Erkek Beyaz Seersucker Düğmeli Yaka Comfort Fit Rahat Kesim Gömlek A22y2100 Ürün Alınmaya Değer Mi?
Erkek Beyaz Seersucker Düğmeli Yaka Comfort Fit Rahat Kesim Gömlek A22y2100 Şu Anki Satış Fiyatı 239.66 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Erkek Beyaz Seersucker Düğmeli Yaka Comfort Fit Rahat Kesim Gömlek A22y2100 Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
Erkek Beyaz Seersucker Düğmeli Yaka Comfort Fit Rahat Kesim Gömlek A22y2100 Hakkında yaklaşık 197 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Erkek Beyaz Seersucker Düğmeli Yaka Comfort Fit Rahat Kesim Gömlek A22y2100 Ürün Tanıtımı
Uzun Kollu, Seersucker Kumaş, Ütü Gerektirmez, Düğme Yaka, Sırtta Roba Altında Körük Detaylı, Regular Fit Gömlek;Stüdyo Çekimlerinde Renkler Işık Farklılığından Dolayı Değişiklik Gösterebilir.;Model Boy: 186 cm Göğüs: 98 cm Bel: 80 cm Basen:96 cm;Numune Bedeni: M;%60 Pamuk %40 Poliester; >_x000D_
Erkek Beyaz Seersucker Düğmeli Yaka Comfort Fit Rahat Kesim Gömlek A22y2100 Ürününün Satıcısı, Avva Erkek Beyaz Seersucker Düğmeli Yaka Comfort Fit Rahat Kesim Gömlek A22y2100 ürününü 239.66 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Erkek Beyaz Seersucker Düğmeli Yaka Comfort Fit Rahat Kesim Gömlek A22y2100 Hakkında Yapılan Yorumlar
239.66 Tl ye satışta olan Erkek Beyaz Seersucker Düğmeli Yaka Comfort Fit Rahat Kesim Gömlek A22y2100 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
197 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: kesinlikle avva kalitesi esim icin aldim cok şık oldu 95 kg XL beden
İsim: D** K**
Tarih: 18 Mart 2024
Beden: Beden:XL
Satıcı: Trendyol
Yorum: harika bir ürün sadece L beden yerine M almam lazım mis siteye aynı fiyata M beden gelire yine alacagim
İsim: Murat T.
Tarih: 07 Şubat 2024
Beden: Beden:L
Satıcı: AVVA
Yorum: Ürün muhteşem bedeninizin bir küçüğünü alırsanız tam olur
İsim: Devran A.
Tarih: 25 Mart 2023
Beden: Beden:XS
Yorum: Tam bedeninizi alın
İsim: m** k** d**
Tarih: 20 Mart 2023
Beden: Beden:M
Yorum: Esime aldim çok güzel oldu. 1.80, 95 kiloya L beden aldik
İsim: B** A**
Tarih: 20 Haziran 2024
Beden: Boy:163cm
Yorum: Güzel bi kumaşı var biz çok beğendik. 87kg L beden aldım ben eşime
İsim: E** T**
Tarih: 05 Mayıs 2023
Beden: Boy:165cm
Yorum: Omuz kısmında potluk vardı o yüzden puan kırdım. Eşim giyiminde rahat ettiği için iade etmedik.Beden olarak bir beden küçük tercih edebilirsiniz rahat ve geniş kesim yumuşak kumaş.
İsim: **** ****
Tarih: 18 Haziran 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: Eşime aldım çok beğendi
Tarih: 24 Şubat 2023
Yorum: Eşime aldım beğendi
İsim: C** k**
Tarih: Elite Üye
Beden: 23 Nisan 2023
Yorum: Erkek arkadaşım hediye aldım ürün kumaşı oldukça güzel ve kaliteli daha önce onda siyahı vardı beyazında çok güzel 183 boy 78 kiloya L beden tam oldu salaş durmasını istiyorsanız tercih edebilirsiniz

İsim: H** Ü**
Tarih: 22 Aralık 2022
Yorum: Çok kalıtelı aşırı beğendim arkadaşıma hediye olarak almıştım çok beğendi . Erkeklerın dolabında olması gereken bir ürün .
