Antrasit Bükümlü Kumaş Polo Yaka Kısa Kollu Tişört- 2420 Ürün Alınmaya Değer Mi?
Antrasit Bükümlü Kumaş Polo Yaka Kısa Kollu Tişört- 2420 Şu Andaki Fiyatı 199.99 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Antrasit Bükümlü Kumaş Polo Yaka Kısa Kollu Tişört- 2420 Memnuniyet Durumu Nedir?
Antrasit Bükümlü Kumaş Polo Yaka Kısa Kollu Tişört- 2420 Hakkında yaklaşık 27 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
Antrasit Bükümlü Kumaş Polo Yaka Kısa Kollu Tişört- 2420 Ürün Bilgisi
Antrasit Bükümlü Kumaş Polo Yaka Kısa Kollu Tişört- 2420 Ürününün Satıcısı, Miron Antrasit Bükümlü Kumaş Polo Yaka Kısa Kollu Tişört- 2420 ürününü 199.99 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Antrasit Bükümlü Kumaş Polo Yaka Kısa Kollu Tişört- 2420 Kullanıcı Değerlendirmeleri
199.99 Tl ye satışta olan Antrasit Bükümlü Kumaş Polo Yaka Kısa Kollu Tişört- 2420 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
27 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: fiyatına göre çok güzel
İsim: Y** Ö**
Tarih: 26 Ağustos 2024
Beden: Beden:M
Satıcı: Miron
Yorum: Kumaşı biraz sert ama fiyat performans ürünü
İsim: **** ****
Tarih: 24 Ağustos 2024
Yorum: ürün çok güzel mükemmel bir kumaş tavsiye ederim
İsim: P** U**
Tarih: 15 Ağustos 2024
Yorum: aynı şekilde buda çok güzel
Tarih: 14 Ağustos 2024
Yorum: Cok guzel 2ci kere sefaris etdim. Bu sifarisde esim icin 3tane gomlek aldim. Paketlenmesi de guzel idi. Tesekur ederim
İsim: Aygun N.
Tarih: 12 Ağustos 2024
Beden: Beden:2XL
Yorum: Tam kalıp qüzel
İsim: r** k**
Tarih: 07 Ağustos 2024
Beden: Boy:165cm
Yorum: eşime aldım çok hoş tam beden alınabilir
İsim: Ö** I**
Tarih: 04 Ağustos 2024
Yorum: tam beden geldi kumaş güzel tavsiye ederim teşekkürler
Tarih: 22 Temmuz 2024
Beden: Beden:XL
Yorum: Tam beden güzel..
İsim: D** Ü**
Tarih: 04 Temmuz 2024
Beden: Beden:L
Yorum: Ürün elime ulaştı kargolama çok güzel ve hızlı Fotoğraftaki ile aynı geliyor Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum iyi çalışmalar
İsim: N** v**
Tarih: 20 Temmuz 2024
Yorum: kumaşı çok iyi
İsim: M** Ç**
Tarih: 12 Temmuz 2024
Yorum: kumaşı çok iyi bir beden büyük alınabilir rahat etmek açısından
İsim: Z** Ş**
Tarih: 18 Temmuz 2024
Antrasit Bükümlü Kumaş Polo Yaka Kısa Kollu Tişört- 2420 Ürüne İlişkin Sorular
Soru: Boy 180 kilo 80 efendim. kaç ölçü uyar ?
Cevap: Değerli Müşterimiz öncelikle Miron'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Vermiş olduğunuz bilgilere göre L beden ölçülerinize uygun olacaktır. Şimdiden keyifli alışverişler diliyoruz.
Soru: 179 boy 120 kilo 2xl olur mu
Cevap: Değerli Müşterimiz öncelikle Miron'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Vermiş olduğunuz bilgilere göre XXL beden ölçülerinize uygun olacaktır. Şimdiden keyifli alışverişler diliyoruz.
Soru: Merhaba. Antrasit reng XL ölçü stokta kalmışmıdır ? Karın ölçü 110sm XL normal uyarmı ? lütfen cevaplayın
Cevap: Merhabalar boy ve kilo bilgilerinizi bizimle paylaşır mısınız?
Soru: 172 boy 80 kilo hangi beden almalıyım
Cevap: Değerli Müşterimiz öncelikle Miron'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Vermiş olduğunuz bilgilere göre M beden ölçülerinize uygun olacaktır. Şimdiden keyifli alışverişler diliyoruz.
