Aysun
Bilgili
D204 Kadın Günlük Klasiktopayakkabı Tavsiye Edilen Yer Neresi?
D204 Kadın Günlük Klasiktopayakkabı Mevcut Fiyatı 281.71 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
D204 Kadın Günlük Klasiktopayakkabı Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
D204 Kadın Günlük Klasiktopayakkabı Hakkında yaklaşık 1371 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
D204 Kadın Günlük Klasiktopayakkabı Detaylı Bilgi
D204 Kadın Günlük Klasiktopayakkabı Ürününün Satıcısı, Daxtors D204 Kadın Günlük Klasiktopayakkabı ürününü 281.71 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
D204 Kadın Günlük Klasiktopayakkabı Yorumlar Hakkında Bilgi
281.71 Tl ye satışta olan D204 Kadın Günlük Klasiktopayakkabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1371 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Bayıldımmm.. gerçekten hem şık hem rahat hem de kurtarıcı bir ürün. Her tür kombinle kullanabilirsiniz. Fiyatı da çok iyi. Kendi bedeninizi alın. Memnun kalacaksınız
İsim: **** ****
Tarih: 04 Eylül 2021
Beden: Beden:38
Satıcı: DAXTORS
Yorum: Çok rahat bir ayakkabı tam bedeninizi alabilirsiniz çok memnun kaldım
İsim: E** İ**
Tarih: 11 Ocak 2023
Beden: Beden:39
Yorum: Ürünü indirimden aldım epey rahat ve kullanışlı. Asla ayağı yormuyor. 37 numara giyiyorum ve 37 aldım tam oldu.
İsim: k** y**
Tarih: 04 Haziran 2022
Beden: Beden:37
Yorum: ayağıma tam oldu teşekkürlerr çokta güzel durdu almak isteyenlere tavsiye ederim
Tarih: 10 Mayıs 2022
Yorum: Yorumlara bakarak 1 numara büyük aldım rahat oldu oldukça rahat ve şık bir ayakjabı giyatı da uygun
İsim: T** M**
Tarih: 27 Nisan 2022
Yorum: cok sirin giydim gayet güzel hem rahatsız etmiyo hemde sık duruyo 38 giyiyorum normalde 37 aldım tam oldu
Tarih: 14 Kasım 2022
Yorum: Annem için aldım. Tam numaranızı alabilirsiniz. Annem çok beğendi rahat olduğunu söylüyor.
İsim: Pervin İ.
Tarih: 16 Mart 2023
Beden: Beden:36
Yorum: Kuzuma aldım gayet rahat
İsim: Y** G**
Tarih: 07 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: harika bi ayakkabi numaranizi alin cok begendim kargo paketleme her sey müthişti
İsim: e** a**
Tarih: 04 Temmuz 2022
Beden: Beden:40
Yorum: Çok şık ve güzel duruyor. Ben beğendim tam numaranızı alın
İsim: Ö** Ö**
Tarih: 11 Eylül 2022
Yorum: Çok şık ve kibar fotograftakinden çok daha güzel
37 giyiyorum kendi numaramı aldım.Kargo da hızlı idi teşekkürler
İsim: Burcu B.
Tarih: 13 Haziran 2022
Yorum: Çok güzel tam numaranızı alabilirsiniz. şık bir ayakkabı
İsim: f** k**
Tarih: 22 Temmuz 2022
Yorum: Şipariş verdikten 24 saat geçmeden elime ulaştı çok beğendim 38 giyiyorum 38 aldım tam oldu kendi numaranızı alın büyük almayın geniş olur
İsim: E** E**
Yorum: direk kendi numaramı aldim süper çok beğendim teşekkür ederim
Tarih: 06 Nisan 2022
Yorum: Çok şık ve rahat bir ayakkabı. kendi ayak numaranızı alın
Tarih: 31 Mayıs 2022
Yorum: Gerçekten harika bir ayakkabı almanızı tavsiye ederim kendi numaramı aldım tam oldu ve çok rahat bir ayakkabı teşekkür ederim
Tarih: 18 Ağustos 2022
Yorum: Gayet kaliteli bir urun. Yorumlara bakarak 1 numara buyuk almistim ama iade ettim tekrar kendi numarami aldim. Bence kendi numaranizi almalisiniz.
