Beyaz Kabartma Çizgi Polo Yaka Triko Tişört - 2403 En Ucuzu Nerede Bulunur?
Beyaz Kabartma Çizgi Polo Yaka Triko Tişört - 2403 Şu Anki Değeri 292.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Beyaz Kabartma Çizgi Polo Yaka Triko Tişört - 2403 Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Beyaz Kabartma Çizgi Polo Yaka Triko Tişört - 2403 Hakkında yaklaşık 132 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Beyaz Kabartma Çizgi Polo Yaka Triko Tişört - 2403 Açıklama Ve Özellikler
Beyaz Kabartma Çizgi Polo Yaka Triko Tişört - 2403 Ürününün Satıcısı, Miron Beyaz Kabartma Çizgi Polo Yaka Triko Tişört - 2403 ürününü 292.99 Tl'den Satılmaktadır.
Beyaz Kabartma Çizgi Polo Yaka Triko Tişört - 2403 Son Yorumlar
292.99 Tl ye satışta olan Beyaz Kabartma Çizgi Polo Yaka Triko Tişört - 2403 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
132 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Güzel, ama büyük geldi
İsim: X** H**
Tarih: 05 Temmuz 2024
Beden: Boy:182cm
Satıcı: Miron
Yorum: gayet güzel geldi erkek arkadaşıma aldım çok serin tutuyor kesinlikle almalısınız tam bedenine uygun
İsim: **** ****
Tarih: 16 Temmuz 2024
Beden: Beden:L
Yorum: bir numara kucuk ala bilersiniz, ben normalda L kullaniyorum, amma S numara iyi oldu
İsim: H** R**
Tarih: 14 Temmuz 2024
Beden: Beden:S
Yorum: Ürün fiyatına göre çok çok güzel dokusu yumuşacık tam beden düşünmeden hemen alın
İsim: F** B**
Beden: Boy:185cm
Yorum: 1.83 Boy 97 kg Xl aldım ama L Beren alin oda oluyor
İsim: A** Ç**
Tarih: 10 Temmuz 2024
Beden: Beden:XL
Yorum: kaliteli ve şık 1.72 boy 82 kilo L Beden tam oldu
İsim: M** Ö** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 03 Temmuz 2024
Yorum: tek kelimeyle harika bir ürün, fakat kalıbı biraz büyük bir beden küçüğünü almak istedim bitmiş
İsim: F** K**
Tarih: 25 Temmuz 2024
Yorum: Erkek arkadaşıma aldım çok beğendi ama kalıp olarak geniş büyük beden alınmaz bence M almama rağmen geniş oldu herkes kendi bedenini alsın beğendim teşekkürler
İsim: b** t**
Tarih: 25 Haziran 2024
Beden: Beden:M
Yorum: çok çok güzel çok beğendim hızlı teslim edildi tşk ederiz
İsim: H** Y**
Tarih: 20 Haziran 2024
Yorum: kalitesi gerçekten harika çok beğendim
Tarih: 13 Haziran 2024
Yorum: aşırı iyi gönül rahatlığya alın
İsim: S** K**
Tarih: 15 Mayıs 2024
Yorum: Güzel bir tişört ben sevdim
İsim: S** Y**
Tarih: 06 Temmuz 2024
Yorum: Kumaşı çok kaliteli tam beden 182 boy 82 kilo M beden tam oldu
İsim: m** g**
Beden: Boy:163cm
Yorum: güzel kaliteli ürün
İsim: Y** G**
Beden: 25 Haziran 2024
Yorum: Gayet kaliteli teşekkürler.
İsim: M** T**
Tarih: 15 Haziran 2024
Yorum: çok güzel çok beğendim çok tarz
İsim: F** D**
Tarih: 08 Haziran 2024
Beden: Beden:2XL
Yorum: kaltesi duruşu mükemmel
İsim: P** D**
Yorum: Kalitesini çok beğendim çok rahat ve şık.
İsim: Uğur C. Ş.
