Erkek Antrasit Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört Fiyatına Göre Alınır Mı?
Erkek Antrasit Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört Mevcut Fiyatı 205.99 Tl'den Satılmaktadır.
Erkek Antrasit Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Erkek Antrasit Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört Hakkında yaklaşık 2935 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Erkek Antrasit Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört Teknik Detaylar
%50 Pamuk, %50 Polyester, Düz Antrasit, Bisiklet Yaka, Slim Fit, Kısa Kol, Cepsiz, 4 Mevsim, AC&CO / Altınyıldız Classics Slim Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu Pamuklu Tişört, Manken Ölçüleri: Boy:1.89Cm, Kilo:80 Kg, Ürün Bedeni:L, Ürün Kodu: 4A4800000001ATR. Yıkama Talimatı: Makine yıkama suyu sıcaklığı 30 dereceyi geçmemelidir. Trikloretilen Hariç Kuru Temizleme Kimyasalları Kullanılır. Çamaşır Suyu Konamaz. Kurutma Makinesinde Kurutulamaz. Düşük Isıda Ütülenmelidir. >_x000D_
_x000D_
Erkek Antrasit Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört Ürününün Satıcısı, AC&Co / Altınyıldız Classics Erkek Antrasit Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört ürününü 205.99 Tl'den Satılmaktadır.
Erkek Antrasit Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört Yorumlar Hakkında Bilgi
205.99 Tl ye satışta olan Erkek Antrasit Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2935 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Bir beden küçük alınabilir.
İsim: S** G**
Tarih: Elite Üye
Beden: 19 Aralık 2022
Satıcı: Altınyıldız Classics
Yorum: Erkek arkadaşıma almıştım tam beden alabilirsini ve kalite olarak da mükemmel
İsim: E** y**
Tarih: 20 Ağustos 2022
Beden: Beden:M
Yorum: Eşimin bedeninde aldım, üzerine tam oldu. Kalitesi tartışılmaz. Her rengini aldık.
İsim: E** D**
Beden: 01 Aralık 2022
Yorum: Bi beden büyük alınız
İsim: M** A**
Tarih: 16 Ekim 2022
Beden: Beden:L
Yorum: 177 boy 66 kg S beden tam oldu
İsim: U** A**
Tarih: 20 Kasım 2022
Beden: Beden:S
Yorum: bir beden büyük alinmali gerçekten kaliteli 1.83 boy 89 kilo xl tam oldu
İsim: M** y**
Beden: 28 Kasım 2022
Yorum: tam beden alın altınyıldız kalitesi
İsim: **** ****
Tarih: 12 Aralık 2022
Yorum: çok güzel kendi bedeninizde alın
İsim: E** V**
Tarih: 27 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: süper kalite tam beden alabilirsiniz
İsim: B** E**
Tarih: 30 Kasım 2022
Yorum: çok güzel, kaliteli ve bedeni tam oldu . teşekkür ediyorum
Beden: 10 Aralık 2022
Yorum: 5 al 4 ode kampanyasindan faydalandik ve indirimli aldik hepsi cok guzeldi kendi bedeninizi alabilirsiniz altin yildiz kalitesi
İsim: A** S**
Tarih: 20 Nisan 2022
Beden: Beden:XL
Yorum: @bugunevimenealdim sayfasından görüp aldım ürünler çok güzel ve çok uyguna geldi. tam beden.
Tarih: 22 Ekim 2022
Yorum: tam beden alınmalı
İsim: F** K**
Tarih: 01 Aralık 2022
Yorum: Ürün kalitesini beğendim, tam beden alınabilir.
Tarih: 18 Aralık 2022
Yorum: ürün cok guzel eşime aldim beğenerek giyiyor
İsim: M** B**
Tarih: 06 Mart 2023
Yorum: Gerçekten çok güzel bir tişört tam bedeninizi alabilirsiniz
İsim: y** g**
Tarih: 19 Nisan 2023
Yorum: 84kg 1.77 L beden aldım iyi oldu kuması fena degil
Tarih: 07 Mayıs 2022
Yorum: fiyatına göre gayet güzel tam bedeninizi alabilirsiniz
Tarih: 25 Ocak 2023
Yorum: guzel begendim tam beden alin
İsim: u** t**
Tarih: 12 Ocak 2023
Yorum: 186 boy 81 kilo için L beden aldık. biraz büyük gibi ama yazın da giyerken rahat olsun diye böyle almak istedik
İsim: Ş** E**
Tarih: 24 Aralık 2022
Yorum: güzel, tam beden alınabilir.
