Dhe-8002 3,5mm Işıklı Gaming Mikrafonlu Oyuncu Kulaklık Ps 4-5 - Xbox - Pc Bu Ürünü Almalı Mı

Aynur

Bilgili
Dhe-8002 3,5mm Işıklı Gaming Mikrafonlu Oyuncu Kulaklık Ps 4-5 / Xbox / Pc Alınır Mı?
Dhe-8002 3,5mm Işıklı Gaming Mikrafonlu Oyuncu Kulaklık Ps 4-5 / Xbox / Pc Şu Andaki Fiyatı 755.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Dhe-8002 3,5mm Işıklı Gaming Mikrafonlu Oyuncu Kulaklık Ps 4-5 / Xbox / Pc Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

Dhe-8002 3,5mm Işıklı Gaming Mikrafonlu Oyuncu Kulaklık Ps 4-5 / Xbox / Pc Hakkında yaklaşık 61 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

Dhe-8002 3,5mm Işıklı Gaming Mikrafonlu Oyuncu Kulaklık Ps 4-5 / Xbox / Pc Teknik Detaylar

_x000D_
_x000D_
_x000D_
- Ses: stereo_x000D_
- Frekans tepkisi: 20 Hz - 20 KHz_x000D_
Hoparlör boyutu: 50 mm_x000D_
Hoparlör hassasiyeti: 116 dB ± 3 dB_x000D_
- Hoparlör empedansı: 32 Ω_x000D_
- Mikrofon türü: çok yönlü_x000D_
- Mikrofon boyutu: 6x5 mm_x000D_
Mikrofon hassasiyeti: -58 dB ± 2 dB_x000D_
- Arka ışık: Mavi LED_x000D_
- Konektörler: 2x 3,5 mm jak, USB (LED ışığı için)_x000D_
Uyumluluk: PC, konsollar (PS4, Xbox One)_x000D_
- Kablo uzunluğu: 2 m_x000D_
- İşletim sistemi desteği: Windows 7 veya daha üzeri_x000D_
Güçlü bas sesleri için kapalı, kulak üstü tasarım_x000D_
- Yumuşak yastıklı, sentetik deri kulaklıklar_x000D_
- Ayarlanabilir mikrofon bomu_x000D_
- Mükemmel uyum için teleskopik kafa bandı_x000D_

Dhe-8002 3,5mm Işıklı Gaming Mikrafonlu Oyuncu Kulaklık Ps 4-5 / Xbox / Pc Ürününün Satıcısı, HP Dhe-8002 3,5mm Işıklı Gaming Mikrafonlu Oyuncu Kulaklık Ps 4-5 / Xbox / Pc ürününü 755.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Dhe-8002 3,5mm Işıklı Gaming Mikrafonlu Oyuncu Kulaklık Ps 4-5 / Xbox / Pc Kullanıcı Yorumları
755.0 Tl ye satışta olan Dhe-8002 3,5mm Işıklı Gaming Mikrafonlu Oyuncu Kulaklık Ps 4-5 / Xbox / Pc Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
61 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: oğluma doğum günü hediyesi olarak aldım çok beğendi. Onun beğenmesi benimutlu etti teşekkür ederim.
İsim: İ** K**
Tarih: 03 Ekim 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: WEXTA

Yorum: Urun gayet hizli elime ulasti. Kutu hasarsiz geldi. Tesekkur ederim.
İsim: Fatih T.
Tarih: 05 Mayıs 2023

Yorum: çok kaliteli bir ürün, oğluma aldım çok memnun
İsim: M** A**
Tarih: 06 Şubat 2022
Satıcı: HızlıTeknoloji

Yorum: çok iyi
İsim: T** K**
Tarih: 31 Mayıs 2024

Yorum: harika.hp kalitesi
İsim: A** E**
Tarih: Elite Üye
Beden: 08 Mart 2024

Yorum: arkadaşlarım çok beğendi. ben de çok beğendim. bence sen de çok beğeneceksin.
İsim: F** K**
Tarih: 13 Şubat 2024

Yorum: Harika ses kalitesi kesinlikle alabilirsiniz
İsim: S** P**
Tarih: 08 Ocak 2024

