Erkek Bordo %100 Pamuk Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört Satın Alır Mısınız?
Erkek Bordo %100 Pamuk Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört Şu Anki Fiyatı 183.69 Tl'den Satılmaktadır.
Erkek Bordo %100 Pamuk Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört Kullanıcı Yorumları Nasıl?
Erkek Bordo %100 Pamuk Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört Hakkında yaklaşık 3221 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Erkek Bordo %100 Pamuk Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört Ürün Tanıtımı
%100 Pamuk, Düz Bordo, Bisiklet Yaka, Slim Fit, Kısa Kol, Cepsiz, 4 Mevsim, AC&CO / Altınyıldız Classics Slim Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu Pamuklu Tişört, Manken Ölçüleri: Boy:1.89Cm, Kilo:80 Kg, Ürün Bedeni:L, Ürün Kodu: 4A4800000001BRD. Yıkama Talimatı: Makine yıkama suyu sıcaklığı 30 dereceyi geçmemelidir. Trikloretilen Hariç Kuru Temizleme Kimyasalları Kullanılır. Çamaşır Suyu Konamaz. Kurutma Makinesinde Kurutulamaz. Düşük Isıda Ütülenmelidir.>_x000D_
Erkek Bordo %100 Pamuk Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört Ürününün Satıcısı, AC&Co / Altınyıldız Classics Erkek Bordo %100 Pamuk Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört ürününü 183.69 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Erkek Bordo %100 Pamuk Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört Kullanıcı Değerlendirmeleri
183.69 Tl ye satışta olan Erkek Bordo %100 Pamuk Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3221 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: 170 boy 70 kiloyum S beden aldım tam oldu kumaŞı çok iyi
İsim: berkay m.
Tarih: 21 Mart 2023
Beden: Beden:S
Satıcı: Altınyıldız Classics
Yorum: Tam bedeninizi alabilirsiniz, kalitesi çok iyi
İsim: G** S**
Tarih: 22 Mart 2023
Beden: Beden:XL
Yorum: tam beden alın altinyıldız kalitesi
İsim: **** ****
Tarih: 12 Aralık 2022
Beden: Beden:L
Yorum: o kadar güzel bi dokusu varki eşim çok beğendi. kalıbı biraz büyük bir beden küçük almanızı öneririm m giyiyor s aldım tam oldu
İsim: B** K**
Tarih: 18 Nisan 2022
Yorum: Çok çok iyi tam beden alabilirsiniz
İsim: Ç** s** Y**
Tarih: 30 Nisan 2023
Beden: Boy:169cm
Yorum: Tam beden alabilirsiniz. Kumaşı duruşu çok güzel
İsim: Ç** D**
Tarih: 20 Kasım 2022
Yorum: Eşimin bedeninde aldım, üzerine tam oldu. Kalitesi tartışılmaz. Her rengini aldık.
İsim: E** D**
Tarih: Elite Üye
Beden: 01 Aralık 2022
Yorum: Ürün çok güzel ve kaliteli tam bedeninizi alın
İsim: H** A**
Tarih: 19 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: Rengi ve kalitesi çok güzel, tam beden tercih edilebilir.
İsim: B** D**
Tarih: 01 Ocak 2023
Yorum: Gayet güzel bir ürün tam bedeninizi alabilirsiniz.
İsim: M** E**
Tarih: 09 Mayıs 2023
Yorum: Eşime aldım kalitesi ve rengi çok güzel teşekkürler Altınyıldız..Alacak olanlara kendi bedenlerini almalarını öneririm
İsim: A** F** K**
Tarih: 27 Nisan 2023
Yorum: Bi beden büyük alınız
İsim: M** A**
Tarih: 16 Ekim 2022
Yorum: Beğendik, güzel bir ürün.Tam bedeninizi alabilirsiniz.
İsim: E** A**
Tarih: 10 Mart 2023
Yorum: Eşim için aldık çok sevdi rahat ve kullanışlı. tam bedeninizi alın tavsiye ederim.
İsim: Z** K**
Tarih: 08 Haziran 2022
Yorum: ürün güzel tam beden alın.