İsim: E** A**
Tarih: 07 Aralık 2022
Yorum: kumaşı duruşu çok güzel.. ikinci defa aliyorum 1.88 boy 80 kılı L beden iyi oldu
İsim: s** y**
Tarih: 13 Aralık 2022
Yorum: Kumaşı diğer tshirtlerden çok daha güzel kesinlikle çok kaliteli. 186cm 86kg L beden güzel oldu.
İsim: D** K**
Tarih: 09 Mayıs 2022
Yorum: Eşim için aldık çok sevdi rahat ve kullanışlı. tam bedeninizi alın tavsiye ederim.
İsim: Z** K**
Tarih: 08 Haziran 2022
Yorum: Yumuşacık kumaşı, çok rahat, tam bedeninizi alın, oversize isterseniz bir beden büyük alınabilir
Tarih: 19 Nisan 2022
Yorum: Eşime aldım çok beğendi
İsim: H** g** A**
Tarih: 23 Ocak 2023
Yorum: çok güzel eşime aldım
İsim: E** E**
Beden: Beden:XXL
Yorum: yumusacik bi urun kaliteli bedeniniz neyse onu alin
İsim: Z** i**
Tarih: 13 Mart 2023
Yorum: kalitesi zaten tartışılmaz yeğenime ve babama herzaman aldığım bür ürün hatta küçük bedenini kendime bile alıyorum paketlemede oldukça sağlamdı ve hızlı geldi
İsim: F** E**
Tarih: 24 Temmuz 2024
Yorum: eşime hediye aldım çok beğendik ikimizde dokusu güzel.tam beden alinabilir
İsim: f** o**
Tarih: 06 Ocak 2023
Erkek Antrasit Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Merhaba ben eşime tişört alacam fakat slım fıt yazıyor dar mı kalıbı acaba eşim bol seviyor nasıl tam olarak
Cevap: Merhabalar, bu tişört slim fit bir kesime sahiptir, yani dar bir kalıba sahiptir. Eğer eşiniz bol kesim tişörtleri tercih ediyorsa, bu ürün onun için uygun olmayabilir.
Soru: mrb ayni modelin regular kalibi da var mi?
Cevap: Merhabalar, bu modelin sadece slim fit kalıbı mevcuttur.
Soru: bugün kargo çıkarmı
Cevap: Merhaba, siparişleriniz, sipariş verdiğiniz tarihten itibaren 1-3 İŞ günü içerisinde İzmir'den kargo firmasına teslim edilmekte olup, hafta sonu ve resmi tatillerde kargoya teslim yapılamamaktadır. Size ulaşma süresi kargo firması yoğunluğu ve teslimat bölgesine göre değişebilir. Detaylı bilgi için kargo firmasıyla görüşmenizi rica ederiz. İlginize teşekkürler.
Soru: Efendim, ürün %100 mu yoksa %50 mi pamuklu?
Cevap: Merhaba, ürün kumaş karışımları renk bazlı değişebilmekte olup, bu rengin kumaş karışımı %50 pamuk, %50 polyesterdir. İlginize teşekkürler.
Soru: 1000 tane alırsam fiyat kaç olur
Cevap: Merhaba, Trendyol'da maalesef maksimum 10 adet satış yapılabilmekte olup, toptan satışlarda Trendyol üzerinden yardımcı olamamaktayız. İlginize teşekkürler.
Soru: 5 al 4 öde yapın lütfennn
Cevap: Merhaba, ürünü favorilerinize ekleyerek fiyat indirimlerinden haberdar olabilirsiniz. İlginize teşekkürler.
Soru: Daha önce alıp memnun kaldığım ürün açık renklerden stoğunuza düşerse tekrar almak ıstıyorum
Cevap: Merhaba, stoklarımız haftalık güncellenmekte olup, Gelince Haber Ver butonuna tıklayarak yeniden stoklara girdiğinde haberdar olabilirsiniz. Ancak her ürünümüzden haftalık yeni stok gelmeyebilir. İlginize teşekkürler.
