Erkek Beyaz Slim Fit Dar Kesim Düğmeli Yaka Keten Görünümlü %100 Pamuk Flamlı Gömlek En Düşük Fiyat Nerede?
Erkek Beyaz Slim Fit Dar Kesim Düğmeli Yaka Keten Görünümlü %100 Pamuk Flamlı Gömlek Şuanki Fiyatı Ne Kadar 619.99 Tl'den Satılmaktadır.
Erkek Beyaz Slim Fit Dar Kesim Düğmeli Yaka Keten Görünümlü %100 Pamuk Flamlı Gömlek Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Erkek Beyaz Slim Fit Dar Kesim Düğmeli Yaka Keten Görünümlü %100 Pamuk Flamlı Gömlek Hakkında yaklaşık 1932 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Erkek Beyaz Slim Fit Dar Kesim Düğmeli Yaka Keten Görünümlü %100 Pamuk Flamlı Gömlek Ürünün Detayları
%100 Pamuk, Düz Beyaz, Casual Model, Tailored Slim Fit, Düğmeli Dik Yaka, Normal Manşet, Uzun Kol, Cepsiz, Yaz Koleksiyonu, AC&CO serisine ait casual tarzdaki tasarımlar, günlük stilinizden hafta sonuna kadar her anınızda yeni favorileriniz olmaya aday. AC&Co / ALTINYILDIZ CLASSICS Tailored Slim Fit Dar Kesim Düğmeli Yaka %100 Koton Gömlek, Ürün Bedeni: L, Manken Bilgileri: Boy: 1.89cm, Kilo: 80kg, Ürün Kodu: 4A2021200056BYZ. >_x000D_
_x000D_
Erkek Beyaz Slim Fit Dar Kesim Düğmeli Yaka Keten Görünümlü %100 Pamuk Flamlı Gömlek Ürününün Satıcısı, AC&Co / Altınyıldız Classics Erkek Beyaz Slim Fit Dar Kesim Düğmeli Yaka Keten Görünümlü %100 Pamuk Flamlı Gömlek ürününü 619.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Erkek Beyaz Slim Fit Dar Kesim Düğmeli Yaka Keten Görünümlü %100 Pamuk Flamlı Gömlek Kullanıcı Geri Dönüşleri
619.99 Tl ye satışta olan Erkek Beyaz Slim Fit Dar Kesim Düğmeli Yaka Keten Görünümlü %100 Pamuk Flamlı Gömlek Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1932 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Tam bedeninizi alın
İsim: y** g**
Tarih: 22 Mayıs 2022
Beden: Beden:L
Satıcı: Altınyıldız Classics
Yorum: kendi bedeninizi alın
İsim: **** ****
Tarih: 03 Nisan 2024
Beden: Beden:M
Yorum: Altınyıldız kalitesi her zamanki gibi Nişanlıma aldım çok güzel salaş durmasını istiyorsanız birkaç beden büyük almakta fayda var çünkü ben iade edip ikinciye tekrar büyük bedeni sipariş ettim
İsim: s** s**
Tarih: 18 Şubat 2022
Yorum: Eşime aldım, 1.70 boy, 73 kilo m beden çok iyi oldu, iç gösteriyot fakat açık renk bir ürün için çok normal. Alın, aldırın derim. Her dolapta olması gereken parçalardan.
İsim: E** M**
Tarih: Elite Üye
Beden: 15 Temmuz 2021
Yorum: Tam bedeninizi alın keten gibi çok hoş 175boy 95kilo eşime xl tam oldu
İsim: A** F** Ş**
Beden: 07 Nisan 2023
Yorum: erkek arkadaşıma almıştım çok yakışmıştı üzerinde de çok güzel durdu 182cm 85kg civarında L beden aldım tam üzerine göre oldu keşke hala birlikte olsaydık da onu öyle görseydim:')
İsim: S** K**
Tarih: 15 Nisan 2022
Yorum: Çok güzel umarım bedeni de olur
İsim: S** N** H**
Beden: 05 Temmuz 2023
Yorum: tam beden alabilirsiniz çok güzel
İsim: G** D**
Tarih: 05 Şubat 2022
Yorum: tam bedeninizi alın. çok kaliteli kumaşı var. Ama kısa boyluysanız biraz uzun durabilir
İsim: t** d**
Tarih: 12 Nisan 2022
Yorum: Kumaşı harika erkek arkadaşıma aldım beğendi. Tam beden alınabilir.
