Ae-1000w-1bvdf Kol Saati (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) Alınması Gereken Bir Ürün Mü ?

Lale

Bilgili
Ae-1000w-1bvdf Kol Saati (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) Ürün Alınmaya Değer Mi?
Ae-1000w-1bvdf Kol Saati (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) Güncel Fiyatı 1004.75 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Ae-1000w-1bvdf Kol Saati (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

Ae-1000w-1bvdf Kol Saati (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) Hakkında yaklaşık 500 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

Ae-1000w-1bvdf Kol Saati (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) Detaylı Açıklama

Kordon Cinsi : Silikon >_x000D_

Kordon Rengi : Siyah >_x000D_

Kasa Tipi : Plastik >_x000D_

Kara Rengi : Gri-Siyah >_x000D_

Kadran Şekli : Oval >_x000D_

Kadran Rengi : Gri >_x000D_

Su Geçirmezlik : 100 >_x000D_

Alarm : Var >_x000D_

Takvim : Var >_x000D_

Cam Cinsi : Organik Bombeli >_x000D_

Kasa Çapi : 43,7 >_x000D_

Kronometre : Var >_x000D_

Mekanizma : Digital >_x000D_

Ae-1000w-1bvdf Kol Saati (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) Ürününün Satıcısı, Casio Ae-1000w-1bvdf Kol Saati (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) ürününü 1004.75 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Ae-1000w-1bvdf Kol Saati (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) Hakkında Yapılan Yorumlar
1004.75 Tl ye satışta olan Ae-1000w-1bvdf Kol Saati (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
500 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: İkitane aldık çok güzeller. Çokda güzel paketlemişler teşekkür ederiz.
İsim: N** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 04 Eylül 2024
Satıcı: Trendyol

Yorum: Sevgilim için aldım bayıldı çok güzel bir ürün paketleme felan iyidi
İsim: N** S**
Tarih: 26 Ağustos 2022
Beden: Bilgi Yok

Yorum: Siparişi oluşturduğum gün kargolandı. Paketlemede gayet iyiydi. Saate gelecek olursak kolda çok kibar duruyor, kaba saat sevenler tercih etmemeli. 10 yıl pil ömrü olması, işlevi, su geçirmezliği, dünya saatlerini göstermesi, 5 farklı alarm kurulması ve analog saat göstergesi yönlerinden benim için çok tatmin edici bir saat. Duruşuda bence çok güzelDevamını Oku
İsim: T** Ü** Ç**
Tarih: 22 Mart 2022

Yorum: Oğluma aldık çok kaliteli ürün.
İsim: B** Ö** Ö**
Tarih: 25 Şubat 2023

Yorum: erkek kardesime aldim çok beğendik çok şık
İsim: s** a**
Tarih: 05 Eylül 2022

Yorum: Çok beğendik oğlum için aldım batarya ömrünün 10 yıl olmasida ayrıca güzel tavsiye ediyorum
İsim: h** b**
Tarih: 07 Ocak 2022

Yorum: oğlum için almıştı çok beğendi orjinal ürün
İsim: gamze b.
Tarih: 10 Nisan 2022

Yorum: Babama hediye almıştım elinden asla çıkarmıyor çok beğendi
İsim: İ** M**
Tarih: 16 Kasım 2022

Yorum: Oğlum İçin aldım umduğumdan çok daha iyi çok severek kullanıyor
İsim: M** T**
Tarih: 16 Haziran 2022

Yorum: erkek arkadaşıma aldım acaba kendimede alsam mı diye düşünüyorum, bayıldık
İsim: a** e**
Tarih: 20 Ocak 2022

Yorum: nişanlıma hediye olarak aldım çok beğendi bilekte güzel duruyor
İsim: A** T**
Tarih: 08 Haziran 2022

Yorum: Saati babama aldım çok beğendiği bir modeldi ancak yorumların yarısı çocuk saati gibi dediği için tereddütte kalmıştık. Asla çocuk saati gibi değil saatin boyutu ne çok büyük ne de çok küçük babam çok beğendi. 2 gün içinde elimize ulaştı kutusu çok şık ve içinden garanti belgesi de çıktı. teşekkürler trendyol.
İsim: T** G**
Tarih: 03 Mart 2022

Yorum: Valla aldığındam beri memnunum beni şaşırtmadı.Gönderici firmaya gelince onlara ayrıca teşekkür ediyorum,paketleme hız fevkalade
İsim: mehmet ç.
Tarih: 14 Ağustos 2022

Yorum: Eşim için aldım çok beğendi
İsim: **** ****
Tarih: 25 Şubat 2022
Satıcı: İsviçre Saat

Yorum: Hediye olarak aldım. Şimdi kendim için de düşünüyorum. Kaliteli👍🏻
İsim: F** N** A**
Tarih: 01 Haziran 2023

Yorum: Eşime aldım beğendi. Spor bir saat şık duruyor🙏🏽
İsim: O** S**
Tarih: 06 Mart 2022

Yorum: Şahane ötesi bir ürün! Kadın olarak kullanıyorum ve asla kaba durmuyor
İsim: D** K**
Tarih: 23 Ocak 2022

Yorum: kardeşime hediye aldım tam bi fiyat performans ürünü harika gerçekten. kargo sorunsuz ve hızlı gönül rahatlığıyla alınabilir.
İsim: H** H** K**
Tarih: 19 Kasım 2022

Yorum: erkek arkadaşım için aldim çok beğendi çok kullanışlı
İsim: Raziye P.
Tarih: 27 Temmuz 2023

Yorum: Ürün orjinal ve çok kullanışlı. Yaklaşık 8 aydır kullanıyorum hafif bi ürün rahatsız etmiyor, tavsiye ederim.
Tarih: 10 Nisan 2023

Yorum: Paketlemesi çok güzeldi ve 24 saat dolmadan elime ulaştı son zamanların en hızlı kargosuydu bunun yanı sıra saat de Harika aynı gözüktüğü gibi sevgilime askere gitmeden önce almıştım günlük kullanım için uygun bi saat 😍
İsim: H** T**
Tarih: 15 Haziran 2022

Yorum: Eşime aldım. çok beğendi. teşekkürler trendyol.
İsim: s** t**
Tarih: 08 Ocak 2023

Yorum: ürün kargo ve paketleme için emeği geçen herkese çok teşekkür ederim 🤲😇🌸
Tarih: 21 Aralık 2021

Yorum: eşime aldım çok beğendi teşekkürler
İsim: S** D** S**
Tarih: 24 Mayıs 2022

Yorum: Ürünü zaten begenerek siparis ettim indirim kampayasıyla almak niyetine girdim ve geç yaklaşık 10 gün sonra teslim edilebilir tahminini bildirmelerine ragmen cuma siparis ettim pazar günü 2 gün sonra teslim aldık. satıcıya ve trendyola tesekkür ederim tavsiye ederim herkese
İsim: E** T**
Tarih: 15 Kasım 2022

Yorum: Abime yılbaşı hediyesi olarak aldım çok memnun kaldı.
İsim: Fulya T. Ü.
Tarih: 11 Ocak 2022

Yorum: harika cok severek aldik sorunsuz geldi tesekkurler
İsim: A** G**
Tarih: 07 Mayıs 2022

Yorum: Eşime aldım çok severek kullanıyor düşünmeden alın
Tarih: 11 Temmuz 2022

Yorum: Oğluma hediye aldım çok beğendi orjinal kutusunda ve garanti belgesiyle geldi tavsiye olunur👍
İsim: s** v**
Tarih: 09 Şubat 2022

Yorum: Ürün görselin birebir aynısı geldi.Çok da güzel paketlenmiş.Casio kalitesi👍 Oğluma hediye aldım.Çok beğendi.Teşekkürler Trendyol 🙏
İsim: Ö** O**
Tarih: 21 Mart 2023

Ae-1000w-1bvdf Kol Saati (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) Akıllarda Kalan Sorular

