Simal
Bilgili
Beyaz Füme Erkek Sneaker En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Beyaz Füme Erkek Sneaker Şu Andaki Değeri 718.0 Tl'den Satılmaktadır.
Beyaz Füme Erkek Sneaker Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Beyaz Füme Erkek Sneaker Hakkında yaklaşık 3299 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Beyaz Füme Erkek Sneaker Ürün Özellikleri
Beyaz Füme Erkek Sneaker Ürününün Satıcısı, Dark Seer Beyaz Füme Erkek Sneaker ürününü 718.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Beyaz Füme Erkek Sneaker Kullanıcı Geri Bildirimleri
718.0 Tl ye satışta olan Beyaz Füme Erkek Sneaker Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3299 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: çok güzel bir ayakkabı Kendi ayak numaranızı alın gayet güzel bir ayakkabı
İsim: F** k**
Tarih: 24 Nisan 2022
Beden: Beden:42
Satıcı: Dark Seer
Yorum: ayakkabı elime çabuk ulaştı çok rahat ve şık bir ayakkabı tam ayak numaranıza göre alabilirsiniz
İsim: F** Y**
Tarih: 19 Ocak 2023
Beden: Beden:43
Yorum: oğluma aldım ürün çok kaliteli ve şık. oğlum çok beğendi. ayrıca çok hızlı geldi.
İsim: nihal y.
Tarih: 04 Şubat 2022
Yorum: çok güzel şık duruyor kendi numaranizi alın
İsim: Y** a**
Tarih: 13 Eylül 2022
Beden: Beden:41
Yorum: erkek arkadasıma aldım çok beğendi 42 numara giyiyor 42 aldım tam oldu kendi numaranızı alın kaliteli ürün 5 yıldız
İsim: **** ****
Tarih: 21 Ekim 2021
Yorum: kendi numaramdan 1 numara büyük aldım ayaklarım çok rahat şuan çok güzel duruyor teşekkürler
İsim: m** o**
Tarih: 05 Nisan 2022
Beden: Beden:40
Yorum: Kardeşime aldık. Çok beğendii. Hafif ve rahat bir ayakkabı. Tam numaranızı alabilirsiniz.
İsim: B** K**
Tarih: 25 Kasım 2022
Yorum: çok güzel bir ayakkabbı gercekden tam oldu emeği gecen herkeze tesekkür ederim
İsim: ALPERHAN T.
Tarih: 15 Mart 2023
Beden: Beden:44
Yorum: carsamba aksam siparis verdim cuma gunu sabahtan elime ulasti . normal ayak numarama gore aldim ve oldu cok rahat ve guzel
Tarih: 09 Aralık 2022
Yorum: Kendi numaranızı alabilirsiniz, rahat ve şık duruyor ♡
İsim: E** K**
Tarih: 28 Mart 2023
Beden: Beden:45
Yorum: Oğluma aldım, model ve ayaktaki duruşa bayıldı. Tam numara alın bence.
Tarih: 23 Kasım 2022
Yorum: Rahat ve kullanışlı tam bedeninizi almanızı öneririm
İsim: A** G** D**
Tarih: 01 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: çok beğendik. kardeşim için almıştık tam numarnız alın
Tarih: 26 Mayıs 2022
Yorum: çok iyi. çok çabuk geldi. kendi numaranızı veriniz.
Tarih: 20 Ocak 2023
Yorum: güzel kaliteli ve kullanışlı tam ayak numaramı aldım
İsim: M** E** A**
Tarih: 11 Ocak 2023
Yorum: Oğlum içim aldım çok rahat çok beğendi
İsim: Y** N**
Tarih: 28 Mayıs 2022
Beden: Beden:39
Yorum: ürün çok güzel çok beğendim eşime aldım oda çok beğendi kargo çok hızlıydı teşekkürler trendyol ekspres kargo ayrıca hediye içinde tessekkür ederim (-
Tarih: 12 Aralık 2021
Yorum: cok güzel rahat ve şık, yalnız 44 giyiyorum keske 45 alsaydim
İsim: İ** G**
Tarih: 27 Kasım 2022
Yorum: Ayakta güzel duruyo 44 numara olmasına rağmen
İsim: O** Ö**
Tarih: 02 Haziran 2022
Yorum: tek kelimeyle mükemmel bi ayakkabı kendi numaranızı alın
İsim: m** t**
Tarih: 21 Ocak 2023
Yorum: çok güzel oğluma aldım beğendi tavsiye ederim...
