Nihal
Bilgili
Aphro 12.000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima A++ Beyaz En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Aphro 12.000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima A++ Beyaz Şu Anki Fiyat Aralığı 26550.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Aphro 12.000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima A++ Beyaz Kullanıcı Yorumları Nasıl?
Aphro 12.000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima A++ Beyaz Hakkında yaklaşık 33 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
Aphro 12.000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima A++ Beyaz Ürünün Detayları
Aphro 12.000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima A++ Beyaz Ürününün Satıcısı, Gree Aphro 12.000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima A++ Beyaz ürününü 26550.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Aphro 12.000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima A++ Beyaz Kullanıcı Değerlendirmeleri
26550.0 Tl ye satışta olan Aphro 12.000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima A++ Beyaz Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
33 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Tavsiye üzerine baktım inceledim iyiki arkadaşımı dinlemişim çok memnun kaldım teşekkürler gree
İsim: Y** A** E**
Tarih: 11 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Gree
Yorum: ürün kurulumu yeni yapıldı henüz tecrübe edemedik ama elimize sorunsuz ulaştı. kuruluma gelen ataser servisi ve çalışanlarından çok memnun kaldım titizlikle kurulumu yaptılar.
İsim: T** T**
Tarih: 31 Mayıs 2023
Yorum: 4 aydır kullanıyorum, memnunum. Sorunsuz teslimat ve montaj oldu. Klima da gayet iyi, İzmir'de 20-25 m2 lik salonumda yaz boyunca kullandım, hızlı bir şekilde soğutuyor. Çoğunlukla sessiz modda çalıştırdım o bile yeterli geldi. Bir daha alacak olsam yine aynı marka ve modeli tercih ederdim.
İsim: E** A**
Tarih: 02 Ekim 2022
Yorum: ürün gayet iyi tavsiye ederim teknik servis kurulum u ve desteği için ayrıca teşekkür ederim.
İsim: S** E**
Tarih: 29 Aralık 2023
Yorum: Performansı fiyatına göre çok iyi , şık duruyor ,şimdilik ısınmak için kullandık çabuk ısıtıyor.
İsim: A** Ş**
Tarih: 10 Şubat 2024
Yorum: Ürün güzel, hızlı kargoyla geldi. Sorunsuz kuruldu.
İsim: h** m**
Tarih: 28 Temmuz 2022
Yorum: çok güzel tavsiye ederim 10 yıldızı hak adiyor
İsim: G** k**
Tarih: 14 Mart 2024
Satıcı: ANKASTRE SELECTİON
Yorum: Harika bir soğutma sistemi var bosch ve bunun arasında kalmıştım ama iyiki gree almışım
İsim: Eren Ç.
Tarih: 18 Haziran 2024
Yorum: 2 tane aldım izmirde kurdurdum herşey güzel öneririim
İsim: F** T**
Tarih: 06 Eylül 2023
Satıcı: KARMADTM
Yorum: Klima çok güzel soğutuyor sesiz çalisiyor beklentimi karsıladi
İsim: Ö** B**
Tarih: 11 Temmuz 2023
Satıcı: Haznedar Global
Yorum: Şimdilik memnunuz soğutması gayet iyi
İsim: F** Ö**
Tarih: Elite Üye
Beden: 10 Ağustos 2024
Satıcı: EnHesaplica
Yorum: Süper ısıtıyor sesssiz
İsim: Ezgi Y.
Tarih: 19 Ocak 2024
Yorum: Ürün elimize ulaştı kurulum için 3 hafta sonraya randevu oluşturuluyor biz iş yeri için sipariş ettik bu ürünü 3 hafta nedir?
