Avalon 256 GB Hafıza 8 GB Ram 10.36 Inc 2.4K 22.000 mAh Pil Harman Kardon Profesyonel Oyuncu Tableti Alınır Mı

Merve

Bilgili
Avalon 256 GB Hafıza 8 GB Ram 10.36 Inc 2.4K 22.000 mAh Pil Harman Kardon Profesyonel Oyuncu Tableti Alanlar Memnun Mu?
Avalon 256 GB Hafıza 8 GB Ram 10.36 Inc 2.4K 22.000 mAh Pil Harman Kardon Profesyonel Oyuncu Tableti Anlık Fiyatı 9999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Avalon 256 GB Hafıza 8 GB Ram 10.36 Inc 2.4K 22.000 mAh Pil Harman Kardon Profesyonel Oyuncu Tableti Kullanıcı Yorumları Nasıl?

Avalon 256 GB Hafıza 8 GB Ram 10.36 Inc 2.4K 22.000 mAh Pil Harman Kardon Profesyonel Oyuncu Tableti Hakkında yaklaşık 69 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

Avalon 256 GB Hafıza 8 GB Ram 10.36 Inc 2.4K 22.000 mAh Pil Harman Kardon Profesyonel Oyuncu Tableti Ürün Açıklaması

Vorcom Avalon Sağlam, Uzun Ömürlü ve Çok Yönlü Bir Profesyonel Oyuncu Tableti_x000D_
Genel Bakış
Vorcom Avalon, 10.36 inç FHD IPS ekrana sahiptir. Parlak ve net görüntüler sunar, dış mekanlarda bile rahatça kullanılabilir. Tablet, 8 çekirdekli MediaTek Helio G99 işlemci ve 8 GB RAM ile güçlendirilmiştir. 22.000 mAh kapasiteli devasa bir pil ile donatılmıştır ve 256 GB dahili depolama alanı sunar. Android 13 işletim sistemi ile çalışır.>_x000D_
Sağlamlık
Vorcom Avalon, zorlu ortamlarda kullanım için tasarlanmış sağlam bir tablettir. MIL-STD-810G askeri sertifikasına sahiptir, düşmelere, toza, suya ve extreme sıcaklıklara karşı dayanıklıdır. Dayanıklı polikarbon kasa, düşmelere ve darbelere karşı koruma sağlar. Corning® Gorilla® Glass 5 ile korunarak olağanüstü dayanıklılık ve düşmelere, çizilmelere karşı direnç sağlar.>_x000D_
Performans
Vorcom Avalon, MediaTek Helio G99 işlemci ve 8 GB RAM ile güçlendirilmiştir. Günlük kullanım, oyun oynama ve video düzenleme gibi görevleri sorunsuzca yerine getirebilir.>_x000D_
Pil Ömrü
22.000 mAh kapasiteli devasa pil, zorlu kullanım senaryolarında bile günlerce dayanır. Tablet, tek bir şarjla 24 saate kadar video, 22 saate kadar oyun, 35 saate kadar web, 160 saate kadar müzik oynatabilir ve 1440 saat bekleme süresine sahiptir. 33W hızlı şarjı destekler.>_x000D_
Depolama Alanı
256 GB dahili depolama alanı fotoğraflar, videolar, belgeler ve uygulamalar için yeterlidir. MicroSD kart desteği ile depolama alanı 1 TB'a kadar genişletilebilir.>_x000D_
Powerbank Olarak Kullanabilme
Vorcom Avalon, Type-C USB portu ile diğer cihazları şarj etme yeteneğine sahiptir. Type-C Ters Şarj ile Powerbank özelliği, elektrikten uzak ortamlarda hayatı kolaylaştırır.>_x000D_
Harman Kardon Ses Sistemi
Quad smart-PA BOX Harman Kardon hoparlörler ile mükemmel ve net üst düzey ses kalitesi sağlar. Surround stereo sesi, film izlerken ve müzik dinlerken etkileyici bir deneyim sunar.>_x000D_
İşletim Sistemi
Android 13 işletim sistemi ile çalışır. Google Play Store'dan milyonlarca uygulamaya erişim sağlar.>_x000D_
Kamera Performansı
Vorcom Avalon, 48MP arka kamera ve 16MP ön kameraya sahiptir. Tetrapixel teknolojisi, Super-PD otomatik odaklama, Smart-ISO ve Smart WDR gibi özellikler ile donatılmıştır. Google Lens desteği ile QR kodlarını tarama, metin çevirme ve nesne tanıma gibi özellikler sunar.>_x000D_
Güçlü Oyun Performansı
MediaTek HyperEngine 2.0 Lite Oyun Teknolojileri ile donatılmıştır. Yüksek FPS verimliliği, donanım ve yazılım optimizasyonu ile pil ömrünü uzatır. Grafit bakır soğutma sistemi ile CPU sıcaklıklarını düşürür ve optimum performans sağlar. Oyun kaydetme desteği ile oyun anlarını kaydedebilir ve paylaşabilirsiniz.>_x000D_
Diğer Kamera Özellikleri
Su altı kamerası ile yüzme havuzunda veya gölde çarpıcı fotoğraflar çekebilirsiniz. 2K video kaydı, HDR modu ve ArcSoft® 4.0 gibi özellikler ile her anı mükemmel bir şekilde yakalayabilirsiniz.>_x000D_

