Halide
Bilgili
Bluetooth Oyun Konsolu Gamepad Joystick Tüm Telefonlar Için Pubg Konsol Uyumlu En Ucuzu Nerede Bulunur?
Bluetooth Oyun Konsolu Gamepad Joystick Tüm Telefonlar Için Pubg Konsol Uyumlu Şu Anki Değeri 378.74 Tl'den Satılmaktadır.
Bluetooth Oyun Konsolu Gamepad Joystick Tüm Telefonlar Için Pubg Konsol Uyumlu Gerçekten İyi Mi?
Bluetooth Oyun Konsolu Gamepad Joystick Tüm Telefonlar Için Pubg Konsol Uyumlu Hakkında yaklaşık 77 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.2 .
Bluetooth Oyun Konsolu Gamepad Joystick Tüm Telefonlar Için Pubg Konsol Uyumlu Ürünün Detayları
Ürün Hakkında: X tuşuna basılı tutup başlatma düşmesine basılı tuttuğunuzda ışık yanıpsönüyor daha sonradan Bluetooth ile bulup bağlıyoruz daha sonradan ise X tuşunabasmadan sadece başlatma düğmesine basılı tutarak bağlayabilirsiniz. ek olarakkontrolcüyü bilgisayarda kullanmanız için maalesef Bluetooth lazımdır eğerbilgisayarınızda yoksa maalesef kullanamazsınız size tavsiyem Bluetoothadaptörü almak ve öyle kullanmak. eğer kumandanın tuş ayarlarını yapmakistiyorsanız telefonda octopus bilgisayarda ise x360ce uygulamasınıkullanmanızı tavsiye ederim_x000D_
new s7pc/android telefon gamepad tablet oyun konsolu, mi box,mi tvstick,smartbox,pc,smart tv,amazon tv stick uyumlu android oyundenetleyicisi, nem s7 kablosuz anahtar haritalama oyun paketi joystickpubg ve cod için mükemmel, android için uyumlu samsung galaxy, lg, htc, huawei,xiaomi diğer telefon ve tabletler için uyumludur._x000D_
_x000D_
Platform ve simülatör ve emülatör gerekli yok -_x000D_
oyun hesabınızın diğer denetleyici kullanılarak yasaklanmasıyla ilgili endişeleriniz mi var? oyunu aldatmayı bırak! buradayız! oyun kumandamız, diğer denetleyici bağlantı yolundan tamamen farklı olan en yeni bağlantı tekniğini kullanır. >_x000D_
_x000D_
Pubg & fornıte tam destek - _x000D_
Oyun kumandası aksiyon / yarış / dövüş / atış / atletizm oyunlarını destekler. heroes star wars galaxy, summoners war, war dragons, golf clash, nba 2k mobile basketball, nba lıve mobile basketball, wwe supercard, madden nfl overdrive football, mlb 9 ınnings 18, mlb tap sports baseball 2018, mobile legends bang bang, king avalon dragon warfare'in >_x000D_
_x000D_
En çok oyun destekleme -_x000D_
call of duty mobile, halo, asphalt 9 legends, bike race ücretsiz stil oyunları, csr racing 2, guns of glory, garena free fire, last day on earth survival, last shelter survival, grand theft auto 5, pixel gun 3d battle royale, sniper 3d assassin gun games, the walking dead our world, world of tanks blitz mmo, dragon ball legends, dragon ball z dokkan battle, fınal fantasy brave exvıus, final fantasy xv yeni bir imparatorluk, game of thrones conquest, ınjustice 2 >_x000D_
_x000D_
uyumlu modeller -_x000D_