Soru: 165boy 70 kilo hangi beden seçeyim acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz öncelikle Miron'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Vermiş olduğunuz bilgilere göre S beden ölçülerinize uygun olacaktır. Şimdiden keyifli alışverişler diliyoruz.
Soru: model eynindeki hangi razmer?
Cevap: M beden efendim.
Soru: Manken üzerindeki beden neydi
Cevap: Merhabalar mankenin üzerindeki M beden'dir.
Soru: karın bölgesi gizler mi göbek yaani
Cevap: Efendim ürünümüz normal kalıp. Kendi bedeninizi almanizi tavsiye ediyoruz
Soru: iyi günler kolay gelsin 165 boy 70 kiloyum hangi beden önerirsiniz
Cevap: Değerli Müşterimiz öncelikle Miron'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Vermiş olduğunuz bilgilere göre M beden ölçülerinize uygun olacaktır. Şimdiden keyifli alışverişler diliyoruz.
Soru: 180 boy, kilo 63 hangi beden almalıyım,
Soru: 180 boy 83 kg hangi beden olur acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz öncelikle Miron'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Vermiş olduğunuz bilgilere göre L beden ölçülerinize uygun olacaktır. Şimdiden keyifli alışverişler diliyoruz.
Soru: efendim boy 176 çeki 87 hansi beden iyi gelir?
Soru: Selam efendim boy 1.80 kilo 70 kaç beden öneriyorsunuz?
Soru: 1.83 boy kilo 89 kaç beden uyar
Cevap: Değerli Müşterimiz öncelikle Miron'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Vermiş olduğunuz bilgilere göre XL beden ölçülerinize uygun olacaktır. Şimdiden keyifli alışverişler diliyoruz.
Soru: 168 78 kilo hangi Beden iyi gelir
Soru: 186 boy 90 kilo ne almam gerekir
Cevap: Değerli Müşterimiz öncelikle Miron'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Vermiş olduğunuz bilgilere göre XL beden ölçülerinize uygun olacaktır. Şimdiden keyifli alışverişler diliyoruz.
Soru: boy-175, kilo 95 hangi beden uygun olur
Soru: 9396627480 merhaba efendim ben Azərbaycandan sifariş etdim lutfen olcude ve paketlenmede dikkat edin 3tane farkli 2xl gomlek sifariş etdim. Tesekur sevgilerle
Cevap: Merhabalar paketiniz özenle hazırlanacak.
Antrasit Bükümlü Kumaş Polo Yaka Kısa Kollu Tişört- 2420 Detaylı Fotoğraflar
Antrasit Bükümlü Kumaş Polo Yaka Kısa Kollu Tişört- 2420 En Uygun Satış Linki
Antrasit Bükümlü Kumaş Polo Yaka Kısa Kollu Tişört- 2420 Şu Andaki Fiyatı 199.99 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Antrasit Bükümlü Kumaş Polo Yaka Kısa Kollu Tişört- 2420 Memnuniyet Durumu Nedir?
Antrasit Bükümlü Kumaş Polo Yaka Kısa Kollu Tişört- 2420 Hakkında yaklaşık 27 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
Antrasit Bükümlü Kumaş Polo Yaka Kısa Kollu Tişört- 2420 Ürün Bilgisi
Antrasit Bükümlü Kumaş Polo Yaka Kısa Kollu Tişört- 2420 Ürününün Satıcısı, Miron Antrasit Bükümlü Kumaş Polo Yaka Kısa Kollu Tişört- 2420 ürününü 199.99 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Antrasit Bükümlü Kumaş Polo Yaka Kısa Kollu Tişört- 2420 Kullanıcı Değerlendirmeleri
199.99 Tl ye satışta olan Antrasit Bükümlü Kumaş Polo Yaka Kısa Kollu Tişört- 2420 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
27 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: fiyatına göre çok güzel
İsim: Y** Ö**
Tarih: 26 Ağustos 2024
Yorum: Kumaşı biraz sert ama fiyat performans ürünü
Tarih: 24 Ağustos 2024
Yorum: ürün çok güzel mükemmel bir kumaş tavsiye ederim
İsim: P** U**
Tarih: 15 Ağustos 2024
Yorum: aynı şekilde buda çok güzel
Tarih: 14 Ağustos 2024
Yorum: Cok guzel 2ci kere sefaris etdim. Bu sifarisde esim icin 3tane gomlek aldim. Paketlenmesi de guzel idi. Tesekur ederim
İsim: Aygun N.