Avalon 256 GB Hafıza 8 GB Ram 10.36 Inc 2.4K 22.000 mAh Pil Harman Kardon Profesyonel Oyuncu Tableti Ürününün Satıcısı, Vorcom Avalon 256 GB Hafıza 8 GB Ram 10.36 Inc 2.4K 22.000 mAh Pil Harman Kardon Profesyonel Oyuncu Tableti ürününü 9999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Avalon 256 GB Hafıza 8 GB Ram 10.36 Inc 2.4K 22.000 mAh Pil Harman Kardon Profesyonel Oyuncu Tableti Yorumlar Ve Değerlendirmeler
9999.0 Tl ye satışta olan Avalon 256 GB Hafıza 8 GB Ram 10.36 Inc 2.4K 22.000 mAh Pil Harman Kardon Profesyonel Oyuncu Tableti Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
69 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: Ürün sağlam, güzel, beğendik. Paketleme ve kargo 5 yıldız. Hediyeniziçin de teşekkür ederiz😊
İsim: L** V**
Tarih: 29 Mart 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Asya Pasifik Teknoloji

Yorum: cihaz sağlam bir şekilde geldi emeği geçen tüm çalışanlara teşekkürederim Herkese tavsiye ederim Benden 5 yıldız hayırlı Ramazanlar
İsim: E** K**
Tarih: 10 Mart 2024

Yorum: Tam bir f/p ürünü, gerçekten mükemmel, Asya Pasifik müşteri hizmetleripersoneli çok ilgili ve samimi, yardımlarını esirgemiyorlar... Tavsiye ederim...
İsim: A** E**
Tarih: 08 Mart 2024

Yorum: Ürün gerçekten harika beklediğimden dahada iyi Paketleme özenli ve temizAyrıca aynı gün kargoya teslim ve elime geçmesi 2 gün Teşekkürler
İsim: İ** T**
Tarih: 07 Mart 2024

Yorum: ürün beklediğimden daha güzel teşekkür ederim ambalaj olarak şahaneiçinde küçük bir hediye vardı çok teşekkür ederim onun içinde benkırılmaz camı takarken altına toz kaçırdım tamamen benim hatam kırılmazcamı nereden temin edebilirim
İsim: O** Y**
Tarih: 29 Şubat 2024

Yorum: tam istediğim gibi iyi ambalajlanmış özen gösterilmiş ve hızlı kargoteşekkür ederim emeğiniz için.
İsim: g** a**
Tarih: 19 Şubat 2024

Yorum: almayın arkadaşlar bu kadar ..... firma görmedim hersey satana kadar veÇin mali
İsim: **** ****
Tarih: 28 Eylül 2024

Yorum: Tablet çok güzel. Ama Satıcı ekran koruyucu göndermemiş ama açıklamadapakette ekran koruyucu olacağı yazıyor. Madem yazmayın. Ve satıcıyatalebimi ilettim. Cevap bile yazmadılar. O yüzden bir yıldız.
İsim: Ş** K**
Tarih: 27 Eylül 2024

Yorum: Kamerası ve ağırlığı hariç 10 numara tavsiye ederim
İsim: Uğur K.
Tarih: 26 Eylül 2024

Yorum: Efsane oyun Knigt Unitv indirdim oyunu diğer cihazlarımdan 60 fpsoynuyordum fakat bu tableti oyuncu tableti diye satın aldım her neyseindirip oyunu kurdum fakat 60 fps alamadım 10 dakika içinde fps 22 lerekadar düştü . Beklentim çok yüksekti fakat hayal kırıklığı yarattıüzgünüm o nedenle iade ediyorum
Tarih: 25 Eylül 2024

Yorum: teşekkür ederim.cok Güzel bir ürün ve paketleme de çok iyi
Tarih: 23 Eylül 2024

Yorum: Merhabalar, bu tableti oğlum için aldım tablet geldiğinde %95 şarjıvardı ve oğlum 6 gündür kullanıyor ve şarjı %40 kaldı pil konusundagerçekten çok iyi bir ürün ve 8+8 GB Ram olmasıda performans açısındançok güzel ve ses kaliteside çok güzel ses çok fazla çıkıyor seskonusundada gayet güzel bir ürün, kamerasıda idare eder İPhone’un 48MP’igibi değilDevamını Oku
İsim: M** E**
Tarih: 20 Eylül 2024

