Dermadelete Soyucu Peeling Jel 3adet En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim ?

Sennur

Bilgili
15 Eyl 2023
548
0
0
Dermadelete Soyucu Peeling Jel 3adet Alınmaya Değer Mi?
Dermadelete Soyucu Peeling Jel 3adet Şuanki Fiyatı Ne Kadar 799.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Dermadelete Soyucu Peeling Jel 3adet Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

Dermadelete Soyucu Peeling Jel 3adet Hakkında yaklaşık 228 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

Dermadelete Soyucu Peeling Jel 3adet Ürün Bilgisi

Dermadelete Soyucu Peeling Jel 3adet Ürününün Satıcısı, EGŞ COSMETİCS Dermadelete Soyucu Peeling Jel 3adet ürününü 799.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Dermadelete Soyucu Peeling Jel 3adet Yorumlar Hakkında Bilgi
799.0 Tl ye satışta olan Dermadelete Soyucu Peeling Jel 3adet Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
228 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: harika bir ürün daha önce aldım çok memmun kaldım tekrar sipariş verdim aldiginiza pişman olmayacaksiniz
İsim: **** ****
Tarih: 07 Mart 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: EGŞ Beauty Cosmetics

Yorum: Harika bir ürün haftada 2 kez kullanıyorum çok memnunum. 3'lu paketi uyguna geldiği için öyle aldim
İsim: Ö** ö** K**
Tarih: 12 Mart 2024

Yorum: Fovori ürünüm bittikçe alıyorum satıcqdan indirim rica ediyorum stok yapacağım
İsim: B** A**
Tarih: 06 Ekim 2023

Yorum: işe yaramadı diyenleri hayretle okudum ilk kullanımda bile rengim açıldı ve yumuşacık oldu canlandı resmen suratım hemen anneme denedik ondada aynı etkiyi yaptı burnumdaki siyah noktalar dokunmamla çıktı hemen ..tekrar sipariş ettim kesinlikle alın aldırın
İsim: Ö** A**
Tarih: 29 Mart 2024

Yorum: Sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. 2 tane 3lü sipariş verdim hepsi ayrı kutularda sağlam bir şekilde elime ulaştı teşekkür ediyorum. Üründe gerçekten cilde çok iyi geliyor kesinlikle her bayanın kullanması gerekiyor:)
İsim: C** A**
Tarih: 17 Temmuz 2024

Yorum: cok guzel cildi gayet arindiriyo tavsiye ederim
İsim: n** n**
Tarih: 10 Mart 2024

Yorum: Ürünü daha ilk defa kullanacağım yorumlara bakarak aldım inşallah istediğim sonucu alırım kullanınca da yorumumu güncelleneceğim.
İsim: Gizem Ş.
Tarih: 23 Şubat 2024

Yorum: inanılmaz bi ürün.. böyle bi etki gerçek olabilir mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum.. mucizevi bişi 4 kullanımda bebeksi bi cildim oldu arkadaşlarım sorup durdu onlara da aldım bir günde 9 tane sipariş verdim hepsi bayıldı..10 yıldız veriyorum...
İsim: e** m**
Tarih: 24 Kasım 2023

Yorum: düğün haftada 2-3 defa kullanıyorum çok iyi çok güzel parlaklık temiz bir cilde sahip oluyor
İsim: İ** A**
Tarih: 25 Mayıs 2024

Yorum: Çok güzel bı ürün stok yapicam
İsim: G** Y**
Tarih: 21 Mart 2024

Yorum: Çok güzel Peeling için bitmeden stok yapıyorum
İsim: Cangül D.
Tarih: 17 Eylül 2024

Yorum: çok memnun kaldık gözenekleri tertemiz yapıyor. kargom 2 günde elime gecti ve özenli paketlenmişti.
İsim: G** C**
Tarih: 14 Eylül 2024

Yorum: ürünlerin hepsi patlamış bir şekilde şekilde elime ulaştı
Tarih: 12 Eylül 2024

Yorum: çok güzel bi ürün daha bi arkadaş tan alıp kullanmıştım
İsim: S** A**
Tarih: 06 Aralık 2023

