Gulsah
Bilgili
Corength Direnç Bandı 45 kg Traınıng Band Fiyatına Göre Alınır Mı?
Corength Direnç Bandı 45 kg Traınıng Band Şimdiki Fiyatı Ile 690.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Corength Direnç Bandı 45 kg Traınıng Band Kullanıcılar Memnun Mu?
Corength Direnç Bandı 45 kg Traınıng Band Hakkında yaklaşık 137 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Corength Direnç Bandı 45 kg Traınıng Band Ürün Hakkında Bilgi
Corength Direnç Bandı 45 kg Traınıng Band Ürününün Satıcısı, Decathlon Corength Direnç Bandı 45 kg Traınıng Band ürününü 690.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Corength Direnç Bandı 45 kg Traınıng Band Son Yorumlar
690.0 Tl ye satışta olan Corength Direnç Bandı 45 kg Traınıng Band Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
137 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Daha önce de almıştım gayet memnun kaldım.Hem hızlı geliyor hem paketleme iyi hemde cok kullanışlı.Gozunuz kapali alabilirsiniz.
İsim: Ayşe N. K.
Tarih: 04 Mart 2023
Beden: Beden:45 kg
Satıcı: DECATHLON
Yorum: oglum için aldim beğendi
İsim: s** K**
Tarih: 09 Ocak 2023
Yorum: Ürünümüz kaliteli ve sağlam bi şekilde elimize ulaştı beklediğimizden de daha çabukl geldi çok teşekkür ederiz
İsim: **** ****
Tarih: 17 Aralık 2022
Yorum: On numara. ..........
İsim: Zaher M.
Tarih: 10 Eylül 2024
Yorum: tavsiye ederim
İsim: T** M**
Tarih: 09 Eylül 2024
Yorum: Oğlum için aldım memnun kaldı
İsim: M** Ü**
Tarih: 25 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: Muhteşem çok sağlam
İsim: M** G**
Tarih: 26 Nisan 2023
Yorum: arkadaşıma sipariş verdim güzel kaliteli
İsim: H** Ç**
Tarih: 12 Şubat 2023
Yorum: hakkını vermişler çok kullanışlı
İsim: E** H**
Tarih: 19 Temmuz 2024
Yorum: ürün gayet iyi bir şekilde elime ulaştı paketleme falan gayet iyi aynı gün içinde kargoya verildi ve bir gün sonra elime ulaştı. Beğendim tavsiye ederim
Tarih: 20 Eylül 2023
Yorum: Amatörden Biraz ileri seviye yapanlar için iyi sert bir ürün iş görüyor
İsim: C** K**
Tarih: 22 Mart 2022
Beden: Beden:L
Satıcı: zubizubi
Yorum: Kaliteli ve sağlam bir ürün tavsiye ederim dokusu çok iyi
İsim: M** Y** Ö**
Tarih: 10 Mayıs 2024
Yorum: thanks

Tarih: 28 Eylül 2022
Yorum: çok şık ve kaliteli
İsim: E** K**
Tarih: 20 Şubat 2024
Yorum: Ürünlerimin hepsi sağlam geldi, teşekkürler.
İsim: P** G**
Tarih: 04 Eylül 2023
Yorum: Başarılı
İsim: A** E** G**
Tarih: 20 Ağustos 2024
Yorum: teşekkür ederim
İsim: Y** Ç**
Tarih: 22 Aralık 2022
Yorum: Ürün çok kaliteli geldi . Yorumlarda kokusunun olduğu söyleniyordu herhangi bir kokusu yok.Gonul rahatlığı ile alabilirsiniz
Tarih: 13 Aralık 2022
Yorum:

İsim: c** y**
Tarih: 12 Ocak 2024
Yorum: çok güzel kullanışlı
İsim: B** B**
Tarih: 11 Nisan 2023
Yorum: çok beğendim teşekkür ederim
İsim: M** Ş**
Tarih: 16 Kasım 2022
Satıcı: CN Ticaret
Yorum: çok kaliteli harika ürünler
İsim: B** K**
Tarih: 29 Nisan 2023
Yorum: 5 yıldir kullanıyorum.bu 3.üncü siparişim.arkadaşıma aldim.çok kullanışlı üç beş aya yıpranacak bir ürün değil.
