Beyaz - Ultra Esnek Silikon Yağmur Koruyucu Ayakkabı Kılıfı Taban Takviye Kaymaz Su Kir Geçirmez Tavsiye Eder Misiniz ?

Ipek

Bilgili
Beyaz - Ultra Esnek Silikon Yağmur Koruyucu Ayakkabı Kılıfı Taban Takviye Kaymaz Su Kir Geçirmez Alınmaya Değer Mi?
Beyaz - Ultra Esnek Silikon Yağmur Koruyucu Ayakkabı Kılıfı Taban Takviye Kaymaz Su Kir Geçirmez Şuanki Fiyatı Ne Kadar 429.95 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Beyaz - Ultra Esnek Silikon Yağmur Koruyucu Ayakkabı Kılıfı Taban Takviye Kaymaz Su Kir Geçirmez Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

Beyaz - Ultra Esnek Silikon Yağmur Koruyucu Ayakkabı Kılıfı Taban Takviye Kaymaz Su Kir Geçirmez Hakkında yaklaşık 16 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .

Beyaz - Ultra Esnek Silikon Yağmur Koruyucu Ayakkabı Kılıfı Taban Takviye Kaymaz Su Kir Geçirmez Detaylı Bilgi

Beyaz - Ultra Esnek Silikon Yağmur Koruyucu Ayakkabı Kılıfı Taban Takviye Kaymaz Su Kir Geçirmez Ürününün Satıcısı, TechnoSmart Beyaz - Ultra Esnek Silikon Yağmur Koruyucu Ayakkabı Kılıfı Taban Takviye Kaymaz Su Kir Geçirmez ürününü 429.95 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Beyaz - Ultra Esnek Silikon Yağmur Koruyucu Ayakkabı Kılıfı Taban Takviye Kaymaz Su Kir Geçirmez Kullanıcı Değerlendirmeleri
429.95 Tl ye satışta olan Beyaz - Ultra Esnek Silikon Yağmur Koruyucu Ayakkabı Kılıfı Taban Takviye Kaymaz Su Kir Geçirmez Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
16 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9

Yorum: Çok güzel aynısını resimdeki gibi geldi teşekkürler TekhnoSmart 👏⭐⭐⭐⭐⭐
İsim: G** Ö**
Tarih: 14 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: TechnoSmart

Yorum: Esnek ve gayet kaliteli bir ürün, 42 numara giyiyorum güzel oldu tabanı kalın kayma yapmayacak gibi duruyor o yüzden karda yagmurda baya işime yarayacak 🙂👍
İsim: P** Ç**
Tarih: 24 Kasım 2022

Yorum: ÜRÜN KALİTESİ GAYET GÜZEL ÖZELLİKLE GEZİ TURLARI İÇİN TAVSİYE EDİYORUM
İsim: R** C**
Tarih: 28 Ağustos 2023

Yorum: Çok şık etkili begendim
İsim: O** O**
Tarih: 05 Nisan 2023

Yorum: artık yağışlı günlerde kaba ve ağır botlarımı giymek zorunda değilim . o hafif konforlu spor ayakkabılarımı çıkarmak zorunda kalmamak için aldım . çok memnunum .
İsim: s** h**
Tarih: 30 Kasım 2022

Yorum: çok konforlu. Yoğun silikondan yapılmıştır. tavsiye ederim
İsim: **** ****
Tarih: 05 Aralık 2023

Yorum: Ürün güzel tavsiye ederim.
İsim: S** M**
Tarih: 25 Eylül 2023

Yorum: Daha once de kullandim,bu kez daha buyuk aldim..Çiçeklerine özen gösterenler ve emeklerinin karşılığını görmek.isteyenler için gerçek bir mucize..tskler..
İsim: G** U**
Tarih: 13 Kasım 2023
Beden: Boy:160cm

Yorum: kalitsi çok güzel
İsim: H** B**
Tarih: 12 Nisan 2023

Yorum: Biraz ince ama kullanışlı gibi duruyor denemedim
İsim: B** Ş**
Tarih: 09 Şubat 2023

Yorum: önceki aldığıma göre daha esnek ve tabanı kalın, uzun süre kullanılacak cinsten,yağmur çamur bekle beni 😊
İsim: **** ****
Tarih: 23 Kasım 2022

Yorum: Ürünün kalite hissi çok iyi yalnız kaygan zeminlerde fayans v.b. Yerlerde çok tehlikeli dikkat edilmesi gerek taban yapısı yeniden elden geçse süper olur.
İsim: İbrahim Ç.
Tarih: 29 Kasım 2023

Beyaz - Ultra Esnek Silikon Yağmur Koruyucu Ayakkabı Kılıfı Taban Takviye Kaymaz Su Kir Geçirmez Ürüne İlişkin Sorular

Soru: standartmi?
Cevap: merhaba efendım evet ürün standarttır iyi günler dileriz

Soru: çocuk için varmı acaba 34_35
Cevap: Merhaba, maalesef bulunmamaktadir

Soru: 36 numara ayakkabı giyiyorum Standart ürün olur mu?
Cevap: Merhaba,kullanabilirsiniz efendim

Soru: Merhabalar ürünün kalıbı 37 -42 numara arası gözüküyor . 35 - 36 numara ayakkabılara olur mu acaba
Cevap: Merhaba, tam sarmayabilir, iyi günler dileriz.

Soru: Kolay gelsin 43 numara için uygunmudur?
Cevap: Merhaba Efendim , 42 numaraya kadar öneriyoruz. İyi günler dileriz

Soru: Meraba 43 44 numara ayakkabı giyiyorum olurmu acaba?
Cevap: Sorunuza cevap verilmiştir

Soru: Ürünün L bedeni 43 numara ayakkabıya uygunmudur ve elinizde varmıdır
Cevap: Merhaba efendim, 42 numaraya kadar öneriyoruz

Soru: merhaba 43 numara ayakkabım 30-31 cm civarında uzunluğu olur mu?
Cevap: Merhaba, 37-42 numara için uygundur efendim

Soru: 37 numara spor ayakkabılarım ve günde 10 bin adim atıyorum. 37 numara ayakkabi üstüne kac beden almaliyim ve günlük yuruyuslerimde ömrü ne kadar olur.
Cevap: Merhaba efendim, ürünün kullanımına bağlıdır. Resimlerde gördüğünüz ürün gelmektedir. Müşteri yorumlarında ki resimlerden de ürünü görebilirsiniz. Malzemesi silikondur, sağlamdır ancak kullanım ömrü tamamen sizin kullanımınıza bağlıdır.

Beyaz - Ultra Esnek Silikon Yağmur Koruyucu Ayakkabı Kılıfı Taban Takviye Kaymaz Su Kir Geçirmez Resim Ve Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

Beyaz - Ultra Esnek Silikon Yağmur Koruyucu Ayakkabı Kılıfı Taban Takviye Kaymaz Su Kir Geçirmez En Uygun Satış Linki