Serpil
Bilgili
Beyaz Erkek Spor Ayakkabı Tavsiye Eder Misiniz?
Beyaz Erkek Spor Ayakkabı Şu Andaki Değeri 1399.93 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Beyaz Erkek Spor Ayakkabı Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Beyaz Erkek Spor Ayakkabı Hakkında yaklaşık 17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
Beyaz Erkek Spor Ayakkabı Teknik Detaylar
Beyaz Erkek Spor Ayakkabı Ürününün Satıcısı, Elle Beyaz Erkek Spor Ayakkabı ürününü 1399.93 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Beyaz Erkek Spor Ayakkabı Son Yorumlar
1399.93 Tl ye satışta olan Beyaz Erkek Spor Ayakkabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: Gayet güzel f/p ayakkabısı ancak 1 numara küçük aldım. Kutu ve sevkiyat harikaydı.
İsim: Efe D.
Tarih: 11 Mayıs 2024
Beden: Beden:41
Satıcı: Elle
Yorum: güzel ürün tam numara
İsim: E** Ş**
Tarih: 10 Eylül 2024
Beden: Beden:40
Yorum: bi numara küçük alın
İsim: r** y**
Tarih: 30 Ağustos 2024
Yorum: Arkadaşlar bu işi düzgün yapın i43 numara sipariş verdim ayakkabının içindeki mostrayı 45 numara göndermişsiniz. iptal ettim. ikinciyi istedim mostrası 44 olanı göndermişsiniz.Aldığım ayakkabı 43numara. Adresime 43 numara mostra gönderin tüketici hakem heyetine başvuru yapacağım aksi durumda.
İsim: Semih K.
Tarih: 16 Eylül 2024
Beden: Beden:43
Yorum: ürün beklediğim gibi geldi herhangi bir kusuru yok,rahat ve şık bedeninizi alın
İsim: G** D**
Tarih: 14 Eylül 2024
Beden: Beden:44
Yorum: elle shoes den aldığım bu ayakkabı resimlerde görüldüğü üzere kissa bir sürede üst bolgeden çatlama ve sari lekeler oluştu ve yan kauçuk kısımlarında kendiliginden siyahlaşma oluştu ve defalarca silmeme rağmen içine işlemiş gibi çıkmadı sanirim kauçuk dışardan hera gi bir lekeden değilde kendiliğinden kararıyor cevap bekliyorum
İsim: İ** Ş**
Tarih: 31 Ağustos 2024
Yorum: kalıp biraz dar ancak güzel ayakkabı
İsim: V** E**
Tarih: 27 Haziran 2024
Yorum: Çok iyi ürün
İsim: M** K**
Tarih: 07 Haziran 2024
Yorum: Ayakkabı guzel ama ön taraf buraz dar parmagı acıtıyor 1 numara buyuk almak lazım
İsim: Ş** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 15 Ağustos 2024
Yorum: ayakkabı 43 numara ama 45 numara gibi duruyor. alt taban çok büyük duruyor. resimde farkedemedim. fiyatına göre vasat bir ürün.
İsim: D** K**
Tarih: 01 Nisan 2024
Yorum: Giyilmiş ayakkabı gönderdiler şaka gibi
İsim: Barış Ç.
Tarih: 21 Ağustos 2024
Beyaz Erkek Spor Ayakkabı Merak Edilenler Neler?
Soru: Merhaba ürünün topuk rengi beyaz mı
Cevap: Merhaba, değerli müşterimiz ürün görsellerde paylaşıldığı gibidir. Saygılarımızla
Soru: 45 numara giyiyorum normalde. 44 numara olan uyar mı acaba? kalıplarınız nasıl?