İsim: Resul C.
Tarih: 17 Haziran 2023
Yorum: Ürün kaliteli ve güzel görünüyor 45 kg biraz fazla gelebilir yeni başlayan ve düşük seviye çalışanlar daha az kg olanı seçebilir harici gayet kullanışlı
İsim: A** P**
Tarih: 18 Temmuz 2024
Yorum: çok kaliteli teşekkür ederim
İsim: ş** y**
Tarih: 20 Ocak 2023
Yorum: Əla məhsuldur. Ev şəraitində məşq etmək üçün əla vasitədir. Məsləhət görürəm.
İsim: Ö** A**
Tarih: 01 Mayıs 2024
Yorum: ürün çok kaliteli, çok sağlam
İsim: H** Ş**
Tarih: 03 Ağustos 2023
Yorum: müthiş sağlam
İsim: bega b.
Tarih: 01 Kasım 2022
Yorum: ürün harika.
İsim: H** D**
Tarih: 17 Temmuz 2023
Yorum: güzel tavsiye ediyorum
İsim: N** A**
Tarih: 26 Aralık 2022
Corength Direnç Bandı 45 kg Traınıng Band Ürüne Dair Sorular
Soru: uzunlugy nasildir ?
Cevap: 1 metre......
Soru: uzunluğu nekadar
Cevap: Merhaba sporsever, elastik kayışlar, kademeli ve değişken bir dayanıklılık sunar. 45 kg, lastiğin %200 uzamasını sağlayacak ağırlığa denk gelir. Ürün uzunluğu belirtilmemektedir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sporla kalın!
Soru: Bandın Boyu nedir?
Cevap: Merhaba sporsever, elastik kayışlar, kademeli ve değişken bir dayanıklılık sunar. 45 kg, lastiğin %200 uzamasını sağlayacak ağırlığa denk gelir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sporla kalın!
Soru: 120 kiloyum barfikste taşırmı
Cevap: Merhaba sporsever, bu elastik kayışı kas geliştirme, cross-training antrenmanları veya vücut çalışmaları için tasarlanmıştır. Training Band, kaslarınızı güçlendirmenizin yanı sıra size yardımcı olurken kendinizi zorlamanızı da sağlar. Bu ürün cross training ve kas geliştirme antrenmanları için test edilmiştir. Diğer kullanımlar için uygun değildir. Bu sebeple barfisk için barfiks barı ile çalışmanız önerilmektedir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sporla kalın!
Soru: Barfix çekerken yardımcı olması için kullanıma uygun mu
Cevap: Merhaba sporsever, bu elastik kayışı kas geliştirme, cross-training antrenmanları veya vücut çalışmaları için tasarlanmıştır. Barfiks için uygun değildir. Barfiks için barfiks barı ürün modellerini inceleyebilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sporla kalın!
Soru: barfiks için olurmuş
Cevap: Merhaba sporsever, bu elastik kayışı kas geliştirme, cross-training antrenmanları veya vücut çalışmaları için tasarlanmıştır. Training Band, kaslarınızı güçlendirmenizin yanı sıra size yardımcı olurken kendinizi zorlamanızı da sağlar. Bu ürün cross training ve kas geliştirme antrenmanları için test edilmiştir. Bu sebeple barfisk için barfiks barı ile çalışmanız önerilmektedir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sporla kalın!
Soru: Kaç kiloqram gelir?
Cevap: Merhaba sporsever, bu bandın boş uzunluğu 1,04 metredir. Bant genişliği 28,5 mm'dir, 45 kg'lık bir direnç sunar, yani bant boyutunun %200'üne kadar esnemesi için 45 kg'lık bir kuvvetin uygulanması gerekir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sporla kalın!
Soru: 35 kg olandan yok mu
Cevap: Merhaba sporsever, maalesef şu an stokta bulunmamaktadır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sporla kalın!
