Dijital Manyetik Akıllı Egzersiz Bisikleti - Kondisyon Bisikleti - Nabız Ölçer Kondisyon Aleti En Ucuzu Nerede Bulunur

Seydanur

Bilgili
Dijital Manyetik Akıllı Egzersiz Bisikleti - Kondisyon Bisikleti - Nabız Ölçer Kondisyon Aleti Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Dijital Manyetik Akıllı Egzersiz Bisikleti - Kondisyon Bisikleti - Nabız Ölçer Kondisyon Aleti Mevcut Fiyatı 8171.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Dijital Manyetik Akıllı Egzersiz Bisikleti - Kondisyon Bisikleti - Nabız Ölçer Kondisyon Aleti Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

Dijital Manyetik Akıllı Egzersiz Bisikleti - Kondisyon Bisikleti - Nabız Ölçer Kondisyon Aleti Hakkında yaklaşık 69 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

Dijital Manyetik Akıllı Egzersiz Bisikleti - Kondisyon Bisikleti - Nabız Ölçer Kondisyon Aleti Ürün Hakkında Bilgi

_x000D_

Dijital Manyetik Akıllı Egzersiz Bisikleti - Kondisyon Bisikleti - Nabız Ölçer Kondisyon Aleti Ürününün Satıcısı, kochler Dijital Manyetik Akıllı Egzersiz Bisikleti - Kondisyon Bisikleti - Nabız Ölçer Kondisyon Aleti ürününü 8171.0 Tl'den Satılmaktadır.

Dijital Manyetik Akıllı Egzersiz Bisikleti - Kondisyon Bisikleti - Nabız Ölçer Kondisyon Aleti Yorumlar Hakkında Bilgi
8171.0 Tl ye satışta olan Dijital Manyetik Akıllı Egzersiz Bisikleti - Kondisyon Bisikleti - Nabız Ölçer Kondisyon Aleti Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
69 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: ürün sorunsuz sekilde geldi her hangi bir çizik kırık yok yalniz ilk basta ekran çalışmayınca korktum baglandik dan sonra çalıştı paketlemede güzeldi teşekkür ederim
İsim: M** S**
Tarih: 10 Mayıs 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: KOCHLER

Yorum: Tek kelimeyle harika satıcı da çok ilgili hemen ulaştı elime paketleme de sağlamdı. Alırken çok araştırdım başka bir markanın yürüyüş bandı vardı bozulunca bantla bisiklet arasında çok kalmıştım araştırdıkça bisikletin daha çok yağ yakımını desteklediğini öğrendim. Ürünün kalitesi çok güzel mekik tekerleğinide sipariş verdim bu markadan gitsin kiloDevamını Oku
İsim: T** Ç**

Yorum: Çok kaliteli sağlam. paketleme kusursuz. Sallanmıyor. 7 farklı vites mevcut. Kurulum yarım saat sürüyor. Vidaları sıkmak için anahtarı göndermeleri çok güzel bir düşünce. tek kötü yanı bence pedal kısmının sert olması. yalın ayak kullanamadık acıtıyor. terlik veya ayakkabı şart. bunun haricinde hiçbir kötü yanını görmedim. uygulamaya bağlanması veDevamını Oku
İsim: H** S** G**
Tarih: 16 Mayıs 2024

Yorum: Evde spor için çok iyi , çok profesyonel.10 gündür kullanıyorum. .Tavsiye ederim . Kurulumu çok basit . Tableti bağladıktan sonra ekrandan sertlik ayarı bile yapabiliyorsunuz . Velhasıl alınır . 👍☺️
İsim: İ** H** B**
Tarih: 18 Ağustos 2024

Yorum: Hiç yorum görmeyince tereddütlü almıştım ama doğunun bir ucunda yaşamama rağmen kargo 2 günde ve çok korunaklı geldi. Makineyi çok beğendim. Ayrıca koltuk ayarları sayesinde 182 boy, 105 kg kocam bile rahatça sığıyor. Birde uygulamasında bisiklet yolunda başka kişilerle yarışabiliyorsunuz güzel bir simülasyon olmuş.
İsim: Z** U**
Tarih: Elite Üye
Beden: 15 Mart 2024