İsim: d** i**
Tarih: 18 Mart 2023
Yorum: Tam yazlık bir gömlek. Ancak Avva’da slim fitte L giymeme rağmen comfort fit olduğu için bunda M beden oldu.
İsim: Ş** B** Y**
Beden: 02 Şubat 2023
Yorum: göründüğü kaliteli ve güzel kendi bedeninizi alın.
İsim: C** Ç**
Tarih: 10 Mayıs 2023
Yorum: Çok güzel ürün
İsim: R** Y**
Beden: 13 Şubat 2023
Yorum: Harika bi ürün ve ücretini sonuna kadar hak ediyor. 1.80. 92 kiloyum L beden aldim tam oturdu.
İsim: G** Y**
Tarih: 02 Mayıs 2023
Yorum: Kumaşı harika, tam beden alabilirsiniz
İsim: S** S**
Tarih: 27 Şubat 2023
Yorum: şahane.. eşime aldım cok begendi. Diğer renklerini de aldık.
İsim: Ş** D**
Tarih: 03 Nisan 2023
Yorum: Çok şık ve kaliteli bir gömlek fakat kalıpları geniş, bir beden küçük alınabilir.
İsim: O** B**
Tarih: 27 Mayıs 2023
Beden: Boy:180cm
Yorum: Çok güzel ürün ama bol bi beden küçük alın
İsim: A** a**
Beden: Boy:185cm
Yorum: kaliteli kesimi güzel
Tarih: 04 Eylül 2024
Yorum: Harika bir ürün
İsim: S** A**
Tarih: 03 Eylül 2024
Beden: Boy:175cm
Yorum: Tavsiye edilir
İsim: M** a** H**
Tarih: 01 Eylül 2024
Beden: Boy:179cm
Yorum: Dokusu farklı ve güzel
İsim: B** Y**
Beden: 01 Eylül 2024
Yorum: çok güzel gömlek kaliteli
İsim: Y** E**
Tarih: 31 Ağustos 2024
Beden: Beden:2XL
Yorum: Kalıbı büyük iade bir beden küçüğünü alacağım.
İsim: Y** T**
Tarih: 30 Ağustos 2024
Yorum: çok güzel tavsiye ederim
İsim: A** K**
Tarih: 29 Ağustos 2024
Yorum: Kesimi slim değil normal kesim, kumaşı ve kalitesi harikaa. Beklediğimden çok daha güzel geldi teşekkürler
İsim: Y** B**
Tarih: 26 Ağustos 2024
Yorum: Bu ürünü paçavra gibi sarıp kendinden küçük kargo poşetine koyan vatandaş seninde yüzün gülmesin!
İsim: Recep A.
Yorum: Bu fiyata böyle kalite Tebrikler gerçekten

İsim: B** Ş**
Tarih: 25 Ağustos 2024
Yorum: Mükemmel kalıpları tam oturuyor
Tarih: 24 Ağustos 2024
Erkek Beyaz Seersucker Düğmeli Yaka Comfort Fit Rahat Kesim Gömlek A22y2100 Ürüne Dair Sorular
Soru: atlet görünüyormu?
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtmiş olduğunuz ürünümüz iç göstermemektedir. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
Soru: merhaba kutu da gonderme sansiniz var mi
Cevap: Merhaba, satın almış olduğunuz ürün paketlemesi turuncu Trendyol yazılı paket ile gönderim yapılmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Lacivert s beden ne zaman gelir
Cevap: Merhaba, ürünlerimizin stokları belirli aralıklarla güncellenmektedir. Stok geldiğinde haberdar olmak isterseniz "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanıp takip edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: selam bu gomleye kravat takmak olurmu?
Cevap: Değerli Müşterimiz, kombin tercihiniz kişisel tercihlerdir. Keyifli alışverişler, iyi günler dileriz.
Soru: Bazı fotoğraflı yorumlarda önünde cebi var ürün görselinde yok hangisi gibi gelir
Cevap: Merhaba, ürün cepsizdir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: ürün yazlık mı ? teşekkürler
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtmiş olduğunuz ürünümüz Sonbahar Kış sezonu ürünüdür. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
Soru: merhaba efendim bu gömlek likrallımı eger likrallıysa Alacam
Cevap: Merhaba, ürün esnek değildir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kumaşın içerisinde elastan var mı ?