İsim: A** a** A** h**
Tarih: 23 Haziran 2023
Yorum: Merhaba , ürün hızlıca tarafıma gecti mng kargo sirketi kapıya kadar çıkarmadı bına girişinde teslim etmiş, kolinin alt kısımları yırtıktı . servis talebi oluşturdum bekliyoruz umarım bir arıza çıkmaz göndericinin başka kargo ile gönderim yapması
İsim: **** ****
Tarih: 20 Haziran 2024
Yorum: ürün faturası ne zaman gelecek
İsim: S** A**
Tarih: 26 Haziran 2024
Yorum: Tam soğutma kalitesi görmeedim
İsim: G** Ç**
Tarih: 09 Ekim 2023
Yorum: Ürün güzel soğutma süper tavsiye ediyorum
İsim: H** G**
Tarih: 14 Haziran 2024
Yorum: hızlı kargo hızlı servis tarafından kurulum 6 sene garanti performansı ile 5* daha nediyeyim harika
İsim: A** O** K**
Tarih: 17 Kasım 2023
Yorum: ürün gayet güzel enerji tasarruflu.servis çok geç kurulum yaptı
İsim: n** s**
Tarih: 13 Mayıs 2023
Yorum: Ürün çok kaliteli ve çok sessiz. Ayrıca kuruluma gelen ekipte işinde çok iyiydi. Her detayı anlattılar ve tertemiz takıp gittiler. Alın aldırın gree klima
Tarih: 08 Temmuz 2021
Yorum: Ürünün soğutmasında herhangi bir problem ile karşılaşmadım, elektrik faturası olarak ne gelecek bekleyip göreceğiz.. Niğde merkezde servisi var lâkin sıcaklardan ve yoğunluktan dolayı 3-4 gün bekletildik. Onun haricinde herhangi bir problemle karşılaşmadık. 1 yıldızı da servisin geç gelmesinden dolayı kırdım
İsim: Cem T.
Tarih: 22 Ağustos 2023
Yorum: Ürünü daha deneyimlemedik servis gelmesini bekliyoruz. 2 puan verdim çünkü böyle bir kargo firması olamaz. 2 koca koli olarak geldi ve tek basıma bir kız olarak asagıda bıraktı. Ben nasıl yukarı tasıyabilirim. Komşulardan yardım istedim onlar yardımcı oldular sagolsunlar. Ama böyle bir saçmalık olamaz. Birde aşağıya çağırdılar sifreyi verdim sonraDevamını Oku
İsim: Elif K.
Tarih: 23 Aralık 2021
Yorum: Ürünü 29/05/24 sipariş ettim 6 gün sonra geldi. Montaj için aradım randevu verecekler 3 gün oldu ne arayan ne gelen…
Tarih: 07 Haziran 2024
Yorum: servis vs hepsi iyiydi. ama bunu. 9btu fairy modeliu j aldım 10 M2 bir odayı İzmir Foça gibi ılıman bir iklimmde dahi ısıtamıyorum . evin ayrıca taş ev yani iyi yalıtımlı. çok üzüldüm. tam bir hayal kırıklığına uğradım diyebilirim.
İsim: G** T**
Tarih: 24 Aralık 2023
Aphro 12.000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima A++ Beyaz Ürüne Dair Sorular
Soru: biz hemen montaj yapmıyacağız montajı kendimiz yapmak istiyoruz
Cevap: Merhaba montaj için dilediğiniz zaman yetkili servisimiz size hizmet verecektir, fakat montajı cihazınız garanti dışı kalmaması için yetkili servislerimiz tarafından yapılmalıdır.
Soru: Kolay gelsin ben klimayı satın alsam servis 1 ay sonra kursa uygun olurmu taşınıcam çünkü çıkacağım eve kurulması gerekiyor
Cevap: Merhaba, cihazınızı kutularını açmadan muhafaza ettiğiniz sürece montajını ne zaman isterseniz yaptırabilirsiniz.
Soru: dıs unite sesi nasıl kaç db
Cevap: Merhaba, Ses Güç Seviyesi: dB (A): 63
Soru: Merhaba 410 gazlı mi ?