android 5.0+ sürümünü gerektirir. destek samsung galaxy s10 + s10 s9 s8 s7 note 10+ 9 8 a9 c9, samsung s20 s20 +, lg, sony xperia, moto, google, nokia lumia, huawei, xiaomi. >_x000D_
_x000D_
not-_x000D_
gamepad,pubg / fotnite ile% 100 uyumludur, aynı anda 2 tuşa basamama ve tuşun ayarlarlaçalışmaması gibi problemler, oyun ayarı probleminizden kaynaklanmaktadır, >_x000D_
Tv kutusuna,pc'ye ve akıllı telefona bağlanmak için oyun kumandasını kullanma, >_x000D_
Alıcıyıtakın, ardından oyun kumandasının "select + gen game" düğmesineeşzamanlı olarak yaklaşık 2 saniye basın, tv kutusu veya pc'ye bağlanabilir; >_x000D_
Androidsistemi: X + home düğmesine basın, >_x000D_
Ios sistemi:Y + home düğmesi >_x000D_
Uyarılar: >_x000D_
Androidkullanıcıları: Octopus'u app mağazanızdan indirin >_x000D_
Ioskullanıcıları: App mağazanızdan shootingplus v3'ü indirin >_x000D_
Özellikleri: >_x000D_
1. Android4.0 ve üstü akıllı telefon, pad, tv, tv kutusu gibi birden fazla cihaz içindestekleyin. >_x000D_
2.Bluetoothkablosuz bağlantı, 10 metre içinde gecikmeden serbestçe kontrol edilebilir. >_x000D_
3.Ceptelefonu doğrudan root olmadan ,değişik sürücüleri yüklemek zorunda kalmadandesteklenen oyunları indirin. >_x000D_
4.Piyasadaki büyük oyunların keyfini çıkarın ve çok oyunculu modu destekleyin. >_x000D_
5. Sadeceandroid platform oyunlarını destekleyemez; aynı zamanda klasik arcade oyunemülatörünü de destekler , gba psp gibi. >_x000D_
6. Ince çiftanalog joystick, hassas çapraz anahtar ve 14 eylem düğmeleri, ergonomiktasarım, rahat tuşlar. >_x000D_
7. Akıllı güç tasarrufu uyku modu pil etkinliğiniartırmak için tasarlanmıştır, daha_x000D_
Bluetooth Oyun Konsolu Gamepad Joystick Tüm Telefonlar Için Pubg Konsol Uyumlu Ürününün Satıcısı, Reidan Bluetooth Oyun Konsolu Gamepad Joystick Tüm Telefonlar Için Pubg Konsol Uyumlu ürününü 378.74 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Bluetooth Oyun Konsolu Gamepad Joystick Tüm Telefonlar Için Pubg Konsol Uyumlu Kullanıcı Geri Bildirimleri
378.74 Tl ye satışta olan Bluetooth Oyun Konsolu Gamepad Joystick Tüm Telefonlar Için Pubg Konsol Uyumlu Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
77 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.2
Yorum: Arkadaşlar Çok Kaliteli oğluma Aldım 5 puan Verdim
İsim: A** A**
Tarih: 29 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: İstanbul Reidan
Yorum: oğluma aldım çok memnun
İsim: **** ****
Tarih: 03 Mayıs 2023
Yorum: ürün gayet şık herkese tavsiye ederim
İsim: B** v**
Tarih: 27 Nisan 2023
Yorum: çok güzel ve beklentimin üstünde geldi teşekkür ederim satıcıya
İsim: A** K**
Tarih: 15 Ağustos 2023
Yorum: Ürün çok güzel tam istediğim gibi bluetoohlu bir cihaz güvenerek alabilirsiniz
İsim: K** B**
Tarih: 10 Şubat 2023