İsim: e** m**
Tarih: 20 Temmuz 2023
Yorum: çok güzel ve kaliteli tam bedeninizi alin
Tarih: 22 Mayıs 2023
Yorum: Eşime aldım çok güzel
İsim: n** t**
Beden: 12 Nisan 2023
Yorum: Kardeşime aldım rengi bir tık daha koyu fakat harika
İsim: B** N** U**
Tarih: 12 Ocak 2023
Beden: Beden:XS
Yorum: Eşime aldım çok begendi
Tarih: 01 Nisan 2023
Yorum: çok güzel teşekkür ederim, tam bedeninizi alabilirsiniz
İsim: s** a**
Tarih: 23 Aralık 2022
Yorum: güzel ve şık bir tişört kardeşime aldım beğenerek giyiyor.
İsim: M** K**
Tarih: 06 Nisan 2023
Beden: Beden:M
Yorum: Yumuşacık cok iyi tam bedeninizi alın
İsim: D** S**
Tarih: 28 Mayıs 2022
Yorum: Çok teşekkür ederim tam anlamıyla mükemmel bir ürün model beden ço beğendim beden olarak kendi bedeninizi alabilirsiniz olucaktır
Tarih: 16 Mart 2023
Yorum: ben beğendim çok kaliteli ben 175cm boy ve 80kg L beden aldım tam oldu tam bedeninizi almanızı öneririm
İsim: İ** h**
Tarih: 18 Ocak 2023
Yorum: Benenime tam oldu gayet güzel
İsim: Y** Ö**
Beden: 12 Mart 2023
Yorum: tam beden alınabilir güzel bir ürün
Tarih: 30 Aralık 2022
Yorum: Kadın olarak S (normalde M giyiyorum) bedenini aldım. Kalitesi harika 5 renk aldım. İndirime girdikçe diğer bedenlerinde de alacağım. Meriç Keskin sen harikasın!
İsim: S** A**
Tarih: 20 Mart 2023
Yorum: Fena değil. Tam beden alınmalı
İsim: D** Ö**
Tarih: 21 Haziran 2022
Yorum: Altınyıldız kalitelisi zaten belli beden tam oldu güzel durdu
İsim: G** T**
Yorum: Ürün kaliteli ve uygun fiyatlı bir ürün tam bedeninizi almanızı tavsiye ederim
İsim: T** D**
Tarih: 28 Ekim 2022
Erkek Bordo %100 Pamuk Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: mankenin ölçüleri
Cevap: Merhaba, Ürün Bedeni: M, Manken Bilgileri: Boy: 1.89cm, Kilo: 80kg
Soru: Ürünün kalıbı nedir
Cevap: Merhaba, ürün slim fit dar kesimdir. İlginize teşekkürler.
Soru: dar kalıp mı
Cevap: Merhaba, evet ürün slim fit dar kesimdir. İlginize teşekkürler.
Soru: kolay gelsim kalıbı nasıldır
Soru: ürün özelliklerinde iki yerde de kalıp regular yazıyor nasıl slim fit?
Soru: 5 tanesimi 100 lira anlamadım
Cevap: Merhaba, hayır üründen 5 adet sepetinize eklediğinizde 5 al 4 öde kampanyası aktif olmaktadır. İlginize teşekkürler.
Soru: Esim 130 kilo 3xl olurmu
Cevap: Merhaba, ürün sayfasında sağ alt köşede bulunan -Beden Tablosu- butonuna tıklayarak ürün ölçülerine ulaşabilirsiniz. İlginize teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Slim fit mi regularmi kaliplari
Soru: Bi sipariş 5adet mi alıyoruz
Cevap: Merhaba, sepetinize 5 adet eklemeniz durumunda 5 al 4 öde kampanyasından faydalanabilirsiniz. İlginize teşekkürler.
Soru: Xl ne zaman gelir acaba?
Cevap: Merhaba, stoklarımız haftalık güncellenmekte olup, Gelince Haber Ver butonuna tıklayarak yeniden stoklara girdiğinde haberdar olabilirsiniz. Ancak her ürünümüzden haftalık yeni stok gelmeyebilir. İlginize teşekkürler.