İsim: N** K**
Tarih: 09 Nisan 2022
Yorum: ayakkabı çok zarif almak isteyenlere tavsiye ederim kendi numaranizi alin
İsim: C** Ç**
Tarih: 09 Aralık 2022
Yorum: Çok begendım tam kalıp geldı ayağınızın numarasına göre alın
Tarih: Elite Üye
Beden: 15 Eylül 2021
Yorum: Ürün kesinlikle tam kalıp normalde 36 numara giyerim ayaklarım taraklı olduğu için bir numara büyük aldım yorumlara bakarak hiç gerek yokmuş 37 numara giyen arkadaşıma verip kendim tekrar 36 numara sipariş verdim ve harika bi ayakkabı kesinlikle göründüğü gibi topuğu çok yüksek olmadığı için ayağı yormuyor almak isteyenler tereddüt etmesin.
Tarih: 24 Nisan 2022
Yorum: Ayakkabım geldi güzel hoş duruyor.kalibida braz ski bı beden büyük alırsanız daha iyi olur.
İsim: m** u**
Tarih: 19 Mayıs 2022
Yorum: Harika bir ayakkabı tam oldu tavsiye ederim
Tarih: 21 Ocak 2022
Yorum: ürünü ablama hediye aldım bayıldık. kendi numaranızı atabilirsiniz. çok güzel ve rahat.
İsim: i** k**
Tarih: 11 Ekim 2021
Yorum: süper bi ayakkabı kendi bedeninizi alabilirsiniz her elbisenin altına giyilebilir
İsim: b** g**
Tarih: 04 Şubat 2022
Yorum: Çok beğendim gayet güzel ürün ayağınız taraklı değilse tam numaranızı alabilirsiniz ben 38 giyiyorum tam oldu ayağıma
Tarih: 09 Eylül 2021
Yorum: Fiyatına göre kaliteli ayakta şık duran bir ürün bir beden büyük almıştım yorumlara bakarak ama kendi numaramı alsam daha iyi olabilirmiş
İsim: F** H**
Tarih: 07 Eylül 2022
Yorum: güzel rahat bir Ayakkabı 1numara büyük alınabilir Ayağım rahat olmasını istiyenler için
İsim: Ş** Ş**
Tarih: 30 Temmuz 2022
Yorum: ayakkabı çok güzel kendi numaranızı almanızı öneririm
Tarih: 22 Eylül 2021
Yorum: çok önce aldım fakat Yeni yorum yapabiliyorum çok zarif bı ayakkabı ben çok beğendim. ben kendi numaramı aldım tam oldu
İsim: H** e**
Tarih: 05 Temmuz 2022
Yorum: harika bir ayakkabı bir numara büyük alınır
Tarih: 19 Nisan 2023
D204 Kadın Günlük Klasiktopayakkabı Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: 40 numara ne zaman gelir
Cevap: Merhabalar, Stoklarımız sürekli güncellenmektedir. Dilerseniz ürün sayfasındaki 'Gelince Haber Ver' butonunu kullanarak ürün stoklara eklendiğinde bildirim alabilirsiniz. Keyifli alışverişler
Soru: 39 numarası ne zaman gelir
Cevap: merhaba stoklarımız sürekli güncellenmektedir net tarih verememekteyiz
Soru: taraklı ayaklar için uygun mu ön bant kısım dar olur mu şimdiden teşekkürler
Cevap: Merhaba efendim bir beden büyük tercih ederseniz uygun olur iyi akşamlar dileriz
Soru: Merhabalar,normalde 37,5 numara giyiyorum. Benim için kaç numara uygun olur.
