Ayse
Bilgili
Cebu Kadın Babet Lacivert Saten Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Cebu Kadın Babet Lacivert Saten Şu Anki Fiyat Aralığı 922.49 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Cebu Kadın Babet Lacivert Saten Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
Cebu Kadın Babet Lacivert Saten Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Cebu Kadın Babet Lacivert Saten Ürün Açıklaması
Cebu Kadın Babet Lacivert Saten Ürününün Satıcısı, Cömert Ayakkabı Cebu Kadın Babet Lacivert Saten ürününü 922.49 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Cebu Kadın Babet Lacivert Saten Kullanıcı Yorumları
922.49 Tl ye satışta olan Cebu Kadın Babet Lacivert Saten Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Ürünü çok çok beğendim çok rahat tam ayak numarama göre aldım çok şık duruyor teşekkür ederim
İsim: S** K**
Tarih: 02 Nisan 2024
Beden: Beden:38
Satıcı: Cömert Ayakkabı
Yorum: Çok şık ve zarif elime sorunsuz ulaştı teşekkürler
İsim: S** B**
Tarih: 22 Mart 2024
Beden: Beden:39
Yorum: Çok kaliteli ve zarif bir duruşu var ben bayıldım kendi numaranızı alabilirsiniz
İsim: E** E** K**
Tarih: 19 Ağustos 2024
Beden: Beden:36
Yorum:

İsim: A** T**
Tarih: Elite Üye
Beden: 29 Ağustos 2024
Yorum: ayaklarım taraklı olduğu için büyük aldım çok güzel oldu. kalitesi duruşu çok güzel
İsim: E** B**
Tarih: 12 Mayıs 2024
Beden: Beden:42
Yorum: ayakkabı harika bayıldım çok şık ve zarif emeğinize sağlık bukadar çabuk gelecegini tahmin etmedim 38 giyiyorum ama 37 aldım tam oldu hatta iyiki 38 almamışım ayakkabı çok güzel fakat ağır bir kokusu var balkona koydum havalansin diye kokusu inşallah geçer yoksa rahatsız edici ama tek kelimeyle mükemmel kalite ve çok şık abiye bir ayakkabı tekrar tDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 02 Mayıs 2024
Beden: Beden:37
Yorum: Bayıldım bayıldım çok güzel ve zarif bir ayakkabı

İsim: F** K**
Tarih: 09 Temmuz 2024
Beden: Beden:40
Cebu Kadın Babet Lacivert Saten Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: 38 de stog acilirmi
Cevap: Merhaba öncelikle ürünümüze gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Ürün stoklarımız ve çeşitliğimiz sürekli güncellenmektedir. En hızlı şekilde haberdar olmak için mağazamızı takip edebilir, ürünlerimizi favorilerinize ekleyebilirsiniz .Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba şehir olarak hangi ilden gönderim yapıyorsunuz ürün acil lazım
Cevap: Merhaba İstanbul'dan gönderim sağlıyoruz.
Soru: 40 numara ne zaman gelir
Cevap: Merhaba öncelikle ürünümüze gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Ürün stoklarımız ve çeşitliğimiz sürekli güncellenmektedir. En hızlı şekilde haberdar olmak için mağazamızı takip edebilir, ürünlerimizi favorilerinize ekleyebilirsiniz .Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 36 numarası güncellenecek mi acaba?
Soru: 39 beden ne zaman gelir
Soru: 39 numarsı gelirmi bayramdan önce
Cevap: Merhaba öncelikle ürünümüze gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Ürün stoklarımız ve çeşitliğimiz sürekli güncellenmektedir.Net bir tarih veremiyoruz maalesef. En hızlı şekilde haberdar olmak için mağazamızı takip edebilir, ürünlerimizi favorilerinize ekleyebilirsiniz .Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Sert bir ayakkabı mı ayağı vurur mu
Cebu Kadın Babet Lacivert Saten Detay Resimler
Cebu Kadın Babet Lacivert Saten En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Cebu Kadın Babet Lacivert Saten Şu Anki Fiyat Aralığı 922.49 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Cebu Kadın Babet Lacivert Saten Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
Cebu Kadın Babet Lacivert Saten Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Cebu Kadın Babet Lacivert Saten Ürün Açıklaması
Cebu Kadın Babet Lacivert Saten Ürününün Satıcısı, Cömert Ayakkabı Cebu Kadın Babet Lacivert Saten ürününü 922.49 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Cebu Kadın Babet Lacivert Saten Kullanıcı Yorumları
922.49 Tl ye satışta olan Cebu Kadın Babet Lacivert Saten Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Ürünü çok çok beğendim çok rahat tam ayak numarama göre aldım çok şık duruyor teşekkür ederim
İsim: S** K**
Tarih: 02 Nisan 2024
Beden: Beden:38
Yorum: Çok şık ve zarif elime sorunsuz ulaştı teşekkürler
İsim: S** B**
Tarih: 22 Mart 2024
Beden: Beden:39
Yorum: Çok kaliteli ve zarif bir duruşu var ben bayıldım kendi numaranızı alabilirsiniz
İsim: E** E** K**
Tarih: 19 Ağustos 2024
Beden: Beden:36
Yorum:

İsim: A** T**
Tarih: Elite Üye
Beden: 29 Ağustos 2024
Yorum: ayaklarım taraklı olduğu için büyük aldım çok güzel oldu. kalitesi duruşu çok güzel
İsim: E** B**
Tarih: 12 Mayıs 2024
Beden: Beden:42
Yorum: ayakkabı harika bayıldım çok şık ve zarif emeğinize sağlık bukadar çabuk gelecegini tahmin etmedim 38 giyiyorum ama 37 aldım tam oldu hatta iyiki 38 almamışım ayakkabı çok güzel fakat ağır bir kokusu var balkona koydum havalansin diye kokusu inşallah geçer yoksa rahatsız edici ama tek kelimeyle mükemmel kalite ve çok şık abiye bir ayakkabı tekrar tDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 02 Mayıs 2024
Beden: Beden:37
Yorum: Bayıldım bayıldım çok güzel ve zarif bir ayakkabı

İsim: F** K**
Tarih: 09 Temmuz 2024
Beden: Beden:40
Cebu Kadın Babet Lacivert Saten Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: 38 de stog acilirmi
Soru: Merhaba şehir olarak hangi ilden gönderim yapıyorsunuz ürün acil lazım
Cevap: Merhaba İstanbul'dan gönderim sağlıyoruz.
Soru: 40 numara ne zaman gelir
Soru: 36 numarası güncellenecek mi acaba?
Soru: 39 beden ne zaman gelir
Soru: 39 numarsı gelirmi bayramdan önce
Cevap: Merhaba öncelikle ürünümüze gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Ürün stoklarımız ve çeşitliğimiz sürekli güncellenmektedir.Net bir tarih veremiyoruz maalesef. En hızlı şekilde haberdar olmak için mağazamızı takip edebilir, ürünlerimizi favorilerinize ekleyebilirsiniz .Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Sert bir ayakkabı mı ayağı vurur mu
Cebu Kadın Babet Lacivert Saten Detay Resimler

Cebu Kadın Babet Lacivert Saten En Uygun Satış Linki

Cömert Ayakkabı Cebu Kadın Babet Lacivert Saten Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Cömert Ayakkabı Cebu Kadın Babet Lacivert Saten yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.