Ar09bxfcmwk-sk 9000 Btu A++ Wind-free Premium Duvar Tipi Split Klima En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim

Yaren

Bilgili
Ar09bxfcmwk/sk 9000 Btu A++ Wind-free Premium Duvar Tipi Split Klima Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Ar09bxfcmwk/sk 9000 Btu A++ Wind-free Premium Duvar Tipi Split Klima Şu Andaki Fiyatı 26149.0 Tl'den Satılmaktadır.

Ar09bxfcmwk/sk 9000 Btu A++ Wind-free Premium Duvar Tipi Split Klima Kullanıcı Yorumları Nasıl?

Ar09bxfcmwk/sk 9000 Btu A++ Wind-free Premium Duvar Tipi Split Klima Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .

Ar09bxfcmwk/sk 9000 Btu A++ Wind-free Premium Duvar Tipi Split Klima Detaylı Açıklama

Ar09bxfcmwk/sk 9000 Btu A++ Wind-free Premium Duvar Tipi Split Klima Ürününün Satıcısı, Samsung Ar09bxfcmwk/sk 9000 Btu A++ Wind-free Premium Duvar Tipi Split Klima ürününü 26149.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Ar09bxfcmwk/sk 9000 Btu A++ Wind-free Premium Duvar Tipi Split Klima En Son Yapılan Yorumlar
26149.0 Tl ye satışta olan Ar09bxfcmwk/sk 9000 Btu A++ Wind-free Premium Duvar Tipi Split Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0

Yorum: İç ünitesi şahane, dış ünitesini mümkün olan en uzağa koymalısınız. Dış ünite çok ses yapıyor.
İsim: G** C** B**
Tarih: 23 Ağustos 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: saypera

Yorum: kaliteli iyi, iç ünite sessiz çalışıyor, ancak dış ünite gürültülü, odada dışardan onu ses duyuyorum
İsim: **** ****
Tarih: 06 Temmuz 2022
Satıcı: BEM TEKNOLOJİ

Yorum: Bu ürün çok kaliteli wifi özelliği olan bir ürün olmasına rağmen EV yaşam sepeti adlı firma tarafıma wifi özelliği olmayan eski seri H modelini göndermiş ve bu klimayı servis taktıktan sonra belli oldu ve bu durum beni madur etmiştiki firma sorunumuzu karşılıklı memnuniyetle çözdü olarak yorumumu güncelliyorum. ******Ev yaşam sepeti adlı firmDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 22 Ağustos 2023
Satıcı: ÖztunaDTM

Ar09bxfcmwk/sk 9000 Btu A++ Wind-free Premium Duvar Tipi Split Klima Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: klimanin boruları bakırdan mı acaba öğrenebilir miyim?
Cevap: 5mt bakır boru ücretsiz efendim

Soru: Samsung Türkiye web sitesinde wi-fi olduğu belirtiliyor. Sizin sattığınız modelde wi-fi özelliği mevcut mu?
Cevap: Wİ-Fİ ÖZELLİĞİ MEVCUT

Soru: UV özellikli ya da anti alerjik 9000 BTU Samsung klima var mı stoklarınızda
Cevap: mwlesef efendim

Soru: Merhabalar, kurulum nasıl yapiyorsunuz ?
Cevap: Merhabalar, ürün montajı yetkili servisler tarafından yapılmaktadır. 5 m bakır kablo boru dahil olmak üzere ücretsiz şekilde gerçekleşmektedir. Daha uzun bağlantı aparatı gerekmesi durumunda malzeme ücreti ilave eklenmektedir. Kurulum işçiliği ücretsizdir. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Soru: Bu urun ile, https://ty.gl/6qpk29ufwtgfi bu urun arasindaki fark nedir?
Cevap: Merhaba, ürünler arasındaki fark klimanın önünde akıllı göz bulunmamaktadır. Geriye kalan özellikleri aynıdır.