Tarih: 12 Ağustos 2024
Yorum: Tam kalıp qüzel
İsim: r** k**
Tarih: 07 Ağustos 2024
Beden: Boy:165cm
Yorum: eşime aldım çok hoş tam beden alınabilir
İsim: Ö** I**
Tarih: 04 Ağustos 2024
Yorum: tam beden geldi kumaş güzel tavsiye ederim teşekkürler
Tarih: 22 Temmuz 2024
Yorum: Tam beden güzel..
İsim: D** Ü**
Tarih: 04 Temmuz 2024
Yorum: Ürün elime ulaştı kargolama çok güzel ve hızlı Fotoğraftaki ile aynı geliyor Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum iyi çalışmalar
İsim: N** v**
Tarih: 20 Temmuz 2024
Yorum: kumaşı çok iyi
İsim: M** Ç**
Tarih: 12 Temmuz 2024
Yorum: kumaşı çok iyi bir beden büyük alınabilir rahat etmek açısından
İsim: Z** Ş**
Tarih: 18 Temmuz 2024
Antrasit Bükümlü Kumaş Polo Yaka Kısa Kollu Tişört- 2420 Ürüne İlişkin Sorular
Soru: Boy 180 kilo 80 efendim. kaç ölçü uyar ?
Soru: 179 boy 120 kilo 2xl olur mu
Cevap: Değerli Müşterimiz öncelikle Miron'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Vermiş olduğunuz bilgilere göre XXL beden ölçülerinize uygun olacaktır. Şimdiden keyifli alışverişler diliyoruz.
Soru: Merhaba. Antrasit reng XL ölçü stokta kalmışmıdır ? Karın ölçü 110sm XL normal uyarmı ? lütfen cevaplayın
Cevap: Merhabalar boy ve kilo bilgilerinizi bizimle paylaşır mısınız?
Soru: 172 boy 80 kilo hangi beden almalıyım
Soru: 165boy 70 kilo hangi beden seçeyim acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz öncelikle Miron'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Vermiş olduğunuz bilgilere göre S beden ölçülerinize uygun olacaktır. Şimdiden keyifli alışverişler diliyoruz.
Soru: model eynindeki hangi razmer?
Cevap: M beden efendim.
Soru: Manken üzerindeki beden neydi
Cevap: Merhabalar mankenin üzerindeki M beden'dir.
Soru: karın bölgesi gizler mi göbek yaani
Cevap: Efendim ürünümüz normal kalıp. Kendi bedeninizi almanizi tavsiye ediyoruz
Soru: iyi günler kolay gelsin 165 boy 70 kiloyum hangi beden önerirsiniz
Soru: 180 boy, kilo 63 hangi beden almalıyım,
Soru: 180 boy 83 kg hangi beden olur acaba
Soru: efendim boy 176 çeki 87 hansi beden iyi gelir?
Soru: Selam efendim boy 1.80 kilo 70 kaç beden öneriyorsunuz?
Soru: 1.83 boy kilo 89 kaç beden uyar
Soru: 168 78 kilo hangi Beden iyi gelir
Soru: 186 boy 90 kilo ne almam gerekir
Soru: boy-175, kilo 95 hangi beden uygun olur
Soru: 9396627480 merhaba efendim ben Azərbaycandan sifariş etdim lutfen olcude ve paketlenmede dikkat edin 3tane farkli 2xl gomlek sifariş etdim. Tesekur sevgilerle
Cevap: Merhabalar paketiniz özenle hazırlanacak.
Antrasit Bükümlü Kumaş Polo Yaka Kısa Kollu Tişört- 2420 Detaylı Fotoğraflar
Antrasit Bükümlü Kumaş Polo Yaka Kısa Kollu Tişört- 2420 En Uygun Satış Linki
Miron Antrasit Bükümlü Kumaş Polo Yaka Kısa Kollu Tişört- 2420 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Miron Antrasit Bükümlü Kumaş Polo Yaka Kısa Kollu Tişört- 2420 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com