Peri
Bilgili
55ur91006la 55" 4k Ultra Hd Smart Led Tv Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
55ur91006la 55" 4k Ultra Hd Smart Led Tv Anlık Fiyatı 27850.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
55ur91006la 55" 4k Ultra Hd Smart Led Tv Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
55ur91006la 55" 4k Ultra Hd Smart Led Tv Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
55ur91006la 55" 4k Ultra Hd Smart Led Tv Teknik Detaylar
55ur91006la 55" 4k Ultra Hd Smart Led Tv Ürününün Satıcısı, LG 55ur91006la 55" 4k Ultra Hd Smart Led Tv ürününü 27850.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
55ur91006la 55" 4k Ultra Hd Smart Led Tv Son Yorumlar
27850.0 Tl ye satışta olan 55ur91006la 55" 4k Ultra Hd Smart Led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: O kadar memnunum ki harika paketlenmişti hiçbir sıkıntı olmadan geldikurulumu yapıldı bilgisayar gibi kullanıyorum her gün karşısındayım
hiç kapatmıyorum görüntü kalitesi de gayet güzel sihirli kumandası birharika bas konuş seçeneği vs var hayat kurtaran bir televizyon
İsim: M** k**
Tarih: Elite Üye
Beden: 24 Şubat 2024
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: Güzel oturma odası için ideal
İsim: D** P**
Tarih: 29 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Yorum: Çok güzel tavsiye ediyorum
İsim: **** ****
Tarih: 10 Mart 2024
Satıcı: Electronikpazar
Yorum: Sorunsuz teslim aldım. Görüntü kalitesi olarak gayet iyi
İsim: Hüseyin M.
Tarih: 28 Şubat 2024
Yorum: FİYAT VE GÖRÜNTÜ ÇOK ÇOK GÜZEL
İsim: H** S**
Tarih: 29 Şubat 2024
Satıcı: FIRSATLAR ALEMİ E-TİCARET MAĞAZASI
Yorum: Ürün sağlam sıkıntısız bir şekilde ve hızlı elime ulaştı satıcıyateşekkür ederim
İsim: K** U**
Tarih: 07 Mart 2024
Yorum: Ürün sağlam geldi
İsim: N** n** Ç**
Tarih: 10 Şubat 2024
Yorum: Kutusunda şöyle yırtıklık vardı. Tvde kırık gözükmüyor ama kurulumdansonra öğrenebileceğiz hasar var mı diye. Güncellerim yine
İsim: H** K**
Beden: 22 Nisan 2024
Satıcı: Teknosa
Yorum: Ürün hala ve hala gelmedi için yorum yapamıyorum
İsim: S** Y**
Tarih: 09 Şubat 2024
Yorum: Almayın aldırmayın arkadaşlar ürün bu halde geldi ve hiç bir şekildeyardımcı olmuyorlar kutuyu yetkili servis açmıştır telefonları bileaçıyorlar iadesini sagladım ürün red yedi ürün geri geldi muhattapolacağım kimseyi bulamıyorum
İsim: Doğan G.
Tarih: 18 Ekim 2023
Satıcı: TrendShop
55ur91006la 55" 4k Ultra Hd Smart Led Tv Sıkça Sorulan Sorular
Soru: 81006LJ ile arasındaki fark nedir
Cevap: Merhaba, Temel farkları ürünlerin ayakları farklıdır. Ek olarak kasa tasarım ve kalınlık farklıdır. Teşekkürler
Soru: Merhaba kolay gelsin iyi çalışmalar diliyorum akıllı kumanda varmı birde rahat ps 4 oynayabilir miyim
Cevap: merhaba, evet akıllı kumanda mevcut ps4 de en iyi şekilde oynayabilirsiniz
Soru: Sivas Gürün ilçesi hangi kargo ile gönderilmektedir..
Cevap: Değerli Müşterimiz, Mahalle bilgisi iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla.
Soru: Spotify bulunuyor mu ??
Cevap: Merhaba bulunmamaktadır
Soru: bu ürün duvar askı aparatı ile duvara monte edilebiliyor mu ona göre alacağım
Cevap: Merhaba, Evet askı aparatı ile duvara asılabilmektedir. Fakat kutu içeriğinden askı aparatı çıkmıyor. Ayrıca almanız gerekmektedir. Teşekkürler,
Soru: merhaba. üretim yılı nedir acaba?
Cevap: Merhaba 2023tür
Soru: Merhaba 2023 model mi?