Yorum: ürün çok güzel paketlenmiş kurulumu da çok kolaydı ağırluğı ve boyutu ev için gayet ideal bisiklet sorunsuz geldi
İsim: a** k**
Tarih: 12 Haziran 2024

Yorum: Bir kaç ay önce satın aldım, aldığı her kuruşu hak ediyor. Koltuk uzun süreli sürüşlerde ilk başlarda rahatsız edici geliyor zamanla alışılıyor ve kalori hesabını pek anlamadım 40dk lık sürüşte 50 kalori yaptığımı gösteriyor bence daha fazlası ve ya matematiği varsa bilmiyorum tek eksileri bunlar harika bir ürün bu paradan fazlası eder
İsim: Zal s. T.
Tarih: 02 Eylül 2024

Yorum: Göründüğünden daha sağlam ve kaliteli
İsim: G** G**
Beden: 07 Ağustos 2024

Yorum: Düşünmeden alın
İsim: BÜŞRA A. Y.
Tarih: 03 Mayıs 2024

Yorum: güzel bir ürüne benziyor geldi ancak daha kurmadım kurunca yorumu güncellerm (GÜNCELLEME); BİSİKLETLE AŞK YAŞIYORUM OKADAR GÜZEL VE Kaliteli Ki KURARKEN KISA SURELİ ZORLANDIM SONRA HALLETiM AMA DİJİTAL EKRANI UYGULAMALI OLMASI VE KADEMELİ ZORLUKLARI MÜKEMMEL VE AŞIRI SESSİZ ALT KATI BRAK AYNI ODADA OLDUĞUN KİŞİ BİLE DUYMAZ SESİ. UMARIM HİC BOZULMADevamını Oku
İsim: G** O**
Tarih: 15 Mayıs 2024

Yorum: Maalesef sipariş verdiğime pişmanım, MNG kargoyla gönderiyorlar ancak MNG kargo telefonla arayıp ürünün ebatının büyük ve ağır olduğunu bu yüzden şubeye gelip almam gerektiğini söyleyip adrese getirmediler. Kendim gidip aldığımda da aracıma zor sığdırdım ve bir tane bile çalışan gelip yardım etmedi Sonra ürünü açtığımda, koltuk ve dijital ekran kıDevamını Oku
İsim: Sabri Ç.
Tarih: 20 Eylül 2024

Yorum: kesinlikle tavsiye ediyorum çok kaliteli cok sık ayrıca gerçekten çok yorucu bacak kaslarınızın calistigini hissediyorsunuz alın aldirin
İsim: S** P**
Tarih: 19 Eylül 2024

Yorum: Ürün çok kaliteli isteklerime cevap veriyor ancak koltuğu çok kötü aşırı rahatsız, artık azap oldu diyebilirim.
İsim: A** Y**

Yorum: Muhteşem bir ürün
İsim: F** Ç**

Yorum: çok iyi sağlam geldi herşeyi çalışıyor kusursuz .aşırı sessiz. z sport bağlandı. beğendim
İsim: ö** b**
Tarih: 18 Eylül 2024

Yorum: ürün kalitesini hissettiriyor kademe ayarlı zor ayar da baya zor çevriliyor tavsiye ederim
İsim: A** K**
Tarih: 16 Eylül 2024

Yorum: Paketleme çok güzeldi,bir haftayı geçti kullanalı şu an için çok sessiz. Odada birisi yaptığında hiç anlaşılmıyor. Çok şıkta duruyor. Tavsiye ederim.
İsim: G** G**
Tarih: 15 Eylül 2024

Yorum: kochler Dijital Manyetik Akıllı Egzersiz Bisikleti - Kondisyon Bisikleti - Nabız Ölçer Kondisyon Aleti tsklr
İsim: **** ****
Tarih: 12 Eylül 2024

Yorum: Ürün bozuk geldi. İade süreci konusunda Trendyol asla destek olmuyor. İade etmek için 3 hafta uğraştım. Sonunda gönderdim onda da tamir ettik diyorlar. Bozuk ürünü sıfır gibi satmaya çalışıyorlar. Bu fiyata hayal kırıklığı yaşatıyor.
İsim: R** C** K**

Yorum: Ürün arzalı pedal dönmüyor en düşük ayara aldım yine işe yaramadı ürünün iadesini istiyorum
İsim: B** M** C**

Yorum: Bayıldık mükemmel model yükseltmek istedik herşeye yardımcı oluyorlar teşekkür ederiz.
İsim: Ernoyan Ş.
Beden: 05 Mayıs 2024

Yorum: Kaliteli ve sessiz bir ürün. Tavsiye ederim.
İsim: B** G**
Tarih: 13 Ağustos 2024

Yorum: Arkadaşlar ürün muazzam ben muafil başka marka alacaktım sessiz falan filan diye marka diye hiç gerek yokmuş oldukça sessiz oldukça güzel bayisinden aldım şiddetle tavsiye ederim ekranı felan güzel yalnız tabletsiz geliyor onu siz alacaksınız kargolama süreci satıcı güzeldi
İsim: Ekrem T.
Tarih: 30 Haziran 2024

Yorum: Kargo gayet iyiydi hiçbir parçası zarar görmeden bana ulaştı.Ev 4.katta olmasına rağmen çıkarmama yardımcı oldular.Kurulumu gayet kolay ve kurulum için anahtar koymuşlar.Bisiklet ekranı çok iyi istenilen tüm bilgileri sunuyor.Tek sorun tabletim olmadığı için uygulamayi TV'ye kurmak istedim kurulmadı(TV ile uyumlu değil).Uygulama 600 mb telefonuma kDevamını Oku
İsim: H** O** D**
Tarih: 31 Temmuz 2024

Yorum: Ürünü sipariş verdikten 3 gün sonra elime ulaştı. Ürün iyi paketlenmişti. Ürün oldukça kaliteli.Tavsiye ederim.
Tarih: 11 Haziran 2024

Yorum: mükemmel hız çok beyendim
İsim: S** Ç**
Tarih: 25 Temmuz 2024

Yorum: Urun 2 gun icerisinde paketlemesi olsun, kargolamasi olsun, kutunun icindeki saglamligi olsun gercekten cok iyi sekilde gonderilmis. urun temiz, saglam ve ciziksiz bir sekilde teslim edildi. ürünün icerindeki ihtiyac olan alet edevatin gelmesi ayri bir guzellik olmus. bunun icin cok tesekkur ederim tavsiye ediyorum. fakat bir sey aklima takildi sorDevamını Oku
Tarih: 30 Temmuz 2024

Yorum: Ürün gerçekten çok iyi kurulumu çok basit
Tarih: 22 Nisan 2024

Yorum: Gayet kaliteli bir ürün çok beğendim
İsim: G** A**

Yorum: henuz denemedim ama çok güzel kargolanmıs. ayrı ayrı parçalar halinde geliyor
İsim: d** f** y**
Beden: 23 Temmuz 2024

Dijital Manyetik Akıllı Egzersiz Bisikleti - Kondisyon Bisikleti - Nabız Ölçer Kondisyon Aleti Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: Merhaba kurulumunu siz mi sağlıyorsunuz
Cevap: Merhaba, kurulum hizmetimiz yoktur. Kitapçığı ile kolayca kurabilirsiniz. -ismail

Soru: Merhaba spinng bisikleti midir?
Cevap: Merhaba, manyetik kondisyon bisikleti olarak geçmektedir. Spinning bike ile aynı işlevi görmektedir. Farkı manyetik sistem olmasıdır. Manyetik sistem kayışlı sisteme göre daha sessiz çalışır ve kayışlıya göre daha az bakım gerektirir, ayrıca daha günceldir. -ismail

Soru: ürün kaç kilodur?
Cevap: Merhaba, ürün toplam 28 kilodur. Saygılar

Soru: 1,89 boya uygunmudur ?
Cevap: Merhaba, evet uygundur rahatlıkla kullanabilirsiniz. -samet

Soru: Z sport aplikasyonu indirdim Türkçe dil desteği yok sanırım. uye girişi istiyor. nasıl üye olacağım anlamdım
Cevap: Merhaba, mailinizi yazıp send code yazan yeşil yazıya tıklayacaksınız, mailinize kod gelecek, sonrasında kodu girip login'e tıklayacaksınız, bu şekilde giriş yapabilirsiniz. -ismail

Soru: Ekran ürüne dahil mi ?
Cevap: Merhaba, evet yuvarlak kısımda LCD ekran mevcuttur. Üstteki kısım ise telefon tutacağıdır -İsmail

Soru: Merhaba. Selenin en yüksek konumunda pedal ile sele arasının kaç cm olduğu bilgisini verebilir misiniz? 1.90 cm boyundayım. Diz eklemlerimdeki sağlık sorunu nedeniyle kullanım esnasında dizlerin fazla kırılmaması gerektiği için mesafe benim için önem arz etmektedir.
Cevap: Merhaba, sele ve pedal en yüksek konumdayken; arasındaki mesafe yaklaşık 53 cm, sele en yüksek konumda, pedal en alçak konumdayken; arasındaki mesafe yaklaşık 88 cm'dir. -ismail

Soru: Ayakta kullanılıyor mu?
Cevap: Merhaba, evet kullanılabilir. -ismail

Soru: Merhabalar. Kurulumunu yaptım kablo kontrollerini de yaptım ancak ekran açılmadı. Ekran nasıl açılıyor?
Cevap: Merhaba, ekranını şarj ettiniz mi efendim? -ismail

Soru: Kaç kademeli sürüşü?
Cevap: Merhaba, dijital ekrandan takip edebileceğiniz 10 kademeli direnci mevcuttur. 1'den 10'a kadar ağırlaşarak giden tekerlek direnci sayesinde egzersinizi dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz -ismail

Soru: Kalori hesaplama yapıyormu
Cevap: Merhaba, LCD monitörde: zaman, hız, kat edilen mesafe, yakılan kalori ve kalp atışlarınızı gibi verilerinizi kolayca ön izleyebilir, egzersizinizi takip edebilirsiniz. -İsmail

Soru: merhaba 186 boy 125 kilodayım kullanım esnasında sarsıntı vs. problem olurmu benim için uygunmudur ?
Cevap: Merhaba, maksimum taşıma kapasitesi 120 kg'dır efendim. -ismail

Soru: merhaba diğer spinning Bike ve spinning Bike 2 ile farkları nedir?
Cevap: Merhabalar, disk ağırlık farkı, nabız ölçer özelliği ve dijital ekran olması farkları mevcuttur -sergen

Soru: LCD ekranlı mı geliyo cihaz ?
Cevap: Merhaba, evet yuvarlak kısımda LCD ekran mevcut. -İsmail

Soru: uygulamaya nasıl bağlanacağız
Cevap: Merhabalar, uygulama sonrası Bluetooth özelliğini açıp uygulamadan eşleştirme sağlıyorsunuz -sergen

Soru: Ama kabloyu çektikten sonra kapanıyor açma kapam tuşu nasıl?
Cevap: Hayır efendim biraz şarj edin ondan sonra kabloyu çektikten sonra ekranın üstüne basın. Ekran komple bir tuştur. Sonrasında açılacaktır.

Soru: merhaba üste küçük ekran var görselde ekran o sanırım değilse nedir
Cevap: Merhaba, ekran yuvarlak olandır. Üstteki alan tablet telefon koyma yeridir. -samet

Soru: Kendi uygulaması haricinde Zwift de destekliyor mu? Yani sadece kendi uygulamasıyla mı çalışabiliyor yoksa zaten app store’a bağlanabildiğinden diğer uygulamaları da destekliyor mu? Zwift desteklemiyorsa almayacağım çünkü
Cevap: Merhabai şu anda sadece Z-Sport uygulamasını desteklemektedir. -ismail

Soru: tablet bağlantı kablosu gonderiyormusunuz
Cevap: Bluetoothla bağlanmaktadır efendim. -samet

Soru: 1.88 boy için hangi bisiklet modelleriniz uygun?
Cevap: Merhaba, tek uygun modelimiz dijital manyetik akıllı bisikletimizdir. -ismail

Dijital Manyetik Akıllı Egzersiz Bisikleti - Kondisyon Bisikleti - Nabız Ölçer Kondisyon Aleti Fotoğraf Ve Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Dijital Manyetik Akıllı Egzersiz Bisikleti - Kondisyon Bisikleti - Nabız Ölçer Kondisyon Aleti En Uygun Satış Linki