Soru: 5 al 4 öde indirimde 5 alıyoruz ama yine 5 adet fiyatı çıkıyor indirim gelmiyor neden?
Cevap: Merhaba, konu ile ilgili Trendyol Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmenizi rica ederiz. Anlayışınız için teşekkürler.
Soru: boy 183 kg 117 XXXL OLURMU ?
Cevap: Merhaba, ürün sayfasında sağ alt köşede bulunan -Beden Tablosu- butonuna tıklayarak ürün ölçülerine ulaşabilirsiniz. İlginize teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhaba boy 172 kilo 74 hangi beden uygun olur
Cevap: Merhaba, ürün sayfasında sağ alt köşede bulunan -Beden Tablosu- butonuna tıklayarak ürün ölçülerine ulaşabilirsiniz. İlginize teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Soru: boy 190 kilo 72 hangi beden olur acaba?
Soru: 186 boy 83 kilo için hangi beden uygun acaba
Soru: merhaba urun %100 pamuk mudur. aciklama kisminda %100 pamuk yaziyor ama yorumlarda %50 polyester yazanlari gordumde
Cevap: Merhaba. Belirttiğiniz ürün %50 Pamuk, %50 Polyester'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: 1.78 boy 92 kilo hangi beden olur
Soru: Merhaba antrasit L beden tahmini ne zaman stoğa gelir ?
Cevap: Merhaba, stoklarımız haftalık güncellenmekte olup, Gelince Haber Ver butonuna tıklayarak yeniden stoklara girdiğinde haberdar olabilirsiniz. Ancak her ürünümüzden haftalık yeni stok gelmeyebilir. İlginize teşekkürler.
Soru: Kumaş riklalı mı acaba XL giyiniyorum normalde dar kalıp slim fit ise 2XL alcam
Cevap: Merhaba Slim Fit'dir İlginize teşekkürler.
Soru: selamlar. 179cm 95 kilo beden olarak ne uygun olur?
Soru: bu ürünün s bedeni ne zaman gelir?
Soru: Gri renk seçeneklerinizden en koyu olan hangisi? Ürün resimleri birbirine benzedigi icin soruyorum
Cevap: Merhaba. Belirttiğiniz üründe en koyu gri antrasit rengi ürünümüzdir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: acaba bu dağıtıma çıkan kargo henüz teslim edilmedi ? bayramdan önce gönderdim hala ulaşmamış
Cevap: Merhaba, siparişleriniz, sipariş verdiğiniz tarihten itibaren 1-3 İŞ günü içerisinde İzmir'den kargo firmasına teslim edilmekte olup, hafta sonu ve resmi tatillerde kargoya teslim yapılamamaktadır. Size ulaşma süresi kargo firması yoğunluğu ve teslimat bölgesine göre değişebilir. Detaylı bilgi için kargo firmasıyla görüşmenizi rica ederiz. İlginize teşekkürler.
Erkek Antrasit Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört Ürüne Ait Fotoğraflar
Erkek Antrasit Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört En Uygun Satış Linki
Erkek Antrasit Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört Mevcut Fiyatı 205.99 Tl'den Satılmaktadır.
Erkek Antrasit Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Erkek Antrasit Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört Hakkında yaklaşık 2935 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Erkek Antrasit Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört Teknik Detaylar
%50 Pamuk, %50 Polyester, Düz Antrasit, Bisiklet Yaka, Slim Fit, Kısa Kol, Cepsiz, 4 Mevsim, AC&CO / Altınyıldız Classics Slim Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu Pamuklu Tişört, Manken Ölçüleri: Boy:1.89Cm, Kilo:80 Kg, Ürün Bedeni:L, Ürün Kodu: 4A4800000001ATR. Yıkama Talimatı: Makine yıkama suyu sıcaklığı 30 dereceyi geçmemelidir. Trikloretilen Hariç Kuru Temizleme Kimyasalları Kullanılır. Çamaşır Suyu Konamaz. Kurutma Makinesinde Kurutulamaz. Düşük Isıda Ütülenmelidir. >_x000D_
_x000D_
Erkek Antrasit Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört Ürününün Satıcısı, AC&Co / Altınyıldız Classics Erkek Antrasit Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört ürününü 205.99 Tl'den Satılmaktadır.
Erkek Antrasit Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört Yorumlar Hakkında Bilgi
205.99 Tl ye satışta olan Erkek Antrasit Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2935 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Bir beden küçük alınabilir.
İsim: S** G**
Beden: 19 Aralık 2022
Yorum: Erkek arkadaşıma almıştım tam beden alabilirsini ve kalite olarak da mükemmel
İsim: E** y**
Tarih: 20 Ağustos 2022
Yorum: Eşimin bedeninde aldım, üzerine tam oldu. Kalitesi tartışılmaz. Her rengini aldık.
Beden: 01 Aralık 2022
Yorum: Bi beden büyük alınız
İsim: M** A**
Tarih: 16 Ekim 2022
Yorum: 177 boy 66 kg S beden tam oldu
İsim: U** A**
Tarih: 20 Kasım 2022
Yorum: bir beden büyük alinmali gerçekten kaliteli 1.83 boy 89 kilo xl tam oldu
İsim: M** y**
Beden: 28 Kasım 2022
Yorum: tam beden alın altınyıldız kalitesi
Tarih: 12 Aralık 2022
Yorum: çok güzel kendi bedeninizde alın
İsim: E** V**
Tarih: 27 Nisan 2023
Yorum: süper kalite tam beden alabilirsiniz
İsim: B** E**
Tarih: 30 Kasım 2022
Yorum: çok güzel, kaliteli ve bedeni tam oldu . teşekkür ediyorum
Beden: 10 Aralık 2022
Yorum: 5 al 4 ode kampanyasindan faydalandik ve indirimli aldik hepsi cok guzeldi kendi bedeninizi alabilirsiniz altin yildiz kalitesi
İsim: A** S**
Tarih: 20 Nisan 2022
Yorum: @bugunevimenealdim sayfasından görüp aldım ürünler çok güzel ve çok uyguna geldi. tam beden.
Tarih: 22 Ekim 2022
Yorum: tam beden alınmalı
İsim: F** K**
Tarih: 01 Aralık 2022
Yorum: Ürün kalitesini beğendim, tam beden alınabilir.
Tarih: 18 Aralık 2022
Yorum: ürün cok guzel eşime aldim beğenerek giyiyor
İsim: M** B**
Tarih: 06 Mart 2023
Yorum: Gerçekten çok güzel bir tişört tam bedeninizi alabilirsiniz
İsim: y** g**
Tarih: 19 Nisan 2023
Yorum: 84kg 1.77 L beden aldım iyi oldu kuması fena degil
Tarih: 07 Mayıs 2022
Yorum: fiyatına göre gayet güzel tam bedeninizi alabilirsiniz
Tarih: 25 Ocak 2023
Yorum: guzel begendim tam beden alin
İsim: u** t**
Tarih: 12 Ocak 2023
Yorum: 186 boy 81 kilo için L beden aldık. biraz büyük gibi ama yazın da giyerken rahat olsun diye böyle almak istedik
İsim: Ş** E**
Tarih: 24 Aralık 2022
Yorum: güzel, tam beden alınabilir.
İsim: E** A**
Tarih: 07 Aralık 2022
Yorum: kumaşı duruşu çok güzel.. ikinci defa aliyorum 1.88 boy 80 kılı L beden iyi oldu
İsim: s** y**
Tarih: 13 Aralık 2022
Yorum: Kumaşı diğer tshirtlerden çok daha güzel kesinlikle çok kaliteli. 186cm 86kg L beden güzel oldu.
İsim: D** K**
Tarih: 09 Mayıs 2022
Yorum: Eşim için aldık çok sevdi rahat ve kullanışlı. tam bedeninizi alın tavsiye ederim.