Cevap: Merhaba 2022-2023 karışıktır modeller
Soru: ürün teşhir mi,sıfırlı,kutu içeriği nedir
Cevap: Merhaba ürünlerimiz açılmamış ambalajları ile tarafınıza gönderiliyor. Teşhir ürünü değildir
Soru: Disney destekliyor mu
Cevap: Tabi yüklenebilir efendim
Soru: Ürünün kurulumunu yapıyormusunuz?
Cevap: Ürün kurulumu için LG yetkili servisi çağırmanız gerekmektedir
Soru: Merhaba, Bu ürün de çift katmanlı ekran var mı? Yani bir koruma maksatlı takılanlar dan..
Cevap: Merhaba ekran koruma vs yoktur servisten veya başka bi yerden temin edebilirsiniiz
Soru: İçerisinden mouse kumanda çıkıyor mu
Cevap: Değerli Müşterimiz; İlgili ürünün kutu içeriği ''Akıllı Kumanda, 2 Pil, Kullanım Kılavuzu'' şeklindedir. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Merhaba işletim sistemi nedir
Cevap: Webos efendim
Soru: Hangi kargo şirketi ile gönderiyorsunuz?
Cevap: Merhaba büyük desili ürünler güvenlik ve sağlamlık açısından Borusan lojistik ile gönderilir
Soru: ürün Google TV destekliyormu uygula iniyormu
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: bu ürün duvar askı aparatı ile duvara monte edilebiliyor mu ona göre alacağım
Cevap: Değerli müşterimiz, ayrıca duvar askı aparatı satın alıp kullanabilirsiniz. Saygılarımızla,
Soru: Teşhir ürünü
Cevap: Hayır efendim sıfır kutuludur
Soru: merhaba kac hz ? playstation icin uygun mu
Cevap: Merhaba, yenileme hızı 50/60 Hz'dir. Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Meraba ürün sfır kapalı kutumu
Cevap: Evet efendim sıfır kapalı kutudur
Soru: Merhaba. Bu TV 2023 üretimi mi? Ayrıca LG Türkiye garantisinde mi ve sıfır kutu içi olarak gelecek mi? Bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Cevap: 2023 efendim. LG Türkiye garantilidir. Sıfır kutusunda gelir.
55ur91006la 55" 4k Ultra Hd Smart Led Tv Ürüne Ait Resimler
55ur91006la 55" 4k Ultra Hd Smart Led Tv En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
55ur91006la 55" 4k Ultra Hd Smart Led Tv Anlık Fiyatı 27850.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
55ur91006la 55" 4k Ultra Hd Smart Led Tv Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
55ur91006la 55" 4k Ultra Hd Smart Led Tv Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
55ur91006la 55" 4k Ultra Hd Smart Led Tv Teknik Detaylar
55ur91006la 55" 4k Ultra Hd Smart Led Tv Ürününün Satıcısı, LG 55ur91006la 55" 4k Ultra Hd Smart Led Tv ürününü 27850.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
55ur91006la 55" 4k Ultra Hd Smart Led Tv Son Yorumlar
27850.0 Tl ye satışta olan 55ur91006la 55" 4k Ultra Hd Smart Led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: O kadar memnunum ki harika paketlenmişti hiçbir sıkıntı olmadan geldikurulumu yapıldı bilgisayar gibi kullanıyorum her gün karşısındayım

İsim: M** k**
Beden: 24 Şubat 2024
Yorum: Güzel oturma odası için ideal
İsim: D** P**
Tarih: 29 Nisan 2024
Yorum: Çok güzel tavsiye ediyorum
İsim: **** ****
Tarih: 10 Mart 2024
Yorum: Sorunsuz teslim aldım. Görüntü kalitesi olarak gayet iyi
İsim: Hüseyin M.
Tarih: 28 Şubat 2024
Yorum: FİYAT VE GÖRÜNTÜ ÇOK ÇOK GÜZEL
İsim: H** S**
Tarih: 29 Şubat 2024
Satıcı: FIRSATLAR ALEMİ E-TİCARET MAĞAZASI
Yorum: Ürün sağlam sıkıntısız bir şekilde ve hızlı elime ulaştı satıcıyateşekkür ederim
İsim: K** U**
Tarih: 07 Mart 2024
Yorum: Ürün sağlam geldi
İsim: N** n** Ç**
Tarih: 10 Şubat 2024
Yorum: Kutusunda şöyle yırtıklık vardı. Tvde kırık gözükmüyor ama kurulumdansonra öğrenebileceğiz hasar var mı diye. Güncellerim yine
İsim: H** K**
Beden: 22 Nisan 2024
Satıcı: Teknosa
Yorum: Ürün hala ve hala gelmedi için yorum yapamıyorum
İsim: S** Y**
Tarih: 09 Şubat 2024
Yorum: Almayın aldırmayın arkadaşlar ürün bu halde geldi ve hiç bir şekildeyardımcı olmuyorlar kutuyu yetkili servis açmıştır telefonları bileaçıyorlar iadesini sagladım ürün red yedi ürün geri geldi muhattapolacağım kimseyi bulamıyorum
İsim: Doğan G.