Cevap: Cevap verıldı
Soru: fairy ve amhro arasindaki fark nedir
Cevap: Merhaba, Aphro modelimiz giriş segment ürünümüzdür, wi-fi özelliği opsiyoneldir. Yukarı - aşağı salınım özelliği vardır, 4 fan hızı mevcuttur, Fairy cihazımız üst segmet bir cihazımızdır, 7 adet fan hızı vardır, renk seçenekleri vardır, yukarı - aşağı ve sağa - sola salınım özelliği vardır, multifonksiyonel filtreye sahiptir, wi-fi özelliği standarttır. Detaylı bilgi için satış departmanımızla görüşebilirsiniz.
Soru: Merhaba, İzmir Buca servisiniz var mı? Montaj dahil mi? Bakır boru veriliyor ve elektrik bağlantısı yapılıyor mu?
Cevap: Merhaba, İzmir Buca da yetkili servisimiz bulunmaktadır. 4 metreye Bakır borulama ile montaj dahildir. Elektrik işlemleri için elektrikçi çağırmanızı ister servisiniz.
Soru: merhaba Adıyaman Kahta ya servisiniz varmı
Cevap: Merhaba, Adiyaman servisimiz bulunmaktadır.
Soru: pular ile fairy arasında kifark nedır acaba
Cevap: Merhaba, Pular modelimiz orta segment ürünümüzdür, wi-fi özelliği vardır, Fairy cihazımız üst segmet bir cihazımızdır, 7 adet fan hızı vardır, renk seçenekleri vardır, yukarı - aşağı ve sağa - sola salınım özelliği vardır, multifonksiyonel filtreye sahiptir, wi-fi özelliği standarttır. Detaylı bilgi için satış departmanımızla görüşebilirsiniz.
Soru: Merhaba Manisa merkez servisiniz varmı
Cevap: Merhaba, Evet Manisa için servislerimiz mevcut.
Soru: kurulum ücretsiz deilmi
Cevap: Merhaba, kurulum ücretsizdir.
Soru: 4 metreden kastımız klimanın konulduğu yer mi?
Cevap: Kullanılacak bakır boru 4 metreye kadar ücretsizdir. İç ünite ve dış ünite arasındaki bağlantısında kullanılmaktadır.
Soru: Aphro ile pulor arasındaki fark nedir
Cevap: Merhaba, Aphro modelimizde 4 adet fan hızı sayısı vardır. Wifi opsiyoneldir. Aşağı yukarı üfleme sağlar. Pular modelimizde 7 adet fan hızı sayısı vardır. Wifi özelliğimi mevcuttur. Aşağı yukarı ve sağa sola üfleme sağlar.
Soru: merhaba, iç aksamı Fairy modelindeki gibi bakır mi alüminyum mu
Cevap: Değerli müşterimiz merhabalar, bakır 4 mt kadar
Soru: ürünün üzerinde gree mi yazıyor
Cevap: APHRO yazıyor iyi günler dileriz
Soru: 12'lik klimanın elektrik sarfiyatı nedir bakır veya alüminyum borular arasındaki fark nedir
Cevap: Merhaba 444 5 852 numaralı müşteri hizmetlerimizden konu hakkında bilgi alabilirsiniz.
Soru: Kam metre bakır boru geliyor
Cevap: Değerli müşterimiz merhabalar 4 mt bakır boru çıkmaktadır
Soru: montajı sonradan yaparsak garantisi ne zaman faaliyete geçer montajdan sonra mı yoksa aldığımız zaman mı garanti başlar
Cevap: Merhaba, montajınız yapıldığı gün garanti süreniz başlar.
Soru: Adana servisiniz var mı
Cevap: Merhaba, Adana'da servislerimiz bulunmaktadır.
Soru: merhaba ücretsiz keşif var mı?
Cevap: Merhaba, Ücretsiz keşif vardır. Bunun için müşteri hizmetlerimizi aramanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.
Soru: Antalya'da kurulumu kim yapıyor alsak kim montaj yapacak
Cevap: Merhaba, ürün size ulaştıktan sonra müşteri hizmetlerimizden Antalya bölgesi için bir teknik servisimizin tarafınıza yönlendirilmesini sağlayabilirsiniz.