İsim: Gülper D.
Tarih: 06 Ekim 2023
Beden: Boy:165cm
Yorum: Başarılı ürün, bedenler tam
Tarih: 08 Temmuz 2023
Beden: Boy:180cm
Yorum: Gömlekler fiyatina göre cok güzel , 1 beden büyük alırsanız iyi olur. Dar kesim olduğu için normal bedeninizdeki vereceğiniz gömlek dar olabilir.
Tarih: 14 Mart 2022
Yorum: Çok şık tam beden alabilirsiniz
İsim: D** T**
Tarih: 29 Mart 2022
Yorum: yazlık bir gömlek,kendi bedeninizi alabilirsiniz . biraz bol dursun diyorsanız bir beden buyuk alınabilir. .90 kiloya xl oldu.
İsim: n** k**
Tarih: 27 Nisan 2022
Beden: Beden:XL
Yorum: Altınyıldız kalitesi anlatmaya gerek yok tam bedeninizi alabilirsiniz 1.85 boy 90 kg L tam oldu
İsim: R** K**
Tarih: 19 Aralık 2021
Yorum: Harika. biraz bol olsun isterseniz bedeninizden bir beden büyük tercih edin müthiş
İsim: Y** D** Ö**
Tarih: 26 Mart 2023
Yorum: Kanpanyadan aldım çok uyguna geldi kendi bedeninizi alabilirsiniz
İsim: S** C**
Tarih: 22 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: Ürün tam oldu kendi bedeninizi alın
İsim: B** T**
Tarih: 13 Temmuz 2023
Beden: Boy:181cm
Yorum: Tam beden cok guzel oldu
Tarih: 13 Nisan 2023
Yorum: Bu fiyata bu kalitede gomlek inanilmazz bir beden buyuk almanizi tavsiye ederim
İsim: E** B**
Tarih: 30 Haziran 2021
Yorum: nişanlıma aldim o kadar guzel kaliteli ki alın aldırın
Tarih: 29 Haziran 2021
Yorum: Eşime aldım kumaşı dokusu çok güzel çok memnun kaldık.tam kalıp kendi bedeninizi alabilirsiniz
İsim: B** A**
Tarih: 27 Şubat 2022
Yorum: 1.85 boy 82 kiloya L beden tam oldu. Aşırı güzel erkek arkadaşım çok sevdi. Erkek kardeşime de 1.75 boy 70 kilo m beden tam oldu.
İsim: M** R** Ö**
Beden: 18 Temmuz 2023
Yorum: Kaliteli tam beden
İsim: G** B**
Tarih: 20 Mart 2022
Yorum: Çok güzel tam bedeninizi alabilirsiniz, ince yazlık bi kumaşı var
İsim: G** T**
Beden: 01 Mart 2022
Yorum: harika bir ürün xl aldım keşke bir beden daha büyük olsa idi ama yinede harika
İsim: H Ç. S.
Tarih: 09 Temmuz 2021
Yorum: Çok iyi kumaşı harika kalıbı tam oturuyor bedeninizi alabilirsiniz
İsim: Burak A.
Tarih: 22 Nisan 2022
Yorum: bayıldım ürün mükemmel gömleklerin tek adresi tam bedeninizi alabilirsiniz çok beğendim
İsim: G** K**
Tarih: 17 Haziran 2023
Yorum: Kitap gibi kitap kitap. 1.87 boy 82 kilo L beden aldım. Çok iyi oldu
İsim: T** Ç**
Tarih: 23 Nisan 2022
Yorum: indirimden almıştım güzel ürün, bi beden büyük alınabilir
Tarih: 17 Mayıs 2022
Erkek Beyaz Slim Fit Dar Kesim Düğmeli Yaka Keten Görünümlü %100 Pamuk Flamlı Gömlek Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: ürün slim mi yoksa slim fit mi? bu uygulamada slim görünürken başka uygulamada slim fit görünüyor
Cevap: Merhaba Slim Fit'dir.İlginize teşekkürler.
Soru: xl istiyorum
Cevap: Merhaba Seçtiğiniz renk ve bedende gönderilmektedir.İlginzie teşekkürler.
Soru: İç gösteriyor mu?
Cevap: Merhaba, hayır iç göstermez. İlginize teşekkürler.
Soru: Boy 177 kilo 63
Cevap: Merhaba, verdiğiniz bilgilere göre S Beden büyük ihtimalle uygun olacaktır. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup, vücut tipine göre değişebildiği için maalesef garantisi yoktur. İlginize teşekkürler.
Soru: s beden ne zaman gelir
Cevap: Merhaba, stoklarımız haftalık güncellenmekte olup, Gelince Haber Ver butonuna tıklayarak yeniden stoklara girdiğinde haberdar olabilirsiniz. Ancak her ürünümüzden haftalık yeni stok gelmeyebilir. İlginize teşekkürler.
Soru: M bedeni ne zaman gelir acaba
Cevap: Merhaba, stoklarımız haftalık güncellenmekte olup, Gelince Haber Ver butonuna tıklayarak yeniden stoklara girdiğinde haberdar olabilirsiniz. Ancak her ürünümüzden haftalık yeni stok gelmeyebilir. İlginize teşekkürler.
Soru: Merhaba pamuk olmasından dolayı ütü problemi Yaşar mıyım
Cevap: Merhaba, normal ısıda ütülemenizde herhangi bir sorun bulunmamaktadır. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba ürün stoğu ne zaman gelir acaba?
Soru: Merhaba ürün iç gösteriyor mu ?
Soru: Stoklar ne zaman yenilenecek
Soru: xl alacaktim stokta kalmamis
Soru: Merhaba iç gösteriyorum?
Soru: xl a ihtiyacimm varr stokk gelicekmii
Soru: s ne zaman gelecek
Soru: 95 kg 180cm hangi beden olur?
Cevap: Merhaba, ürün sayfasında sağ alt köşede bulunan -Beden Tablosu- butonuna tıklayarak ürün ölçülerine ulaşabilirsiniz. İlginize teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Hediye paketi yapıyormusunuz
Cevap: Merhaba, tüm siparişleriniz markamıza ait Altınyıldız Classics logolu paketlerle gönderilmekte olup, maalesef hediye paketi seçeneğimiz bulunmamaktadır. Anlayışınız ve ilginiz için teşekkürler.
Soru: not yazdırabilirmiyizz
Cevap: Merhaba, not ekleme seçeneğimiz maalesef bulunmamaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.
Soru: L beden ne zaman gelir??
Soru: L bedeni ne zaman güncellenir acaba
Soru: slim fit mi
Cevap: Merhaba, evet incelediğiniz ürün slim fit dar kesimdir. İlginize teşekkürler.
Erkek Beyaz Slim Fit Dar Kesim Düğmeli Yaka Keten Görünümlü %100 Pamuk Flamlı Gömlek Ürün Resimleri
Erkek Beyaz Slim Fit Dar Kesim Düğmeli Yaka Keten Görünümlü %100 Pamuk Flamlı Gömlek En Uygun Satış Linki
Erkek Beyaz Slim Fit Dar Kesim Düğmeli Yaka Keten Görünümlü %100 Pamuk Flamlı Gömlek Şuanki Fiyatı Ne Kadar 619.99 Tl'den Satılmaktadır.
Erkek Beyaz Slim Fit Dar Kesim Düğmeli Yaka Keten Görünümlü %100 Pamuk Flamlı Gömlek Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Erkek Beyaz Slim Fit Dar Kesim Düğmeli Yaka Keten Görünümlü %100 Pamuk Flamlı Gömlek Hakkında yaklaşık 1932 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Erkek Beyaz Slim Fit Dar Kesim Düğmeli Yaka Keten Görünümlü %100 Pamuk Flamlı Gömlek Ürünün Detayları
%100 Pamuk, Düz Beyaz, Casual Model, Tailored Slim Fit, Düğmeli Dik Yaka, Normal Manşet, Uzun Kol, Cepsiz, Yaz Koleksiyonu, AC&CO serisine ait casual tarzdaki tasarımlar, günlük stilinizden hafta sonuna kadar her anınızda yeni favorileriniz olmaya aday. AC&Co / ALTINYILDIZ CLASSICS Tailored Slim Fit Dar Kesim Düğmeli Yaka %100 Koton Gömlek, Ürün Bedeni: L, Manken Bilgileri: Boy: 1.89cm, Kilo: 80kg, Ürün Kodu: 4A2021200056BYZ. >_x000D_
_x000D_
Erkek Beyaz Slim Fit Dar Kesim Düğmeli Yaka Keten Görünümlü %100 Pamuk Flamlı Gömlek Ürününün Satıcısı, AC&Co / Altınyıldız Classics Erkek Beyaz Slim Fit Dar Kesim Düğmeli Yaka Keten Görünümlü %100 Pamuk Flamlı Gömlek ürününü 619.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Erkek Beyaz Slim Fit Dar Kesim Düğmeli Yaka Keten Görünümlü %100 Pamuk Flamlı Gömlek Kullanıcı Geri Dönüşleri
619.99 Tl ye satışta olan Erkek Beyaz Slim Fit Dar Kesim Düğmeli Yaka Keten Görünümlü %100 Pamuk Flamlı Gömlek Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1932 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Tam bedeninizi alın
İsim: y** g**
Tarih: 22 Mayıs 2022
Yorum: kendi bedeninizi alın
Tarih: 03 Nisan 2024
Yorum: Altınyıldız kalitesi her zamanki gibi Nişanlıma aldım çok güzel salaş durmasını istiyorsanız birkaç beden büyük almakta fayda var çünkü ben iade edip ikinciye tekrar büyük bedeni sipariş ettim
İsim: s** s**
Tarih: 18 Şubat 2022
Yorum: Eşime aldım, 1.70 boy, 73 kilo m beden çok iyi oldu, iç gösteriyot fakat açık renk bir ürün için çok normal. Alın, aldırın derim. Her dolapta olması gereken parçalardan.
İsim: E** M**
Beden: 15 Temmuz 2021
Yorum: Tam bedeninizi alın keten gibi çok hoş 175boy 95kilo eşime xl tam oldu
İsim: A** F** Ş**
Beden: 07 Nisan 2023
Yorum: erkek arkadaşıma almıştım çok yakışmıştı üzerinde de çok güzel durdu 182cm 85kg civarında L beden aldım tam üzerine göre oldu keşke hala birlikte olsaydık da onu öyle görseydim:')
Tarih: 15 Nisan 2022
Yorum: Çok güzel umarım bedeni de olur
İsim: S** N** H**
Beden: 05 Temmuz 2023
Yorum: tam beden alabilirsiniz çok güzel
İsim: G** D**
Tarih: 05 Şubat 2022
Yorum: tam bedeninizi alın. çok kaliteli kumaşı var. Ama kısa boyluysanız biraz uzun durabilir
İsim: t** d**
Tarih: 12 Nisan 2022
Yorum: Kumaşı harika erkek arkadaşıma aldım beğendi. Tam beden alınabilir.
İsim: Gülper D.
Tarih: 06 Ekim 2023
Beden: Boy:165cm
Yorum: Başarılı ürün, bedenler tam
Tarih: 08 Temmuz 2023
Beden: Boy:180cm
Yorum: Gömlekler fiyatina göre cok güzel , 1 beden büyük alırsanız iyi olur. Dar kesim olduğu için normal bedeninizdeki vereceğiniz gömlek dar olabilir.
Tarih: 14 Mart 2022
Yorum: Çok şık tam beden alabilirsiniz
İsim: D** T**
Tarih: 29 Mart 2022
Yorum: yazlık bir gömlek,kendi bedeninizi alabilirsiniz . biraz bol dursun diyorsanız bir beden buyuk alınabilir. .90 kiloya xl oldu.
İsim: n** k**
Tarih: 27 Nisan 2022
Yorum: Altınyıldız kalitesi anlatmaya gerek yok tam bedeninizi alabilirsiniz 1.85 boy 90 kg L tam oldu
İsim: R** K**
Tarih: 19 Aralık 2021
Yorum: Harika. biraz bol olsun isterseniz bedeninizden bir beden büyük tercih edin müthiş
İsim: Y** D** Ö**
Tarih: 26 Mart 2023
Yorum: Kanpanyadan aldım çok uyguna geldi kendi bedeninizi alabilirsiniz
İsim: S** C**
Tarih: 22 Mayıs 2023
Yorum: Ürün tam oldu kendi bedeninizi alın
İsim: B** T**
Tarih: 13 Temmuz 2023
Beden: Boy:181cm
Yorum: Tam beden cok guzel oldu
Tarih: 13 Nisan 2023
Yorum: Bu fiyata bu kalitede gomlek inanilmazz bir beden buyuk almanizi tavsiye ederim
İsim: E** B**
Tarih: 30 Haziran 2021
Yorum: nişanlıma aldim o kadar guzel kaliteli ki alın aldırın
Tarih: 29 Haziran 2021
Yorum: Eşime aldım kumaşı dokusu çok güzel çok memnun kaldık.tam kalıp kendi bedeninizi alabilirsiniz
İsim: B** A**
Tarih: 27 Şubat 2022
Yorum: 1.85 boy 82 kiloya L beden tam oldu. Aşırı güzel erkek arkadaşım çok sevdi. Erkek kardeşime de 1.75 boy 70 kilo m beden tam oldu.
