Beyaz Kabartma Çizgi Polo Yaka Triko Tişört - 2403 Satın Alır Mısınız ?

Nevin

Yeni Üye
BaYaN
14 Eyl 2023
2,013
0
0
Beyaz Kabartma Çizgi Polo Yaka Triko Tişört - 2403 En Ucuzu Nerede Bulunur?
Beyaz Kabartma Çizgi Polo Yaka Triko Tişört - 2403 Şu Anki Değeri 292.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Beyaz Kabartma Çizgi Polo Yaka Triko Tişört - 2403 Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

Beyaz Kabartma Çizgi Polo Yaka Triko Tişört - 2403 Hakkında yaklaşık 132 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

Beyaz Kabartma Çizgi Polo Yaka Triko Tişört - 2403 Açıklama Ve Özellikler

Beyaz Kabartma Çizgi Polo Yaka Triko Tişört - 2403 Ürününün Satıcısı, Miron Beyaz Kabartma Çizgi Polo Yaka Triko Tişört - 2403 ürününü 292.99 Tl'den Satılmaktadır.

Beyaz Kabartma Çizgi Polo Yaka Triko Tişört - 2403 Son Yorumlar
292.99 Tl ye satışta olan Beyaz Kabartma Çizgi Polo Yaka Triko Tişört - 2403 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
132 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Güzel, ama büyük geldi
İsim: X** H**
Tarih: 05 Temmuz 2024
Beden: Boy:182cm
Satıcı: Miron

Yorum: gayet güzel geldi erkek arkadaşıma aldım çok serin tutuyor kesinlikle almalısınız tam bedenine uygun
İsim: **** ****
Tarih: 16 Temmuz 2024
Beden: Beden:L

Yorum: bir numara kucuk ala bilersiniz, ben normalda L kullaniyorum, amma S numara iyi oldu
İsim: H** R**
Tarih: 14 Temmuz 2024
Beden: Beden:S

Yorum: Ürün fiyatına göre çok çok güzel dokusu yumuşacık tam beden düşünmeden hemen alın
İsim: F** B**
Tarih: 05 Temmuz 2024
Beden: Boy:185cm

Yorum: 1.83 Boy 97 kg Xl aldım ama L Beren alin oda oluyor
İsim: A** Ç**
Tarih: 10 Temmuz 2024
Beden: Beden:XL

Yorum: kaliteli ve şık 1.72 boy 82 kilo L Beden tam oldu
İsim: M** Ö** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 03 Temmuz 2024

Yorum: tek kelimeyle harika bir ürün, fakat kalıbı biraz büyük bir beden küçüğünü almak istedim bitmiş
İsim: F** K**
Tarih: 25 Temmuz 2024

Yorum: Erkek arkadaşıma aldım çok beğendi ama kalıp olarak geniş büyük beden alınmaz bence M almama rağmen geniş oldu herkes kendi bedenini alsın beğendim teşekkürler
İsim: b** t**
Tarih: 25 Haziran 2024
Beden: Beden:M

Yorum: çok çok güzel çok beğendim hızlı teslim edildi tşk ederiz
İsim: H** Y**
Tarih: 20 Haziran 2024

Yorum: kalitesi gerçekten harika çok beğendim
Tarih: 13 Haziran 2024

Yorum: aşırı iyi gönül rahatlığya alın
İsim: S** K**
Tarih: 15 Mayıs 2024

Yorum: Güzel bir tişört ben sevdim
İsim: S** Y**
Tarih: 06 Temmuz 2024

Yorum: Kumaşı çok kaliteli tam beden 182 boy 82 kilo M beden tam oldu
İsim: m** g**
Tarih: 25 Temmuz 2024
Beden: Boy:163cm

Yorum: güzel kaliteli ürün
İsim: Y** G**
Beden: 25 Haziran 2024

Yorum: Gayet kaliteli teşekkürler.
İsim: M** T**
Tarih: 15 Haziran 2024

Yorum: çok güzel çok beğendim çok tarz
İsim: F** D**
Tarih: 08 Haziran 2024
Beden: Beden:2XL

Yorum: kaltesi duruşu mükemmel
İsim: P** D**
Tarih: 06 Temmuz 2024

Yorum: Kalitesini çok beğendim çok rahat ve şık.
İsim: Uğur C. Ş.
Tarih: 07 Haziran 2024

Yorum: ürün kalitesi çok güzel
İsim: M** E** A**
Tarih: 08 Temmuz 2024

Yorum: yumuşak bir dokusu var mükemmel 🤩
İsim: F** P**
Tarih: 04 Eylül 2024

Yorum: Omuz kısmı aşırı kötü.Yaza göre kalın. 1 beden büyük alınmalı mümkünse alinmamali
İsim: r** k**
Tarih: 03 Eylül 2024

Yorum: Biz çok çok beğendik kumaşı yumuşacık
Tarih: 01 Eylül 2024

Yorum: Erkek kardeşime aldım çok beğendi
Tarih: 31 Ağustos 2024
Beden: Boy:167cm

Yorum: hem klasik hem rahat olsun derseniz çok güzel
İsim: S** D**
Tarih: 30 Ağustos 2024