Soru: Haki olanı vardı eklerseniz alacağım XS lacivert aldık siyah ve haki de XS ekleyin
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürünün tekrar satışa açılma süreci için net bir tarih iletemiyoruz. Ürün stoklarımız belirli aralıklar ile güncellenmektedir. İstemiş olduğunuz beden üzerine gelerek gelince haber ver butonuna tıklayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
Soru: 89 kiloya hangi beden olur, bol sevmiyorum tam üstüme olsun istiyorum. Avva da slim fitte large giyiyorum, bu üründe regular fit M beden olur mu acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda L beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: m beden stoğu ne zaman yenilenecek 3 gündür bekliyorum
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürünün tekrar satışa açılma süreci için net bir tarih iletemiyoruz. Ürün stoklarımız belirli aralıklar ile güncellenmektedir. İstemiş olduğunuz beden üzerine gelerek gelince haber ver butonuna tıklayabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba boy 1.95 kilo 90 hangi beden olur
Cevap: Değerli Müşterimiz, paylaşmış olduğunuz kilo, boy vb. ölçüler vücut yapısına göre değişiklik sağladığından dolayı sizleri yanlış yönlendirmemize sebep olacaktır. ‘’Beden tablosu’’ butonuna tıklayarak bel-basen-göğüs gibi beden ölçülerinize göre inceleyip karar vermenizi öneririz. İlginiz için teşekkür eder, keyifli günler dileriz..
Soru: Merhaba 97/100 kilo arasındayım 1.75 boyum var hangi beden olur
Cevap: Değerli Müşterimiz, paylaşmış olduğunuz kilo, boy vb. ölçüler vücut yapısına göre değişiklik sağladığından dolayı sizleri yanlış yönlendirmemize sebep olacaktır. ‘’Beden tablosu’’ butonuna tıklayarak bel-basen-göğüs gibi beden ölçülerinize göre inceleyip karar vermenizi öneririz. İlginiz için teşekkür eder, keyifli günler dileriz.
Erkek Beyaz Seersucker Düğmeli Yaka Comfort Fit Rahat Kesim Gömlek A22y2100 Ürüne Ait Fotoğraflar
Erkek Beyaz Seersucker Düğmeli Yaka Comfort Fit Rahat Kesim Gömlek A22y2100 En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Erkek Beyaz Seersucker Düğmeli Yaka Comfort Fit Rahat Kesim Gömlek A22y2100 Şu Anki Satış Fiyatı 239.66 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Erkek Beyaz Seersucker Düğmeli Yaka Comfort Fit Rahat Kesim Gömlek A22y2100 Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
Erkek Beyaz Seersucker Düğmeli Yaka Comfort Fit Rahat Kesim Gömlek A22y2100 Hakkında yaklaşık 197 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Erkek Beyaz Seersucker Düğmeli Yaka Comfort Fit Rahat Kesim Gömlek A22y2100 Ürün Tanıtımı
Uzun Kollu, Seersucker Kumaş, Ütü Gerektirmez, Düğme Yaka, Sırtta Roba Altında Körük Detaylı, Regular Fit Gömlek;Stüdyo Çekimlerinde Renkler Işık Farklılığından Dolayı Değişiklik Gösterebilir.;Model Boy: 186 cm Göğüs: 98 cm Bel: 80 cm Basen:96 cm;Numune Bedeni: M;%60 Pamuk %40 Poliester; >_x000D_
Erkek Beyaz Seersucker Düğmeli Yaka Comfort Fit Rahat Kesim Gömlek A22y2100 Ürününün Satıcısı, Avva Erkek Beyaz Seersucker Düğmeli Yaka Comfort Fit Rahat Kesim Gömlek A22y2100 ürününü 239.66 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Erkek Beyaz Seersucker Düğmeli Yaka Comfort Fit Rahat Kesim Gömlek A22y2100 Hakkında Yapılan Yorumlar
239.66 Tl ye satışta olan Erkek Beyaz Seersucker Düğmeli Yaka Comfort Fit Rahat Kesim Gömlek A22y2100 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
197 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: kesinlikle avva kalitesi esim icin aldim cok şık oldu 95 kg XL beden
İsim: D** K**
Tarih: 18 Mart 2024
Yorum: harika bir ürün sadece L beden yerine M almam lazım mis siteye aynı fiyata M beden gelire yine alacagim
İsim: Murat T.
