Aspire 3 A315-510P-38X0 15.6” FHD İntel İ3-N305 8 GB DDR5 RAM 256 GB SSD Freedos NX.KDHEY.003 Bu Ürünü Almalı Mı

Guzin

Bilgili
Aspire 3 A315-510P-38X0 15.6” FHD İntel İ3-N305 8 GB DDR5 RAM 256 GB SSD Freedos NX.KDHEY.003 Ürün Alınmaya Değer Mi?
Aspire 3 A315-510P-38X0 15.6” FHD İntel İ3-N305 8 GB DDR5 RAM 256 GB SSD Freedos NX.KDHEY.003 Mevcut Fiyatı 8889.0 Tl'den Satılmaktadır.

Aspire 3 A315-510P-38X0 15.6” FHD İntel İ3-N305 8 GB DDR5 RAM 256 GB SSD Freedos NX.KDHEY.003 Kullanıcı Yorumları Nasıl?

Aspire 3 A315-510P-38X0 15.6” FHD İntel İ3-N305 8 GB DDR5 RAM 256 GB SSD Freedos NX.KDHEY.003 Hakkında yaklaşık 70 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

Aspire 3 A315-510P-38X0 15.6” FHD İntel İ3-N305 8 GB DDR5 RAM 256 GB SSD Freedos NX.KDHEY.003 Ürün Açıklaması

Aspire 3 A315-510P-38X0 15.6” FHD İntel İ3-N305 8 GB DDR5 RAM 256 GB SSD Freedos NX.KDHEY.003 Ürününün Satıcısı, ACER Aspire 3 A315-510P-38X0 15.6” FHD İntel İ3-N305 8 GB DDR5 RAM 256 GB SSD Freedos NX.KDHEY.003 ürününü 8889.0 Tl'den Satılmaktadır.

Aspire 3 A315-510P-38X0 15.6” FHD İntel İ3-N305 8 GB DDR5 RAM 256 GB SSD Freedos NX.KDHEY.003 Kullanıcı Geri Dönüşleri
8889.0 Tl ye satışta olan Aspire 3 A315-510P-38X0 15.6” FHD İntel İ3-N305 8 GB DDR5 RAM 256 GB SSD Freedos NX.KDHEY.003 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
70 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: abime aldım beğendi
İsim: **** ****
Tarih: Elite Üye
Beden: 15 Ocak 2024
Satıcı: AnahtarBilişimTeknolojileri

Yorum: Arkadaşlar klasik ofis vs kullanmak için çok ideal sessiz çalışıyor veçok hızlı sağlam şekilde kargolandı güleç teknolojiye teşekkür ederim.Konyaya 1 gün içinde ulaştı. Çok anlamadığım için bilgisayarcıarkadaşıma kurdurdum kurulumu yapılmamıştı geliyor
İsim: M** A** İ**
Tarih: 11 Ocak 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Güleç Teknoloji

Yorum: Öğrenci için ideal bir diz üstü bilgisayar. Windows’u bir bilgisayarcıdakurdum. Şarjı benim için iyi dayanıyor. Oyun oynamıyorum bu yüzden benibayağı götürür diye düşünüyorum. Etrafımdakilerin çoğu memnun sağlambilgisayar dediler. O yüzden bende aldım. Hayrını göreyim inşallah.
İsim: M** A**
Tarih: 02 Aralık 2023
Satıcı: TrendShop

Yorum: Ürün güzeldi teşekkür ederim
İsim: E** S**
Tarih: 17 Eylül 2024

Yorum: Ürün gayet güzel ve dikkatli paketlenmişti kargo hızlıydı .. Satıcınındikkat etmesi çok önemli fiyat performans olarak gayet uygun ..
İsim: S** A**
Tarih: 07 Eylül 2024
Satıcı: DERİNDENİZ STORE

Yorum: bence fiyat performansın 1 tık üstü bir cihaz internet ofis ve küçükçaplı oyunlar için kısacası günlük kullanım için ideal bir ürün şiddetletavsiye ederim sessiz cihaz ve batarya ömrü çok iyi bir cihazteşekkürler.. birde touc pead çalışmıyor diye yorumlar görmüştüm uçuşmodu tuşunun yanındaki tuşa basarsanız aktif hale gelir herkeze hayırlıalış verDevamını Oku
İsim: M** f** Ö**
Tarih: 17 Temmuz 2024
Satıcı: EK Teknoloji

Yorum: çok güzel bir ürün parasını hak etti
İsim: r** y**
Tarih: 24 Nisan 2024
Satıcı: BitekBilişim