Yorum: Ürünü istedim ikinci gün elime ulaştı çok çok hızlı geldi bu kadar beklemiyordum çok isteyerek almıştım beklentimi karşıladı tam bedeninizi almanızı öneririm tam oturuyor memnun kaldım
İsim: M** N** a**
Tarih: 29 Ağustos 2024
Beden: Boy:165cm

Yorum: çok güzel çok tok bir kumaş bel tarafı lastikli pek beğenmedim ama yine de güzel
İsim: M** A**
Tarih: 29 Ağustos 2024
Beden: Boy:173cm

Yorum: Ürün kaliteli güzel ama sizin yaptığınızda hiç hoş değil 400 TL’ye aldım 250’ye 300 düşürüyorsunuz
İsim: A** k**
Tarih: 26 Ağustos 2024

Yorum: Eşime aldım çok beyendim muhteşem yumuşacık bu fiyata göre çok teşekkür ederim trenyol
Tarih: 26 Ağustos 2024

Yorum: Nişanlıma aldım çok beğendi
İsim: B** T**
Tarih: 22 Ağustos 2024
Beden: Boy:169cm

Yorum: çok iyi anlatıldığı gibi geldi renkler canlı kendi bedeninizi alabilirsiniz
İsim: B** ç**
Beden: 21 Ağustos 2024

Beyaz Kabartma Çizgi Polo Yaka Triko Tişört - 2403 Merak Edilenler

Soru: 1.77 60 kg
Cevap: Değerli Müşterimiz öncelikle Miron'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Vermiş olduğunuz bilgilere göre S beden ölçülerinize uygun olacaktır. Şimdiden keyifli alışverişler diliyoruz.

Soru: yıkanınca küçülürmü
Cevap: Merhabalar, yıkama talimatına uygun yıkandığı takdirde bir sorun yaşamazsınız efendim.

Soru: İç gösteriyor mu?
Cevap: Merhabalar ürün iç göstermez efendim.

Soru: Boy 175 kilo 78 hangi beden olur Atletle giyildiğinde iç gösterir mi
Cevap: Değerli Müşterimiz öncelikle Miron'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Vermiş olduğunuz bilgilere göre M beden ölçülerinize uygun olacaktır. Şimdiden keyifli alışverişler diliyoruz.

Soru: 1.67 boy 78 kilo hangi beden uygun olur
Cevap: Değerli Müşterimiz öncelikle Miron'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Vermiş olduğunuz bilgilere göre M beden ölçülerinize uygun olacaktır. Şimdiden keyifli alışverişler diliyoruz.

Soru: triko tarzı mı
Cevap: Merhabalar ürün trikodur.

Soru: 184 boy 84 kilo hangi beden uygundur
Cevap: Değerli Müşterimiz öncelikle Miron'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Vermiş olduğunuz bilgilere göre L beden ölçülerinize uygun olacaktır. Şimdiden keyifli alışverişler diliyoruz.

Soru: Boy 1.82 kilo 92 hangi beden olur acaba?
Cevap: Değerli Müşterimiz öncelikle Miron'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Vermiş olduğunuz bilgilere göre XL beden ölçülerinize uygun olacaktır. Şimdiden keyifli alışverişler diliyoruz.

Soru: Boyum 170 ve kilom 62
Cevap: Değerli Müşterimiz öncelikle Miron'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Vermiş olduğunuz bilgilere göre S beden ölçülerinize uygun olacaktır. Şimdiden keyifli alışverişler diliyoruz.

Soru: Boy 1.87 kilo 90 hangi bedeni almalıyım
Cevap: Değerli Müşterimiz öncelikle Miron'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Vermiş olduğunuz bilgilere göre XL beden ölçülerinize uygun olacaktır. Şimdiden keyifli alışverişler diliyoruz.

Soru: 177 boy, 75 kilo kaç beden olur acaba

Soru: s bedeni gelirmi
Cevap: Merhaba efendim, Stoklarımız en yakın zamanda güncellenecektir. Bu ürünümüze benzer ve kampanyalı diğer ürünlerimize göz atabilirsiniz. Şimdiden keyifli alışverişler diliyoruz :)

Soru: 1.83 boy 85 kilo hangi beden uygun
Cevap: Değerli Müşterimiz öncelikle Miron'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Vermiş olduğunuz bilgilere göre L beden ölçülerinize uygun olacaktır. Şimdiden keyifli alışverişler diliyoruz.

Soru: boy 1.82 kilo 80 banhi beden uygun acaba

Soru: 180 boy 81 kilo kaç beden

Soru: 175 boy 80 kilo hangi bedeni önerirsiniz

Soru: merhaba benim kilom 62 boyum 1:70 hangi beden Uygun olur

Soru: dar ve kısa olmasın l mi XL mi
Cevap: L beden size uygundur efendim.

Soru: 105 kilo 1.89boy ne bol nede dar olsun beden nr olur
Cevap: Değerli Müşterimiz öncelikle Miron'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Vermiş olduğunuz bilgilere göre XXL beden ölçülerinize uygun olacaktır. Şimdiden keyifli alışverişler diliyoruz.

Soru: kalıbı nasıldır umarım geniş değildir
Cevap: Normla kalıp efendim.

Beyaz Kabartma Çizgi Polo Yaka Triko Tişört - 2403 Ürün Resimleri

Beyaz Kabartma Çizgi Polo Yaka Triko Tişört - 2403 En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü