Chromebook 315 Cb315-3h Intel Celeron N4020 İşlemci Ips Uma 4gb Ram 64 Emmc 15.6''fhd Ekran Chr Alanlar Memnun Mu

Dilber

Bilgili
Chromebook 315 Cb315-3h Intel Celeron N4020 İşlemci Ips Uma 4gb Ram 64 Emmc 15.6''fhd Ekran Chr Satın Alır Mısınız?
Chromebook 315 Cb315-3h Intel Celeron N4020 İşlemci Ips Uma 4gb Ram 64 Emmc 15.6''fhd Ekran Chr Anlık Fiyatı 8250.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Chromebook 315 Cb315-3h Intel Celeron N4020 İşlemci Ips Uma 4gb Ram 64 Emmc 15.6''fhd Ekran Chr Alanlar Memnun Mu?

Chromebook 315 Cb315-3h Intel Celeron N4020 İşlemci Ips Uma 4gb Ram 64 Emmc 15.6''fhd Ekran Chr Hakkında yaklaşık 16 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

Chromebook 315 Cb315-3h Intel Celeron N4020 İşlemci Ips Uma 4gb Ram 64 Emmc 15.6''fhd Ekran Chr Ürün Açıklaması

Chromebook 315 Cb315-3h Intel Celeron N4020 İşlemci Ips Uma 4gb Ram 64 Emmc 15.6''fhd Ekran Chr Ürününün Satıcısı, ACER Chromebook 315 Cb315-3h Intel Celeron N4020 İşlemci Ips Uma 4gb Ram 64 Emmc 15.6''fhd Ekran Chr ürününü 8250.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Chromebook 315 Cb315-3h Intel Celeron N4020 İşlemci Ips Uma 4gb Ram 64 Emmc 15.6''fhd Ekran Chr En Son Yapılan Yorumlar
8250.0 Tl ye satışta olan Chromebook 315 Cb315-3h Intel Celeron N4020 İşlemci Ips Uma 4gb Ram 64 Emmc 15.6''fhd Ekran Chr Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
16 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: çok memnun kaldık. yeğenim mutlu oldu. tavsiye ederim.
İsim: M** S**
Tarih: 17 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MAHUR

Yorum: Bu fiyata gayet iyi cihaz fakat teknoloji olarak biraz eski kalıyor
İsim: **** ****
Tarih: 27 Eylül 2024
Satıcı: PARK İLETİŞİM - ELEKTRONİK

Yorum: Keyifle kullanıyorum verdigim para helal olsun
Tarih: 22 Eylül 2024
Satıcı: LotusElectroWorld

Yorum: Windows dan sıkıldım diyenler ve işlerini android cep telefonundanhalledenler için çok iyi bir alternatif.Ama önce iyi bir web okuryazariolmanız gereklidir . İllaki kargadan başka kuş tanımam diyenlerdensenizelmaları yemeye devam edin. Android cep tellefonu kullanan tümögrencilere ,ofis çalışanlarına tavsiye ederim.
İsim: İ** E**
Tarih: 20 Temmuz 2024
Satıcı: TRV_TEKNOLOJİ

Yorum: tablet fiyatına bilgisayar daha ne olsun bir çok işinizi görür
İsim: Y** e** A**
Tarih: 11 Nisan 2024
Satıcı: Teknosa

Yorum: Ürün fiyatına göre gündelik işler için yeterli tablet fiyatına chrombookbilgisayarı fiyatı na göre yorumlamak lazım bilgisayar ve tablet arasıbir ürün
İsim: A** K**
Tarih: 07 Mayıs 2024
Satıcı: MAHUR

Yorum: Urunu ozellikle chromebook oldugu icin almak istedim. Ancak ekrankalitesi cok kotu cikti -- cozunurlugu inanilmaz dusuk, hicbirsey ekranasigmiyor (yada okunamayacak kadar kucuk oluyor). Iade suresi de dolduguicin kullaniyorum ama tavsiye edebilecegim bir urun degil.
Tarih: 15 Temmuz 2024
Satıcı: ebruiletişim

Yorum: Çok çoooook ağır hiç tavsiye etmiyorum..20 yıl önceki çıkanlar bile bukadar yavaş değil işime yaramadı işinize yaramaz
İsim: Hüseyin A.
Tarih: 01 Mayıs 2024
Satıcı: Sizin İçin Seçtik

Yorum: İyi fiyat, ders işlerimi görüyor. Hızlı gönderildi teşekkürler
İsim: b** c**
Tarih: 12 Haziran 2024
Satıcı: TRV_TEKNOLOJİ

