Asude
Bilgili
Beli Bağcıklı Jogger Eşofman Altı Fiyatına Göre Alınır Mı?
Beli Bağcıklı Jogger Eşofman Altı Şu Anki Fiyatı 324.99 Tl'den Satılmaktadır.
Beli Bağcıklı Jogger Eşofman Altı Memnuniyet Durumu Nedir?
Beli Bağcıklı Jogger Eşofman Altı Hakkında yaklaşık 43 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
Beli Bağcıklı Jogger Eşofman Altı Detaylı Açıklama
Beli Bağcıklı Jogger Eşofman Altı Ürününün Satıcısı, Koton Beli Bağcıklı Jogger Eşofman Altı ürününü 324.99 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Beli Bağcıklı Jogger Eşofman Altı Kullananlar
324.99 Tl ye satışta olan Beli Bağcıklı Jogger Eşofman Altı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
43 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: kalitesi çok güzel bedenler tam beden güzel 2 tane daha sipariş vermek istiyorum teslimat da hızlı sorumsuz trendi yola teşekkür ediyorum
İsim: Diana r.
Tarih: 18 Ekim 2021
Beden: Beden:XL
Satıcı: Koton
Yorum: 1beden küçük alınabilirmis
İsim: z** k**
Tarih: 19 Ocak 2022
Beden: Beden:M
Satıcı: BOYNER
Yorum: Kızım için sipariş verdim.Dokusu yumaşık ve harika bir ürün.
İsim: F** K**
Tarih: 12 Şubat 2022
Yorum: Kumaşı cok ince değil kalın diyebilirz, içi polarlı değil, yüksel bel, tam bedeninizi alın
İsim: T** T**
Tarih: 14 Aralık 2021
Yorum: Çok beğendimmm kumaşı çok güzel bi beden küçük alın derimm
İsim: E** N** G**
Tarih: 02 Kasım 2021
Beden: Beden:S
Yorum: Kumaşın dokusu,Kalınlıgı cok guzel. 173cm boyum ve 60 kilodayim M beden tam geldi. Haftasonu rahatligi sevenlere alın derim
İsim: L** Y**
Tarih: 13 Aralık 2021
Yorum: Harika bir model ister eşofman ister pantolon şeklinde giy çık
İsim: Ö** U**
Tarih: 20 Ekim 2021
Beden: Beden:L
Yorum: harika duruşu ben belki kısa olur diye m aldım tam oldu 176 boy kilo 58
İsim: ç** ç**
Tarih: 01 Ocak 2022
Satıcı: Trendyol
Yorum: bayıldım.......
İsim: m** e**
Yorum: Çok güzel eşofman bayıldım kalitesine
İsim: S** K**
Tarih: 08 Eylül 2022
Yorum: Kalıbı çok güzel severek kullanıyorum
İsim: e** o**
Tarih: 18 Şubat 2022
Yorum: indirimdeyken almıştım gayet güzel yıkandığı da çekme falan yapmadı.
İsim: s** ç**
Tarih: 14 Mart 2022
Yorum: iyi alışveriş
İsim: **** ****
Tarih: 07 Kasım 2021
Yorum: Kalıtelı ve şık bır ürün renk zaten beyaz süperr. Fıyatıda uygun kargoda gayet basarılı tesekür ederım.
Tarih: 10 Mart 2022
Yorum: 10 numara

İsim: S** G**
Tarih: 17 Aralık 2021
Yorum: Ürün güzel iç göstermiyor, rengide güzel, 77 tl ye aldım fazla para ödemeyin
Tarih: 23 Ekim 2021
Yorum: açıkçası iç gösteriyordu iade etmek zorunda kaldım. Kalıbı oldukjça da güzel, eğer sizi rahatsız etmeyecekse tercih edilebilir.
İsim: F** Ç**
Tarih: 27 Aralık 2021
Yorum: harika çok begendim kalitesi de cok guzel
İsim: Y** U**
Yorum: 1.65 boy 44 kilo s beden aşırı bol geldi xs bile büyük gelir kaliplar aşırı bol geri iade edicem malesef iç te gösteriyor.