Aphro 12.000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima A++ Beyaz Görseller
Aphro 12.000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima A++ Beyaz En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Aphro 12.000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima A++ Beyaz Şu Anki Fiyat Aralığı 26550.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Aphro 12.000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima A++ Beyaz Kullanıcı Yorumları Nasıl?
Aphro 12.000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima A++ Beyaz Hakkında yaklaşık 33 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
Aphro 12.000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima A++ Beyaz Ürünün Detayları
Aphro 12.000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima A++ Beyaz Ürününün Satıcısı, Gree Aphro 12.000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima A++ Beyaz ürününü 26550.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Aphro 12.000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima A++ Beyaz Kullanıcı Değerlendirmeleri
26550.0 Tl ye satışta olan Aphro 12.000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima A++ Beyaz Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
33 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Tavsiye üzerine baktım inceledim iyiki arkadaşımı dinlemişim çok memnun kaldım teşekkürler gree
İsim: Y** A** E**
Tarih: 11 Eylül 2024
Yorum: ürün kurulumu yeni yapıldı henüz tecrübe edemedik ama elimize sorunsuz ulaştı. kuruluma gelen ataser servisi ve çalışanlarından çok memnun kaldım titizlikle kurulumu yaptılar.
İsim: T** T**
Tarih: 31 Mayıs 2023
Yorum: 4 aydır kullanıyorum, memnunum. Sorunsuz teslimat ve montaj oldu. Klima da gayet iyi, İzmir'de 20-25 m2 lik salonumda yaz boyunca kullandım, hızlı bir şekilde soğutuyor. Çoğunlukla sessiz modda çalıştırdım o bile yeterli geldi. Bir daha alacak olsam yine aynı marka ve modeli tercih ederdim.
İsim: E** A**
Tarih: 02 Ekim 2022
Yorum: ürün gayet iyi tavsiye ederim teknik servis kurulum u ve desteği için ayrıca teşekkür ederim.
İsim: S** E**
Tarih: 29 Aralık 2023
Yorum: Performansı fiyatına göre çok iyi , şık duruyor ,şimdilik ısınmak için kullandık çabuk ısıtıyor.
İsim: A** Ş**
Tarih: 10 Şubat 2024
Yorum: Ürün güzel, hızlı kargoyla geldi. Sorunsuz kuruldu.
İsim: h** m**
Tarih: 28 Temmuz 2022
Yorum: çok güzel tavsiye ederim 10 yıldızı hak adiyor
İsim: G** k**
Tarih: 14 Mart 2024
Yorum: Harika bir soğutma sistemi var bosch ve bunun arasında kalmıştım ama iyiki gree almışım
İsim: Eren Ç.
Tarih: 18 Haziran 2024
Yorum: 2 tane aldım izmirde kurdurdum herşey güzel öneririim
İsim: F** T**
Tarih: 06 Eylül 2023
Satıcı: KARMADTM
Yorum: Klima çok güzel soğutuyor sesiz çalisiyor beklentimi karsıladi

İsim: Ö** B**
Tarih: 11 Temmuz 2023
Satıcı: Haznedar Global
Yorum: Şimdilik memnunuz soğutması gayet iyi
İsim: F** Ö**
Tarih: Elite Üye
Beden: 10 Ağustos 2024
Satıcı: EnHesaplica
Yorum: Süper ısıtıyor sesssiz

İsim: Ezgi Y.
Tarih: 19 Ocak 2024
Yorum: Ürün elimize ulaştı kurulum için 3 hafta sonraya randevu oluşturuluyor biz iş yeri için sipariş ettik bu ürünü 3 hafta nedir?
