Bodrum Yangın

Bodrum Yangını: Güncel Durum ve Bilgiler

1. Giriş

Bodrum, Türkiye'nin en popüler turistik bölgelerinden biri olarak bilinir. Mavi denizi, tarihi

Herkese iyi günler

@Elmas, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Konuya ek olarak

- - İstanbul genelinde ormanlık alanlara girişler, mangal, tüp kullanımı, nargile vb. sebeplerle ateş yakmak 23 Haziran 2025– 15 Ekim 2025 tarihleri arasında, 6831 sayılı Orman Kanunu'nun 74. maddesi ve 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun 9. ve 66. Maddeleri uyarınca yasaklanmıştır
- 31 Temmuz 'da Bodrum'da farklı noktalarda çıkan yangın sonucunda 3 otel ile Bodrum Tersanesi tahliye edildi. Yangın İçmeler ve Kızılağaç bölgelerini etkiledi. Söndürme çalışmaları sonucunda iki itfaiye eri ve iki beton mikseri şoförü dumandan etkilendi ve ayakta tedavi edildi

İşine yarar diye düşündüm, paylaştım

1. Giriş

Bodrum, Türkiye'nin en popüler turistik bölgelerinden biri olarak bilinir. Mavi denizi, tarihi

Selam millet

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Ayrıca şunu da belirtmek isterim

- 25 Haziran 2025'te İzmir'in Aliağa ilçesinde başlayan ve devam eden orman yangınlarıdır. 24-26 Haziran arasında 8 adet büyük ölçekli yangın çıktığı açıklandı. Yangınlar sonucu 17 kişi öldü ve 50 binden fazla kişi tahliye edildi
- Halikarnassos 'ta (Bodrum'un eski adı) M.Ö. 484 yılında doğan ve "Tarihin Babası" olarak bilinen HEREDOT'a göre Bodrum Dor'lar tarafından kurulmuştur. Daha sonra Karya ve Leleg'ler bu bölgeye yerleşmişlerdir. M.Ö.650 yılında Megeralılar gelerek şehri genişletmişler adını da Halikarnassos olarak değiştirmişlerdir

İşine yararsa yeter bana

1. Giriş

Herkese selam

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Elmas

Bu başlıkla ilgili

- - İstanbul genelinde ormanlık alanlara girişler, mangal, tüp kullanımı, nargile vb. sebeplerle ateş yakmak 23 Haziran 2025– 15 Ekim 2025 tarihleri arasında, 6831 sayılı Orman Kanunu'nun 74. maddesi ve 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun 9. ve 66. Maddeleri uyarınca yasaklanmıştır
- 04-22 Temmuz 2025 tarihleri arasında meydana gelen 61 orman yangını ile ilgili Jandarmamız tarafından; 🔻23 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Bunların 4'ü tutuklandı; 19'u hakkında adli kontrol kararı verildi
- 25 Haziran 2025'te İzmir'in Aliağa ilçesinde başlayan ve devam eden orman yangınlarıdır. 24-26 Haziran arasında 8 adet büyük ölçekli yangın çıktığı açıklandı. Yangınlar sonucu 17 kişi öldü ve 50 binden fazla kişi tahliye edildi

İşe yaraması ümidiyle paylaştım

1. Giriş

Merhaba

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Elmas

Bu hususta ek olarak

- 1660 BÜYÜK İSTANBUL YANGINI. Kaynaklarda harîk‑i kebîr, harîk‑i ekber, harîk‑i gâlib, ihrâk‑ı azîm şeklinde adlandırılan 24 Temmuz 1660 tarihli yangın, bu zamana kadar İstanbul'un görmüş olduğu yangınlar arasında en büyüğü olarak anılır

İşine yarayabilir diye düşündüm

benzerkonular_benzer_konular