İsim: M** R** Ö**
Beden: 18 Temmuz 2023
Yorum: Kaliteli tam beden
İsim: G** B**
Tarih: 20 Mart 2022
Yorum: Çok güzel tam bedeninizi alabilirsiniz, ince yazlık bi kumaşı var
İsim: G** T**
Beden: 01 Mart 2022
Yorum: harika bir ürün xl aldım keşke bir beden daha büyük olsa idi ama yinede harika
İsim: H Ç. S.
Tarih: 09 Temmuz 2021
Yorum: Çok iyi kumaşı harika kalıbı tam oturuyor bedeninizi alabilirsiniz
İsim: Burak A.
Tarih: 22 Nisan 2022
Yorum: bayıldım ürün mükemmel gömleklerin tek adresi tam bedeninizi alabilirsiniz çok beğendim
İsim: G** K**
Tarih: 17 Haziran 2023
Yorum: Kitap gibi kitap kitap. 1.87 boy 82 kilo L beden aldım. Çok iyi oldu
İsim: T** Ç**
Tarih: 23 Nisan 2022
Yorum: indirimden almıştım güzel ürün, bi beden büyük alınabilir
Tarih: 17 Mayıs 2022
Erkek Beyaz Slim Fit Dar Kesim Düğmeli Yaka Keten Görünümlü %100 Pamuk Flamlı Gömlek Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: ürün slim mi yoksa slim fit mi? bu uygulamada slim görünürken başka uygulamada slim fit görünüyor
Cevap: Merhaba Slim Fit'dir.İlginize teşekkürler.
Soru: xl istiyorum
Cevap: Merhaba Seçtiğiniz renk ve bedende gönderilmektedir.İlginzie teşekkürler.
Soru: İç gösteriyor mu?
Soru: Boy 177 kilo 63
Cevap: Merhaba, verdiğiniz bilgilere göre S Beden büyük ihtimalle uygun olacaktır. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup, vücut tipine göre değişebildiği için maalesef garantisi yoktur. İlginize teşekkürler.
Soru: s beden ne zaman gelir
Soru: M bedeni ne zaman gelir acaba
Soru: Merhaba pamuk olmasından dolayı ütü problemi Yaşar mıyım
Cevap: Merhaba, normal ısıda ütülemenizde herhangi bir sorun bulunmamaktadır. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba ürün stoğu ne zaman gelir acaba?
Soru: Merhaba ürün iç gösteriyor mu ?
Soru: Stoklar ne zaman yenilenecek
Soru: xl alacaktim stokta kalmamis
Soru: Merhaba iç gösteriyorum?
Soru: xl a ihtiyacimm varr stokk gelicekmii
Soru: s ne zaman gelecek
Soru: 95 kg 180cm hangi beden olur?
Cevap: Merhaba, ürün sayfasında sağ alt köşede bulunan -Beden Tablosu- butonuna tıklayarak ürün ölçülerine ulaşabilirsiniz. İlginize teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Hediye paketi yapıyormusunuz
Cevap: Merhaba, tüm siparişleriniz markamıza ait Altınyıldız Classics logolu paketlerle gönderilmekte olup, maalesef hediye paketi seçeneğimiz bulunmamaktadır. Anlayışınız ve ilginiz için teşekkürler.
Soru: not yazdırabilirmiyizz
Cevap: Merhaba, not ekleme seçeneğimiz maalesef bulunmamaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.
Soru: L beden ne zaman gelir??
Soru: L bedeni ne zaman güncellenir acaba
Soru: slim fit mi
Cevap: Merhaba, evet incelediğiniz ürün slim fit dar kesimdir. İlginize teşekkürler.
Erkek Beyaz Slim Fit Dar Kesim Düğmeli Yaka Keten Görünümlü %100 Pamuk Flamlı Gömlek Ürün Resimleri
Erkek Beyaz Slim Fit Dar Kesim Düğmeli Yaka Keten Görünümlü %100 Pamuk Flamlı Gömlek En Uygun Satış Linki
Yükleniyor…
www.trendyol.com