Yorum: Ürün elime ulaştı satıcıya çok teşekkür ederim Yalnız kargolama çok kötüydü. Sağlam geldiğine şaştım kutuyu açınca Ürüne gelince: fiyat performans ürünü,olarak alınabilir Joystick ayarları çok hassas ve oyun da bazı tuşlar görev görmüyor bağlantıda sorun yok gayet iyi bağlanıyor. Pubg için aldım diğer oyunlarda henüz kullanmadım alışma sürecDevamını Oku
İsim: S** A**
Yorum: mükemmel bir ürün valla hiç düşünmedim alırken
İsim: e** e**
Tarih: 14 Aralık 2023
Yorum: süper ürün kullanışlı sağlam gözüküyor
İsim: M** M** H**
Yorum: Ürün çok güzel herkese tavsiye ederim alın aldırın kullanın süperr
İsim: E** Ç**
Tarih: 13 Ekim 2023
Yorum: çok güzel ve gayet kaliteli
İsim: Y** A**
Tarih: 28 Mayıs 2023
Yorum: oğlum çok beğendi
İsim: P** D**
Tarih: 11 Aralık 2022
Yorum: ürün güzel tesekkurler
İsim: A** S**
Tarih: 17 Nisan 2023
Yorum: çok iyi iyi performans veriyor
İsim: H** B**
Tarih: 07 Nisan 2023
Yorum:

İsim: H** N** E**
Tarih: 16 Kasım 2023
Yorum: Bilgisayara Bağlanmıyor sistemdeki GTA oyunlarıNa
İsim: H** G**
Tarih: 12 Temmuz 2023
Yorum: çok güzel bağlantı kolay kopma hiç yok telefon koyacak yeri çok güzel ayrı falan takmak zorunda kalmıyorsun aparatı pratik
İsim: y** e**
Tarih: 20 Kasım 2023
Yorum: Akli olan bu firmadan bisey almaz
İsim: N** D**
Tarih: 31 Mart 2023
Yorum: Bende apple x var bi türlü consol ayarını yapamadık yardımcı olabilir misiniz
İsim: E** A**
Tarih: 06 Haziran 2023
Yorum: Ürünü başta kullanmakta baya zorlandık. Açıklayıcı bir kullanma kılavuzu yok. Start ve X tuşuna aynı anda basıp bağlanmak gerekiyor. Bunu da yurtdışındaki İngilizce bir siteden gördüm. Ürün güzel, tavsiye ederim. Oyunlar rahat oynanıyor.
İsim: Tamer K.
Tarih: 26 Eylül 2021
Yorum: Tavsiye edilir
İsim: M** K**
Tarih: 30 Ağustos 2023
Yorum: Joistick gerçekten çok iyi hızlı komut vermelere duyarlı teşekkür ediyorum.
Tarih: 17 Mart 2023
Yorum: Güzel fiyatına gore
İsim: Z** k**
Tarih: 22 Aralık 2023
Yorum: Cihazları tanımladıktan sonra hiç sıkıntı yaşamadım şarj durumlarında gayet iyi
İsim: Emrah A.
Tarih: 21 Nisan 2023
Yorum: Bgnmedim ama yinede i
İsim: Y** t**
Tarih: 13 Kasım 2021
Yorum: ürünü hediye aldım çalıştırmadı oyunları iade gönderdik 21 gün sonra üründe sorun yok diye geri geldi tekrar farklı telefonlarda denedik gene hicbir oyunda kullanılmadı verilen paraya yazık
İsim: V** K**
Tarih: 30 Eylül 2023
Yorum: kullanışlı değil,iade ettim.
İsim: N** K**
Tarih: 08 Nisan 2023
Yorum: urununn m duymesi calismiyor o zamanda oyuna falan qosmq olmur
İsim: E** M**
Tarih: 13 Ocak 2024
Yorum: kaliteli cok hafif iyi
İsim: s** k**
Tarih: 08 Nisan 2024
Yorum: Ürün orta bi seviye bi urun almağa değmez
Tarih: 07 Temmuz 2024
Yorum: ürün hala elime geçmedi, PTT kargo ile gönderi yaptığıniz için .. iade kodu oluşturdum,
İsim: S** Y**
Tarih: 21 Eylül 2023
Bluetooth Oyun Konsolu Gamepad Joystick Tüm Telefonlar Için Pubg Konsol Uyumlu Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: pc ye bağlanıyor mu?
