 2
Pierre Cardin 2'li Ekonomik Paket Ekru 6224-2 Barcelona Toparlayıcı Dantel Sütyen Set D Cup Seçeneğiyle yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.