Tarih: 07 Şubat 2024
Yorum: Ürün muhteşem bedeninizin bir küçüğünü alırsanız tam olur
İsim: Devran A.
Tarih: 25 Mart 2023
Beden: Beden:XS
Yorum: Tam bedeninizi alın
İsim: m** k** d**
Tarih: 20 Mart 2023
Yorum: Esime aldim çok güzel oldu. 1.80, 95 kiloya L beden aldik
İsim: B** A**
Tarih: 20 Haziran 2024
Beden: Boy:163cm
Yorum: Güzel bi kumaşı var biz çok beğendik. 87kg L beden aldım ben eşime
İsim: E** T**
Beden: Boy:165cm
Yorum: Omuz kısmında potluk vardı o yüzden puan kırdım. Eşim giyiminde rahat ettiği için iade etmedik.Beden olarak bir beden küçük tercih edebilirsiniz rahat ve geniş kesim yumuşak kumaş.
Tarih: 18 Haziran 2023
Yorum: Eşime aldım çok beğendi
Tarih: 24 Şubat 2023
Yorum: Eşime aldım beğendi
İsim: C** k**
Beden: 23 Nisan 2023
Yorum: Erkek arkadaşım hediye aldım ürün kumaşı oldukça güzel ve kaliteli daha önce onda siyahı vardı beyazında çok güzel 183 boy 78 kiloya L beden tam oldu salaş durmasını istiyorsanız tercih edebilirsiniz

İsim: H** Ü**
Tarih: 22 Aralık 2022
Yorum: Çok kalıtelı aşırı beğendim arkadaşıma hediye olarak almıştım çok beğendi . Erkeklerın dolabında olması gereken bir ürün .
İsim: d** i**
Tarih: 18 Mart 2023
Yorum: Tam yazlık bir gömlek. Ancak Avva’da slim fitte L giymeme rağmen comfort fit olduğu için bunda M beden oldu.
İsim: Ş** B** Y**
Beden: 02 Şubat 2023
Yorum: göründüğü kaliteli ve güzel kendi bedeninizi alın.
İsim: C** Ç**
Tarih: 10 Mayıs 2023
Yorum: Çok güzel ürün
İsim: R** Y**
Beden: 13 Şubat 2023
Yorum: Harika bi ürün ve ücretini sonuna kadar hak ediyor. 1.80. 92 kiloyum L beden aldim tam oturdu.
İsim: G** Y**
Tarih: 02 Mayıs 2023
Yorum: Kumaşı harika, tam beden alabilirsiniz
İsim: S** S**
Tarih: 27 Şubat 2023
Yorum: şahane.. eşime aldım cok begendi. Diğer renklerini de aldık.
İsim: Ş** D**
Tarih: 03 Nisan 2023
Yorum: Çok şık ve kaliteli bir gömlek fakat kalıpları geniş, bir beden küçük alınabilir.
İsim: O** B**
Tarih: 27 Mayıs 2023
Yorum: Çok güzel ürün ama bol bi beden küçük alın
İsim: A** a**
Beden: Boy:185cm
Yorum: kaliteli kesimi güzel
Tarih: 04 Eylül 2024
Yorum: Harika bir ürün
İsim: S** A**
Tarih: 03 Eylül 2024
Beden: Boy:175cm
Yorum: Tavsiye edilir
İsim: M** a** H**
Tarih: 01 Eylül 2024
Beden: Boy:179cm
Yorum: Dokusu farklı ve güzel
İsim: B** Y**
Beden: 01 Eylül 2024
Yorum: çok güzel gömlek kaliteli
İsim: Y** E**
Tarih: 31 Ağustos 2024
Yorum: Kalıbı büyük iade bir beden küçüğünü alacağım.
İsim: Y** T**
Tarih: 30 Ağustos 2024
Yorum: çok güzel tavsiye ederim
İsim: A** K**
Tarih: 29 Ağustos 2024
Yorum: Kesimi slim değil normal kesim, kumaşı ve kalitesi harikaa. Beklediğimden çok daha güzel geldi teşekkürler
İsim: Y** B**
Yorum: Bu ürünü paçavra gibi sarıp kendinden küçük kargo poşetine koyan vatandaş seninde yüzün gülmesin!