İsim: Z** K**
Tarih: 08 Haziran 2022
Yorum: Yumuşacık kumaşı, çok rahat, tam bedeninizi alın, oversize isterseniz bir beden büyük alınabilir
Tarih: 19 Nisan 2022
Yorum: Eşime aldım çok beğendi
İsim: H** g** A**
Yorum: çok güzel eşime aldım
İsim: E** E**
Beden: Beden:XXL
Yorum: yumusacik bi urun kaliteli bedeniniz neyse onu alin
İsim: Z** i**
Tarih: 13 Mart 2023
Yorum: kalitesi zaten tartışılmaz yeğenime ve babama herzaman aldığım bür ürün hatta küçük bedenini kendime bile alıyorum paketlemede oldukça sağlamdı ve hızlı geldi
İsim: F** E**
Tarih: 24 Temmuz 2024
Yorum: eşime hediye aldım çok beğendik ikimizde dokusu güzel.tam beden alinabilir
İsim: f** o**
Tarih: 06 Ocak 2023
Erkek Antrasit Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Merhaba ben eşime tişört alacam fakat slım fıt yazıyor dar mı kalıbı acaba eşim bol seviyor nasıl tam olarak
Cevap: Merhabalar, bu tişört slim fit bir kesime sahiptir, yani dar bir kalıba sahiptir. Eğer eşiniz bol kesim tişörtleri tercih ediyorsa, bu ürün onun için uygun olmayabilir.
Soru: mrb ayni modelin regular kalibi da var mi?
Cevap: Merhabalar, bu modelin sadece slim fit kalıbı mevcuttur.
Soru: bugün kargo çıkarmı
Soru: Efendim, ürün %100 mu yoksa %50 mi pamuklu?
Cevap: Merhaba, ürün kumaş karışımları renk bazlı değişebilmekte olup, bu rengin kumaş karışımı %50 pamuk, %50 polyesterdir. İlginize teşekkürler.
Soru: 1000 tane alırsam fiyat kaç olur
Cevap: Merhaba, Trendyol'da maalesef maksimum 10 adet satış yapılabilmekte olup, toptan satışlarda Trendyol üzerinden yardımcı olamamaktayız. İlginize teşekkürler.
Soru: 5 al 4 öde yapın lütfennn
Cevap: Merhaba, ürünü favorilerinize ekleyerek fiyat indirimlerinden haberdar olabilirsiniz. İlginize teşekkürler.
Soru: Daha önce alıp memnun kaldığım ürün açık renklerden stoğunuza düşerse tekrar almak ıstıyorum
Soru: 5 al 4 öde indirimde 5 alıyoruz ama yine 5 adet fiyatı çıkıyor indirim gelmiyor neden?
Cevap: Merhaba, konu ile ilgili Trendyol Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmenizi rica ederiz. Anlayışınız için teşekkürler.
Soru: boy 183 kg 117 XXXL OLURMU ?
Soru: merhaba boy 172 kilo 74 hangi beden uygun olur
Soru: boy 190 kilo 72 hangi beden olur acaba?
Soru: 186 boy 83 kilo için hangi beden uygun acaba
Soru: merhaba urun %100 pamuk mudur. aciklama kisminda %100 pamuk yaziyor ama yorumlarda %50 polyester yazanlari gordumde
Cevap: Merhaba. Belirttiğiniz ürün %50 Pamuk, %50 Polyester'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: 1.78 boy 92 kilo hangi beden olur
Soru: Merhaba antrasit L beden tahmini ne zaman stoğa gelir ?
Soru: Kumaş riklalı mı acaba XL giyiniyorum normalde dar kalıp slim fit ise 2XL alcam
Cevap: Merhaba Slim Fit'dir İlginize teşekkürler.
Soru: selamlar. 179cm 95 kilo beden olarak ne uygun olur?
Soru: bu ürünün s bedeni ne zaman gelir?
Soru: Gri renk seçeneklerinizden en koyu olan hangisi? Ürün resimleri birbirine benzedigi icin soruyorum
Cevap: Merhaba. Belirttiğiniz üründe en koyu gri antrasit rengi ürünümüzdir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: acaba bu dağıtıma çıkan kargo henüz teslim edilmedi ? bayramdan önce gönderdim hala ulaşmamış
Erkek Antrasit Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört Ürüne Ait Fotoğraflar
Erkek Antrasit Pamuklu Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört En Uygun Satış Linki
Yükleniyor…
www.trendyol.com