Soru: Efendim bu kırmızı renge benziyor hiç bordo rengine benzemiyor
Cevap: Merhaba, ürün rengi bordo olarak kodlanmıştır. İlginize teşekkürler.
Soru: merhaba 4 al 5 öde kampanyasından 5 adet aldım ancak bedenleri olmadı..değiştirmek istiyorum fakat içinden fatura çıkmadı..bu şekilde geri gönderebilir miyim acaba??
Cevap: Merhaba, Trendyol'dan satın aldığınız ürünlerde maalesef teknik olarak değişim mümkün değildir. Ürünü iade edip, yeniden sipariş vermenizi rica ederiz. İade için fatura ibrazı zorunlu değildir. İlginize teşekkürler.
Soru: kalıbı ragularmı slip fit mi
Cevap: Merhaba Slim Fit'dir. İlginize teşekkürler.
Soru: merhaba 1.75 boy 83 kiloyum normalde xs ve s giyiyorum sizce hangi beden olur
Cevap: Merhaba, ürün sayfasında sağ alt köşede bulunan -Beden Tablosu- butonuna tıklayarak ürün ölçülerine ulaşabilirsiniz. İlginize teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Soru: m bedeni ne zaman gelir
Cevap: Merhaba, stoklarımız haftalık güncellenmekte olup, Gelince Haber Ver butonuna tıklayarak yeniden stoklara girdiğinde haberdar olabilirsiniz. Ancak her ürünümüzden haftalık yeni stok gelmeyebilir. İlginize teşekkürler.
Soru: bordo rengin bedenleri ne zaman gelir?
Soru: Merhaba 5 Al 4 öde kampanyanızdan almak istiyorum renk olarak secimi nasıl olucak 5 taneside aynı renk mi geliyor nasıl oluyor..?
Cevap: Merhaba, Kampanya kapsamında bulunan ürünlerden herhangi birini sepetinize ekleyebilirsiniz. İlginize teşekkürler.
Soru: lütfen şurdan bakın demeyn 81 kilo 182 boy hangi beden olur lütfen söyleyin
Soru: Bordo L bedeni ne zaman gelecek uzun süredir bekliyormum.
Soru: 170cm boy 110 kilo kaç beden olur.
Erkek Bordo %100 Pamuk Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört Ürüne Ait Fotoğraflar
Erkek Bordo %100 Pamuk Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört En Uygun Satış Linki
Erkek Bordo %100 Pamuk Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört Şu Anki Fiyatı 183.69 Tl'den Satılmaktadır.
Erkek Bordo %100 Pamuk Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört Kullanıcı Yorumları Nasıl?
Erkek Bordo %100 Pamuk Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört Hakkında yaklaşık 3221 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Erkek Bordo %100 Pamuk Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört Ürün Tanıtımı
%100 Pamuk, Düz Bordo, Bisiklet Yaka, Slim Fit, Kısa Kol, Cepsiz, 4 Mevsim, AC&CO / Altınyıldız Classics Slim Fit Bisiklet Yaka Kısa Kollu Pamuklu Tişört, Manken Ölçüleri: Boy:1.89Cm, Kilo:80 Kg, Ürün Bedeni:L, Ürün Kodu: 4A4800000001BRD. Yıkama Talimatı: Makine yıkama suyu sıcaklığı 30 dereceyi geçmemelidir. Trikloretilen Hariç Kuru Temizleme Kimyasalları Kullanılır. Çamaşır Suyu Konamaz. Kurutma Makinesinde Kurutulamaz. Düşük Isıda Ütülenmelidir.>_x000D_
Erkek Bordo %100 Pamuk Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört Ürününün Satıcısı, AC&Co / Altınyıldız Classics Erkek Bordo %100 Pamuk Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört ürününü 183.69 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Erkek Bordo %100 Pamuk Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört Kullanıcı Değerlendirmeleri
183.69 Tl ye satışta olan Erkek Bordo %100 Pamuk Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3221 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: 170 boy 70 kiloyum S beden aldım tam oldu kumaŞı çok iyi
İsim: berkay m.
