Ayıcık Baskılı Kadın Oversize Salas T-shirt Boyfriend Bu Ürünü Almalı Mı?
Ayıcık Baskılı Kadın Oversize Salas T-shirt Boyfriend Güncel Fiyatı 199.0 Tl'den Satılmaktadır.
Ayıcık Baskılı Kadın Oversize Salas T-shirt Boyfriend Kaç Kişi Memnun?
Ayıcık Baskılı Kadın Oversize Salas T-shirt Boyfriend Hakkında yaklaşık 1135 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
Ayıcık Baskılı Kadın Oversize Salas T-shirt Boyfriend Detaylı Açıklama
Ayıcık Baskılı Kadın Oversize Salas T-shirt Boyfriend Ürününün Satıcısı, mercoledi Ayıcık Baskılı Kadın Oversize Salas T-shirt Boyfriend ürününü 199.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Ayıcık Baskılı Kadın Oversize Salas T-shirt Boyfriend Son Yorumlar
199.0 Tl ye satışta olan Ayıcık Baskılı Kadın Oversize Salas T-shirt Boyfriend Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1135 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: çok çok tatliydi salaş kendi bedeninizi alabilirsiniz
İsim: Y** P**
Tarih: 12 Temmuz 2023
Beden: Boy:160cm
Satıcı: MERCOLEDİ
Yorum: cok güzel tam bedeninizi ala bilirsiniz cok salaş duruyor
İsim: **** ****
Tarih: 11 Mayıs 2024
Beden: Beden:M
Satıcı: DeoCepT
Yorum: Bir beden küçük alınmalı
İsim: D** K**
Tarih: 27 Mart 2024
Satıcı: Mistero
Yorum: çok bol bir beden küçük alınmalı
İsim: B** A**
Tarih: 24 Eylül 2023
Yorum: Çok guzel beyendim. Kendi bedeninize almanızı öneririm
İsim: Z** M**
Tarih: 14 Eylül 2023
Beden: Boy:156cm
Yorum: 9 aylık gebeyim xl aldım. Rengi göründüğünden daha koyu
İsim: E** b** D**
Tarih: Elite Üye
Beden: 18 Nisan 2024
Yorum: 1 beden büyük alın
İsim: A** ş**
Tarih: 24 Kasım 2023
Beden: Beden:L
Yorum: güzel kendi bedeninizi almayı öneririm
Tarih: 10 Mart 2024
Beden: Beden:S
Yorum: gayet güzel s beden aldım oversize oldu çok beğendim rengi aynı geliyor
İsim: g** k**
Tarih: 11 Ağustos 2023
Beden: Boy:150cm
Yorum: çok güzeldi M beden aldım büyük geldi iade gerçekleştirdim s beden sipariş edeceğim
İsim: A** D**
Tarih: 29 Eylül 2023
Beden: Boy:165cm
Yorum: kizima aldim iyi
İsim: D** T**
Beden: 23 Temmuz 2023
Yorum: Bayıldım rengi falan şahane ama bence bi beden büyük alınabilir resimdeki gibi dursun isterseniz
İsim: Z** Ş**
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: FAVORİST
Yorum: çokkk güzelllllllll Azerbaycandan aldım sorunsuz geldi gakat bayaa büyük beden almışım
Tarih: 29 Ekim 2023
Yorum: 35 yaşındayım ama çocuk gibi mutlu oldum çok güzel bir urun kısa taytla kombin yapacağım çok rahat ve çok güzel olacak
Tarih: 28 Mart 2024
Beden: Boy:30cm
Yorum: Beğendim güzel ama oversize olmasını istiyorsanız 1 beden büyük alın
Tarih: 31 Ağustos 2023
Beden: Beden:XL
Yorum: Ben çok beğendim kardeşime ve kendimede aldım kumaşı yumuşacık
İsim: Ç** S**
Tarih: 03 Eylül 2023
Beden: Boy:167cm
Yorum: Bedeninizi alabilirsiniz
İsim: y** k**
Tarih: 02 Ağustos 2023
Yorum: Güzel geldi s beden aldık oversize tişört
İsim: N** Y**
Tarih: 29 Ağustos 2023
Beden: Boy:163cm
Yorum: 50 kilo 1.55 boy L aldım.Ben ev içinde geniş rahat olsun istedim.Boyu cok iyi geldi beden bi tık isteğimden geniş durduZaten ben bol tercih ettim..Yazdığım vedene M iyi olur.Kumaşı güzel rengi canlı.Yikadim çekmedi ama ayrı yıkayın az renk veriyor.
İsim: Z** H**
Tarih: 20 Ekim 2023
Yorum: 1.67 58 kiloyum L beden aldım tayt üstüne giymek için aldım gayatte beğendim istediğim gibi oldu. Rengi çok şeker çok beğendim kaliteside gayet iyi.
İsim: H** T**
Tarih: 12 Ağustos 2023
Yorum: bayıldım çok tatlı kendi bedeninizi alın alırken korktum dar olucak diye ama tam istediğim gibi hafif bol oldu
İsim: t** u**
Tarih: 04 Mart 2024
Yorum: çok güzel rengini de kalitesini de beğendim. 53 kiloyum s beden istediğim bollukta oldu kendi bedeninizi alabilirsiniz.
Tarih: 05 Nisan 2024
Yorum: Bedeninizden küçük alın çok geniş kalıbı
İsim: A** Z**
Tarih: 23 Mart 2024
Yorum: güzel şık tatlı ama çok bol küçük alın bedeninizi aşırı salaş duruyor hamile olmama rağmen
Tarih: 14 Ağustos 2023
Yorum: cooook güzel kumaşı sadece baskısı çok kaliteli denmez ütüye yapısacak gibi duruyor
İsim: A** A**
Tarih: 04 Eylül 2024
Yorum: çok ince kalitesiz. beğenmedim.
İsim: Emine e.
Yorum: güzel ürün alın aldırın
Yorum: çok tatliş
İsim: E** N**
Tarih: 02 Eylül 2024
Yorum: Gerçekten bayılarak giyiyorum tişörtü hiç üstümden çıkartmıyorumda diyebilirm kilom 56 M beden var bende salaş gibide değil gibide öyle oluyo üstüme baya seviyorum ama
İsim: Özlem K.
Yorum: güzel ürün
İsim: H** K**
Beden: 02 Eylül 2024
Ayıcık Baskılı Kadın Oversize Salas T-shirt Boyfriend Merak Edilen Konular
Soru: Ic gosteriyormu?
Cevap: Hayır efendim
Soru: merhaba 162 boy 70-75 atasi kilo geniş dursun istiyorum hangi bedeni almalıyım
Cevap: L beden yeterlidir efendim. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Kampanyalardan haberder olmak ve kuponlarımız için mağazamızı takip etmeyi unutmayınız efendim.
Soru: kumaşı nedir
Cevap: Suprem efendim
Soru: 1.53 boy 43 kilo hangi beden
Cevap: S beden yeterlidir efendim. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Kampanyalardan haberder olmak ve kuponlarımız için mağazamızı takip etmeyi unutmayınız efendim.
Soru: 164 boy/kilo 70
Cevap: L beden yeterlidir efendim. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Kampanyalardan haberder olmak ve kuponlarımız için mağazamızı takip etmeyi unutmayınız efendim.
Soru: iyi günler 1 60 boy 57 kilo hangi beden almalıyım teşekkür ederim
Cevap: M beden yeterlidir efendim. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Kampanyalardan haberder olmak ve kuponlarımız için mağazamızı takip etmeyi unutmayınız efendim.
Soru: 1 57 boy 63 kilo beden kaç beden almalıyım birde salaş giymek istiyorum iyi günler kolay gelsin
Cevap: M beden yeterlidir efendim. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Kampanyalardan haberder olmak ve kuponlarımız için mağazamızı takip etmeyi unutmayınız efendim.
Soru: 145 boy 40 kilo ama vücudumun belli olmasını istemiyorum yani bol olcak hangi benden olur
Cevap: S beden yeterlidir efendim. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Kampanyalardan haberder olmak ve kuponlarımız için mağazamızı takip etmeyi unutmayınız efendim.
Soru: Merhaba kendime alacağım boyum 147 kilom 40 hangi beden önerirsiniz birazcık bol ve salaş olsun istiyorum ayrıca yanında hediye var mı olursa sevinirim Yağmur Alara Yıldız
Soru: 1. 60 boy 63 kilo
Soru: 1.53 boy 43 kiloya hangi beden uygundur s beden bol mu durur
Soru: 1,70 boy 79 kilo ben biraz daha bol dursun istiyorum. Boyu ne kadar
Soru: lütfen kontrol ederek yollayın şimdiden teşekkür ederim
Cevap: Tmmdr efendim
Soru: pamuklu mu acaba
Cevap: pamuk polyesterdir efendm
Soru: 150. 65 kiloyum hangi beden almaliyim
Soru: boy 1.58 kilo 51
Soru: 160 boy 88 kilo hangi beden uygundur
Cevap: xL beden yeterlidir efendim. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Kampanyalardan haberder olmak ve kuponlarımız için mağazamızı takip etmeyi unutmayınız efendim.
Soru: 1.58 boy 65 kilo oversize istiyorum
Cevap: L Beden uygundur efendim
Soru: 1.50 boy 42 kg
Cevap: S beden uygundur efendim
Soru: merhaba 157 60 kiloyum kaç beden olur
Ayıcık Baskılı Kadın Oversize Salas T-shirt Boyfriend Detay Resimler
Ayıcık Baskılı Kadın Oversize Salas T-shirt Boyfriend En Uygun Satış Linki
Ayıcık Baskılı Kadın Oversize Salas T-shirt Boyfriend Güncel Fiyatı 199.0 Tl'den Satılmaktadır.
Ayıcık Baskılı Kadın Oversize Salas T-shirt Boyfriend Kaç Kişi Memnun?
Ayıcık Baskılı Kadın Oversize Salas T-shirt Boyfriend Hakkında yaklaşık 1135 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
Ayıcık Baskılı Kadın Oversize Salas T-shirt Boyfriend Detaylı Açıklama
Ayıcık Baskılı Kadın Oversize Salas T-shirt Boyfriend Ürününün Satıcısı, mercoledi Ayıcık Baskılı Kadın Oversize Salas T-shirt Boyfriend ürününü 199.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Ayıcık Baskılı Kadın Oversize Salas T-shirt Boyfriend Son Yorumlar
199.0 Tl ye satışta olan Ayıcık Baskılı Kadın Oversize Salas T-shirt Boyfriend Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1135 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: çok çok tatliydi salaş kendi bedeninizi alabilirsiniz
İsim: Y** P**
Tarih: 12 Temmuz 2023
Yorum: cok güzel tam bedeninizi ala bilirsiniz cok salaş duruyor
Tarih: 11 Mayıs 2024
Yorum: Bir beden küçük alınmalı
İsim: D** K**
Tarih: 27 Mart 2024
Yorum: çok bol bir beden küçük alınmalı
İsim: B** A**
Tarih: 24 Eylül 2023
Yorum: Çok guzel beyendim. Kendi bedeninize almanızı öneririm
İsim: Z** M**
Tarih: 14 Eylül 2023
Beden: Boy:156cm
Yorum: 9 aylık gebeyim xl aldım. Rengi göründüğünden daha koyu
İsim: E** b** D**
Beden: 18 Nisan 2024
Yorum: 1 beden büyük alın
İsim: A** ş**
Tarih: 24 Kasım 2023
Yorum: güzel kendi bedeninizi almayı öneririm
Tarih: 10 Mart 2024
Yorum: gayet güzel s beden aldım oversize oldu çok beğendim rengi aynı geliyor
İsim: g** k**
Beden: Boy:150cm
Yorum: çok güzeldi M beden aldım büyük geldi iade gerçekleştirdim s beden sipariş edeceğim
Tarih: 29 Eylül 2023
Yorum: kizima aldim iyi
İsim: D** T**
Beden: 23 Temmuz 2023
Yorum: Bayıldım rengi falan şahane ama bence bi beden büyük alınabilir resimdeki gibi dursun isterseniz
İsim: Z** Ş**
Yorum: çokkk güzelllllllll Azerbaycandan aldım sorunsuz geldi gakat bayaa büyük beden almışım
Tarih: 29 Ekim 2023
Yorum: 35 yaşındayım ama çocuk gibi mutlu oldum çok güzel bir urun kısa taytla kombin yapacağım çok rahat ve çok güzel olacak
Tarih: 28 Mart 2024
Beden: Boy:30cm
Yorum: Beğendim güzel ama oversize olmasını istiyorsanız 1 beden büyük alın
Tarih: 31 Ağustos 2023
Yorum: Ben çok beğendim kardeşime ve kendimede aldım kumaşı yumuşacık
İsim: Ç** S**
Tarih: 03 Eylül 2023
Yorum: Bedeninizi alabilirsiniz
İsim: y** k**
Tarih: 02 Ağustos 2023
Yorum: Güzel geldi s beden aldık oversize tişört
İsim: N** Y**
Tarih: 29 Ağustos 2023
Beden: Boy:163cm
Yorum: 50 kilo 1.55 boy L aldım.Ben ev içinde geniş rahat olsun istedim.Boyu cok iyi geldi beden bi tık isteğimden geniş durduZaten ben bol tercih ettim..Yazdığım vedene M iyi olur.Kumaşı güzel rengi canlı.Yikadim çekmedi ama ayrı yıkayın az renk veriyor.