Cevap: Merhaba efendim 38 numara uygun olur iyi günler dileriz
Soru: 38 39 gelcekmi efendim teşekkürler
Cevap: Merhabalar, Stoklarımız sürekli güncellenmektedir. Dilerseniz ürün sayfasındaki 'Gelince Haber Ver' butonunu kullanarak ürün stoklara eklendiğinde bildirim alabilirsiniz. Keyifli alışverişler
Soru: Selam. Taban boyunun kaç sm olduğunu söyleye bilirmisiniz?
Cevap: merhaba topuk boyu 4cm
Soru: 41 Ne Zaman Gelir
Soru: topuğu kaç cm
Cevap: Merhaba efendim 4 cm iyi günler dileriz
Soru: 40 gelsin lüüüüttfeeennn
Soru: numara ne zaman gelir
Soru: 41 Numara Ne Zaman Gelir
Soru: 38 bedeni hemen gelebilirmi bugün almam lazım acil 1-2 saat içinde
Cevap: Merhaba efendim önümüzdeki hafta stokta olacak iyi günler dileriz
Soru: hangi kargo
Cevap: Merhaba Değerli Müşterimiz , Kargo Firması Olarak Trendyol Express Ve Sürat Kargo , Firmasıyla Çalışıyoruz Sağlıklı Günler Keyifli, Alışverişler Dileriz.
Soru: merhaba topuk boyu kaç cm acaba?
Cevap: merhaba efendim 4cmdir
Soru: merhaba ben almak istiyorum da benim ayaklarım taraklı, alsam ayağıma olurmu
Cevap: merhaba olur efendim sorun olmaz
Soru: Mrb bnm ayaklarım Taraklı ön kısmı olurmu acaba 39 numara giyiyorum ama tereddüt ettim almakta
Cevap: merhaba evet efendim olur
Soru: topuk boyu tam olarak kaç
Cevap: merhaba 4.6cm arasıdır bilginize
Soru: 38 numara güncellenecek mi
Soru: Hangi kargo
Cevap: Merhaba Değerli Müşterimiz , Kargo Firması Olarak Trendyol Express Ve Sürat Kargo , Firmasıyla Çalışıyoruz Sağlıklı Günler Keyifli, Alışverişler Dileriz.
Soru: merhaba topuk boyu tam olarak kaç cm
Cevap: merhaba 4cm bilginize
D204 Kadın Günlük Klasiktopayakkabı Ürünün Fotoğrafları
D204 Kadın Günlük Klasiktopayakkabı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
D204 Kadın Günlük Klasiktopayakkabı Mevcut Fiyatı 281.71 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
D204 Kadın Günlük Klasiktopayakkabı Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
D204 Kadın Günlük Klasiktopayakkabı Hakkında yaklaşık 1371 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
D204 Kadın Günlük Klasiktopayakkabı Detaylı Bilgi
D204 Kadın Günlük Klasiktopayakkabı Ürününün Satıcısı, Daxtors D204 Kadın Günlük Klasiktopayakkabı ürününü 281.71 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
D204 Kadın Günlük Klasiktopayakkabı Yorumlar Hakkında Bilgi
281.71 Tl ye satışta olan D204 Kadın Günlük Klasiktopayakkabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1371 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Bayıldımmm.. gerçekten hem şık hem rahat hem de kurtarıcı bir ürün. Her tür kombinle kullanabilirsiniz. Fiyatı da çok iyi. Kendi bedeninizi alın. Memnun kalacaksınız
Tarih: 04 Eylül 2021
Yorum: Çok rahat bir ayakkabı tam bedeninizi alabilirsiniz çok memnun kaldım
İsim: E** İ**
Tarih: 11 Ocak 2023
Yorum: Ürünü indirimden aldım epey rahat ve kullanışlı. Asla ayağı yormuyor. 37 numara giyiyorum ve 37 aldım tam oldu.
İsim: k** y**
Tarih: 04 Haziran 2022
Yorum: ayağıma tam oldu teşekkürlerr çokta güzel durdu almak isteyenlere tavsiye ederim
Tarih: 10 Mayıs 2022
Yorum: Yorumlara bakarak 1 numara büyük aldım rahat oldu oldukça rahat ve şık bir ayakjabı giyatı da uygun
İsim: T** M**
Yorum: cok sirin giydim gayet güzel hem rahatsız etmiyo hemde sık duruyo 38 giyiyorum normalde 37 aldım tam oldu
Tarih: 14 Kasım 2022
Yorum: Annem için aldım. Tam numaranızı alabilirsiniz. Annem çok beğendi rahat olduğunu söylüyor.
İsim: Pervin İ.
Tarih: 16 Mart 2023
Yorum: Kuzuma aldım gayet rahat
İsim: Y** G**
Tarih: 07 Mayıs 2023
Yorum: harika bi ayakkabi numaranizi alin cok begendim kargo paketleme her sey müthişti

İsim: e** a**
Tarih: 04 Temmuz 2022
Yorum: Çok şık ve güzel duruyor. Ben beğendim tam numaranızı alın
İsim: Ö** Ö**
Tarih: 11 Eylül 2022
Yorum: Çok şık ve kibar fotograftakinden çok daha güzel

İsim: Burcu B.
Tarih: 13 Haziran 2022
Yorum: Çok güzel tam numaranızı alabilirsiniz. şık bir ayakkabı
İsim: f** k**
Tarih: 22 Temmuz 2022
Yorum: Şipariş verdikten 24 saat geçmeden elime ulaştı çok beğendim 38 giyiyorum 38 aldım tam oldu kendi numaranızı alın büyük almayın geniş olur

İsim: E** E**
Yorum: direk kendi numaramı aldim süper çok beğendim teşekkür ederim
Tarih: 06 Nisan 2022
Yorum: Çok şık ve rahat bir ayakkabı. kendi ayak numaranızı alın
Tarih: 31 Mayıs 2022
Yorum: Gerçekten harika bir ayakkabı almanızı tavsiye ederim kendi numaramı aldım tam oldu ve çok rahat bir ayakkabı teşekkür ederim
Tarih: 18 Ağustos 2022
Yorum: Gayet kaliteli bir urun. Yorumlara bakarak 1 numara buyuk almistim ama iade ettim tekrar kendi numarami aldim. Bence kendi numaranizi almalisiniz.
Tarih: 09 Nisan 2022
Yorum: ayakkabı çok zarif almak isteyenlere tavsiye ederim kendi numaranizi alin
İsim: C** Ç**
Tarih: 09 Aralık 2022
Yorum: Çok begendım tam kalıp geldı ayağınızın numarasına göre alın
Tarih: Elite Üye
Beden: 15 Eylül 2021
Yorum: Ürün kesinlikle tam kalıp normalde 36 numara giyerim ayaklarım taraklı olduğu için bir numara büyük aldım yorumlara bakarak hiç gerek yokmuş 37 numara giyen arkadaşıma verip kendim tekrar 36 numara sipariş verdim ve harika bi ayakkabı kesinlikle göründüğü gibi topuğu çok yüksek olmadığı için ayağı yormuyor almak isteyenler tereddüt etmesin.
Tarih: 24 Nisan 2022
Yorum: Ayakkabım geldi güzel hoş duruyor.kalibida braz ski bı beden büyük alırsanız daha iyi olur.
İsim: m** u**
Tarih: 19 Mayıs 2022
Yorum: Harika bir ayakkabı tam oldu tavsiye ederim
Tarih: 21 Ocak 2022
Yorum: ürünü ablama hediye aldım bayıldık. kendi numaranızı atabilirsiniz. çok güzel ve rahat.