Soru: merhaba ben bu ürünü hız çalismalarinda kullanabilirmiyim
Cevap: Merhaba sporsever, kas geliştirme, cross training, esneme... Bu bant birden fazla egzersiz için tasarlandı. Hatta barfiksleriniz sırasında bile kilo verebilirsiniz. Bu kompakt direnç bandı sağlam olduğundan uzun süre kullanabilirsiniz. Hafiftir ve kolay taşınır ve her yerde kullanılabilir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sporla kalın!
Soru: Barfiks için hangisi uygun 35 kq ? or 45 kq ?
Cevap: Merhaba sporsever,kullanacağınız dirence ve sizin seviyenize göre değişmektedir. İleri seviye bir ürün olsun isterseniz 45 kg tercih edebilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sporla kalın!
Soru: barfiks için uygun değil demişsiniz ama çevremiz hep bu ve buna benzer ürün kullanıyor barfiks için uygun olan ürününüz hangisi peki ben de turuncu bandınız var yıllardır barfiks çekmediğim için güç kaybetmişim daha ağır bir band olan kırmızıyı alacaktım barfiks için ama önermiyorsunuz barfiks için anladığım kadarıyla.
Cevap: Merhaba sporsever, bu elastik kayışı kas geliştirme, cross-training antrenmanları veya vücut çalışmaları için tasarlanmıştır. Training Band, kaslarınızı güçlendirmenizin yanı sıra size yardımcı olurken kendinizi zorlamanızı da sağlar. Bu ürün cross training ve kas geliştirme antrenmanları için test edilmiştir. Diğer kullanımlar için uygun değildir. Bu sebeple barfisk için barfiks barı ile çalışmanız önerilmektedir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sporla kalın!
Soru: 78 kg için ağırlığı yeterli mi
Cevap: Merhaba sporsever, kayış üzerinde bulunan her renk bir direnç seviyesini gösterir. Yeşil: 15 kg // Sarı: 25 kg // Turuncu: 35 kg // Kırmızı: 45 kg // Siyah: 60 kg dır. Kaslarınızı güçlendirmek için bir kayış kullanacaksanız daha hafif direnç seviyesine sahip bir Training Band ile başladıktan sonra kademeli şekilde seviyenizi artırabilirsiniz. Tam tersi için örneğin çekme antrenmanları yaparken daha dirençli ve çekmenize daha fazla yardımcı olacak bir Training Band kullanabilirsiniz.Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sporla kalın!
Soru: merhaba L tek ebat ve diyərləri nə anlama geliyor
Cevap: Merhaba Sporsever, satıcılar farklıdır. 45 kg beden sçeneğini tercih edebiliriniz. Sporla kalın!
Soru: eni boyu ve kalınlığı kaç cm acaba?
Cevap: Merhaba sporsever , Kayış üzerinde bulunan her renk bir direnç seviyesini gösterir: Yeşil: 15 kg // Sarı: 25 kg // Turuncu: 35 kg // Kırmızı: 45 kg // Siyah: 60 kg.Sağlıkla kal!
Soru: dambıl yerine geçer mi ?
Cevap: Merhaba sporsever, kayış üzerinde bulunan her renk bir direnç seviyesini gösterir. Yeşil: 15 kg // Sarı: 25 kg // Turuncu: 35 kg // Kırmızı: 45 kg // Siyah: 60 kg dır. Kaslarınızı güçlendirmek için bir kayış kullanacaksanız daha hafif direnç seviyesine sahip bir Training Band ile başladıktan sonra kademeli şekilde seviyenizi artırabilirsiniz. Tam tersi için örneğin çekme antrenmanları yaparken daha dirençli ve çekmenize daha fazla yardımcı olacak bir Training Band kullanabilirsiniz.Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sporla kalın!
Soru: Sayin Satici ürünün normal stabil haldeki uzunluğu ne kadar? Yani sabit haldeki uzunluk.
Cevap: Merhaba sporsever, 1,04 metredir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sporla kalın!