Tarih: 18 Ekim 2023
Satıcı: TrendShop
55ur91006la 55" 4k Ultra Hd Smart Led Tv Sıkça Sorulan Sorular
Soru: 81006LJ ile arasındaki fark nedir
Cevap: Merhaba, Temel farkları ürünlerin ayakları farklıdır. Ek olarak kasa tasarım ve kalınlık farklıdır. Teşekkürler
Soru: Merhaba kolay gelsin iyi çalışmalar diliyorum akıllı kumanda varmı birde rahat ps 4 oynayabilir miyim
Cevap: merhaba, evet akıllı kumanda mevcut ps4 de en iyi şekilde oynayabilirsiniz
Soru: Sivas Gürün ilçesi hangi kargo ile gönderilmektedir..
Cevap: Değerli Müşterimiz, Mahalle bilgisi iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla.
Soru: Spotify bulunuyor mu ??
Cevap: Merhaba bulunmamaktadır
Cevap: Merhaba, Evet askı aparatı ile duvara asılabilmektedir. Fakat kutu içeriğinden askı aparatı çıkmıyor. Ayrıca almanız gerekmektedir. Teşekkürler,
Soru: merhaba. üretim yılı nedir acaba?
Cevap: Merhaba 2023tür
Soru: Merhaba 2023 model mi?
Cevap: Merhaba 2022-2023 karışıktır modeller
Soru: ürün teşhir mi,sıfırlı,kutu içeriği nedir
Cevap: Merhaba ürünlerimiz açılmamış ambalajları ile tarafınıza gönderiliyor. Teşhir ürünü değildir
Soru: Disney destekliyor mu
Cevap: Tabi yüklenebilir efendim
Soru: Ürünün kurulumunu yapıyormusunuz?
Cevap: Ürün kurulumu için LG yetkili servisi çağırmanız gerekmektedir
Soru: Merhaba, Bu ürün de çift katmanlı ekran var mı? Yani bir koruma maksatlı takılanlar dan..
Cevap: Merhaba ekran koruma vs yoktur servisten veya başka bi yerden temin edebilirsiniiz
Soru: İçerisinden mouse kumanda çıkıyor mu
Cevap: Değerli Müşterimiz; İlgili ürünün kutu içeriği ''Akıllı Kumanda, 2 Pil, Kullanım Kılavuzu'' şeklindedir. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Merhaba işletim sistemi nedir
Cevap: Webos efendim
Soru: Hangi kargo şirketi ile gönderiyorsunuz?
Cevap: Merhaba büyük desili ürünler güvenlik ve sağlamlık açısından Borusan lojistik ile gönderilir
Soru: ürün Google TV destekliyormu uygula iniyormu
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Cevap: Değerli müşterimiz, ayrıca duvar askı aparatı satın alıp kullanabilirsiniz. Saygılarımızla,
Soru: Teşhir ürünü
Cevap: Hayır efendim sıfır kutuludur
Soru: merhaba kac hz ? playstation icin uygun mu
Cevap: Merhaba, yenileme hızı 50/60 Hz'dir. Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Meraba ürün sfır kapalı kutumu
Cevap: Evet efendim sıfır kapalı kutudur
Soru: Merhaba. Bu TV 2023 üretimi mi? Ayrıca LG Türkiye garantisinde mi ve sıfır kutu içi olarak gelecek mi? Bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Cevap: 2023 efendim. LG Türkiye garantilidir. Sıfır kutusunda gelir.
55ur91006la 55" 4k Ultra Hd Smart Led Tv Ürüne Ait Resimler

55ur91006la 55" 4k Ultra Hd Smart Led Tv En Uygun Satış Linki

LG 55ur91006la 55" 4k Ultra Hd Smart Led Tv Fiyatı, Yorumları - Trendyol
LG 55ur91006la 55" 4k Ultra Hd Smart Led Tv yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.