Cevap: Merhabalar Bluetooth cihazları bağlanır ama telefon uygulamalarıyla oyun oynayabilirsiniz
Soru: Xiaomi mi stick 4k cihazla eslestiriliyor mu acaba simdiden tesekkurler.
Cevap: Merhabalar telefon Oyunları için üretilmiştir efendim
Soru: pille mi çalışıyor şarjı var mı
Cevap: şarjı efendim
Soru: kolay gelsin ürün TV box ile uyumlumudur
Cevap: Bluetoot bağlantısı varsa uyar efendim
Soru: hey oyun için uyumlumudur örneğin araba,drift oyunu vb.
Cevap: Telefon uygulamaları oyunları için uyumlu efendim
Soru: masaüstü pc için bluetooth aparatı var mı? Yani kolun kendi usbsi
Cevap: Telefonlar için bu ürün
Soru: xbox one s için uyumlumudur acaba
Cevap: Merhabalar Ürün Daha Çok Telefonlar ve pc için Üretilmiştir efendim saygılrımızla
Soru: telefona baglantı kuramadık
Cevap: YouTube’a havana konsol yazın efendim kurulum videomuz mevcuttur
Soru: Bu ürünü kullanarak "Arena Breakout" isimli oyunu oynayabilir miyim? Birde HUAWEI Mate 10 lite telefonuyla uyumlu mu?
Cevap: Telefonlarla uyumlu efendim ama istediğiniz oyunu oynayabilir misiniz bunun için bir şey diyemiyoruz %90 oyunları desteklemekte
Soru: Dediğiniz youtube videosunu izledim ama videoda kurulumla ilgili bilgi verilmiyor videoyu çeken kişi sadece konsolu bağlıyor ve oyun oynamaya başlıyor mobil oyunlarda kurulum nasıl yapılcak biz onu soruyoruz ve youtube videosunun altındaki yorumlara bakarsanız sizde anlarsınız herkes aynı şeyden şikayetçi kurulum videosu istiyorlar
Cevap: Efendim kurulum yapıyor zaten orada
Soru: Android uyumlu mu
Cevap: Tabi efendim
Soru: merhaba masa üstü PC.de oyun oynamak için uyugunmudur
Cevap: bşuetooth varsa uygun
Soru: pugb oynatirmi bu konsol
Cevap: Tabi efendim saygılarımızla.
Soru: android TV box ile kullanılır mı?
Cevap: Kullanabilirsiniz ama telefon uygulamalı oyunları oynayabilirsiniz Bluetooth bağlantısı varsa tabi
Soru: Android tv ye baglanip oyun oynanirmi
Cevap: Böuetoot bağlantısı varsa telefon uygulamalı oyunlar oynanır
Soru: android telefonlarda pubg oynanir mi
Soru: merhaba iyi günler Huawei taplet de kullanılır mı
Cevap: androidde kullanılır
Soru: call of duty mobile versiyonu oyunu oynanabilir mi bu konsol ile ayrıca android TV de ki oyunları da oynayabiliyor muyuz ?
Soru: İphone 14 e bağlanıyor mu? Nasıl yapılıyor yapamadık. Birde fifa 2024 oynanıyor mu
Cevap: YouTube’a havana konsol yazın efendim videomuz mevcut
Soru: gecikme varmı
Cevap: Gecikme bir çok sebepten dolayı olur efendim telefonunuzun hızı internet hızınız oynadığınız oyun kaynaklı olabilir fakat ürünün kendisi gayet iyi
Bluetooth Oyun Konsolu Gamepad Joystick Tüm Telefonlar Için Pubg Konsol Uyumlu Ürünün Detaylı Resimleri
Bluetooth Oyun Konsolu Gamepad Joystick Tüm Telefonlar Için Pubg Konsol Uyumlu En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Bluetooth Oyun Konsolu Gamepad Joystick Tüm Telefonlar Için Pubg Konsol Uyumlu Şu Anki Değeri 378.74 Tl'den Satılmaktadır.