Soru: uzunlugu ne kadar acaba
Cevap: Merhaba sporsever, Kayış üzerinde bulunan her renk bir direnç seviyesini gösterir: Yeşil: 15 kg // Sarı: 25 kg // Turuncu: 35 kg // Kırmızı: 45 kg // Siyah: 60 kg Kaslarınızı güçlendirmek için bir kayış kullanacaksanız daha hafif direnç seviyesine sahip bir Training Band ile başladıktan sonra kademeli şekilde seviyenizi artırabilirsiniz. Tam tersi için örneğin çekme antrenmanları yaparken daha dirençli ve çekmenize daha fazla yardımcı olacak bir Training Band kullanabilirsiniz. Sporla kal!
Soru: cok agir idman yapiyorum kendime gore ideal olan bu sanirim. kopma vs. olur mu son 200 tlm
Cevap: Merhaba sporsever , ürünümüz kopmalara karşı 2 yıl Decathlon garantisi altındadır. Sporla kal!
Soru: barfiks çekilir mi çekilmezmi 92 kg
Cevap: Merhaba Sporsever, barfiks çekimine uygun değildir. Sporla kalın!
Soru: sırttaki kas yırtığna iyi gelir mi
Cevap: Merhaba sporsever, kas geliştirme, cross training, esneme... Bu bant birden fazla egzersiz için tasarlanmıştır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sporla kalın!
Corength Direnç Bandı 45 kg Traınıng Band Resim Galerisi
Corength Direnç Bandı 45 kg Traınıng Band En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Corength Direnç Bandı 45 kg Traınıng Band Şimdiki Fiyatı Ile 690.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Corength Direnç Bandı 45 kg Traınıng Band Kullanıcılar Memnun Mu?
Corength Direnç Bandı 45 kg Traınıng Band Hakkında yaklaşık 137 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Corength Direnç Bandı 45 kg Traınıng Band Ürün Hakkında Bilgi
Corength Direnç Bandı 45 kg Traınıng Band Ürününün Satıcısı, Decathlon Corength Direnç Bandı 45 kg Traınıng Band ürününü 690.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Corength Direnç Bandı 45 kg Traınıng Band Son Yorumlar
690.0 Tl ye satışta olan Corength Direnç Bandı 45 kg Traınıng Band Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
137 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Daha önce de almıştım gayet memnun kaldım.Hem hızlı geliyor hem paketleme iyi hemde cok kullanışlı.Gozunuz kapali alabilirsiniz.
İsim: Ayşe N. K.
Tarih: 04 Mart 2023
Yorum: oglum için aldim beğendi
İsim: s** K**
Tarih: 09 Ocak 2023
Yorum: Ürünümüz kaliteli ve sağlam bi şekilde elimize ulaştı beklediğimizden de daha çabukl geldi çok teşekkür ederiz
Tarih: 17 Aralık 2022
Yorum: On numara. ..........
İsim: Zaher M.
Tarih: 10 Eylül 2024
Yorum: tavsiye ederim
İsim: T** M**
Tarih: 09 Eylül 2024
Yorum: Oğlum için aldım memnun kaldı
İsim: M** Ü**
Tarih: 25 Mayıs 2023
Yorum: Muhteşem çok sağlam
İsim: M** G**
Tarih: 26 Nisan 2023
Yorum: arkadaşıma sipariş verdim güzel kaliteli
İsim: H** Ç**
Tarih: 12 Şubat 2023
Yorum: hakkını vermişler çok kullanışlı
İsim: E** H**
Tarih: 19 Temmuz 2024
Yorum: ürün gayet iyi bir şekilde elime ulaştı paketleme falan gayet iyi aynı gün içinde kargoya verildi ve bir gün sonra elime ulaştı. Beğendim tavsiye ederim
Tarih: 20 Eylül 2023
Yorum: Amatörden Biraz ileri seviye yapanlar için iyi sert bir ürün iş görüyor
İsim: C** K**
Tarih: 22 Mart 2022
Beden: Beden:L
Satıcı: zubizubi
Yorum: Kaliteli ve sağlam bir ürün tavsiye ederim dokusu çok iyi
İsim: M** Y** Ö**
Tarih: 10 Mayıs 2024
Yorum: thanks

Tarih: 28 Eylül 2022
Yorum: çok şık ve kaliteli
İsim: E** K**
Tarih: 20 Şubat 2024
Yorum: Ürünlerimin hepsi sağlam geldi, teşekkürler.