İsim: A** a** A** h**
Tarih: 23 Haziran 2023
Yorum: Merhaba , ürün hızlıca tarafıma gecti mng kargo sirketi kapıya kadar çıkarmadı bına girişinde teslim etmiş, kolinin alt kısımları yırtıktı . servis talebi oluşturdum bekliyoruz umarım bir arıza çıkmaz göndericinin başka kargo ile gönderim yapması
Tarih: 20 Haziran 2024
Yorum: ürün faturası ne zaman gelecek
İsim: S** A**
Tarih: 26 Haziran 2024
Yorum: Tam soğutma kalitesi görmeedim
İsim: G** Ç**
Tarih: 09 Ekim 2023
Yorum: Ürün güzel soğutma süper tavsiye ediyorum
İsim: H** G**
Tarih: 14 Haziran 2024
Yorum: hızlı kargo hızlı servis tarafından kurulum 6 sene garanti performansı ile 5* daha nediyeyim harika
İsim: A** O** K**
Tarih: 17 Kasım 2023
Yorum: ürün gayet güzel enerji tasarruflu.servis çok geç kurulum yaptı
İsim: n** s**
Tarih: 13 Mayıs 2023
Yorum: Ürün çok kaliteli ve çok sessiz. Ayrıca kuruluma gelen ekipte işinde çok iyiydi. Her detayı anlattılar ve tertemiz takıp gittiler. Alın aldırın gree klima
Tarih: 08 Temmuz 2021
Yorum: Ürünün soğutmasında herhangi bir problem ile karşılaşmadım, elektrik faturası olarak ne gelecek bekleyip göreceğiz.. Niğde merkezde servisi var lâkin sıcaklardan ve yoğunluktan dolayı 3-4 gün bekletildik. Onun haricinde herhangi bir problemle karşılaşmadık. 1 yıldızı da servisin geç gelmesinden dolayı kırdım
İsim: Cem T.
Tarih: 22 Ağustos 2023
Yorum: Ürünü daha deneyimlemedik servis gelmesini bekliyoruz. 2 puan verdim çünkü böyle bir kargo firması olamaz. 2 koca koli olarak geldi ve tek basıma bir kız olarak asagıda bıraktı. Ben nasıl yukarı tasıyabilirim. Komşulardan yardım istedim onlar yardımcı oldular sagolsunlar. Ama böyle bir saçmalık olamaz. Birde aşağıya çağırdılar sifreyi verdim sonraDevamını Oku
İsim: Elif K.
Tarih: 23 Aralık 2021
Yorum: Ürünü 29/05/24 sipariş ettim 6 gün sonra geldi. Montaj için aradım randevu verecekler 3 gün oldu ne arayan ne gelen…
Tarih: 07 Haziran 2024
Yorum: servis vs hepsi iyiydi. ama bunu. 9btu fairy modeliu j aldım 10 M2 bir odayı İzmir Foça gibi ılıman bir iklimmde dahi ısıtamıyorum . evin ayrıca taş ev yani iyi yalıtımlı. çok üzüldüm. tam bir hayal kırıklığına uğradım diyebilirim.
İsim: G** T**
Tarih: 24 Aralık 2023
Aphro 12.000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima A++ Beyaz Ürüne Dair Sorular
Soru: biz hemen montaj yapmıyacağız montajı kendimiz yapmak istiyoruz
Cevap: Merhaba montaj için dilediğiniz zaman yetkili servisimiz size hizmet verecektir, fakat montajı cihazınız garanti dışı kalmaması için yetkili servislerimiz tarafından yapılmalıdır.
Soru: Kolay gelsin ben klimayı satın alsam servis 1 ay sonra kursa uygun olurmu taşınıcam çünkü çıkacağım eve kurulması gerekiyor
Cevap: Merhaba, cihazınızı kutularını açmadan muhafaza ettiğiniz sürece montajını ne zaman isterseniz yaptırabilirsiniz.
Soru: dıs unite sesi nasıl kaç db
Cevap: Merhaba, Ses Güç Seviyesi: dB (A): 63
Soru: Merhaba 410 gazlı mi ?
Cevap: Cevap verıldı
Soru: fairy ve amhro arasindaki fark nedir
Cevap: Merhaba, Aphro modelimiz giriş segment ürünümüzdür, wi-fi özelliği opsiyoneldir. Yukarı - aşağı salınım özelliği vardır, 4 fan hızı mevcuttur, Fairy cihazımız üst segmet bir cihazımızdır, 7 adet fan hızı vardır, renk seçenekleri vardır, yukarı - aşağı ve sağa - sola salınım özelliği vardır, multifonksiyonel filtreye sahiptir, wi-fi özelliği standarttır. Detaylı bilgi için satış departmanımızla görüşebilirsiniz.