Yorum: Oğlum içim aldık ps4 uyumlu çok beğendik tavsiye ederim
İsim: E** D**
Tarih: 08 Aralık 2023

Yorum: yegenime dogum gununde aldim simdilik sorun yok cok begendi
İsim: İ** T**
Tarih: 10 Kasım 2023

Yorum: ses kalite mükemmel
İsim: B** D**
Tarih: 04 Mart 2022

Yorum: Kaliteli ve rahat
İsim: **** ****
Tarih: 07 Şubat 2022

Yorum: gayet kullanışlı mik iyi çalışıyor
İsim: D** A**
Tarih: 30 Kasım 2021

Yorum: Güzel bir fiyat performans ürünü teşekkürler hizmetiniz için
İsim: G** A**
Tarih: 12 Kasım 2021

Yorum: güzel ürün beğendim
Tarih: 13 Ekim 2021

Yorum: Tam fiyat performans ürünü alabilirsiniz
Tarih: 13 Ekim 2021

Yorum: hızlı kargo ürün cok güzel ps4icin almisti oglum cok begendi
Tarih: 12 Ekim 2021

Yorum: hızlı yeslimat güzel ürün
İsim: İ** K**
Tarih: 28 Mayıs 2024

Yorum: Oğlum bayıldı
İsim: F** S**
Tarih: 26 Mart 2024

Yorum: Gayet fiyat performans
İsim: A** K**
Tarih: 15 Mart 2024

Yorum: güzel.mikrafon DİB seslerin çokunu öldürüyor.ses kalitesinde ortaseviyede.fiyat performans fena değil ✌️
Tarih: 18 Ocak 2024

Yorum: Fena değil biraz büyük ama
İsim: M** B**
Tarih: 06 Kasım 2023

Yorum: Ürün sıkıntısız çalışıyor. Kutusu sağlam geldi. Bence tam fiyat -performans ürünü.
İsim: Z** K**
Tarih: 27 Ekim 2023

Yorum: cok iyi bir kulaklik ama sadece mikrafon kalitesi biraz kötü
İsim: h** q**
Tarih: 04 Ekim 2023

Yorum: Ses o ladar az geliyorki kullanmadım attım kenara
İsim: B** K**
Tarih: 31 Ağustos 2023
Satıcı: TeknolojiDorukta

Yorum: ürün elimde sorunsuz ulaştı. fakat 2 tane göndermişsiniz yanlışlık oldusanırım. mesaj attım ama sonuç alamadım. Tarafıma dönüş sağlarsanızbirini geri göndereyim.
İsim: G** T**
Tarih: 16 Ağustos 2023

Yorum: kulaklığı aldım sesi cok iyi ama mikrofon nu çalışmıyor pc ye takıyorumalgılıyor ama sesimi algılamıyor
İsim: U** b**
Tarih: 26 Nisan 2023

Yorum: Hızlı teslimat
İsim: A** Y** A**
Tarih: 03 Şubat 2022

Yorum: Malzeme kalitesi ve ses harika. Önerilir
İsim: M** A**
Tarih: 28 Kasım 2021

Yorum: ses kalitesi fiyatına göre kötü
İsim: y** e** ö**
Tarih: 08 Mayıs 2024

Yorum: Ürün geldi şu an için bir sıkıntısı yok kuzenim memnun 🤩
İsim: S** U**
Tarih: 24 Haziran 2023

Dhe-8002 3,5mm Işıklı Gaming Mikrafonlu Oyuncu Kulaklık Ps 4-5 / Xbox / Pc Merak Edilenler

Soru: ps4 te kulaklık + mic aynı anda kullanılabiliyor mu ?
Cevap: Merhabalar🤗Öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz🥳Konu hakkında sizlere daha detaylı bilgi sunabilmek adına sizi 4447899 numaralı ürün destek hattımıza yönlendirebiliriz🛠️Teknik bilgiye sahip arkadaşlarımızdan yeterli cevabı bulabileceğinizden eminiz ✅Keyifli alışverişler🤩

Soru: Canlı ders te kulanılabilir mi ve mikrafonu var mı
Cevap: merhabalar.. mevcuttur. kullanabilirsiniz..