Yorum: beklentimin çok üstünde bir ürün telefon özelliği cabası şarjı mükemmelgözü kapalı alınacak bir tablet hediye içinde asya pasifik firmasınaayrıca teşekkür ederim
İsim: A** K**
Tarih: 19 Eylül 2024

Yorum: Ürün mükemmel bataryası inanılmaz oyunlarda yeterli fps alınıyor.dışkasa darbe dayanıklı arkasında tutacak mevcut. Tam bir fiyat performansürünü. Ben çok beğendim. İkinciyi almayı düşünüyorum
İsim: Fatih Ç.
Tarih: 08 Eylül 2024

Yorum: Bu fiyata bu ürün Muhteşem ötesi şarjı bitmiyor ses desen olağan üstühız jet gibi camera süper ne gerek var diğer markalara
İsim: YUSUF İ.
Tarih: 06 Eylül 2024

Yorum: Yüksek performans 4-5 gün şarj. Mükemmel ses.
İsim: E** U** D**
Tarih: 22 Ağustos 2024

Yorum: cihaz çok ama çok başarılı. sadece biraz kalın. hız, performans,sağlamlık muazzam. tek olumsuz gördüğüm, keşke kalem içinde üzerindebir dahili bir taşıma yuvası olsa idi süper olurdu. samsung note serisitelefonlardaki gibi.
İsim: Cevat T.
Tarih: 12 Ağustos 2024

Yorum: başarılı 👏
Tarih: 18 Haziran 2024

Yorum: Beklediğimden daha iyi gerçekten. Bazı uzman arkadaşlara sordum parça vefirmada sorun yaşayabilirsiniz söylediler açıkçası moralim bozulmuştuama bu ürüne kolayına bir şey olmaz zaten. Gayet başarılı bir ürün.İstediğiniz oyunu rahatlıkla oynayabilirsiniz. Kesinlikle tavsiyeederim. Kampanya olursa bir ürün daha almayı düşünüyorum
İsim: Mustafa B.
Tarih: 08 Haziran 2024

Yorum: oğlum tableti beğendi
İsim: c** ç**
Tarih: 05 Haziran 2024

Yorum: mükemmel bir ürün 3. çü tabletim
İsim: Ö** B**
Tarih: 24 Mayıs 2024

Yorum: on numara tavsiye ederim.hediye için teşekkürler.
İsim: H** B**
Tarih: 22 Nisan 2024

Yorum: çok iyi dayanıklı pil muazzam
İsim: V** Y**
Tarih: 05 Nisan 2024

Yorum: Fiyatına göre gayet kaliteli bir cihaz. şarj derdi olanlar içininanılmaz bir batarya donanımı var. daha iyi bir işlemci olabilirdi diyedüşünüyorum ama cihaz olduğu gibi zaten yeterince iyi. aşırı dayanıklıbir kasası var ve ses kalitesi çoğu benzer cihaza göre daha iyi. Ekrankalitesi be çözünürlük ideal. parasını hakeden bir ürün.
Tarih: 27 Mart 2024

Yorum: Amatör biri olarak işimi çok çok görür beğendim ...
İsim: ESİN A.
Tarih: 26 Mart 2024

Yorum: tablet güzel ses sistemine bayıldım batarya olayı ortalama 4 saatedoluyor uzun sürede kullanim sağlıyor. pugb mobil oynamak isteyenleriçin yazıyorum tablet 1 kg olduğu için :) bilek kasıniniz gelişmesindeyardımcı olur pugb hariç gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz
İsim: E** Ö**
Tarih: 25 Mart 2024

Yorum: harika bir şey en güzel özelliği 22000 amper olması sizden bir ricam varbuna koruyucu kırılmaz cam mevcut mu acaba lop almak isterim tabletimizgeldi on numara beş yıldız
İsim: A** d**
Tarih: 09 Mart 2024

Yorum: super urun sadece bataryadan dolayı biraz ağır ama bayıldım teşşekkürler
İsim: B** B**
Tarih: 09 Mart 2024

Yorum: tek kelime ile mükemmel parasının hakkını fazlasiyla karşılıyor!!saticiya çok hızlı gönderi için de ayrıca teşekkür ederim. ses kalitesimükemmel kamera çok çok iyi değil ama bir tablet için yeterli. tabletşarjı 4 saat civarı tamamen doluyor. kullanıma bağlı 3 ila 2 gün şarjıda kullanabildim. elimden hiç bırakamıyorum. alışkanlık haline geliyor 😁😊Devamını Oku
Tarih: 07 Mart 2024