Yorum: ben gerçekten beğendim ders çalışmak için aldım yeterli geldi yapısı dazarif ve kibar.
Tarih: 19 Nisan 2024

Yorum: çok çok iyi teşekkürler
İsim: zafer K.
Tarih: 25 Mart 2024

Yorum: Çok güzel tam öğrenci bilgisayarı çok beğendim
İsim: d** t**
Tarih: 25 Mart 2024

Yorum: güzel beğendim
İsim: d** A**
Tarih: 21 Mart 2024
Satıcı: EK Teknoloji

Yorum: Ev ve ofis kullanımı için ideal
İsim: M** Ö**
Tarih: 20 Mart 2024

Yorum: fiyat performans olarak çok iyi satıcı da hemen kargo yaptı herşey güzeldi
İsim: İ** K**
Tarih: 14 Mart 2024

Yorum: ben aldığımda fiyatı güzeldi kullanımı gayet hızlı kızım için aldımbeklediğimden daha güzel çıktı teşekkür ediyorum
İsim: L** K**
Tarih: 07 Mart 2024
Satıcı: Ayçe Fashion - Teknoloji

Yorum: Hiçbir sıkıntı yok güvenle alabilirsiniz
İsim: T** K**
Tarih: 15 Şubat 2024
Satıcı: MAYTECH

Yorum: LUTUYA RESMEN TEKME ATILMIŞ. YIRTIK SEKİLSE GELDİ
Tarih: 27 Ocak 2024
Satıcı: SATÜRN

Yorum: Parası kadar belki daha iyisi bir bilgisayar. Gelir gelmez kontrolamaçlı açmak istedim şarj bitmiş durumda idi tam şarj sonsarası kurulumuinternette w11 yazılımı indirerek yaptım. W11 kurulumu son derece kolaytavsiye ederim. Evde film vs için son derece yeterli olacaktır.
İsim: V** S**
Tarih: 26 Ocak 2024
Satıcı: SATÜRN

Yorum: kargo hızlıydı bilgisayarda gayet kullanışlı lise ogrencileri icinyeterli seviyede sunum hazirlamak icin vs
Tarih: 13 Ocak 2024
Satıcı: Asella Bilişim

Yorum: Mükemmel , teşekkür ederim
İsim: B** A** U**
Tarih: 13 Aralık 2023
Satıcı: SARE BİLİŞİM

Yorum: harika bir ürün, ve çok hızlı geldi
İsim: Ö** K**
Tarih: 21 Kasım 2023

Yorum: fiyat performans ürünü
Tarih: 22 Haziran 2024
Satıcı: BüşrAstore

Yorum: şarjı çabuk bitiyor tavsiye etmem
İsim: M** İ**
Tarih: 19 Nisan 2024
Satıcı: EymenessTeknoloji

Yorum: arada fan sesi geliyor biraz rahatsız edici onun dışında ev , okul içinorta segment ideal bir pc
İsim: K** s**
Tarih: 08 Nisan 2024

Yorum: şuan memnunum ama şarjda bazen çok fazla kasıyor
İsim: S** S**
Tarih: 01 Nisan 2024

Yorum: donanım olarak iyi, hızlı bilgisayar, malzeme yapısıda güzel ekrançözünürlüğü parlaklık pek hoşuma gitmedi.
İsim: Mustafa T.
Tarih: 14 Mart 2024

Yorum: Çok güzel ürün kulanişida iyi teşekkür ederim
İsim: İbrahim M.
Tarih: 12 Mart 2024
Satıcı: EymenessTeknoloji

Yorum: Güzel bilgisayar arkadaşlar sadece wifi gibi donanım ile alakalı herşeyigüncellemeniz lazım onun dışında oyun felan düşük ayarlarda oynarsınızsadece fazla isinmamasina ve grafik sürücüsünü güncellemeyi unutmayin .Tam bir öğrenci bilgisayarı tabi devlet KDV indiriminden faydalanmayı unutmayın
İsim: S** B** Y**
Tarih: 02 Mart 2024

Yorum: Almanızı tavsiye etmiyorum yakında iadesini yapacağım
Tarih: 26 Aralık 2023
Satıcı: EMC BİLİŞİM TEKN

Yorum: Touchoad calismiyor, fanindan inanılmaz yoğun gürültülü ses geliyor. İADEEE
Tarih: 25 Kasım 2023
Satıcı: BTH E-TİCARET

Yorum: Ürün sorunsuz ve çok hızlı bir şekilde sadece 2 günde elime ulaştı.Satın almadan önce ve sonrasında satıcı çok iyi bir şekilde ilgilendi.Umarım işleri daha iyi olur. Allah razı olsun tekrardan.
Tarih: 01 Şubat 2024
Satıcı: TAYRAN STORE