İsim: Recep A.
Yorum: Bu fiyata böyle kalite Tebrikler gerçekten

İsim: B** Ş**
Tarih: 25 Ağustos 2024
Yorum: Mükemmel kalıpları tam oturuyor
Tarih: 24 Ağustos 2024
Erkek Beyaz Seersucker Düğmeli Yaka Comfort Fit Rahat Kesim Gömlek A22y2100 Ürüne Dair Sorular
Soru: atlet görünüyormu?
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtmiş olduğunuz ürünümüz iç göstermemektedir. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
Soru: merhaba kutu da gonderme sansiniz var mi
Cevap: Merhaba, satın almış olduğunuz ürün paketlemesi turuncu Trendyol yazılı paket ile gönderim yapılmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Lacivert s beden ne zaman gelir
Cevap: Merhaba, ürünlerimizin stokları belirli aralıklarla güncellenmektedir. Stok geldiğinde haberdar olmak isterseniz "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanıp takip edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: selam bu gomleye kravat takmak olurmu?
Cevap: Değerli Müşterimiz, kombin tercihiniz kişisel tercihlerdir. Keyifli alışverişler, iyi günler dileriz.
Soru: Bazı fotoğraflı yorumlarda önünde cebi var ürün görselinde yok hangisi gibi gelir
Cevap: Merhaba, ürün cepsizdir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: ürün yazlık mı ? teşekkürler
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtmiş olduğunuz ürünümüz Sonbahar Kış sezonu ürünüdür. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
Soru: merhaba efendim bu gömlek likrallımı eger likrallıysa Alacam
Soru: kumaşın içerisinde elastan var mı ?
Soru: Haki olanı vardı eklerseniz alacağım XS lacivert aldık siyah ve haki de XS ekleyin
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürünün tekrar satışa açılma süreci için net bir tarih iletemiyoruz. Ürün stoklarımız belirli aralıklar ile güncellenmektedir. İstemiş olduğunuz beden üzerine gelerek gelince haber ver butonuna tıklayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
Soru: 89 kiloya hangi beden olur, bol sevmiyorum tam üstüme olsun istiyorum. Avva da slim fitte large giyiyorum, bu üründe regular fit M beden olur mu acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda L beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: m beden stoğu ne zaman yenilenecek 3 gündür bekliyorum
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürünün tekrar satışa açılma süreci için net bir tarih iletemiyoruz. Ürün stoklarımız belirli aralıklar ile güncellenmektedir. İstemiş olduğunuz beden üzerine gelerek gelince haber ver butonuna tıklayabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba boy 1.95 kilo 90 hangi beden olur
Cevap: Değerli Müşterimiz, paylaşmış olduğunuz kilo, boy vb. ölçüler vücut yapısına göre değişiklik sağladığından dolayı sizleri yanlış yönlendirmemize sebep olacaktır. ‘’Beden tablosu’’ butonuna tıklayarak bel-basen-göğüs gibi beden ölçülerinize göre inceleyip karar vermenizi öneririz. İlginiz için teşekkür eder, keyifli günler dileriz..
Soru: Merhaba 97/100 kilo arasındayım 1.75 boyum var hangi beden olur
Cevap: Değerli Müşterimiz, paylaşmış olduğunuz kilo, boy vb. ölçüler vücut yapısına göre değişiklik sağladığından dolayı sizleri yanlış yönlendirmemize sebep olacaktır. ‘’Beden tablosu’’ butonuna tıklayarak bel-basen-göğüs gibi beden ölçülerinize göre inceleyip karar vermenizi öneririz. İlginiz için teşekkür eder, keyifli günler dileriz.
Erkek Beyaz Seersucker Düğmeli Yaka Comfort Fit Rahat Kesim Gömlek A22y2100 Ürüne Ait Fotoğraflar

Erkek Beyaz Seersucker Düğmeli Yaka Comfort Fit Rahat Kesim Gömlek A22y2100 En Uygun Satış Linki

Avva Erkek Beyaz Seersucker Düğmeli Yaka Gömlek A22y2100 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Avva Erkek Beyaz Seersucker Düğmeli Yaka Gömlek A22y2100 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.