Soru: ps5 ile uyumlumudur yani olurmu
Cevap: Merhabalar🤗Konu hakkında sizlere daha detaylı bilgi sunabilmek adına sizi 4447899 numaralı ürün destek hattımıza yönlendirebiliriz🛠️Teknik bilgiye sahip arkadaşlarımızdan yeterli cevabı bulabileceğinizden eminiz ✅

Soru: Kulaklık tek girişli mi yolda çift girişli mi ?
Cevap: çift giriştir, keyifli alışverişler..

Soru: kutu içeriğinde sağdaki kablo varmı ?
Cevap: Merhabalar🤗Konu hakkında sizlere daha detaylı bilgi sunabilmek adına sizi 4447899 numaralı ürün destek hattımıza yönlendirebiliriz🛠️Teknik bilgiye sahip arkadaşlarımızdan yeterli cevabı bulabileceğinizden eminiz ✅

Soru: mikrafon ve kulaklık girişi olmak üzere iki jak mı tek jak mı ?

Soru: marhaba efendim, 7.1 ve Hem telefon hemde usb pc çalışıyor hepsi doğru mu?
Cevap: Merhabalar🤗Öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz🥳Konu hakkında sizlere daha detaylı bilgi sunabilmek adına sizi 4447899 numaralı ürün destek hattımıza yönlendirebiliriz🛠️Teknik bilgiye sahip arkadaşlarımızdan yeterli cevabı bulabileceğinizden eminiz ✅Keyifli alışverişler🤩

Soru: Xbox series s için oluyormu acaba

Soru: Aktif gürültü engelleyici özelliği var mı? Dışarıdan gelen sesler duyuluyor mu?

Soru: Merhaba ürün açıklamasında Xbox one ile uyumludur yazıyor ama soru cevap kısmında Xbox series te de uyumlu yazmışsınız bende Xbox series s var uyumlu mudur
Cevap: Uyumludur efendim

Soru: kablolu mu? ps5 için uyumlu mu?
Cevap: Merhabalar🤗Öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz🥳Kabloludur, ps5 uyumu yoktur✅Keyifli alışverişler🤩

Soru: telefon için uyumlumu ?
Cevap: merhaba uyumludur

Soru: ipad 9 a uyumlumu

Soru: telefona olurmu lütfen cevappp
Cevap: Merhabalar.. Öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünümüz Telefon/PC/Tablet/XBOXSeries/PS3/PS4 ile uyumludur, Keyifli alışverişler dileriz..

Soru: merhaba, mikrafonu çıkıyormu?
Cevap: Merhabalar. Mikrofon çıkmamaktadır.

Soru: Ps5 için uyumlu mu

Soru: Laptop uyumlumu ?
Cevap: Uyumlu çalışır

Soru: telefon için uyumlumudur.
Cevap: Merhabalar.. Öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünümüz Telefon/PC/Tablet/XBOXSeries/PS3/PS4 ile uyumludur, Keyifli alışverişler dileriz..

Soru: anlayamadığım şey hem usb hemde iki tane aux suç girişi var onları anlamadım
Cevap: Merhabalar.. Öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Konu hakkında sizlere daha detaylı bilgi sunabilmek adına sizi 4 4 4 7 8 9 9 numaralı ürün destek hattımıza yönlendirebilirsiniz. Teknik bilgiye sahip arkadaşlarımızdan yeterli cevabı bulabileceğinizden eminiz. Keyifli alışverişler..

Soru: merhaba görselde sağdaki kablo ne işe yarıyor acaba?
Cevap: tek jack girişini çifte çevirmektedir

Dhe-8002 3,5mm Işıklı Gaming Mikrafonlu Oyuncu Kulaklık Ps 4-5 / Xbox / Pc Fotoğraf Ve Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Dhe-8002 3,5mm Işıklı Gaming Mikrafonlu Oyuncu Kulaklık Ps 4-5 / Xbox / Pc En Uygun Satış Linki