İsim: P** G**
Tarih: 04 Eylül 2023
Yorum: Başarılı
İsim: A** E** G**
Tarih: 20 Ağustos 2024
Yorum: teşekkür ederim
İsim: Y** Ç**
Tarih: 22 Aralık 2022
Yorum: Ürün çok kaliteli geldi . Yorumlarda kokusunun olduğu söyleniyordu herhangi bir kokusu yok.Gonul rahatlığı ile alabilirsiniz
Tarih: 13 Aralık 2022
Yorum:

İsim: c** y**
Tarih: 12 Ocak 2024
Yorum: çok güzel kullanışlı
İsim: B** B**
Tarih: 11 Nisan 2023
Yorum: çok beğendim teşekkür ederim
İsim: M** Ş**
Tarih: 16 Kasım 2022
Satıcı: CN Ticaret
Yorum: çok kaliteli harika ürünler
İsim: B** K**
Tarih: 29 Nisan 2023
Yorum: 5 yıldir kullanıyorum.bu 3.üncü siparişim.arkadaşıma aldim.çok kullanışlı üç beş aya yıpranacak bir ürün değil.
İsim: Resul C.
Tarih: 17 Haziran 2023
Yorum: Ürün kaliteli ve güzel görünüyor 45 kg biraz fazla gelebilir yeni başlayan ve düşük seviye çalışanlar daha az kg olanı seçebilir harici gayet kullanışlı
İsim: A** P**
Tarih: 18 Temmuz 2024
Yorum: çok kaliteli teşekkür ederim

İsim: ş** y**
Tarih: 20 Ocak 2023
Yorum: Əla məhsuldur. Ev şəraitində məşq etmək üçün əla vasitədir. Məsləhət görürəm.
İsim: Ö** A**
Tarih: 01 Mayıs 2024
Yorum: ürün çok kaliteli, çok sağlam

İsim: H** Ş**
Tarih: 03 Ağustos 2023
Yorum: müthiş sağlam
İsim: bega b.
Tarih: 01 Kasım 2022
Yorum: ürün harika.
İsim: H** D**
Tarih: 17 Temmuz 2023
Yorum: güzel tavsiye ediyorum
İsim: N** A**
Tarih: 26 Aralık 2022
Corength Direnç Bandı 45 kg Traınıng Band Ürüne Dair Sorular
Soru: uzunlugy nasildir ?
Cevap: 1 metre......
Soru: uzunluğu nekadar
Cevap: Merhaba sporsever, elastik kayışlar, kademeli ve değişken bir dayanıklılık sunar. 45 kg, lastiğin %200 uzamasını sağlayacak ağırlığa denk gelir. Ürün uzunluğu belirtilmemektedir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sporla kalın!
Soru: Bandın Boyu nedir?
Cevap: Merhaba sporsever, elastik kayışlar, kademeli ve değişken bir dayanıklılık sunar. 45 kg, lastiğin %200 uzamasını sağlayacak ağırlığa denk gelir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sporla kalın!
Soru: 120 kiloyum barfikste taşırmı
Soru: Barfix çekerken yardımcı olması için kullanıma uygun mu
Cevap: Merhaba sporsever, bu elastik kayışı kas geliştirme, cross-training antrenmanları veya vücut çalışmaları için tasarlanmıştır. Barfiks için uygun değildir. Barfiks için barfiks barı ürün modellerini inceleyebilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sporla kalın!
Soru: barfiks için olurmuş
Cevap: Merhaba sporsever, bu elastik kayışı kas geliştirme, cross-training antrenmanları veya vücut çalışmaları için tasarlanmıştır. Training Band, kaslarınızı güçlendirmenizin yanı sıra size yardımcı olurken kendinizi zorlamanızı da sağlar. Bu ürün cross training ve kas geliştirme antrenmanları için test edilmiştir. Bu sebeple barfisk için barfiks barı ile çalışmanız önerilmektedir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sporla kalın!
Soru: Kaç kiloqram gelir?