Tarih: 07 Haziran 2024
Yorum: ürün kalitesi çok güzel
İsim: M** E** A**
Tarih: 08 Temmuz 2024
Yorum: yumuşak bir dokusu var mükemmel
İsim: F** P**
Tarih: 04 Eylül 2024
Yorum: Omuz kısmı aşırı kötü.Yaza göre kalın. 1 beden büyük alınmalı mümkünse alinmamali
İsim: r** k**
Tarih: 03 Eylül 2024
Yorum: Biz çok çok beğendik kumaşı yumuşacık
Tarih: 01 Eylül 2024
Yorum: Erkek kardeşime aldım çok beğendi
Tarih: 31 Ağustos 2024
Beden: Boy:167cm
Yorum: hem klasik hem rahat olsun derseniz çok güzel
İsim: S** D**
Tarih: 30 Ağustos 2024
Yorum: Ürünü istedim ikinci gün elime ulaştı çok çok hızlı geldi bu kadar beklemiyordum çok isteyerek almıştım beklentimi karşıladı tam bedeninizi almanızı öneririm tam oturuyor memnun kaldım
İsim: M** N** a**
Tarih: 29 Ağustos 2024
Beden: Boy:165cm
Yorum: çok güzel çok tok bir kumaş bel tarafı lastikli pek beğenmedim ama yine de güzel
İsim: M** A**
Beden: Boy:173cm
Yorum: Ürün kaliteli güzel ama sizin yaptığınızda hiç hoş değil 400 TL’ye aldım 250’ye 300 düşürüyorsunuz
İsim: A** k**
Tarih: 26 Ağustos 2024
Yorum: Eşime aldım çok beyendim muhteşem yumuşacık bu fiyata göre çok teşekkür ederim trenyol
Yorum: Nişanlıma aldım çok beğendi
İsim: B** T**
Tarih: 22 Ağustos 2024
Beden: Boy:169cm
Yorum: çok iyi anlatıldığı gibi geldi renkler canlı kendi bedeninizi alabilirsiniz
İsim: B** ç**
Beden: 21 Ağustos 2024
Beyaz Kabartma Çizgi Polo Yaka Triko Tişört - 2403 Merak Edilenler
Soru: 1.77 60 kg
Cevap: Değerli Müşterimiz öncelikle Miron'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Vermiş olduğunuz bilgilere göre S beden ölçülerinize uygun olacaktır. Şimdiden keyifli alışverişler diliyoruz.
Soru: yıkanınca küçülürmü
Cevap: Merhabalar, yıkama talimatına uygun yıkandığı takdirde bir sorun yaşamazsınız efendim.
Soru: İç gösteriyor mu?
Cevap: Merhabalar ürün iç göstermez efendim.
Soru: Boy 175 kilo 78 hangi beden olur Atletle giyildiğinde iç gösterir mi
Cevap: Değerli Müşterimiz öncelikle Miron'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Vermiş olduğunuz bilgilere göre M beden ölçülerinize uygun olacaktır. Şimdiden keyifli alışverişler diliyoruz.
Soru: 1.67 boy 78 kilo hangi beden uygun olur
Cevap: Değerli Müşterimiz öncelikle Miron'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Vermiş olduğunuz bilgilere göre M beden ölçülerinize uygun olacaktır. Şimdiden keyifli alışverişler diliyoruz.
Soru: triko tarzı mı
Cevap: Merhabalar ürün trikodur.
Soru: 184 boy 84 kilo hangi beden uygundur
Cevap: Değerli Müşterimiz öncelikle Miron'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Vermiş olduğunuz bilgilere göre L beden ölçülerinize uygun olacaktır. Şimdiden keyifli alışverişler diliyoruz.
Soru: Boy 1.82 kilo 92 hangi beden olur acaba?
Cevap: Değerli Müşterimiz öncelikle Miron'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Vermiş olduğunuz bilgilere göre XL beden ölçülerinize uygun olacaktır. Şimdiden keyifli alışverişler diliyoruz.
Soru: Boyum 170 ve kilom 62
Cevap: Değerli Müşterimiz öncelikle Miron'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Vermiş olduğunuz bilgilere göre S beden ölçülerinize uygun olacaktır. Şimdiden keyifli alışverişler diliyoruz.
Soru: Boy 1.87 kilo 90 hangi bedeni almalıyım
Cevap: Değerli Müşterimiz öncelikle Miron'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Vermiş olduğunuz bilgilere göre XL beden ölçülerinize uygun olacaktır. Şimdiden keyifli alışverişler diliyoruz.
Soru: 177 boy, 75 kilo kaç beden olur acaba
Soru: s bedeni gelirmi
Cevap: Merhaba efendim, Stoklarımız en yakın zamanda güncellenecektir. Bu ürünümüze benzer ve kampanyalı diğer ürünlerimize göz atabilirsiniz. Şimdiden keyifli alışverişler diliyoruz
Soru: 1.83 boy 85 kilo hangi beden uygun
Cevap: Değerli Müşterimiz öncelikle Miron'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Vermiş olduğunuz bilgilere göre L beden ölçülerinize uygun olacaktır. Şimdiden keyifli alışverişler diliyoruz.