Cevap: Merhaba, değerli müşterimiz 40 numara 24.6cm, 41 numara 25.4cm, 42 numara 26.2cm, 43 numara 27.1cm, 44 numara 27.9cm, 45 numara 28.8cm'dir. Saygılarımızla
Beyaz Erkek Spor Ayakkabı Resim Ve Fotoğraflar
Beyaz Erkek Spor Ayakkabı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Beyaz Erkek Spor Ayakkabı Şu Andaki Değeri 1399.93 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Beyaz Erkek Spor Ayakkabı Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Beyaz Erkek Spor Ayakkabı Hakkında yaklaşık 17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
Beyaz Erkek Spor Ayakkabı Teknik Detaylar
Beyaz Erkek Spor Ayakkabı Ürününün Satıcısı, Elle Beyaz Erkek Spor Ayakkabı ürününü 1399.93 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Beyaz Erkek Spor Ayakkabı Son Yorumlar
1399.93 Tl ye satışta olan Beyaz Erkek Spor Ayakkabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: Gayet güzel f/p ayakkabısı ancak 1 numara küçük aldım. Kutu ve sevkiyat harikaydı.
İsim: Efe D.
Tarih: 11 Mayıs 2024
Yorum: güzel ürün tam numara
İsim: E** Ş**
Tarih: 10 Eylül 2024
Beden: Beden:40
Yorum: bi numara küçük alın
İsim: r** y**
Tarih: 30 Ağustos 2024
Yorum: Arkadaşlar bu işi düzgün yapın i43 numara sipariş verdim ayakkabının içindeki mostrayı 45 numara göndermişsiniz. iptal ettim. ikinciyi istedim mostrası 44 olanı göndermişsiniz.Aldığım ayakkabı 43numara. Adresime 43 numara mostra gönderin tüketici hakem heyetine başvuru yapacağım aksi durumda.
İsim: Semih K.
Tarih: 16 Eylül 2024
Yorum: ürün beklediğim gibi geldi herhangi bir kusuru yok,rahat ve şık bedeninizi alın
İsim: G** D**
Tarih: 14 Eylül 2024
Yorum: elle shoes den aldığım bu ayakkabı resimlerde görüldüğü üzere kissa bir sürede üst bolgeden çatlama ve sari lekeler oluştu ve yan kauçuk kısımlarında kendiliginden siyahlaşma oluştu ve defalarca silmeme rağmen içine işlemiş gibi çıkmadı sanirim kauçuk dışardan hera gi bir lekeden değilde kendiliğinden kararıyor cevap bekliyorum
İsim: İ** Ş**
Tarih: 31 Ağustos 2024
Yorum: kalıp biraz dar ancak güzel ayakkabı
İsim: V** E**
Tarih: 27 Haziran 2024
Yorum: Çok iyi ürün
İsim: M** K**
Tarih: 07 Haziran 2024
Yorum: Ayakkabı guzel ama ön taraf buraz dar parmagı acıtıyor 1 numara buyuk almak lazım
İsim: Ş** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 15 Ağustos 2024
Yorum: ayakkabı 43 numara ama 45 numara gibi duruyor. alt taban çok büyük duruyor. resimde farkedemedim. fiyatına göre vasat bir ürün.
İsim: D** K**
Tarih: 01 Nisan 2024
Yorum: Giyilmiş ayakkabı gönderdiler şaka gibi
İsim: Barış Ç.
Tarih: 21 Ağustos 2024
Beyaz Erkek Spor Ayakkabı Merak Edilenler Neler?
Soru: Merhaba ürünün topuk rengi beyaz mı
Cevap: Merhaba, değerli müşterimiz ürün görsellerde paylaşıldığı gibidir. Saygılarımızla
Soru: 45 numara giyiyorum normalde. 44 numara olan uyar mı acaba? kalıplarınız nasıl?
Cevap: Merhaba, değerli müşterimiz 40 numara 24.6cm, 41 numara 25.4cm, 42 numara 26.2cm, 43 numara 27.1cm, 44 numara 27.9cm, 45 numara 28.8cm'dir. Saygılarımızla
Beyaz Erkek Spor Ayakkabı Resim Ve Fotoğraflar

Beyaz Erkek Spor Ayakkabı En Uygun Satış Linki

Elle Beyaz Erkek Spor Ayakkabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Elle Beyaz Erkek Spor Ayakkabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.