Yorum: güzel hoşuma gitti
İsim: orhan k.
Tarih: 02 Eylül 2024

Yorum: ürün gayet güzel ilk kullanımda farkını gösterdi
İsim: g** T**
Tarih: 23 Haziran 2024

Yorum: Paketleme çok güzeldi teşekkürler 🙏
İsim: M** İ**
Tarih: 01 Mart 2024

Yorum: ürün elime ulaştı çok güzel daha önce de kullandım memnun kaldım teşekkür ederim 😍
İsim: N** K** ç**
Tarih: 31 Temmuz 2024

Yorum: güzel beğendim parasının hakkını veriyor
İsim: N** A**
Tarih: 06 Eylül 2024

Yorum: Süper ötesi 3.kez aldım çok memnunum 11 tane aldım stokladim herkese tavsiye ederim
İsim: N** k**
Tarih: 07 Aralık 2023

Yorum: Ürün elimize sorunsuz ulaştı paketleme güzeldi kargoda herhangi bir sorun yoktu genel olarak memnunum ürünü kullandım güzel ve orjinal ürün
İsim: M** Ö**
Tarih: 01 Mayıs 2024

Yorum: 3lu set aldım ailecek kullaniyoz güzel urun
İsim: F** t**
Tarih: 19 Temmuz 2024

Yorum: Çok güzel ölü deriyi soyuyor cild tertemiz oluyor
Tarih: 04 Haziran 2024

Yorum: hassas cildime iyi geldi tavsiye ederim.
İsim: E** Z**
Tarih: 02 Haziran 2024

Yorum: ürün çok güzel denedim çok beğendim bu ikinci siparişim 3 tane sipariş verdim tavsiyede ettim ve sizlerde sizlere de tavsiye ederim gönül rahatlığıyla alabilirsiniz .
İsim: ı** s**
Tarih: 15 Nisan 2024

Yorum: Ürünü daha öncede almıştım tekrar aldım çok iyi
Tarih: 29 Şubat 2024

Yorum: esim kullaniyo memnun kaldi
İsim: c** t**
Tarih: Elite Üye
Beden: 07 Ağustos 2024

Yorum: çok güzel bir ürün
İsim: S** k**
Tarih: 13 Mayıs 2024

Yorum: bayıldım devamınıda aldım
Tarih: 13 Temmuz 2024

Yorum: Ürünlerden çok memnunum arkadaşım denedi ilk kullanımda muhteşem sonuç alınca üçlü sipariş verdik benim açılmayan yüz lekelerim vardı ne yapmış isem geçmedi şuan nerdeyse yok denecek kadar azaldı tereddüt etmeyin kesinlikle alınması evinizde bulunması gereken bir ürün herkese yayıyorum bu arada neden ben güzel sonuç aldım herkes kullanmasın
İsim: H** b**
Tarih: 25 Ağustos 2024

Dermadelete Soyucu Peeling Jel 3adet Merak Edilen Konular

Soru: Tekli nasıl alabilirim linki ya sayfa ismi var mi ?
Cevap: Satıcının diğer ürünlerine bakarsanız teklisi var

Soru: diz ve dirsek kararmalarina etkili mi
Cevap: TÜM VUCUDA KULLANILABİLİR

Soru: Yüzdeki çukurları giderir mi
Cevap: Hayır efendim çukurlara olmaz

Soru: sitede bulamadım
Cevap: Mesaj atacaksınız

Soru: erkeklerde kullanabilirmi yüzümde her hangi bi sıkınti yok beyaz olması istiyorum yuzum
Cevap: Evet kullanabilir efendim zaten hep ben kullanıyorum ya

Soru: merhaba 3 lü olanlar 200 ml midir
Cevap: Evet her biri 200 milim üç kutu bir arada burada

Soru: slm 3 lu setdiyoraldim gonderimde tek yaziyor
Cevap: Tek parça alıyorsunuz çünkü tek parçanın içinde üç tane var