Soru: ürün orjinalmidir
Cevap: Merhaba, platformumuzda satışa sunulan ürünlerin orijinallik kontrolü, ürünler satışa çıkmadan önce yapılıyor. Alışverişinizden sonra aldığınız ürünle ilgili bir sorunuz olursa bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz. Gerekli kontrolleri mümkün olan en kısa sürede yapıp size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: orijinal mi
Cevap: Merhaba, platformumuzda satışa sunulan ürünlerin orijinallik kontrolü, ürünler satışa çıkmadan önce yapılıyor. Alışverişinizden sonra aldığınız ürünle ilgili bir sorunuz olursa bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz. Gerekli kontrolleri mümkün olan en kısa sürede yapıp size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Merhaba iyi günler kayış yedek parça sorunu olmaz dimi
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl garantilidir. Garanti belgesi ürün ile birlikte gönderilecektir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.

Soru: dünya saati varmı ayarlamasi nasıl kolaymi
Cevap: Merhaba, dünya saatleri mevcuttur. Ürün 2 yıl garantilidir. Garanti belgesi ürün ile birlikte gönderilecektir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.

Soru: ışığı varmi
Cevap: var efendım

Soru: kayışları deyişe biliyorum
Cevap: Merhaba, dilerseniz saat kordonunu değiştirebilirsiniz. Platformumuzdaki filtreleri kullanarak aradığınız ürünleri bulup istediğiniz ürünü inceleyebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Merhaba efem, bu üründe GPS, anlık konum gösterimı var mı?
Cevap: Merhaba, bu bilgiye şu an ulaşamıyoruz. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: Casio Erkek Kol Saati AE-1000W-1BVDF kodlu saati istemiştim. Ama Casio Ae-1000w-1avdf Kol Saati AE-1000W-1AVDF kodlu saat geldi. Kasa renkleri farklı olduğu için iade edip tekrar isteyeceğim acaba stoklarda gri kasalı olanı var mı?
Cevap: su an kalmadı bır yanlıslık oldu galıba bızde 1b modelı kalmadı

Soru: selamlar yüzerken kullanılabilir mi?
Cevap: Merhaba, ürün 10 ATM su geçirmezlik mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: selamün Aleyküm saatin kol ölçüsü 11yaşındaki çocuk için uygunmudur?
Cevap: Merhabalar efendim, ürünün kordonu her ölçüde bileğe ayarlanabilecek şekilde tasarlanmıştır. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Çapı kaç acaba
Cevap: Merhaba, ürünün kasa çapı 43,7 mm'dir. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba sizden saat almıştık ama nasıl kolay bir şekilde ayarlayabiliriz acaba
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl garantilidir. Garanti belgesi ürün ile birlikte gönderilecektir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.

Soru: kasa çapı nedir?
Cevap: Merhaba, ürünün kasa çapı 43,7 mm'dir. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: kasa çapını uzatabiliyormuyuz
Cevap: boyle bır sey bılmıyorum

Soru: merhaba bu üründe kronometre özelliği var mı acaba?
Cevap: Merhaba, incelemiş olduğunuz üründe kronometre özelliği vardır.İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: BU SAATİ OĞLUMA ALMAK İSTİYORUM VE BUNA BENZER DİĞER MODELLERDE OLABİLİR AMA YAŞI 12DİR. BU ONA UYAR MI YADA ONUN YAŞINA HANGİ CASİO SAATLER UYAR? SAYGILARIMLA
Cevap: f-91 modellerine bakabilirsiniz bu modelde olur

Soru: hangi kargo ile acaba
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Şu an için kargo seçimi yapılamamaktadır. TEX, PTT Kargo, Aras Kargo, Sürat Kargo firmalarından biri ile gönderilecektir.

Soru: Hediye paketi yapıp gönderme şansınız var mı?
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Hediye paketi seçeneğimiz şu an için bulunmuyor.

Soru: 1b modeli varmi
Cevap: Soruyu sorduğunuz model efendim var

Soru: Saatin kordon boyu kaç cm? benim bileğim 25cm. dar gelir mi?
Cevap: olur efendım

Ae-1000w-1bvdf Kol Saati (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) Ürünün Detaylı Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Ae-1000w-1bvdf Kol Saati (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) En Uygun Satış Linki