Soru: Wifi var mı?
Cevap: Değerli Müşterimiz, üründe Wi-Fi özelliği mevcuttur. İyi günler dileriz.

Soru: Wifi var mı ?
Cevap: SAMSUNG TÜRKİYE OFFİCİAL SİTESİNDEN DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ

Soru: Merhaba Windfree var mı
Cevap: yok efendim

Soru: Merhaba,Stokta var değil mi, almadan önce sormak istedim.
Cevap: evet var efendim,

Soru: PTT avm de satıyorsunuz ordan da mı sadece izmire gönderim var
Cevap: Merhaba efendim , maalesef diğer platformlar ile ilgili sorularınızı cevaplayamıyoruz.

Soru: merhabalar, ürün stoklarınızda var mı?
Cevap: Değerli Müşterimiz; ürün stoklarda mevcuttur.

Soru: Merhaba, ürünü hangi kargo ile gönderiyorsunuz?
Cevap: ARAS KARGO İLE GÖNDERİM SAĞLIYORUZ

Soru: kurulum ücreti varmı
Cevap: MERHABA, ÜRÜNÜ TESLİM ALDIKTAN SONRA, SAMSUNG ÇAĞRI MERKEZİNİ ARAYARAK ÜRÜNÜ ODABAŞI SAMSUNG SHOP'TAN ALDIĞINIZI BELİRTEREK EN YAKIN YETKİLİ SERVİSE ÜCRETSİZ KURULUM YAPTIRABİLİRİSİNİZ. BEŞ METREYE KADAR BAKIR BORULAMA SERVİS TARAFINDAN ÜCRETSİZ YAPILACAKTIR. ELEKTRİK TESİSATI, TÜKETİCİYE AİTTİR. CİHAZLAR, DIŞ ÜNİTEDEN ELEKTRİK BESLEMELİDİR. TÜM ÜRÜNLERİMİZ, SAMSUNG TÜRKİYE GARANTİLİDİR.

Soru: Merhaba, ürünü hangi kargo ile gönderiyorsunuz?
Cevap: Merhabalar horoz lojistik ile gönderim sağlıyoruz

Soru: merhaba kurulum ücreti var mı ücretsiz mi
Cevap: Merhaba efendim hangi il ve ilçede ikamet ediyorsunuz?

Soru: merhaba ürün üretim yılı nedir winddree özelliği mevcut degilmi
Cevap: 2022-2023 MODEL WİNDFREE ÖZELLİKLİ

Soru: Merhaba, samsung türkiye ithalatçısı bir firma mısınız?
Cevap: Merhabalar, Samsung yetkili distribütörü tarafından satışa sunulmakta olup, Samsung Türkiye Garantisi altındadır. Üretimden çıktığı şekilde kapalı kutu olarak çalıştığımız kargo veya lojistik firmaları tarafından ulaştırılmaktadır. İyi günlerde kullanmanızı dilerim. Saypera

Soru: Merhaba Ürün garantisi direk Samsung mu oluyor ve kurulum işlemi nasıl oluyor.? Kurulum için ek ücret ödemiyoruz değil mi Samsung firmasına
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün Samsung yetkili servisler tarafından ücretsiz olarak kurulumu sağlanmaktadır.

Soru: Merhaba özellikle dış ünite ses seviyesinin yüksek olduğuna dair yorumlar var da kaç db acaba iç ve dış ünite ses seviyesi
Cevap: Merhaba ürünlerimiz kapalı kutu, Samsung Türkiye garantilidir.

Soru: kablo ve bağlantı için ayrı bir ücret talep ediliyor mu
Cevap: Elektrik kablosu tarafınızca yaptırılmaktadır , onun dışında 5mt bakır boru ücretsiz kurulum vardır.

Ar09bxfcmwk/sk 9000 Btu A++ Wind-free Premium Duvar Tipi Split Klima Görseller

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

Ar09bxfcmwk/sk 9000 Btu A++ Wind-free Premium Duvar Tipi Split Klima En Uygun Satış Linki