İsim: n** s**
Tarih: 03 Mayıs 2023
Yorum: Ürün gayet göründüğü gibi ve çok güzel. Tam numaranızı alabilirsiniz. Teşekkürler trendyol ailesi
İsim: Ayhan Ş.
Tarih: 27 Aralık 2022
Yorum: Oğluma almıştım rahat olduğunu söyledi
Tarih: 29 Ocak 2023
Yorum: Çok beğendik tam numaranızı alabilir siniz
İsim: Z** M**
Tarih: 02 Nisan 2022
Yorum: Tam kalıp çok rahat
İsim: A** H**
Tarih: 14 Şubat 2023
Yorum: esime aldim tam kalip ve cok rahat malzemeside kaliteli dusunmeden alinir
Tarih: 01 Aralık 2022
Yorum: çok güzel bı ürün göründüğü gibi çok kaliteli herkes kendi numarasını alabilir ayrıca çok hızlı bı şekilde katgo teslimati oldu tskr ediyorum

İsim: R** g**
Tarih: 15 Aralık 2022
Yorum: Oğlum çok beğendi ayak numarası buçuklu ama 44 de rahat oldu görüntüsü de kaliteli Tskrler iyi satislar
İsim: M** Ö**
Tarih: 10 Mayıs 2022
Yorum: abime aldım çok bependi
İsim: e** s**
Yorum: Gayet rahat bir ürün. Kendi numaranızı gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Ayrıca hediyeler için de satıcıya teşekkür ederim.
Tarih: 14 Kasım 2022
Beyaz Füme Erkek Sneaker Merak Edilenler Neler?
Soru: 44 ve 45 kaç santimdir
Cevap: Merhaba bakmış olduğunuz ürün uzunları şu şekildedir; 35 numara 22,5 cm' dir. 36 numara 23 cm'dir. 37 numara 23,5 cm'dir. 38 numara 24,3 cm'dir. 39 numara 25 cm'dir. 40 numara 25,5 cm'dir. 41 numara 26 cm'dir. 42 numara 26,8 cm'dir. 43 numara 27,3 cm'dir. 44 numara 27,8 cm'dir. 45 numara 28,5 cm'dir. 46 numara 29 cm'dir. 47 numara 29,7 cm'dir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba ürünü aldım iade ettim ama kabul edilmedi geri yollanacağı söyledi acaba ne zaman gönderilir.
Cevap: Trendyoldan kontrol sağayabilirsiniz
Soru: ayakkabı bez mi?
Cevap: Merhaba, Ürün sneaker grubu ürünüdür bu sebeple su geçirebilir ancak mevsim şartlarında soğuğa dayanıklıdır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: taksit oluyor mu
Cevap: Merhaba kartınıza göre taksit seçenekleri değişmektedir.
Soru: HANGI KARGOYLA ÇALIŞIYOSUNUZ
Cevap: Merhaba, "Trendyol Express" ve "Mng Kargo" firmaları aracılığı ile gönderim sağlamaktayız, Trendyol Express İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa gibi illerimizde başta olmak üzere bir çok ilimize gönderim sağlamaktadır, Mng Kargo ise kalan diğer tüm bölgelerimize ürünlerimizi ulaştırmaktadır, Keyifli alışverişler dileriz,
Soru: Su geçirirmi
Cevap: Merhaba, Ürün sneaker grubu ürünüdür bu sebeple su geçirebilir ancak mevsim şartlarında soğuğa dayanıklıdır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: bu akşam 7 gibi sipariş versem ne zaman elimde olur ürün ?
Cevap: Bayramdan sonra tarafınıza teslim edilir
Soru: ürünün yanında hediye var mı
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Hediye seçeneğimiz şu an için bulunmuyor.
Soru: 45 numarası gelecek mi
Cevap: Merhaba, ürünlerimizin stokları belirli aralıklarla güncellenmektedir. Stok geldiğinde haberdar olmak isterseniz "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanıp takip edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: not ekleyebilir miyiz?
Cevap: Merhaba maalesef not ekleyemiyoruz.
Soru: ürün kaç qram?
Cevap: Merhabalar, ürünün ağırlığı 590 grm'dır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 2 yıldır inşaat çamur yağmur yaz kış hep her alanda kullandım yıpranmadı memnunum şu geçiriri tabi az buz
Cevap: Merhaba, güzel düşünceleriniz için teşekkür eder iyi günlerde kullanmanızı dileriz.
Soru: 42 43 numara ne zaman gelir
Cevap: Merhaba Efendim, Belirtmiş olduğunuz üründe yakın zamanda stokları yenileceğiz. En kısa sürede ürünü sizlerle buluşturmak için var gücümüzle çabalıyoruz, Ürün ilanında bulunan "gelince haber ver" ikonunu da tıklayarak ürün geldiğinde ilk sizler haberdar olabilirsiniz. Keyifli Alışverişler Dileriz, Saygılarımızla,
Soru: hangi kargo ile calisiyosunuz
Cevap: Merhaba, "Trendyol Express" ve "Mng Kargo" firmaları aracılığı ile gönderim sağlamaktayız, Trendyol Express İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa gibi illerimizde başta olmak üzere bir çok ilimize gönderim sağlamaktadır, Mng Kargo ise kalan diğer tüm bölgelerimize ürünlerimizi ulaştırmaktadır, Keyifli alışverişler dileriz,
Soru: ürün sipariş ettim elime ulaştı ama içime sinmedi iade edip sizden farklı bir ayakkabı alabiliyor muyum?
Cevap: Ürün kullanmadıyanız elbette iade edebilirsiniz,
Soru: Merhaba 45. numara Varmı?
Cevap: Merhaba, ürünlerimizin stokları belirli aralıklarla güncellenmektedir. Stok geldiğinde haberdar olmak isterseniz "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanıp takip edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba hangi kargoyla gonderiliyor ?
Soru: beyaz 45 numarayı uzun süredir bekliyorum ne zaman gelecek acaba
Cevap: Merhaba , Belirtmiş olduğunuz üründe yakın zamanda stokları yenileceğiz. En kısa sürede ürünü sizlerle buluşturmak için var gücümüzle çabalıyoruz, Ürün ilanında bulunan "gelince haber ver" ikonunu da tıklayarak ürün geldiğinde ilk sizler haberdar olabilirsiniz. Keyifli Alışverişler Dileriz, Saygılarımızla,
Soru: Ayakkabılar salonda kayarmı acaba
Cevap: Merhaba, ürün kaymaz tabanlıdır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: hangi kargoyla geliyo?
Beyaz Füme Erkek Sneaker Detay Resimler
Beyaz Füme Erkek Sneaker En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Beyaz Füme Erkek Sneaker Şu Andaki Değeri 718.0 Tl'den Satılmaktadır.
Beyaz Füme Erkek Sneaker Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Beyaz Füme Erkek Sneaker Hakkında yaklaşık 3299 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Beyaz Füme Erkek Sneaker Ürün Özellikleri
Beyaz Füme Erkek Sneaker Ürününün Satıcısı, Dark Seer Beyaz Füme Erkek Sneaker ürününü 718.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Beyaz Füme Erkek Sneaker Kullanıcı Geri Bildirimleri
718.0 Tl ye satışta olan Beyaz Füme Erkek Sneaker Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3299 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: çok güzel bir ayakkabı Kendi ayak numaranızı alın gayet güzel bir ayakkabı
İsim: F** k**
Tarih: 24 Nisan 2022
Yorum: ayakkabı elime çabuk ulaştı çok rahat ve şık bir ayakkabı tam ayak numaranıza göre alabilirsiniz
İsim: F** Y**
Tarih: 19 Ocak 2023
Yorum: oğluma aldım ürün çok kaliteli ve şık. oğlum çok beğendi. ayrıca çok hızlı geldi.
İsim: nihal y.
Tarih: 04 Şubat 2022
Yorum: çok güzel şık duruyor kendi numaranizi alın
İsim: Y** a**
Tarih: 13 Eylül 2022
Yorum: erkek arkadasıma aldım çok beğendi 42 numara giyiyor 42 aldım tam oldu kendi numaranızı alın kaliteli ürün 5 yıldız
Tarih: 21 Ekim 2021
Yorum: kendi numaramdan 1 numara büyük aldım ayaklarım çok rahat şuan çok güzel duruyor teşekkürler
İsim: m** o**
Tarih: 05 Nisan 2022
Yorum: Kardeşime aldık. Çok beğendii. Hafif ve rahat bir ayakkabı. Tam numaranızı alabilirsiniz.
İsim: B** K**
Tarih: 25 Kasım 2022
Yorum: çok güzel bir ayakkabbı gercekden tam oldu emeği gecen herkeze tesekkür ederim
İsim: ALPERHAN T.
Yorum: carsamba aksam siparis verdim cuma gunu sabahtan elime ulasti . normal ayak numarama gore aldim ve oldu cok rahat ve guzel
Tarih: 09 Aralık 2022
Yorum: Kendi numaranızı alabilirsiniz, rahat ve şık duruyor ♡
İsim: E** K**
Tarih: 28 Mart 2023
Yorum: Oğluma aldım, model ve ayaktaki duruşa bayıldı. Tam numara alın bence.
Tarih: 23 Kasım 2022
Yorum: Rahat ve kullanışlı tam bedeninizi almanızı öneririm
İsim: A** G** D**
Tarih: 01 Mayıs 2023
Yorum: çok beğendik. kardeşim için almıştık tam numarnız alın
Tarih: 26 Mayıs 2022
Yorum: çok iyi. çok çabuk geldi. kendi numaranızı veriniz.
Tarih: 20 Ocak 2023
Yorum: güzel kaliteli ve kullanışlı tam ayak numaramı aldım
İsim: M** E** A**
Tarih: 11 Ocak 2023
Yorum: Oğlum içim aldım çok rahat çok beğendi

İsim: Y** N**
Tarih: 28 Mayıs 2022
Yorum: ürün çok güzel çok beğendim eşime aldım oda çok beğendi kargo çok hızlıydı teşekkürler trendyol ekspres kargo ayrıca hediye içinde tessekkür ederim (-
Tarih: 12 Aralık 2021
Yorum: cok güzel rahat ve şık, yalnız 44 giyiyorum keske 45 alsaydim
İsim: İ** G**
Tarih: 27 Kasım 2022
Yorum: Ayakta güzel duruyo 44 numara olmasına rağmen
Tarih: 02 Haziran 2022
Yorum: tek kelimeyle mükemmel bi ayakkabı kendi numaranızı alın
İsim: m** t**
Tarih: 21 Ocak 2023
Yorum: çok güzel oğluma aldım beğendi tavsiye ederim...
İsim: n** s**
Tarih: 03 Mayıs 2023
Yorum: Ürün gayet göründüğü gibi ve çok güzel. Tam numaranızı alabilirsiniz. Teşekkürler trendyol ailesi
İsim: Ayhan Ş.
Tarih: 27 Aralık 2022
Yorum: Oğluma almıştım rahat olduğunu söyledi
Tarih: 29 Ocak 2023
Yorum: Çok beğendik tam numaranızı alabilir siniz
İsim: Z** M**
Tarih: 02 Nisan 2022
Yorum: Tam kalıp çok rahat
İsim: A** H**
Tarih: 14 Şubat 2023
Yorum: esime aldim tam kalip ve cok rahat malzemeside kaliteli dusunmeden alinir
Tarih: 01 Aralık 2022
Yorum: çok güzel bı ürün göründüğü gibi çok kaliteli herkes kendi numarasını alabilir ayrıca çok hızlı bı şekilde katgo teslimati oldu tskr ediyorum

İsim: R** g**
Tarih: 15 Aralık 2022
Yorum: Oğlum çok beğendi ayak numarası buçuklu ama 44 de rahat oldu görüntüsü de kaliteli Tskrler iyi satislar

İsim: M** Ö**
Tarih: 10 Mayıs 2022
Yorum: abime aldım çok bependi
İsim: e** s**
Yorum: Gayet rahat bir ürün. Kendi numaranızı gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Ayrıca hediyeler için de satıcıya teşekkür ederim.