Yorum: ürünü 3 gündür kullanıyorum değerlendirme yapacak olursam ortalamanınüstünde çok beğendim kusur görecek olursan ararsam yani kusur olarakkamera güzel değil megapiksel yüksek olsa bile entegresi kaliteli değilçift sim kartı destekliyor 4.5g destekliyor bana göre çok iyi bu fiyatatavsiye ederim 900 gram yani neredeyse 1 kilo ama gayet sağlam 22000milDevamını Oku
İsim: m** y**
Tarih: 15 Şubat 2024

Avalon 256 GB Hafıza 8 GB Ram 10.36 Inc 2.4K 22.000 mAh Pil Harman Kardon Profesyonel Oyuncu Tableti Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: sim kartı takılıyormu
Cevap: Merhaba. Sim kart girişi mevcut değildir efendim. Teşekkür ederiz.

Soru: kaldırıyordu
Cevap: Merhaba sorunuzu anlayamadık efendim.

Soru: ios işletim sistemimi
Cevap: Merhaba işlem sistemi Android 13'dür. Teşekkür ederiz.

Soru: tamam peki özellikleri arasında yazmiyorda kaç adet hoparlör mevcut cihazda
Cevap: Merhaba Vorcom Avalon ürünümüzde Harman Kardon markası ile geliştirilmiş 2 adet Hoparlör 2 adet ise Bass mevcuttur. Teşekkür ederiz.

Soru: Taplettin içinde kalemi varmı kılıfı bide
Cevap: Merhaba kutu içeriğinde kalem mevcuttur. Ürün kendinden korumalıdır kılıf gerekmemektedir.

Soru: iyi günler bu tablette kasma veya donma yapar mı birde aşırı ısınır mı?
Cevap: Merhaba. Merak etmeyin efendim Herhangi bir kasma, donma veya ısınma gibi bir problem yaşanmaz, rahatlıkla kullanabilirsiniz. Teşekkür eder iyi günler dileriz.

Soru: Ürünün tam adı nedir
Cevap: Merhaba ürünümüzün adı Vorcom Avalon olup yeni bir üründür. Teşekkür ederiz.

Soru: merhaba oyun için güzel bir tabletmidir
Cevap: Merhaba oyun için uygun bir tablettir. Teşekkür ederiz.

Soru: Kutu içeriğinin fotoğraflarını görebilir miyim? kalemi nasıl merak ediyorum.
Cevap: Merhaba standart stylus kalemdir efendim. Teşekkür ederiz.

Soru: kaç Cg acaba efendim
Cevap: Merhaba. 256 GB kapasiteye sahiptir efendim

Soru: merhabalar kablolu kulaklik girişi var mıdır?
Cevap: Merhaba aux girişi mevcuttur efendim.

Soru: tablet yurt dışından mı gelme yoksa Türkiye'de üretilen türkiye kayıtlı bir tablet mi
Cevap: Merhaba tüm tabletlerimiz yurt dışında üretilmektedir, ürünümüzde sim kart desteği bulunmamaktadır.

Soru: Merhaba bu tablete göre kılıfınız varmı elinizde
Cevap: Merhaba. Ürünümüzde kılıf kullanmaya gerek yoktur efendim kendinden korumalıdır. Teşekkür eder iyi günler dileriz.

Soru: Pupg oynamak için uygunmudur
Cevap: Merhaba, uyumludur efendim.

Soru: sim kart takılıyor mu? telefon görüşmesi yapılır mi
Cevap: Merhaba sim kart ile uyumlu değildir

Soru: kılıf jarj aleti ve kalemi yanında gelcek mi
Cevap: Merhaba bu ürünümüzde kılıf gerekmemektedir. Şarj adaptörü, şarj kablosu, ekran koruyucu, stylus kalem, tutamaç ve otg dönüştürücü kutu içeriğinde mevcuttur.

Soru: e football 2024 iniyormu ?
Cevap: Merhaba indirip oynayabilirsiniz efendim.

Soru: kutuda şarj cihazı varmı
Cevap: Merhaba. Evet efendim kutu içeriğinde şarj kablosu ve adaptörü mevcuttur. Teşekkür eder iyi günler dileriz.

Soru: derslerim için kullanmak istemiyorum iki ekran kullanımına uygunmu
Cevap: Merhaba sizin için uygundur efendim.

Soru: pubg kaç fps acaba
Cevap: Merhaba ürünümüzün ekran yenileme hızı 60 hz değerindedir. Teşekkür ederiz.

Avalon 256 GB Hafıza 8 GB Ram 10.36 Inc 2.4K 22.000 mAh Pil Harman Kardon Profesyonel Oyuncu Tableti Resim Ve Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Avalon 256 GB Hafıza 8 GB Ram 10.36 Inc 2.4K 22.000 mAh Pil Harman Kardon Profesyonel Oyuncu Tableti En Uygun Satış Linki