İsim: K** A**
Tarih: 11 Ocak 2023
Yorum: Bedeni kalıbı gayet güzel teşekkürler
İsim: G** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 28 Ekim 2021
Yorum: Aşırı kaliteli bu fiyata bayıldımmm
İsim: Zehra Ç.
Tarih: 08 Ağustos 2022
Yorum: ilk giymede dikiş yerinden ilmek kaçması yaptı cok üzüldüm yoksa kumaşını ve kalıbını çok beğenmiştim
İsim: Ö** B**
Tarih: 18 Mart 2022
Yorum: Valla ilk geldiginde guzel dedik. begendik kumasi falan kaliteliydi.yalniz giydim.cok kalin ve agir geldi.belki ben esofman altlarinda bunkalinliga alisik degilim.cok dardi sanki.esnek degildi. Loysa ben esofmanda rahat olayim istedim.onun icin iade.
İsim: N** A**
Tarih: 01 Aralık 2021
Yorum: Beğendim kumaşı kaliteli fakat beli aşırı yüksek resimdeki gibi durmuyor göğsümün altına geldi neredeyse
İsim: Y** Ç**
Tarih: 28 Ekim 2021
Yorum: İlk defa giyiyorum kalite yerler de kotona yakışmadı
İsim: E** G**
Tarih: 18 Ekim 2022
Yorum: Merhaba ürünü çok begenerek aldım ama heryerı sökük bir kere gıydım üstumde yırtıldı napabılırm?
İsim: a** ç**
Tarih: 08 Kasım 2022
Yorum: Kotondan böyle bi ürün beklemezdim dikiş yerleri çok kötü 1 kere giydim ve resmen defalarca yıkamış gibi yıprandı fotoğrafa bakıp asla almayın
İsim: damla k.
Tarih: 26 Ekim 2021
Yorum: Bir defa giydim dikişleri söküldü ayrıca kalıbı da çok kötğ
İsim: H** T**
Tarih: 15 Ocak 2023
Yorum: Gecen sene aldım ve tek kullanımda arkadaki iplikleri açıldı, terzıye yaptırdım ama yıne eski haline geldi. Hıc hıc memnun kalmadım. Para boşuna gitmiş oldu.
İsim: e** e**
Tarih: 25 Kasım 2022
Yorum: Xs ıstedık s göndermışsınız urunun barkodu kac beden olduğuda yok özensız kücücük yazıdan okudan s beden olduğunu
İsim: nasibe ç.
Tarih: 06 Kasım 2021
Beden: Beden:XS
Satıcı: SHRGİYİM
Beli Bağcıklı Jogger Eşofman Altı Merak Edilenler Neler?
Soru: Materyali nedir?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Koton'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Materyal Bilgileri: %77 Pamuk, %23 Polyesterdir. Bilginize sunar, sağlıklı günler dileriz.
Soru: ichi polarli?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Koton'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Ürün şardonsuzdur. Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.
Soru: içi polarlı
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Koton'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Ürün şardonsuzdur. Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhaba kumaşı nedir
Cevap: Merhaba, ÜRÜN DETAY Materyal : %100 Polyester Kalıp Bilgisi : Normal Menşei : Türkiye Paça Bilgisi : Normal Bel Bilgisi : Normal'dir.
Soru: Yazın baharda giyilirmi
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Koton'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Ürün kış sezonuna aittir. Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.
Soru: urun beyaz mi? ekru rengi mi?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Koton'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Ürün kırık beyazdır. Bilginize sunar, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Ürünün kodu nedir
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Koton'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Ürün kodu: 2KAK43405EK'dır. Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Ürün 1. Gıymemde yırtıldı
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Koton'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Konu ile ilgili Trendyol Asistan ile iletişime geçmenizi rica ederiz.Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhaba ürün pamuklu mu
Cevap: Merhaba, Ürün Adı : Beli Bagcikli Jogger Esofman Alti Ürün Detayı : Menşei : Türkiye Bel Bilgisi : Normal Paça Bilgisi : Normal Kalıp Bilgisi : Normal Materyal : %100 Polyester'dir.