Tarih: 14 Kasım 2022
Beyaz Füme Erkek Sneaker Merak Edilenler Neler?
Soru: 44 ve 45 kaç santimdir
Cevap: Merhaba bakmış olduğunuz ürün uzunları şu şekildedir; 35 numara 22,5 cm' dir. 36 numara 23 cm'dir. 37 numara 23,5 cm'dir. 38 numara 24,3 cm'dir. 39 numara 25 cm'dir. 40 numara 25,5 cm'dir. 41 numara 26 cm'dir. 42 numara 26,8 cm'dir. 43 numara 27,3 cm'dir. 44 numara 27,8 cm'dir. 45 numara 28,5 cm'dir. 46 numara 29 cm'dir. 47 numara 29,7 cm'dir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba ürünü aldım iade ettim ama kabul edilmedi geri yollanacağı söyledi acaba ne zaman gönderilir.
Cevap: Trendyoldan kontrol sağayabilirsiniz
Soru: ayakkabı bez mi?
Soru: taksit oluyor mu
Cevap: Merhaba kartınıza göre taksit seçenekleri değişmektedir.
Soru: HANGI KARGOYLA ÇALIŞIYOSUNUZ
Soru: Su geçirirmi
Soru: bu akşam 7 gibi sipariş versem ne zaman elimde olur ürün ?
Cevap: Bayramdan sonra tarafınıza teslim edilir
Soru: ürünün yanında hediye var mı
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Hediye seçeneğimiz şu an için bulunmuyor.
Soru: 45 numarası gelecek mi
Soru: not ekleyebilir miyiz?
Cevap: Merhaba maalesef not ekleyemiyoruz.
Soru: ürün kaç qram?
Cevap: Merhabalar, ürünün ağırlığı 590 grm'dır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 2 yıldır inşaat çamur yağmur yaz kış hep her alanda kullandım yıpranmadı memnunum şu geçiriri tabi az buz
Cevap: Merhaba, güzel düşünceleriniz için teşekkür eder iyi günlerde kullanmanızı dileriz.
Soru: 42 43 numara ne zaman gelir
Cevap: Merhaba Efendim, Belirtmiş olduğunuz üründe yakın zamanda stokları yenileceğiz. En kısa sürede ürünü sizlerle buluşturmak için var gücümüzle çabalıyoruz, Ürün ilanında bulunan "gelince haber ver" ikonunu da tıklayarak ürün geldiğinde ilk sizler haberdar olabilirsiniz. Keyifli Alışverişler Dileriz, Saygılarımızla,
Soru: hangi kargo ile calisiyosunuz
Soru: ürün sipariş ettim elime ulaştı ama içime sinmedi iade edip sizden farklı bir ayakkabı alabiliyor muyum?
Cevap: Ürün kullanmadıyanız elbette iade edebilirsiniz,
Soru: Merhaba 45. numara Varmı?
Soru: Merhaba hangi kargoyla gonderiliyor ?
Soru: beyaz 45 numarayı uzun süredir bekliyorum ne zaman gelecek acaba
Cevap: Merhaba , Belirtmiş olduğunuz üründe yakın zamanda stokları yenileceğiz. En kısa sürede ürünü sizlerle buluşturmak için var gücümüzle çabalıyoruz, Ürün ilanında bulunan "gelince haber ver" ikonunu da tıklayarak ürün geldiğinde ilk sizler haberdar olabilirsiniz. Keyifli Alışverişler Dileriz, Saygılarımızla,
Soru: Ayakkabılar salonda kayarmı acaba
Cevap: Merhaba, ürün kaymaz tabanlıdır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: hangi kargoyla geliyo?
Beyaz Füme Erkek Sneaker Detay Resimler

Beyaz Füme Erkek Sneaker En Uygun Satış Linki

Dark Seer Beyaz Füme Erkek Sneaker Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Dark Seer Beyaz Füme Erkek Sneaker yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.