Soru: boy 1.82 kilo 80 banhi beden uygun acaba
Soru: 180 boy 81 kilo kaç beden
Soru: 175 boy 80 kilo hangi bedeni önerirsiniz
Soru: merhaba benim kilom 62 boyum 1:70 hangi beden Uygun olur
Soru: dar ve kısa olmasın l mi XL mi
Cevap: L beden size uygundur efendim.
Soru: 105 kilo 1.89boy ne bol nede dar olsun beden nr olur
Cevap: Değerli Müşterimiz öncelikle Miron'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Vermiş olduğunuz bilgilere göre XXL beden ölçülerinize uygun olacaktır. Şimdiden keyifli alışverişler diliyoruz.
Soru: kalıbı nasıldır umarım geniş değildir
Cevap: Normla kalıp efendim.
Beyaz Kabartma Çizgi Polo Yaka Triko Tişört - 2403 Ürün Resimleri
Beyaz Kabartma Çizgi Polo Yaka Triko Tişört - 2403 En Uygun Satış Linki
Beyaz Kabartma Çizgi Polo Yaka Triko Tişört - 2403 Şu Anki Değeri 292.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Beyaz Kabartma Çizgi Polo Yaka Triko Tişört - 2403 Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Beyaz Kabartma Çizgi Polo Yaka Triko Tişört - 2403 Hakkında yaklaşık 132 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Beyaz Kabartma Çizgi Polo Yaka Triko Tişört - 2403 Açıklama Ve Özellikler
Beyaz Kabartma Çizgi Polo Yaka Triko Tişört - 2403 Ürününün Satıcısı, Miron Beyaz Kabartma Çizgi Polo Yaka Triko Tişört - 2403 ürününü 292.99 Tl'den Satılmaktadır.
Beyaz Kabartma Çizgi Polo Yaka Triko Tişört - 2403 Son Yorumlar
292.99 Tl ye satışta olan Beyaz Kabartma Çizgi Polo Yaka Triko Tişört - 2403 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
132 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Güzel, ama büyük geldi
İsim: X** H**
Beden: Boy:182cm
Yorum: gayet güzel geldi erkek arkadaşıma aldım çok serin tutuyor kesinlikle almalısınız tam bedenine uygun
Tarih: 16 Temmuz 2024
Yorum: bir numara kucuk ala bilersiniz, ben normalda L kullaniyorum, amma S numara iyi oldu
İsim: H** R**
Tarih: 14 Temmuz 2024
Yorum: Ürün fiyatına göre çok çok güzel dokusu yumuşacık tam beden düşünmeden hemen alın
İsim: F** B**
Beden: Boy:185cm
Yorum: 1.83 Boy 97 kg Xl aldım ama L Beren alin oda oluyor
İsim: A** Ç**
Tarih: 10 Temmuz 2024
Yorum: kaliteli ve şık 1.72 boy 82 kilo L Beden tam oldu
İsim: M** Ö** Y**
Beden: 03 Temmuz 2024
Yorum: tek kelimeyle harika bir ürün, fakat kalıbı biraz büyük bir beden küçüğünü almak istedim bitmiş
İsim: F** K**
Yorum: Erkek arkadaşıma aldım çok beğendi ama kalıp olarak geniş büyük beden alınmaz bence M almama rağmen geniş oldu herkes kendi bedenini alsın beğendim teşekkürler
İsim: b** t**
Tarih: 25 Haziran 2024
Yorum: çok çok güzel çok beğendim hızlı teslim edildi tşk ederiz
İsim: H** Y**
Tarih: 20 Haziran 2024
Yorum: kalitesi gerçekten harika çok beğendim
Tarih: 13 Haziran 2024
Yorum: aşırı iyi gönül rahatlığya alın
İsim: S** K**
Tarih: 15 Mayıs 2024
Yorum: Güzel bir tişört ben sevdim
İsim: S** Y**
Yorum: Kumaşı çok kaliteli tam beden 182 boy 82 kilo M beden tam oldu
İsim: m** g**
Beden: Boy:163cm
Yorum: güzel kaliteli ürün
İsim: Y** G**
Beden: 25 Haziran 2024
Yorum: Gayet kaliteli teşekkürler.
İsim: M** T**
Tarih: 15 Haziran 2024
Yorum: çok güzel çok beğendim çok tarz
İsim: F** D**
Tarih: 08 Haziran 2024
Beden: Beden:2XL
Yorum: kaltesi duruşu mükemmel
İsim: P** D**
Yorum: Kalitesini çok beğendim çok rahat ve şık.