Soru: ürün rengi nedir acaba?
Cevap: Merhaba, ürün rengi beyazdır.
Soru: ceketide takımla satılıyor mu
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Koton'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. https://www.trendyol.com/magaza/koton-m-637?sst=0 ilgili link üzerinden tüm ürünlerimize ulaşabilir, dilerseniz siparişinizi oluşturabilirsiniz. Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Çok iç gösteriyor mu
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Koton'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Gün ışığında az da olsa iç gösterebilmektedir. Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Ürünün kalıbı büyük mü? 1.70, 53 kg S mi daha iyi olur XS mi?
Cevap: Merhaba, ürün normal kalıptır.
Soru: L beden de neden fiyat artisiyor ? Urun ayni urun bedenine gore mi satis yapiyorsunuz !!!!!!!!!!!!
Cevap: Merhaba, Ürün ve satışlarımızda sabit fiyat politikası mevcut olmadığı için aralıklı olarak fiyat artışı veya fiyat düşüşü olabiliyor. Kampanya sürelerimiz anlık olarak sona erebildiği için fiyat ve kampanya bilgileri önceden bildirilememektedir. Mağazamızı takip edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba acaba bu kalin kiwlikmi?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Koton'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Ürün kış sezonuna aittir. Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhaba mankendeki beden nedir?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Koton'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Model Bedeni S'dur. Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.
Soru: iyi günler ürün şardonlu kumaş mı
Cevap: Merhabalar , belirtmiş olduğunuz üründe mekanik apre işlemi bulunmamaktadır efendim , iyi alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba xs bedeni gelicek mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürünün stoğa girdiği bilgisini ”Gelince Haber Ver” butonunu tıklayarak takip edebilirsiniz. Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.
Soru: 1.64 boy 57 kiloyum hangi beden almam gerek
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Sizleri yanıltmamak adına beden yönlendirmesi tarafımızca yapılamamaktadır. Saygılarımızla, İyi alışverişler dileriz.
Soru: S beden neden farklı fiyat acaba
Cevap: Merhaba efendim fiyat listesi göre belirlenir
Beli Bağcıklı Jogger Eşofman Altı Detay Resimler
Beli Bağcıklı Jogger Eşofman Altı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Beli Bağcıklı Jogger Eşofman Altı Şu Anki Fiyatı 324.99 Tl'den Satılmaktadır.
Beli Bağcıklı Jogger Eşofman Altı Memnuniyet Durumu Nedir?
Beli Bağcıklı Jogger Eşofman Altı Hakkında yaklaşık 43 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
Beli Bağcıklı Jogger Eşofman Altı Detaylı Açıklama
Beli Bağcıklı Jogger Eşofman Altı Ürününün Satıcısı, Koton Beli Bağcıklı Jogger Eşofman Altı ürününü 324.99 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Beli Bağcıklı Jogger Eşofman Altı Kullananlar
324.99 Tl ye satışta olan Beli Bağcıklı Jogger Eşofman Altı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
43 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: kalitesi çok güzel bedenler tam beden güzel 2 tane daha sipariş vermek istiyorum teslimat da hızlı sorumsuz trendi yola teşekkür ediyorum
İsim: Diana r.
Tarih: 18 Ekim 2021
Yorum: 1beden küçük alınabilirmis
İsim: z** k**
Tarih: 19 Ocak 2022
Yorum: Kızım için sipariş verdim.Dokusu yumaşık ve harika bir ürün.
İsim: F** K**
Tarih: 12 Şubat 2022
Yorum: Kumaşı cok ince değil kalın diyebilirz, içi polarlı değil, yüksel bel, tam bedeninizi alın
İsim: T** T**
Tarih: 14 Aralık 2021
Yorum: Çok beğendimmm kumaşı çok güzel bi beden küçük alın derimm
İsim: E** N** G**
Tarih: 02 Kasım 2021
Yorum: Kumaşın dokusu,Kalınlıgı cok guzel. 173cm boyum ve 60 kilodayim M beden tam geldi. Haftasonu rahatligi sevenlere alın derim
İsim: L** Y**
Yorum: Harika bir model ister eşofman ister pantolon şeklinde giy çık
İsim: Ö** U**
Tarih: 20 Ekim 2021
Beden: Beden:L
Yorum: harika duruşu ben belki kısa olur diye m aldım tam oldu 176 boy kilo 58
İsim: ç** ç**
Tarih: 01 Ocak 2022
Yorum: bayıldım.......