Cevap: Merhaba sporsever, bu bandın boş uzunluğu 1,04 metredir. Bant genişliği 28,5 mm'dir, 45 kg'lık bir direnç sunar, yani bant boyutunun %200'üne kadar esnemesi için 45 kg'lık bir kuvvetin uygulanması gerekir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sporla kalın!
Soru: 35 kg olandan yok mu
Cevap: Merhaba sporsever, maalesef şu an stokta bulunmamaktadır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sporla kalın!
Soru: merhaba ben bu ürünü hız çalismalarinda kullanabilirmiyim
Cevap: Merhaba sporsever, kas geliştirme, cross training, esneme... Bu bant birden fazla egzersiz için tasarlandı. Hatta barfiksleriniz sırasında bile kilo verebilirsiniz. Bu kompakt direnç bandı sağlam olduğundan uzun süre kullanabilirsiniz. Hafiftir ve kolay taşınır ve her yerde kullanılabilir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sporla kalın!
Soru: Barfiks için hangisi uygun 35 kq ? or 45 kq ?
Cevap: Merhaba sporsever,kullanacağınız dirence ve sizin seviyenize göre değişmektedir. İleri seviye bir ürün olsun isterseniz 45 kg tercih edebilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sporla kalın!
Soru: barfiks için uygun değil demişsiniz ama çevremiz hep bu ve buna benzer ürün kullanıyor barfiks için uygun olan ürününüz hangisi peki ben de turuncu bandınız var yıllardır barfiks çekmediğim için güç kaybetmişim daha ağır bir band olan kırmızıyı alacaktım barfiks için ama önermiyorsunuz barfiks için anladığım kadarıyla.
Soru: 78 kg için ağırlığı yeterli mi
Soru: merhaba L tek ebat ve diyərləri nə anlama geliyor
Cevap: Merhaba Sporsever, satıcılar farklıdır. 45 kg beden sçeneğini tercih edebiliriniz. Sporla kalın!
Soru: eni boyu ve kalınlığı kaç cm acaba?
Cevap: Merhaba sporsever , Kayış üzerinde bulunan her renk bir direnç seviyesini gösterir: Yeşil: 15 kg // Sarı: 25 kg // Turuncu: 35 kg // Kırmızı: 45 kg // Siyah: 60 kg.Sağlıkla kal!
Soru: dambıl yerine geçer mi ?
Soru: Sayin Satici ürünün normal stabil haldeki uzunluğu ne kadar? Yani sabit haldeki uzunluk.
Cevap: Merhaba sporsever, 1,04 metredir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sporla kalın!
Soru: uzunlugu ne kadar acaba
Cevap: Merhaba sporsever, Kayış üzerinde bulunan her renk bir direnç seviyesini gösterir: Yeşil: 15 kg // Sarı: 25 kg // Turuncu: 35 kg // Kırmızı: 45 kg // Siyah: 60 kg Kaslarınızı güçlendirmek için bir kayış kullanacaksanız daha hafif direnç seviyesine sahip bir Training Band ile başladıktan sonra kademeli şekilde seviyenizi artırabilirsiniz. Tam tersi için örneğin çekme antrenmanları yaparken daha dirençli ve çekmenize daha fazla yardımcı olacak bir Training Band kullanabilirsiniz. Sporla kal!
Soru: cok agir idman yapiyorum kendime gore ideal olan bu sanirim. kopma vs. olur mu son 200 tlm
Cevap: Merhaba sporsever , ürünümüz kopmalara karşı 2 yıl Decathlon garantisi altındadır. Sporla kal!
Soru: barfiks çekilir mi çekilmezmi 92 kg
Cevap: Merhaba Sporsever, barfiks çekimine uygun değildir. Sporla kalın!
Soru: sırttaki kas yırtığna iyi gelir mi
Cevap: Merhaba sporsever, kas geliştirme, cross training, esneme... Bu bant birden fazla egzersiz için tasarlanmıştır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sporla kalın!
Corength Direnç Bandı 45 kg Traınıng Band Resim Galerisi

Corength Direnç Bandı 45 kg Traınıng Band En Uygun Satış Linki

Decathlon Corength Direnç Bandı 45 kg Traınıng Band Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Decathlon Corength Direnç Bandı 45 kg Traınıng Band yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.