Soru: ürünü nasıl kullanıyoruz sürdükten kaç dk sonra çıkarıyoruz haftada kaç gün aralıklarla kullanmamız gerekiyor?
Cevap: Haftada iki gün mesela pazartesi perşembe sabah ve akşam yüzünüz kuru iken kuru yüze bir yanağa nohut kadar diğer yanağa nohut kadar alnına burnuna çeneye iyice ovalayosun kir gibi çıkınca sabunlu suyla yıkıyorsun bekleme yok ovala yıka

Soru: yan etkisi varmı veya hassas ciltler kullanabilir mi son olarak yıkadıktan başka bir ürün kullanmak gerekiyormu
Cevap: Kullandıktan sonra nemlendirici güneş kremi kullanabilirsiniz. Alerjiniz yoksa kullanabilirsiniz efendim

Soru: erkekler kullana biliyormu ve günde kaç kere acaba
Cevap: Erkek bayan herkes kullanır Haftada iki gün mesela pazartesi perşembe sabah ve akşam yüzünüz kuru iken kuru yüze bir yanağa nohut kadar diğer yanağa nohut kadar alnına burnuna çeneye iyice ovalayosun kir gibi çıkınca sabunlu suyla yıkıyorsun bekleme yok ovala yıka

Soru: Bu ürünün son kullanma ömrü ne kadar yani belirli bir süresi varmı
Cevap: KAPAĞI AÇTIKTAN SONRA 1 SENE EFENDİM

Soru: tekli satılan ürün ile 3 ki satılan ürününün icerigi aynı yaMissiniz ama içeriklerine baktığım Aman biri gözenek sikilaatirma digeride ise siyah nokta için olduğu yazıyor ikisi aynıysa içerik ve CC leri nesen farklı
Cevap: İkisi aynı ürün efendim oradan rastgele seçiliyor özellik olarak

Soru: ürün içeriğini öğrenebilir miyim
Cevap: Maeby hazırlıkları ve alo Vera

Soru: kaş kirpik serumunuz trendyolda yok mu acaba
Cevap: Hayır efendim o bizim sayfada var saglikbilgileri_1

Soru: haftada 2kere sabah aksami kullanılacak yoksa sadece sabahmı
Cevap: Haftada iki gün mesela pazartesi perşembe sabah ve akşam yüzünüz kuru iken kuru yüze bir yanağa nohut kadar diğer yanağa nohut kadar alnına burnuna çeneye iyice ovalayosun kir gibi çıkınca sabunlu suyla yıkıyorsun bekleme yok ovala yıka

Soru: 14 yas kullanım.icin uygunmu sivilce içinde kullanmak olurmu
Cevap: 14 yaş kullanabilir efendim sivilce oluşumunu azaltır ama sivilce için sivilce toniğimiz var ama burada satışı yok bizim sayfadan alabilirsiniz saglikbilgileri_1 Den

Soru: merhaba tam içerik listesi nedir
Cevap: Meyve asitlerinden ve aleo Veradan oluşuyor

Soru: kaç gün arayla kullanılmalı

Soru: Hergün kullansak bir zararı olurmu yoksa yazdığı gibimi kullanmak gerekiyor ?
Cevap: Haftada iki gün mesela pazartesi perşembe sabah ve akşam yüzünüz kuru iken kuru yüze bir yanağa nohut kadar diğer yanağa nohut kadar alnına burnuna çeneye iyice ovalayosun kir gibi çıkınca sabunlu suyla yıkıyorsun bekleme yok ovala yıka Bu şekilde

Soru: Gardaşım bu nasıl kullanılıyor çok kullanırsak soyar indirirmi yüzümüzü kaç günde bir yada sürekli belli aralıkla kullanmak gerekirmi detaylı yazarmısın
Cevap: haftada iki gün sabah akşam kullanılıyor efendim. mesela pazartesi kullanıyorsunuz sabah akşam birde cuma günü sabah akşam olarak kullanabilirsiniz 50.saniyeyüzünüzde dursun. bu şekilde kullanabilirsiniz efendim.

Dermadelete Soyucu Peeling Jel 3adet Ürüne Ait Resimler

Dermadelete Soyucu Peeling Jel 3adet En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü