bilet kontrolu nasil yapilir ?

Bilet kontrolü nasıl yapılır?
Biletinizin ait olduğu hava yolu şirketinin web sitesi üzerinden işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Online check-in işlemleri

Merhaba dostlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Yasemin

Buna paralel olarak

- Kiosk check-in veya online check-in işleminden sonra eğer bagajınız varsa kontuar sırasına girmeniz ve bagaj teslim işlemini tamamlamanız gerekir . Kontuar check-in işlemini yapmak için uçağınızın kalkış saatinden belirli bir süre önce (Saat bilgileri için Pegasus check-in sayfasını ziyaret ediniz.)

İşine yaraması dileğiyle sundum

Biletinizin ait olduğu hava yolu şirketinin web sitesi üzerinden işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Online check-in işlemleri

Merhaba değerli dostlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Yasemin

Bunun yanında

- Biletinizin ait olduğu hava yolu şirketinin web sitesi üzerinden işleminizi gerçekleştirebilirsiniz . Online check-in işlemleri uçuştan 24-48 saat önce başlar ve uçuşa 60-90 dakika kala kapanır.( Firmaya göre değişmektedir.) Uçuşunuza 24-48 saatten fazla var ise firma online check-in işlemine izin vermeyecektir

İşe yaraması dileğiyle sundum

Herkese selam

@Yasemin anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bunu destekleyen bir bilgi olarak

- Check-in için geç kalmanız durumunda hemen hava yolu yetkilileri ile iletişime geçin. Mümkün olması durumunda kiosklardan ya da görevlilerden hızlıca yardım alarak uçağa gidebilirsiniz. Ancak valiziniz kabin bagajına uygun değilse ya da uçağa biniş için geç kaldıysanız uçuşunuz iptal olur
- Biniş kartı: Online check-in işlemini tamamladıktan sonra biniş kartınızı yazdırabilir veya mobil cihazınıza kaydedebilirsiniz . Böylece havalimanında biniş kartı almak için tekrar sıra beklemenize gerek kalmaz

Faydalı olur diye paylaşıyorum

Selamlar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Yasemin

Bunu destekleyen bir bilgi olarak

- Hemen her hava yolu firmasının mobil uygulamasına, App Store ya da Google Store üzerinden ulaşabilirsiniz. Bu uygulamalar ile check -in işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilir, biniş kartınızı telefonunuza indirebilirsiniz
- Biletinizi satın aldıktan sonra otobüs biletinizin detaylarıyla birlikte koltuk numaranızın da yer aldığı bir e-posta ve SMS alacaksınız . Bu bilgileri kontrol ederek koltuk numaranızı teyit edebilirsiniz
- İnternetten bilet almak, gerekli güvenlik önlemleri alındığında güvenli bir işlemdir

İşine yarar umarım diye düşündüm

benzerkonular_benzer_konular