Soru: Merhaba, İzmir Buca servisiniz var mı? Montaj dahil mi? Bakır boru veriliyor ve elektrik bağlantısı yapılıyor mu?
Cevap: Merhaba, İzmir Buca da yetkili servisimiz bulunmaktadır. 4 metreye Bakır borulama ile montaj dahildir. Elektrik işlemleri için elektrikçi çağırmanızı ister servisiniz.
Soru: merhaba Adıyaman Kahta ya servisiniz varmı
Cevap: Merhaba, Adiyaman servisimiz bulunmaktadır.
Soru: pular ile fairy arasında kifark nedır acaba
Cevap: Merhaba, Pular modelimiz orta segment ürünümüzdür, wi-fi özelliği vardır, Fairy cihazımız üst segmet bir cihazımızdır, 7 adet fan hızı vardır, renk seçenekleri vardır, yukarı - aşağı ve sağa - sola salınım özelliği vardır, multifonksiyonel filtreye sahiptir, wi-fi özelliği standarttır. Detaylı bilgi için satış departmanımızla görüşebilirsiniz.
Soru: Merhaba Manisa merkez servisiniz varmı
Cevap: Merhaba, Evet Manisa için servislerimiz mevcut.
Soru: kurulum ücretsiz deilmi
Cevap: Merhaba, kurulum ücretsizdir.
Soru: 4 metreden kastımız klimanın konulduğu yer mi?
Cevap: Kullanılacak bakır boru 4 metreye kadar ücretsizdir. İç ünite ve dış ünite arasındaki bağlantısında kullanılmaktadır.
Soru: Aphro ile pulor arasındaki fark nedir
Cevap: Merhaba, Aphro modelimizde 4 adet fan hızı sayısı vardır. Wifi opsiyoneldir. Aşağı yukarı üfleme sağlar. Pular modelimizde 7 adet fan hızı sayısı vardır. Wifi özelliğimi mevcuttur. Aşağı yukarı ve sağa sola üfleme sağlar.
Soru: merhaba, iç aksamı Fairy modelindeki gibi bakır mi alüminyum mu
Cevap: Değerli müşterimiz merhabalar, bakır 4 mt kadar
Soru: ürünün üzerinde gree mi yazıyor
Cevap: APHRO yazıyor iyi günler dileriz
Soru: 12'lik klimanın elektrik sarfiyatı nedir bakır veya alüminyum borular arasındaki fark nedir
Cevap: Merhaba 444 5 852 numaralı müşteri hizmetlerimizden konu hakkında bilgi alabilirsiniz.
Soru: Kam metre bakır boru geliyor
Cevap: Değerli müşterimiz merhabalar 4 mt bakır boru çıkmaktadır
Soru: montajı sonradan yaparsak garantisi ne zaman faaliyete geçer montajdan sonra mı yoksa aldığımız zaman mı garanti başlar
Cevap: Merhaba, montajınız yapıldığı gün garanti süreniz başlar.
Soru: Adana servisiniz var mı
Cevap: Merhaba, Adana'da servislerimiz bulunmaktadır.
Soru: merhaba ücretsiz keşif var mı?
Cevap: Merhaba, Ücretsiz keşif vardır. Bunun için müşteri hizmetlerimizi aramanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.
Soru: Antalya'da kurulumu kim yapıyor alsak kim montaj yapacak
Cevap: Merhaba, ürün size ulaştıktan sonra müşteri hizmetlerimizden Antalya bölgesi için bir teknik servisimizin tarafınıza yönlendirilmesini sağlayabilirsiniz.
Aphro 12.000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima A++ Beyaz Görseller

Aphro 12.000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima A++ Beyaz En Uygun Satış Linki

Gree Aphro 12.000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima A++ Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gree Aphro 12.000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima A++ Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.