İsim: i** k**
Tarih: 11 Ekim 2021
Yorum: süper bi ayakkabı kendi bedeninizi alabilirsiniz her elbisenin altına giyilebilir
İsim: b** g**
Tarih: 04 Şubat 2022
Yorum: Çok beğendim gayet güzel ürün ayağınız taraklı değilse tam numaranızı alabilirsiniz ben 38 giyiyorum tam oldu ayağıma
Tarih: 09 Eylül 2021
Yorum: Fiyatına göre kaliteli ayakta şık duran bir ürün bir beden büyük almıştım yorumlara bakarak ama kendi numaramı alsam daha iyi olabilirmiş
İsim: F** H**
Tarih: 07 Eylül 2022
Yorum: güzel rahat bir Ayakkabı 1numara büyük alınabilir Ayağım rahat olmasını istiyenler için
İsim: Ş** Ş**
Tarih: 30 Temmuz 2022
Yorum: ayakkabı çok güzel kendi numaranızı almanızı öneririm
Tarih: 22 Eylül 2021
Yorum: çok önce aldım fakat Yeni yorum yapabiliyorum çok zarif bı ayakkabı ben çok beğendim. ben kendi numaramı aldım tam oldu
İsim: H** e**
Tarih: 05 Temmuz 2022
Yorum: harika bir ayakkabı bir numara büyük alınır
Tarih: 19 Nisan 2023
D204 Kadın Günlük Klasiktopayakkabı Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: 40 numara ne zaman gelir
Soru: 39 numarası ne zaman gelir
Cevap: merhaba stoklarımız sürekli güncellenmektedir net tarih verememekteyiz
Soru: taraklı ayaklar için uygun mu ön bant kısım dar olur mu şimdiden teşekkürler
Cevap: Merhaba efendim bir beden büyük tercih ederseniz uygun olur iyi akşamlar dileriz
Soru: Merhabalar,normalde 37,5 numara giyiyorum. Benim için kaç numara uygun olur.
Cevap: Merhaba efendim 38 numara uygun olur iyi günler dileriz
Soru: 38 39 gelcekmi efendim teşekkürler
Soru: Selam. Taban boyunun kaç sm olduğunu söyleye bilirmisiniz?
Cevap: merhaba topuk boyu 4cm
Soru: 41 Ne Zaman Gelir
Soru: topuğu kaç cm
Cevap: Merhaba efendim 4 cm iyi günler dileriz
Soru: 40 gelsin lüüüüttfeeennn
Soru: numara ne zaman gelir
Soru: 41 Numara Ne Zaman Gelir
Soru: 38 bedeni hemen gelebilirmi bugün almam lazım acil 1-2 saat içinde
Cevap: Merhaba efendim önümüzdeki hafta stokta olacak iyi günler dileriz
Soru: hangi kargo
Soru: merhaba topuk boyu kaç cm acaba?
Cevap: merhaba efendim 4cmdir
Soru: merhaba ben almak istiyorum da benim ayaklarım taraklı, alsam ayağıma olurmu
Cevap: merhaba olur efendim sorun olmaz
Soru: Mrb bnm ayaklarım Taraklı ön kısmı olurmu acaba 39 numara giyiyorum ama tereddüt ettim almakta
Cevap: merhaba evet efendim olur
Soru: topuk boyu tam olarak kaç
Cevap: merhaba 4.6cm arasıdır bilginize
Soru: 38 numara güncellenecek mi
Soru: Hangi kargo
Soru: merhaba topuk boyu tam olarak kaç cm
Cevap: merhaba 4cm bilginize
D204 Kadın Günlük Klasiktopayakkabı Ürünün Fotoğrafları

D204 Kadın Günlük Klasiktopayakkabı En Uygun Satış Linki

Daxtors D204 Kadın Günlük Klasiktopayakkabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Daxtors D204 Kadın Günlük Klasiktopayakkabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.