Yorum: Hocam öncelikle kolay gelsin ürün elime geldi açtım baktım chromebookolduğunu farkettim iade etmek isteyip tekrar iadeye yolladım ancak iadereddedildi yardımcı olur musunuz lütfen mağdur oldum
İsim: H** İ** A**
Tarih: 25 Mayıs 2024
Satıcı: HARMONY STORE

Yorum: Windows'un olmaması sıkıntı sanki.. Işıklı klavye bu bilgisayardaçalışmıyor, diğer windows laptop da çalışıyor.. ilginç
İsim: D** Ş**
Tarih: 07 Mayıs 2024
Satıcı: izonline

Chromebook 315 Cb315-3h Intel Celeron N4020 İşlemci Ips Uma 4gb Ram 64 Emmc 15.6''fhd Ekran Chr Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: TV ye bağlantı kablosu nün yeri varmi hdmı kablasu maç filim vs seyrebebiliri miyim
Cevap: Efendim USB vs bağlantıları mevcut ancak daha detaylı bağlantı bilgisi için teknik servisi arayıp bilgi alabilirsiniz iyi günler dilerim

Soru: Merhaba Windows yüklü mü geliyor ?
Cevap: Merhaba, google chrome işletim sistemi yüklüdür.

Soru: ekran yansıtma özelliği mevcutmu
Cevap: Yok malesef

Soru: windows yüklemesi yapılabilir mi?
Cevap: merhaba wündows yüklenmez , chroome işletim sistemi vardır

Soru: Cihazın hafızası arttırılabilir mi
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: dokunmatik ekran var mı ssd mi hafıza yükseltme olur mu sata ssd takılır mı
Cevap: Merhaba efendim toptancı firma olduğumuz için ürünler bize kapalı kutu gelir ve kapalı kutu olarak satılılır. Ürün ile ilgili kutu içeriği ve teknik özellikler hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden, internet sitesinden ya da internette kutu açılış videolarından destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: muhasebe ve mali müşavir programı yüklenebilir mi
Cevap: Merhaba detaylı bilgi için markanın müşteri hizmetlerinden Bilgi alabilirsiniz.

Soru: Garantisi ne kadar
Cevap: 2yil garantilidir efendim

Soru: 2023 versiyonmu?
Cevap: Merhaba efendim ürünün resmi sitesinden tüm özellikleri görebilirsiniz iyi alışverişler dileriz

Soru: burda taşınabilir bilgisayar mı satılıyor
Cevap: Merhaba chroomebook işletim sistemine sahip taşınabilir bilgisayar

Soru: chrome book ne farkı vardır mıcrosoft offıce programı ve ınternet ulasımında fark eder mı
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: cihaza oyun iner mi kaç gb
Cevap: Merhaba,ilgili konu hakkında markaya ait müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz.Sağlıklı günler dileriz.

Soru: müziklerde mix mastring yapmak için uygun bilgisayar mı ?
Cevap: merhaba degerlı musterımzı bu konu hakkında net bılgıye sahıp degılız . acer musterı hızmetlerınden detaylı bılgı alabılırsınız.

Soru: işlemcisi nasıl oyun indirirler mi
Cevap: İslemciis celelron giris seviyesi bir bilgisayardir

Soru: Ürünü tez yazmak için almak istiyorum. Içerisinde word uygulaması var mı?
Cevap: Merhaba efendim ürünün içinde bilmiyoruz ama yoksa eger yüklemeniz gerekir resmi sitesinden tüm özellikleri görebilirsiniz iyi alışverişler dileriz

Soru: oyun kaldırır mı
Cevap: Çok çok düşük oyunları belki kaldırır efendim. Sadece ofis ve günlük işler için kullanılmasını tavsiye ederiz

Soru: Garantili ve sıfır mı notebook
Cevap: Evet efendim

Soru: İyi bayramlar , ürün kapalı kutu mu
Cevap: Evet efendim sıfır ürün

Soru: kaç yıl sağlam kalır
Cevap: Efendim o kullanıma bağlı bişi onu bilemeyiz. Şahaıma ait 13 senedir kullandığım bir laptopum var mesela hala sağlam. Onu bilemeyiz

Soru: harddisk kaç gb
Cevap: 64 gb efendim

Chromebook 315 Cb315-3h Intel Celeron N4020 İşlemci Ips Uma 4gb Ram 64 Emmc 15.6''fhd Ekran Chr Ürünün Detaylı Resimleri

1_org_zoom.jpg

Chromebook 315 Cb315-3h Intel Celeron N4020 İşlemci Ips Uma 4gb Ram 64 Emmc 15.6''fhd Ekran Chr En Uygun Satış Linki