Alman Yün Keçe Çalışma Masası Düzenleme Ve Oyuncu Mouse Pedi Pembe (40x100cm) Satın Alır Mısınız

Sule

Bilgili
Alman Yün Keçe Çalışma Masası Düzenleme Ve Oyuncu Mouse Pedi Pembe (40x100cm) Satın Alır Mısınız?
Alman Yün Keçe Çalışma Masası Düzenleme Ve Oyuncu Mouse Pedi Pembe (40x100cm) Güncel Fiyatı 249.0 Tl'den Satılmaktadır.

Alman Yün Keçe Çalışma Masası Düzenleme Ve Oyuncu Mouse Pedi Pembe (40x100cm) Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

Alman Yün Keçe Çalışma Masası Düzenleme Ve Oyuncu Mouse Pedi Pembe (40x100cm) Hakkında yaklaşık 13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6 .

Alman Yün Keçe Çalışma Masası Düzenleme Ve Oyuncu Mouse Pedi Pembe (40x100cm) Ürün Özellikleri

Alman Yün Keçe Çalışma Masası Düzenleme Ve Oyuncu Mouse Pedi Pembe (40x100cm) Ürününün Satıcısı, garaccu Alman Yün Keçe Çalışma Masası Düzenleme Ve Oyuncu Mouse Pedi Pembe (40x100cm) ürününü 249.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Alman Yün Keçe Çalışma Masası Düzenleme Ve Oyuncu Mouse Pedi Pembe (40x100cm) Yorumlar Hakkında Bilgi
249.0 Tl ye satışta olan Alman Yün Keçe Çalışma Masası Düzenleme Ve Oyuncu Mouse Pedi Pembe (40x100cm) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6

Yorum: Çok güzel 🌸
İsim: S** B**
Tarih: 25 Mart 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Toptan Keçe

Yorum: Arkadaşlar ped değil keçe gelen ürün bunun bilgisini vereyim uzun sürelikullanım için çok uygun değil bence tüylenme yaptı aldığım 1 aylıksürede tüylendi leke tutuyor çok en ufak çay damlası bile kalıyorüstünde silinmez bir süre götürecek bir keçe mouse kaymasında sorun yokgamer birinin standardını karşılamayabilir
İsim: B** H**
Tarih: 15 Kasım 2021
Satıcı: Garaccu

Yorum: korunaklo geldi tesekkurler
İsim: **** ****
Tarih: 15 Eylül 2022

Yorum: Ürünü gerçekten çok beğendim. Hem boyut olarak çok ideal hem de keçedokusu hiç rahatsız edici değil. Özenli paketleme için de satıcıyateşekkür ederim. Tavsiye ederim.
İsim: M** Ç**
Tarih: 04 Kasım 2021

Yorum: Renk goruntudeki pembeden farkli.
İsim: **** ****
Tarih: 22 Ekim 2021

Yorum: urunun fotograftakiyle alakasi yok ince uzun keçe kesmis yollamislar
İsim: B** Z**
Tarih: 31 Ekim 2021

Alman Yün Keçe Çalışma Masası Düzenleme Ve Oyuncu Mouse Pedi Pembe (40x100cm) Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: Sadece pembe mi
Cevap: Diger renkleri mağazamızda bulabilirsiniz efendim

Soru: Ürünün gerçek fotoğraflarını görme şansımız var mı?
Cevap: Maalesef burdan resim gosteremiyoruz sistem izin vermiyor

Soru: yorumlardaki resimde kimisi koyu pembe kimisi açık pembe ben açık pembe istiyorum
Cevap: Anlaşıldı efendim.

Soru: Renk secenekler yok hocam
Cevap: Rengi buradan yazmanız yeterlidir.

Soru: Ürünün boyutunu farklı seçebilir miyiz
Cevap: Hayır efendim

Alman Yün Keçe Çalışma Masası Düzenleme Ve Oyuncu Mouse Pedi Pembe (40x100cm) Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

Alman Yün Keçe Çalışma Masası Düzenleme Ve Oyuncu Mouse Pedi Pembe (40x100cm) En Uygun Satış Linki