EKO - SAT ELEKTRONİK

KumRuhu

Bilgili
EKO - SAT ELEKTRONİK Hakkında Tüm Bilgiler
GÜVENLİK HİZMETLERİ
alarm kurulumu montajı, gözetim işleri, radyo denetim, radyo - alarm hizmetleri, teknik destek, uzaktan kontrol sistemleri, uzaktan videolu gözetim sistemleri, video ile inceleme, yangın gözetim sistemi

Şirketimiz 1991 yılında kurulmuş, 1997 yılında merkezi uydu anten, merkezi Tv dağıtım sistemlerinde faaliyet göstermiş ve güvenlik sistemleri konusunda çalışmalarına devam etmiş, bugüne kadar faaliyetlerini aşağıdaki alanlarda sürdürmeye devam etmektedir: Temsilcilik, ithalat ve pazarlama, montaj ve taahhüt danışmanlık, teknik şartname hazırlanması, sistemlerin entegrasyonu, periyodik bakım (CCTV) kamera, digital kayıt görüntü nakil, alarm kontrol, yangın alarmı, kartlı geçiş, turnike, bariyer otopark giriş - çıkış, merkezi uydu anten sistemleri proje satış servisi, eğitim hizmetleri sunulmaktadır.

+902165666583

EKO - SAT ELEKTRONİK adresi nerede?
EKO - SAT ELEKTRONİK adresi: MANDIRA CAD. TÜMER SOK. NO:4 K:2, GÖZTEPE MAH., MERDİVENKÖY İSTANBUL / KADIKÖY
EKO - SAT ELEKTRONİK İletişim Bilgileri:
+902165666583

Adres: MANDIRA CAD. TÜMER SOK. NO:4 K:2, GÖZTEPE MAH., MERDİVENKÖY İSTANBUL / KADIKÖY
EKO - SAT ELEKTRONİK Telefon: +902165666583

EKO - SAT ELEKTRONİK online alışveriş imkanı sunuyor mu?
EKO - SAT ELEKTRONİK online alışveriş imkanı sunmuyor.

EKO - SAT ELEKTRONİK Telefon Numarası Kaçtır?
Telefon Numarası: +902165666583

EKO - SAT ELEKTRONİK Hizmet Kategorileri:
EKO - SAT ELEKTRONİK, MANDIRA CAD. TÜMER SOK. NO:4 K:2 bölgesinde güvenlik sistemi hizmetleri vermektedir.

EKO - SAT ELEKTRONİK hakkında verilen bilgiler, hizmetler ve çalışma saatleri konusunda detaylı bir perspektif sunmaktadır. Olası güncellemeler için EKO - SAT ELEKTRONİK resmi iletişim kanallarını takip etmeyi unutmayın.
EKO - SAT ELEKTRONİK hakkında yanlış veya eksik bilgi mevcutsa site yönetimi ile iletişime geçebilirsiniz.

benzerkonular_benzer_konular