İsim: Z** H**
Tarih: 20 Ekim 2023
Yorum: 1.67 58 kiloyum L beden aldım tayt üstüne giymek için aldım gayatte beğendim istediğim gibi oldu. Rengi çok şeker çok beğendim kaliteside gayet iyi.
İsim: H** T**
Tarih: 12 Ağustos 2023
Yorum: bayıldım çok tatlı kendi bedeninizi alın alırken korktum dar olucak diye ama tam istediğim gibi hafif bol oldu
İsim: t** u**
Tarih: 04 Mart 2024
Yorum: çok güzel rengini de kalitesini de beğendim. 53 kiloyum s beden istediğim bollukta oldu kendi bedeninizi alabilirsiniz.
Tarih: 05 Nisan 2024
Yorum: Bedeninizden küçük alın çok geniş kalıbı
İsim: A** Z**
Tarih: 23 Mart 2024
Yorum: güzel şık tatlı ama çok bol küçük alın bedeninizi aşırı salaş duruyor hamile olmama rağmen
Tarih: 14 Ağustos 2023
Yorum: cooook güzel kumaşı sadece baskısı çok kaliteli denmez ütüye yapısacak gibi duruyor
İsim: A** A**
Yorum: çok ince kalitesiz. beğenmedim.
İsim: Emine e.
Yorum: güzel ürün alın aldırın
Yorum: çok tatliş
İsim: E** N**
Yorum: Gerçekten bayılarak giyiyorum tişörtü hiç üstümden çıkartmıyorumda diyebilirm kilom 56 M beden var bende salaş gibide değil gibide öyle oluyo üstüme baya seviyorum ama
İsim: Özlem K.
Yorum: güzel ürün
İsim: H** K**
Beden: 02 Eylül 2024
Ayıcık Baskılı Kadın Oversize Salas T-shirt Boyfriend Merak Edilen Konular
Soru: Ic gosteriyormu?
Cevap: Hayır efendim
Soru: merhaba 162 boy 70-75 atasi kilo geniş dursun istiyorum hangi bedeni almalıyım
Soru: kumaşı nedir
Cevap: Suprem efendim
Soru: 1.53 boy 43 kilo hangi beden
Soru: 164 boy/kilo 70
Soru: iyi günler 1 60 boy 57 kilo hangi beden almalıyım teşekkür ederim
Soru: 1 57 boy 63 kilo beden kaç beden almalıyım birde salaş giymek istiyorum iyi günler kolay gelsin
Soru: 145 boy 40 kilo ama vücudumun belli olmasını istemiyorum yani bol olcak hangi benden olur
Soru: Merhaba kendime alacağım boyum 147 kilom 40 hangi beden önerirsiniz birazcık bol ve salaş olsun istiyorum ayrıca yanında hediye var mı olursa sevinirim Yağmur Alara Yıldız
Soru: 1. 60 boy 63 kilo
Soru: 1.53 boy 43 kiloya hangi beden uygundur s beden bol mu durur
Soru: 1,70 boy 79 kilo ben biraz daha bol dursun istiyorum. Boyu ne kadar
Soru: lütfen kontrol ederek yollayın şimdiden teşekkür ederim
Cevap: Tmmdr efendim
Soru: pamuklu mu acaba
Cevap: pamuk polyesterdir efendm
Soru: 150. 65 kiloyum hangi beden almaliyim
Soru: boy 1.58 kilo 51
Soru: 160 boy 88 kilo hangi beden uygundur
Cevap: xL beden yeterlidir efendim. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Kampanyalardan haberder olmak ve kuponlarımız için mağazamızı takip etmeyi unutmayınız efendim.
Soru: 1.58 boy 65 kilo oversize istiyorum
Cevap: L Beden uygundur efendim
Soru: 1.50 boy 42 kg
Cevap: S beden uygundur efendim
Soru: merhaba 157 60 kiloyum kaç beden olur
Ayıcık Baskılı Kadın Oversize Salas T-shirt Boyfriend Detay Resimler
Ayıcık Baskılı Kadın Oversize Salas T-shirt Boyfriend En Uygun Satış Linki
Yükleniyor…
www.trendyol.com