İsim: m** e**
Yorum: Çok güzel eşofman bayıldım kalitesine
İsim: S** K**
Tarih: 08 Eylül 2022
Yorum: Kalıbı çok güzel severek kullanıyorum
İsim: e** o**
Tarih: 18 Şubat 2022
Yorum: indirimdeyken almıştım gayet güzel yıkandığı da çekme falan yapmadı.
İsim: s** ç**
Tarih: 14 Mart 2022
Yorum: iyi alışveriş
Tarih: 07 Kasım 2021
Yorum: Kalıtelı ve şık bır ürün renk zaten beyaz süperr. Fıyatıda uygun kargoda gayet basarılı tesekür ederım.
Tarih: 10 Mart 2022
Yorum: 10 numara

İsim: S** G**
Tarih: 17 Aralık 2021
Yorum: Ürün güzel iç göstermiyor, rengide güzel, 77 tl ye aldım fazla para ödemeyin
Yorum: açıkçası iç gösteriyordu iade etmek zorunda kaldım. Kalıbı oldukjça da güzel, eğer sizi rahatsız etmeyecekse tercih edilebilir.
İsim: F** Ç**
Tarih: 27 Aralık 2021
Yorum: harika çok begendim kalitesi de cok guzel
İsim: Y** U**
Yorum: 1.65 boy 44 kilo s beden aşırı bol geldi xs bile büyük gelir kaliplar aşırı bol geri iade edicem malesef iç te gösteriyor.
İsim: K** A**
Tarih: 11 Ocak 2023
Yorum: Bedeni kalıbı gayet güzel teşekkürler
İsim: G** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 28 Ekim 2021
Yorum: Aşırı kaliteli bu fiyata bayıldımmm
İsim: Zehra Ç.
Tarih: 08 Ağustos 2022
Yorum: ilk giymede dikiş yerinden ilmek kaçması yaptı cok üzüldüm yoksa kumaşını ve kalıbını çok beğenmiştim
İsim: Ö** B**
Tarih: 18 Mart 2022
Yorum: Valla ilk geldiginde guzel dedik. begendik kumasi falan kaliteliydi.yalniz giydim.cok kalin ve agir geldi.belki ben esofman altlarinda bunkalinliga alisik degilim.cok dardi sanki.esnek degildi. Loysa ben esofmanda rahat olayim istedim.onun icin iade.
İsim: N** A**
Tarih: 01 Aralık 2021
Yorum: Beğendim kumaşı kaliteli fakat beli aşırı yüksek resimdeki gibi durmuyor göğsümün altına geldi neredeyse
İsim: Y** Ç**
Tarih: 28 Ekim 2021
Yorum: İlk defa giyiyorum kalite yerler de kotona yakışmadı
İsim: E** G**
Tarih: 18 Ekim 2022
Yorum: Merhaba ürünü çok begenerek aldım ama heryerı sökük bir kere gıydım üstumde yırtıldı napabılırm?
İsim: a** ç**
Tarih: 08 Kasım 2022
Yorum: Kotondan böyle bi ürün beklemezdim dikiş yerleri çok kötü 1 kere giydim ve resmen defalarca yıkamış gibi yıprandı fotoğrafa bakıp asla almayın
İsim: damla k.
Tarih: 26 Ekim 2021
Yorum: Bir defa giydim dikişleri söküldü ayrıca kalıbı da çok kötğ
İsim: H** T**
Tarih: 15 Ocak 2023
Yorum: Gecen sene aldım ve tek kullanımda arkadaki iplikleri açıldı, terzıye yaptırdım ama yıne eski haline geldi. Hıc hıc memnun kalmadım. Para boşuna gitmiş oldu.
İsim: e** e**
Tarih: 25 Kasım 2022
Yorum: Xs ıstedık s göndermışsınız urunun barkodu kac beden olduğuda yok özensız kücücük yazıdan okudan s beden olduğunu
İsim: nasibe ç.
Tarih: 06 Kasım 2021
Beden: Beden:XS
Satıcı: SHRGİYİM
Beli Bağcıklı Jogger Eşofman Altı Merak Edilenler Neler?
Soru: Materyali nedir?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Koton'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Materyal Bilgileri: %77 Pamuk, %23 Polyesterdir. Bilginize sunar, sağlıklı günler dileriz.
Soru: ichi polarli?
Soru: içi polarlı
Soru: Merhaba kumaşı nedir
Cevap: Merhaba, ÜRÜN DETAY Materyal : %100 Polyester Kalıp Bilgisi : Normal Menşei : Türkiye Paça Bilgisi : Normal Bel Bilgisi : Normal'dir.
Soru: Yazın baharda giyilirmi
Soru: urun beyaz mi? ekru rengi mi?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Koton'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Ürün kırık beyazdır. Bilginize sunar, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Ürünün kodu nedir
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Koton'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Ürün kodu: 2KAK43405EK'dır. Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Ürün 1. Gıymemde yırtıldı
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Koton'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Konu ile ilgili Trendyol Asistan ile iletişime geçmenizi rica ederiz.Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhaba ürün pamuklu mu
Cevap: Merhaba, Ürün Adı : Beli Bagcikli Jogger Esofman Alti Ürün Detayı : Menşei : Türkiye Bel Bilgisi : Normal Paça Bilgisi : Normal Kalıp Bilgisi : Normal Materyal : %100 Polyester'dir.
Soru: ürün rengi nedir acaba?
Cevap: Merhaba, ürün rengi beyazdır.
Soru: ceketide takımla satılıyor mu
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Koton'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. https://www.trendyol.com/magaza/koton-m-637?sst=0 ilgili link üzerinden tüm ürünlerimize ulaşabilir, dilerseniz siparişinizi oluşturabilirsiniz. Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Çok iç gösteriyor mu
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Koton'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Gün ışığında az da olsa iç gösterebilmektedir. Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Ürünün kalıbı büyük mü? 1.70, 53 kg S mi daha iyi olur XS mi?
Cevap: Merhaba, ürün normal kalıptır.
Soru: L beden de neden fiyat artisiyor ? Urun ayni urun bedenine gore mi satis yapiyorsunuz !!!!!!!!!!!!
Cevap: Merhaba, Ürün ve satışlarımızda sabit fiyat politikası mevcut olmadığı için aralıklı olarak fiyat artışı veya fiyat düşüşü olabiliyor. Kampanya sürelerimiz anlık olarak sona erebildiği için fiyat ve kampanya bilgileri önceden bildirilememektedir. Mağazamızı takip edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba acaba bu kalin kiwlikmi?
Soru: Merhaba mankendeki beden nedir?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Koton'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Model Bedeni S'dur. Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.
Soru: iyi günler ürün şardonlu kumaş mı
Cevap: Merhabalar , belirtmiş olduğunuz üründe mekanik apre işlemi bulunmamaktadır efendim , iyi alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba xs bedeni gelicek mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürünün stoğa girdiği bilgisini ”Gelince Haber Ver” butonunu tıklayarak takip edebilirsiniz. Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.
Soru: 1.64 boy 57 kiloyum hangi beden almam gerek
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Sizleri yanıltmamak adına beden yönlendirmesi tarafımızca yapılamamaktadır. Saygılarımızla, İyi alışverişler dileriz.
Soru: S beden neden farklı fiyat acaba
Cevap: Merhaba efendim fiyat listesi göre belirlenir
Beli Bağcıklı Jogger Eşofman Altı Detay Resimler

Beli Bağcıklı Jogger Eşofman Altı En Uygun Satış Linki

Koton Beli Bağcıklı Jogger Eşofman Altı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Koton Beli Bağcıklı Jogger Eşofman Altı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.