3 Lü Beyaz Eşya Paketi (bd3055wfvn Buzdolabı, Cga252x0tr Çamaşır, Bm4321eg Bulaşık) En Düşük Fiyat Nerede-

Aybuke

Bilgili
3 Lü Beyaz Eşya Paketi (bd3055wfvn Buzdolabı, Cga252x0tr Çamaşır, Bm4321eg Bulaşık) Bu Ürünü Almalı Mı?
3 Lü Beyaz Eşya Paketi (bd3055wfvn Buzdolabı, Cga252x0tr Çamaşır, Bm4321eg Bulaşık) Güncel Satış Fiyatı 65000.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

3 Lü Beyaz Eşya Paketi (bd3055wfvn Buzdolabı, Cga252x0tr Çamaşır, Bm4321eg Bulaşık) Memnuniyet Durumu Nedir?

3 Lü Beyaz Eşya Paketi (bd3055wfvn Buzdolabı, Cga252x0tr Çamaşır, Bm4321eg Bulaşık) Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.4 .

3 Lü Beyaz Eşya Paketi (bd3055wfvn Buzdolabı, Cga252x0tr Çamaşır, Bm4321eg Bulaşık) Teknik Bilgiler

3 Lü Beyaz Eşya Paketi (bd3055wfvn Buzdolabı, Cga252x0tr Çamaşır, Bm4321eg Bulaşık) Ürününün Satıcısı, Profilo 3 Lü Beyaz Eşya Paketi (bd3055wfvn Buzdolabı, Cga252x0tr Çamaşır, Bm4321eg Bulaşık) ürününü 65000.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

3 Lü Beyaz Eşya Paketi (bd3055wfvn Buzdolabı, Cga252x0tr Çamaşır, Bm4321eg Bulaşık) Son Yorumlar
65000.0 Tl ye satışta olan 3 Lü Beyaz Eşya Paketi (bd3055wfvn Buzdolabı, Cga252x0tr Çamaşır, Bm4321eg Bulaşık) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.4

Yorum: Satıcının ilgisi kargonun sorunsuz elimize ulaşması çok memnun kaldıkçeyizim için tercih ettik gayet başarılı
İsim: Gökçe Ö.
Tarih: 06 Mart 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: karakuslar ıskenderun

Yorum: ürünü kızıma çeyiz olarak aldım, henüz kurulum yaptırmadım. profilokalitesine güveniyorum, güzel bir ürün olduğuna inanıyorum, satıcıyaçok teşekkür ederim sipariş verdiğim gün bizzat aranıpbilgilendirildim ,sorularım cevaplandı. trendyoldan yaptığım en güzelalışveriş oldu, bu süreçte emeği geçen KARAKUŞLAR İSKENDERUNçalışanlarına ve horoz lDevamını Oku
İsim: A** Y**
Tarih: 14 Mart 2024

Yorum: faturada 4 ürün görünüyor ancak 3 ürün teslim edildi, eksik ürünün ücretiadesini talep ediyorum aksi takdirde tüketici hakem heyetine gideceğim
İsim: Y** Y**
Tarih: 17 Mart 2024

3 Lü Beyaz Eşya Paketi (bd3055wfvn Buzdolabı, Cga252x0tr Çamaşır, Bm4321eg Bulaşık) Akıllarda Kalan Sorular

Soru: merhabalar kolay gelsin benim Vakıfbank world kartım var seçeneklerde Yapı Kredi var ama Vakıfbank world e taksitle alabiliyor muyum
Cevap: Merabalar Trendyol müşteri hizmetlerini arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz

Soru: buzdolabi kaç litre
Cevap: Merabalar 485 litre

Soru: Bulaşık makinesinin kurutma özelliği var mı yoksa kapağını açmak zorunda kalıyor muyuz bittiğinde
Cevap: Merabalar bulaşık makinesinde durulama özelliği var

Soru: Kurulum gereklimi
Cevap: Merabalar istediğiniz zaman kurulum yaptırabilirsiniz

Soru: merhaba şimdi alsak 3-4 ay yani 2024 Mayıs hazirana kadar depoda bekleyebilir mi? birde kurulum size ait değil mi ?
Cevap: Merabalar hangi bölgeden alım yapacaksınız

Soru: bulaşık makinesi istemiyorum fiyat ne olur
Cevap: Merhabalar ürün set olarak satılabilir

Soru: yeni ev kuruyoruz icine hediye koyar mısınız lütfen gerçekten ihtiyacımız var
Cevap: MALESEF EFENDİM

Soru: simdi alsak temmuzda kurulum yaparmisiniz? ankarada yasiyorum
Cevap: haziran'ın son haftasinda garantiyi baslatmamiz lazim

Soru: Merhabalar ben ürünü satın almak istiyorum ama kurulumu hemen mi yaptırılıyor
Cevap: MERHABA EFENDİM NE ZAMAN İSTERSEN BİZ KURULUM YAPTIRIRIZ BAYİ GARANTİLİ

Soru: A sinifi mi urunler
Cevap: Merabalar dolap e sınıfı çamaşır ve bulaşık a sınıfı

Soru: Göründüğü gibi gelir umarım çeyizim için alıcam
Cevap: Merhaba urun fabrika çıkışlı orjnal kutusunda gonderılmektedır

Soru: geç gönderim mümkün mü acaba? satın alsam deponuzda ne kadar tutabilirsiniz
Cevap: Merabalar bölgemiz Hatay yakın il ve içlerdeyseniz yardımcı oluyoruz

Soru: Çamasır makinesi kaç kg üçününde ölcüleri nelerdir. Kaç gün içinde teslimat gerçekleşir. A plus mu?
Cevap: Merhabalar çamaşır 10 kg ölçüler ve sınıf için özellikler bölümünden detaylı inceleme yapabilirsiniz

Soru: Ürünleri elimde bekletebiliyor muyum
Cevap: Merabalar evet bekletebilirsiniz

Soru: konyaya gelirmi
Cevap: Merabalar Türkiye’nin her yerine gönderim yapıyoruz

Soru: merhabalar efendim ben buzdolabını alt bölümünde 3 çekmece olup olmadığını merak etmiştim onu öğrenmek istiyorum
Cevap: Merhabalar alt buzluk bölümü iki çekmece oluyor

Soru: bulaşık makinasında kurutma özelliği var mı ?
Cevap: Merabalar evet var

Soru: ürünlerin hepsi beyaz mı
Cevap: Merhabalar hepsi beyaz

Soru: Gri takımı var mı acaba
Cevap: Var efendim

Soru: merhaba kam hala geçerli mi
Cevap: geçerli efendim

3 Lü Beyaz Eşya Paketi (bd3055wfvn Buzdolabı, Cga252x0tr Çamaşır, Bm4321eg Bulaşık) Ürüne Ait Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

3 Lü Beyaz Eşya Paketi (bd3055wfvn Buzdolabı, Cga252x0tr Çamaşır, Bm4321eg Bulaşık) En Uygun Satış Linki