Aspire 3 A315-510P-38X0 15.6” FHD İntel İ3-N305 8 GB DDR5 RAM 256 GB SSD Freedos NX.KDHEY.003 Akıllarda Kalan Sorular

Soru: Bu ürün beyaz renkli mi gri mi? Çünkü özelliklerinde beyaz yazıyor fotoğrafta gri gözüküyor
Cevap: Merhahaba ürün gri renk

Soru: pubg kaldirirmi
Cevap: Merhaba, oyun/program performansı hakkında net olarak değerlendirme ve yorum yapamamaktayız. Net ve sağlıklı bir bilgi için bu ürün ile oynanan oyun/program videolarını youtube üzerinden izleyerek yada istediği sistem gereksinimlerinden siz kontrol ederek performansını değerlendirebilirsiniz.

Soru: Bluetooth u varmı
Cevap: Merhaba, üründe Bluetooth özelliği bulunmaktadır,iyi günler dileriz.

Soru: minecraft kaldırımı acaba
Cevap: Merhabalar onbord paylaşımlı ekran kartı mevcut oyunun istemiş olduğu özellikler ile karşılaştırabilir siniz.

Soru: merhaba ürüne kablosuz maus alsam ürün alırmı bağlantı
Cevap: Merhaba, evet tabi ki bağlantı sağlanır.

Soru: valorant kaldirirmi? kaç fps alır
Cevap: Merhaba, kaldırmaz ofis ve okul bilgisayarıdır .

Soru: GTA 5 kaldırır mı acaba
Cevap: Acerin resminsitesinden bilgi edinebilirsiniz efendim

Soru: Pubg veya robloxta ranch simde donma yapar mi veya yükler mi
Cevap: Merhabalar oyunlar konusunda daha detaylı bilgiyi acer müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz efendim

Soru: içinde windows kurulu bir şekilde mi geliyor yoksa biz mi kuruyoruz
Cevap: Merhabalar cihaz freedostur efendim. Windows yüklü değildir. Sizin kurulum yapmanız gerekmektedir.

Soru: excel programını kaldırır mı ?
Cevap: Merhaba, oyun/program performansı hakkında net olarak değerlendirme ve yorum yapamamaktayız. Net ve sağlıklı bir bilgi için bu ürün ile oynanan oyun/program videolarını youtube üzerinden izleyerek yada istediği sistem gereksinimlerinden siz kontrol ederek performansını değerlendirebilirsiniz.

Soru: Windows var mı acaba?
Cevap: Merhaba ürün freedostur efendim iyi günler dileriz.

Soru: Şarjı ne kadar gider
Cevap: Merhaba bu konu hakkında ürün yetkili servislerinden veya müşteri hizmetlerinden destek almanız gerekmektedir.

Soru: Ürün 2. el mi?
Cevap: hayır efendim

Soru: Ürünün rengi nedir ve aydınlatmalı yazıyor özelliklerde beyaz diyor gümüş renk geliyor değil mi cihaz
Cevap: Merhabalar cihaz gümüş renktir efendim. Özellikler kısmında bir karışıklık olmuş

Soru: Oyun oynanıyormu
Cevap: Harici ekran kartı yoktur oyun oynamak için tavsiye edilmez

Soru: efendim üründe 256 GB ssd ve 256 GB hdd olmak üzere 512 GB depolama kapasitesi mi vardı
Cevap: Merhabalar konuyla alakalı daha detaylı bilgiyi acer müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz efendim

Soru: Merhabalar laptopu wifiye bağlayamıyorum bir türlü deli oldum yardım eder misiniz
Cevap: Anydesk verin bakalım

Soru: ekstra 8 GB RAM takmak mümkün mü
Cevap: Detaylı bilgi için ürün özelliklerine bakabilirsiniz efendim

Soru: merhaba Windows yüklü mü
Cevap: Merhabalar, Evet efendim.

Soru: ean kodu nerde acaba bulamadım da yardımcı olur musunuz?
Cevap: Kutunun sol kısmında olur barkod kısmında

Aspire 3 A315-510P-38X0 15.6” FHD İntel İ3-N305 8 GB DDR5 RAM 256 GB SSD Freedos NX.KDHEY.003 Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

Aspire 3 A315-510P-38X0 15.6” FHD İntel İ3-N305 8 GB DDR5 RAM 256 GB SSD Freedos NX.KDHEY.003 En Uygun Satış Linki