defacto bonus nedir ?

Zuleyha

Bilgili
DeFacto Bonus nedir?
Bonus kredi kartı ile Defacto mağazalarında, www.defacto.com.tr ve Defacto mobil uygulaması üzerinden ilk ve tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri harcama sonrasında 250 TL bonus kartlarına Defacto bonus olarak yüklenecektir.

DeFacto Bonus nedir?
Bonus kredi kartı ile Defacto mağazalarında, www.defacto.com.tr ve Defacto mobil uygulaması üzerinden ilk ve tek seferde yapılacak 500

Selam sevgili dostlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Ayrıca şunu da belirtmek isterim

- 100 Gift Puan 1 TL değerindedir
- Üye işyerlerinde yapacağınız alışverişlerde ödeme adımına geldiğinizde kasada görevli kişiye alışverişinizi Bonus 'la ödemek istediğinizi belirterek pos cihazına şifrenizi Bonus kullanımı için girmeniz gerekiyor. Dilerseniz alışverişin bir kısmı, dilerseniz alışverişin tamamını Bonus 'la ödeyebiliyorsunuz

Paylaşmak istedim

DeFacto Bonus nedir?
Bonus kredi kartı ile Defacto mağazalarında, www.defacto.com.tr ve Defacto mobil uygulaması üzerinden ilk ve tek seferde yapılacak 500

Selam, umarım iyisinizdir

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Zuleyha

Bir diğer bakış açısından

- Kampanya Detayları: 1-31 Ağustos tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil'i indirip ilk kez Garanti BBVA'lı olan* ve Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvuruları onaylanan müşterilerimiz, ilgili kartlarıyla 20 Eylül'e kadar yapacakları tek seferde 1000 TL ve üzeri ilk harcamaya 1000 TL bonus kazanacaktır

İşine yarar diye düşündüm, paylaştım

DeFacto Bonus nedir?

Selamlar

@Zuleyha, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bir tamamlayıcı bilgi olarak

- Doğum Günü Özel Kat Kat Gift Puan Kazanımı Doğum günü ayına özel yapacağın alışverişinde 5 Kat Gift Puan kazanma şansı seni bekliyor. DeFacto üyeliğini tamamladıktan sonra doğum günü ayında yapacağın ilk alışverişten kazandığın 5 Kat Gift Puanı bir sonraki alışverişinde keyifle harcayabilirsin

İşe yaraması dileğiyle paylaştım

DeFacto Bonus nedir?

Selam, umarım keyifler yerindedir

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Zuleyha

Küçük bir not daha

- Garanti BBVA üye işyeri olan anlaşmalı DeFacto mağazalarındaki fiziksel POS'larda mil kullanımı yapabilirsiniz. 1 TL=100 mil oranı bu kullanımlar için de geçerlidir

İşe yaraması dileğiyle

DeFacto Bonus nedir?

Selam

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bunu destekleyen bir bilgi olarak

- Üye işyerlerinde yapacağınız alışverişlerde ödeme adımına geldiğinizde kasada görevli kişiye alışverişinizi Bonus 'la ödemek istediğinizi belirterek pos cihazına şifrenizi Bonus kullanımı için girmeniz gerekiyor. Dilerseniz alışverişin bir kısmı, dilerseniz alışverişin tamamını Bonus 'la ödeyebiliyorsunuz

Faydalı olur diye paylaşıyorum

DeFacto Bonus nedir?

Gününüz güzel geçsin

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Zuleyha

Bir başka açıdan değerlendirirsek

- 100 Gift Puan 1 TL değerindedir
- DeFacto'da tek seferde yapılacak peşin veya taksitli 4.000 TL ve üzeri alışverişlerde 400 TL DeFacto bonus kazanılacak olup, bir sonraki alışverişte kullanılabilecektir . Kampanya DeFacto mağazaları, ve mobil uygulamada geçerlidir
- Birikmiş olan bonuslarınızı kullanabilir, uygun kartlarınız ile taksitli işlem yapabilirsiniz . Anasayfa'da sağ üstte bulunan QR ikonuna tıklayarak veya Ödemeler menüsünden 'QR ile Ödeme' adımını seçerek açılan QR okuyucu ile Pos üzerinde çıkan QR'ı okutarak hızlı ve kolay bir şekilde ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz

İşine yaramasını diledim

DeFacto Bonus nedir?

Herkese iyi çalışmalar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Ek bir detay olarak

- DEFACTO 'DA GARANTİPAY İLE YAPILAN 3500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞE 400 TL DEFACTO BONUS ! Kampanya Detayları: Defacto ****'da Bonus kredi kartları ile tek seferde, peşin veya taksitli alışveriş yaparak ödemesini GarantiPay ile tamamlayan müşteriler 3.500 TL ve üzeri harcamaya 400 TL bonus kazanacaktır
- Doğum Günü Özel Kat Kat Gift Puan Kazanımı Doğum günü ayına özel yapacağın alışverişinde 5 Kat Gift Puan kazanma şansı seni bekliyor. DeFacto üyeliğini tamamladıktan sonra doğum günü ayında yapacağın ilk alışverişten kazandığın 5 Kat Gift Puanı bir sonraki alışverişinde keyifle harcayabilirsin

İşe yaraması ümidiyle paylaştım