İsim: Uğur C. Ş.
Tarih: 07 Haziran 2024
Yorum: ürün kalitesi çok güzel
İsim: M** E** A**
Tarih: 08 Temmuz 2024
Yorum: yumuşak bir dokusu var mükemmel
İsim: F** P**
Tarih: 04 Eylül 2024
Yorum: Omuz kısmı aşırı kötü.Yaza göre kalın. 1 beden büyük alınmalı mümkünse alinmamali
İsim: r** k**
Tarih: 03 Eylül 2024
Yorum: Biz çok çok beğendik kumaşı yumuşacık
Tarih: 01 Eylül 2024
Yorum: Erkek kardeşime aldım çok beğendi
Tarih: 31 Ağustos 2024
Beden: Boy:167cm
Yorum: hem klasik hem rahat olsun derseniz çok güzel
İsim: S** D**
Tarih: 30 Ağustos 2024
Yorum: Ürünü istedim ikinci gün elime ulaştı çok çok hızlı geldi bu kadar beklemiyordum çok isteyerek almıştım beklentimi karşıladı tam bedeninizi almanızı öneririm tam oturuyor memnun kaldım
İsim: M** N** a**
Beden: Boy:165cm
Yorum: çok güzel çok tok bir kumaş bel tarafı lastikli pek beğenmedim ama yine de güzel
İsim: M** A**
Beden: Boy:173cm
Yorum: Ürün kaliteli güzel ama sizin yaptığınızda hiç hoş değil 400 TL’ye aldım 250’ye 300 düşürüyorsunuz
İsim: A** k**
Yorum: Eşime aldım çok beyendim muhteşem yumuşacık bu fiyata göre çok teşekkür ederim trenyol
Yorum: Nişanlıma aldım çok beğendi
İsim: B** T**
Tarih: 22 Ağustos 2024
Beden: Boy:169cm
Yorum: çok iyi anlatıldığı gibi geldi renkler canlı kendi bedeninizi alabilirsiniz
İsim: B** ç**
Beden: 21 Ağustos 2024
Beyaz Kabartma Çizgi Polo Yaka Triko Tişört - 2403 Merak Edilenler
Soru: 1.77 60 kg
Soru: yıkanınca küçülürmü
Cevap: Merhabalar, yıkama talimatına uygun yıkandığı takdirde bir sorun yaşamazsınız efendim.
Soru: İç gösteriyor mu?
Cevap: Merhabalar ürün iç göstermez efendim.
Soru: Boy 175 kilo 78 hangi beden olur Atletle giyildiğinde iç gösterir mi
Soru: 1.67 boy 78 kilo hangi beden uygun olur
Soru: triko tarzı mı
Cevap: Merhabalar ürün trikodur.
Soru: 184 boy 84 kilo hangi beden uygundur
Soru: Boy 1.82 kilo 92 hangi beden olur acaba?
Soru: Boyum 170 ve kilom 62
Soru: Boy 1.87 kilo 90 hangi bedeni almalıyım
Soru: 177 boy, 75 kilo kaç beden olur acaba
Soru: s bedeni gelirmi
Cevap: Merhaba efendim, Stoklarımız en yakın zamanda güncellenecektir. Bu ürünümüze benzer ve kampanyalı diğer ürünlerimize göz atabilirsiniz. Şimdiden keyifli alışverişler diliyoruz
Soru: 1.83 boy 85 kilo hangi beden uygun
Soru: boy 1.82 kilo 80 banhi beden uygun acaba
Soru: 180 boy 81 kilo kaç beden
Soru: 175 boy 80 kilo hangi bedeni önerirsiniz
Soru: merhaba benim kilom 62 boyum 1:70 hangi beden Uygun olur
Soru: dar ve kısa olmasın l mi XL mi
Cevap: L beden size uygundur efendim.
Soru: 105 kilo 1.89boy ne bol nede dar olsun beden nr olur
Cevap: Değerli Müşterimiz öncelikle Miron'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Vermiş olduğunuz bilgilere göre XXL beden ölçülerinize uygun olacaktır. Şimdiden keyifli alışverişler diliyoruz.
Soru: kalıbı nasıldır umarım geniş değildir
Cevap: Normla kalıp efendim.
Beyaz Kabartma Çizgi Polo Yaka Triko Tişört - 2403 Ürün Resimleri
Beyaz Kabartma Çizgi Polo Yaka Triko Tişört - 2403 En Uygun Satış Linki
Yükleniyor…
www.trendyol.com