Bluetooth Oyun Konsolu Gamepad Joystick Tüm Telefonlar Için Pubg Konsol Uyumlu Gerçekten İyi Mi?
Bluetooth Oyun Konsolu Gamepad Joystick Tüm Telefonlar Için Pubg Konsol Uyumlu Hakkında yaklaşık 77 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.2 .
Bluetooth Oyun Konsolu Gamepad Joystick Tüm Telefonlar Için Pubg Konsol Uyumlu Ürünün Detayları
Ürün Hakkında: X tuşuna basılı tutup başlatma düşmesine basılı tuttuğunuzda ışık yanıpsönüyor daha sonradan Bluetooth ile bulup bağlıyoruz daha sonradan ise X tuşunabasmadan sadece başlatma düğmesine basılı tutarak bağlayabilirsiniz. ek olarakkontrolcüyü bilgisayarda kullanmanız için maalesef Bluetooth lazımdır eğerbilgisayarınızda yoksa maalesef kullanamazsınız size tavsiyem Bluetoothadaptörü almak ve öyle kullanmak. eğer kumandanın tuş ayarlarını yapmakistiyorsanız telefonda octopus bilgisayarda ise x360ce uygulamasınıkullanmanızı tavsiye ederim_x000D_
new s7pc/android telefon gamepad tablet oyun konsolu, mi box,mi tvstick,smartbox,pc,smart tv,amazon tv stick uyumlu android oyundenetleyicisi, nem s7 kablosuz anahtar haritalama oyun paketi joystickpubg ve cod için mükemmel, android için uyumlu samsung galaxy, lg, htc, huawei,xiaomi diğer telefon ve tabletler için uyumludur._x000D_
_x000D_
Platform ve simülatör ve emülatör gerekli yok -_x000D_
oyun hesabınızın diğer denetleyici kullanılarak yasaklanmasıyla ilgili endişeleriniz mi var? oyunu aldatmayı bırak! buradayız! oyun kumandamız, diğer denetleyici bağlantı yolundan tamamen farklı olan en yeni bağlantı tekniğini kullanır. >_x000D_
_x000D_
Pubg & fornıte tam destek - _x000D_
Oyun kumandası aksiyon / yarış / dövüş / atış / atletizm oyunlarını destekler. heroes star wars galaxy, summoners war, war dragons, golf clash, nba 2k mobile basketball, nba lıve mobile basketball, wwe supercard, madden nfl overdrive football, mlb 9 ınnings 18, mlb tap sports baseball 2018, mobile legends bang bang, king avalon dragon warfare'in >_x000D_
_x000D_
En çok oyun destekleme -_x000D_
call of duty mobile, halo, asphalt 9 legends, bike race ücretsiz stil oyunları, csr racing 2, guns of glory, garena free fire, last day on earth survival, last shelter survival, grand theft auto 5, pixel gun 3d battle royale, sniper 3d assassin gun games, the walking dead our world, world of tanks blitz mmo, dragon ball legends, dragon ball z dokkan battle, fınal fantasy brave exvıus, final fantasy xv yeni bir imparatorluk, game of thrones conquest, ınjustice 2 >_x000D_
_x000D_
uyumlu modeller -_x000D_
android 5.0+ sürümünü gerektirir. destek samsung galaxy s10 + s10 s9 s8 s7 note 10+ 9 8 a9 c9, samsung s20 s20 +, lg, sony xperia, moto, google, nokia lumia, huawei, xiaomi. >_x000D_
_x000D_
not-_x000D_
gamepad,pubg / fotnite ile% 100 uyumludur, aynı anda 2 tuşa basamama ve tuşun ayarlarlaçalışmaması gibi problemler, oyun ayarı probleminizden kaynaklanmaktadır, >_x000D_
Tv kutusuna,pc'ye ve akıllı telefona bağlanmak için oyun kumandasını kullanma, >_x000D_
Alıcıyıtakın, ardından oyun kumandasının "select + gen game" düğmesineeşzamanlı olarak yaklaşık 2 saniye basın, tv kutusu veya pc'ye bağlanabilir; >_x000D_
Androidsistemi: X + home düğmesine basın, >_x000D_
Ios sistemi:Y + home düğmesi >_x000D_
Uyarılar: >_x000D_
Androidkullanıcıları: Octopus'u app mağazanızdan indirin >_x000D_
Ioskullanıcıları: App mağazanızdan shootingplus v3'ü indirin >_x000D_
Özellikleri: >_x000D_
1. Android4.0 ve üstü akıllı telefon, pad, tv, tv kutusu gibi birden fazla cihaz içindestekleyin. >_x000D_
2.Bluetoothkablosuz bağlantı, 10 metre içinde gecikmeden serbestçe kontrol edilebilir. >_x000D_
3.Ceptelefonu doğrudan root olmadan ,değişik sürücüleri yüklemek zorunda kalmadandesteklenen oyunları indirin. >_x000D_
4.Piyasadaki büyük oyunların keyfini çıkarın ve çok oyunculu modu destekleyin. >_x000D_
5. Sadeceandroid platform oyunlarını destekleyemez; aynı zamanda klasik arcade oyunemülatörünü de destekler , gba psp gibi. >_x000D_
6. Ince çiftanalog joystick, hassas çapraz anahtar ve 14 eylem düğmeleri, ergonomiktasarım, rahat tuşlar. >_x000D_
7. Akıllı güç tasarrufu uyku modu pil etkinliğiniartırmak için tasarlanmıştır, daha_x000D_
Bluetooth Oyun Konsolu Gamepad Joystick Tüm Telefonlar Için Pubg Konsol Uyumlu Ürününün Satıcısı, Reidan Bluetooth Oyun Konsolu Gamepad Joystick Tüm Telefonlar Için Pubg Konsol Uyumlu ürününü 378.74 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Bluetooth Oyun Konsolu Gamepad Joystick Tüm Telefonlar Için Pubg Konsol Uyumlu Kullanıcı Geri Bildirimleri
378.74 Tl ye satışta olan Bluetooth Oyun Konsolu Gamepad Joystick Tüm Telefonlar Için Pubg Konsol Uyumlu Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
77 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.2
Yorum: Arkadaşlar Çok Kaliteli oğluma Aldım 5 puan Verdim
İsim: A** A**
Tarih: 29 Mayıs 2023
Yorum: oğluma aldım çok memnun
Tarih: 03 Mayıs 2023
Yorum: ürün gayet şık herkese tavsiye ederim
İsim: B** v**
Yorum: çok güzel ve beklentimin üstünde geldi teşekkür ederim satıcıya
İsim: A** K**
Yorum: Ürün çok güzel tam istediğim gibi bluetoohlu bir cihaz güvenerek alabilirsiniz
İsim: K** B**
Tarih: 10 Şubat 2023
Yorum: Ürün elime ulaştı satıcıya çok teşekkür ederim Yalnız kargolama çok kötüydü. Sağlam geldiğine şaştım kutuyu açınca Ürüne gelince: fiyat performans ürünü,olarak alınabilir Joystick ayarları çok hassas ve oyun da bazı tuşlar görev görmüyor bağlantıda sorun yok gayet iyi bağlanıyor. Pubg için aldım diğer oyunlarda henüz kullanmadım alışma sürecDevamını Oku
İsim: S** A**
Yorum: mükemmel bir ürün valla hiç düşünmedim alırken
İsim: e** e**
Tarih: 14 Aralık 2023
Yorum: süper ürün kullanışlı sağlam gözüküyor
İsim: M** M** H**
Yorum: Ürün çok güzel herkese tavsiye ederim alın aldırın kullanın süperr
İsim: E** Ç**
Tarih: 13 Ekim 2023
Yorum: çok güzel ve gayet kaliteli
İsim: Y** A**
Tarih: 28 Mayıs 2023
Yorum: oğlum çok beğendi
İsim: P** D**
Tarih: 11 Aralık 2022
Yorum: ürün güzel tesekkurler
İsim: A** S**
Tarih: 17 Nisan 2023
Yorum: çok iyi iyi performans veriyor
İsim: H** B**
Tarih: 07 Nisan 2023
Yorum:

İsim: H** N** E**
Tarih: 16 Kasım 2023
Yorum: Bilgisayara Bağlanmıyor sistemdeki GTA oyunlarıNa
İsim: H** G**
Tarih: 12 Temmuz 2023
Yorum: çok güzel bağlantı kolay kopma hiç yok telefon koyacak yeri çok güzel ayrı falan takmak zorunda kalmıyorsun aparatı pratik
İsim: y** e**
Tarih: 20 Kasım 2023
Yorum: Akli olan bu firmadan bisey almaz
İsim: N** D**
Tarih: 31 Mart 2023
Yorum: Bende apple x var bi türlü consol ayarını yapamadık yardımcı olabilir misiniz
İsim: E** A**
Tarih: 06 Haziran 2023
Yorum: Ürünü başta kullanmakta baya zorlandık. Açıklayıcı bir kullanma kılavuzu yok. Start ve X tuşuna aynı anda basıp bağlanmak gerekiyor. Bunu da yurtdışındaki İngilizce bir siteden gördüm. Ürün güzel, tavsiye ederim. Oyunlar rahat oynanıyor.
İsim: Tamer K.
Tarih: 26 Eylül 2021
Yorum: Tavsiye edilir
İsim: M** K**
Tarih: 30 Ağustos 2023
Yorum: Joistick gerçekten çok iyi hızlı komut vermelere duyarlı teşekkür ediyorum.
Tarih: 17 Mart 2023
Yorum: Güzel fiyatına gore
İsim: Z** k**
Tarih: 22 Aralık 2023
Yorum: Cihazları tanımladıktan sonra hiç sıkıntı yaşamadım şarj durumlarında gayet iyi
İsim: Emrah A.
Tarih: 21 Nisan 2023
Yorum: Bgnmedim ama yinede i
İsim: Y** t**
Tarih: 13 Kasım 2021
Yorum: ürünü hediye aldım çalıştırmadı oyunları iade gönderdik 21 gün sonra üründe sorun yok diye geri geldi tekrar farklı telefonlarda denedik gene hicbir oyunda kullanılmadı verilen paraya yazık
İsim: V** K**
Tarih: 30 Eylül 2023
Yorum: kullanışlı değil,iade ettim.
İsim: N** K**
Tarih: 08 Nisan 2023
Yorum: urununn m duymesi calismiyor o zamanda oyuna falan qosmq olmur
İsim: E** M**
Tarih: 13 Ocak 2024
Yorum: kaliteli cok hafif iyi
İsim: s** k**
Tarih: 08 Nisan 2024
Yorum: Ürün orta bi seviye bi urun almağa değmez
Tarih: 07 Temmuz 2024
Yorum: ürün hala elime geçmedi, PTT kargo ile gönderi yaptığıniz için .. iade kodu oluşturdum,
İsim: S** Y**
Tarih: 21 Eylül 2023
Bluetooth Oyun Konsolu Gamepad Joystick Tüm Telefonlar Için Pubg Konsol Uyumlu Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: pc ye bağlanıyor mu?
Cevap: Merhabalar Bluetooth cihazları bağlanır ama telefon uygulamalarıyla oyun oynayabilirsiniz
Soru: Xiaomi mi stick 4k cihazla eslestiriliyor mu acaba simdiden tesekkurler.
Cevap: Merhabalar telefon Oyunları için üretilmiştir efendim
Soru: pille mi çalışıyor şarjı var mı
Cevap: şarjı efendim
Soru: kolay gelsin ürün TV box ile uyumlumudur
Cevap: Bluetoot bağlantısı varsa uyar efendim
Soru: hey oyun için uyumlumudur örneğin araba,drift oyunu vb.
Cevap: Telefon uygulamaları oyunları için uyumlu efendim
Soru: masaüstü pc için bluetooth aparatı var mı? Yani kolun kendi usbsi
Cevap: Telefonlar için bu ürün
Soru: xbox one s için uyumlumudur acaba
Cevap: Merhabalar Ürün Daha Çok Telefonlar ve pc için Üretilmiştir efendim saygılrımızla
Soru: telefona baglantı kuramadık
Cevap: YouTube’a havana konsol yazın efendim kurulum videomuz mevcuttur
Soru: Bu ürünü kullanarak "Arena Breakout" isimli oyunu oynayabilir miyim? Birde HUAWEI Mate 10 lite telefonuyla uyumlu mu?
Cevap: Telefonlarla uyumlu efendim ama istediğiniz oyunu oynayabilir misiniz bunun için bir şey diyemiyoruz %90 oyunları desteklemekte
Soru: Dediğiniz youtube videosunu izledim ama videoda kurulumla ilgili bilgi verilmiyor videoyu çeken kişi sadece konsolu bağlıyor ve oyun oynamaya başlıyor mobil oyunlarda kurulum nasıl yapılcak biz onu soruyoruz ve youtube videosunun altındaki yorumlara bakarsanız sizde anlarsınız herkes aynı şeyden şikayetçi kurulum videosu istiyorlar
Cevap: Efendim kurulum yapıyor zaten orada
Soru: Android uyumlu mu
Cevap: Tabi efendim
Soru: merhaba masa üstü PC.de oyun oynamak için uyugunmudur
Cevap: bşuetooth varsa uygun
Soru: pugb oynatirmi bu konsol
Soru: android TV box ile kullanılır mı?
Cevap: Kullanabilirsiniz ama telefon uygulamalı oyunları oynayabilirsiniz Bluetooth bağlantısı varsa tabi
Soru: Android tv ye baglanip oyun oynanirmi
Cevap: Böuetoot bağlantısı varsa telefon uygulamalı oyunlar oynanır
Soru: android telefonlarda pubg oynanir mi
Soru: merhaba iyi günler Huawei taplet de kullanılır mı
Cevap: androidde kullanılır
Soru: call of duty mobile versiyonu oyunu oynanabilir mi bu konsol ile ayrıca android TV de ki oyunları da oynayabiliyor muyuz ?
Soru: İphone 14 e bağlanıyor mu? Nasıl yapılıyor yapamadık. Birde fifa 2024 oynanıyor mu
Cevap: YouTube’a havana konsol yazın efendim videomuz mevcut
Soru: gecikme varmı
Cevap: Gecikme bir çok sebepten dolayı olur efendim telefonunuzun hızı internet hızınız oynadığınız oyun kaynaklı olabilir fakat ürünün kendisi gayet iyi
Bluetooth Oyun Konsolu Gamepad Joystick Tüm Telefonlar Için Pubg Konsol Uyumlu Ürünün Detaylı Resimleri

Bluetooth Oyun Konsolu Gamepad Joystick Tüm Telefonlar Için Pubg Konsol Uyumlu En Uygun Satış Linki

Reidan Bluetooth Oyun Konsolu Gamepad Joystick Tüm Telefonlar Için Pubg Konsol Uyumlu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Reidan Bluetooth Oyun Konsolu Gamepad Joystick Tüm Telefonlar Için Pubg Konsol Uyumlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.