Tarih: 21 Mart 2023
Yorum: Tam bedeninizi alabilirsiniz, kalitesi çok iyi
İsim: G** S**
Tarih: 22 Mart 2023
Yorum: tam beden alın altinyıldız kalitesi
Tarih: 12 Aralık 2022
Yorum: o kadar güzel bi dokusu varki eşim çok beğendi. kalıbı biraz büyük bir beden küçük almanızı öneririm m giyiyor s aldım tam oldu
İsim: B** K**
Tarih: 18 Nisan 2022
Yorum: Çok çok iyi tam beden alabilirsiniz
İsim: Ç** s** Y**
Tarih: 30 Nisan 2023
Beden: Boy:169cm
Yorum: Tam beden alabilirsiniz. Kumaşı duruşu çok güzel
İsim: Ç** D**
Tarih: 20 Kasım 2022
Yorum: Eşimin bedeninde aldım, üzerine tam oldu. Kalitesi tartışılmaz. Her rengini aldık.
İsim: E** D**
Beden: 01 Aralık 2022
Yorum: Ürün çok güzel ve kaliteli tam bedeninizi alın
İsim: H** A**
Tarih: 19 Mayıs 2023
Yorum: Rengi ve kalitesi çok güzel, tam beden tercih edilebilir.
İsim: B** D**
Tarih: 01 Ocak 2023
Yorum: Gayet güzel bir ürün tam bedeninizi alabilirsiniz.
İsim: M** E**
Tarih: 09 Mayıs 2023
Yorum: Eşime aldım kalitesi ve rengi çok güzel teşekkürler Altınyıldız..Alacak olanlara kendi bedenlerini almalarını öneririm
İsim: A** F** K**
Tarih: 27 Nisan 2023
Yorum: Bi beden büyük alınız
İsim: M** A**
Tarih: 16 Ekim 2022
Yorum: Beğendik, güzel bir ürün.Tam bedeninizi alabilirsiniz.
İsim: E** A**
Tarih: 10 Mart 2023
Yorum: Eşim için aldık çok sevdi rahat ve kullanışlı. tam bedeninizi alın tavsiye ederim.
İsim: Z** K**
Tarih: 08 Haziran 2022
Yorum: ürün güzel tam beden alın.
İsim: e** m**
Tarih: 20 Temmuz 2023
Yorum: çok güzel ve kaliteli tam bedeninizi alin
Tarih: 22 Mayıs 2023
Yorum: Eşime aldım çok güzel
İsim: n** t**
Beden: 12 Nisan 2023
Yorum: Kardeşime aldım rengi bir tık daha koyu fakat harika
İsim: B** N** U**
Tarih: 12 Ocak 2023
Beden: Beden:XS
Yorum: Eşime aldım çok begendi
Tarih: 01 Nisan 2023
Yorum: çok güzel teşekkür ederim, tam bedeninizi alabilirsiniz
İsim: s** a**
Tarih: 23 Aralık 2022
Yorum: güzel ve şık bir tişört kardeşime aldım beğenerek giyiyor.
Tarih: 06 Nisan 2023
Yorum: Yumuşacık cok iyi tam bedeninizi alın
İsim: D** S**
Tarih: 28 Mayıs 2022
Yorum: Çok teşekkür ederim tam anlamıyla mükemmel bir ürün model beden ço beğendim beden olarak kendi bedeninizi alabilirsiniz olucaktır
Yorum: ben beğendim çok kaliteli ben 175cm boy ve 80kg L beden aldım tam oldu tam bedeninizi almanızı öneririm
İsim: İ** h**
Tarih: 18 Ocak 2023
Yorum: Benenime tam oldu gayet güzel
İsim: Y** Ö**
Beden: 12 Mart 2023
Yorum: tam beden alınabilir güzel bir ürün
Tarih: 30 Aralık 2022
Yorum: Kadın olarak S (normalde M giyiyorum) bedenini aldım. Kalitesi harika 5 renk aldım. İndirime girdikçe diğer bedenlerinde de alacağım. Meriç Keskin sen harikasın!
İsim: S** A**
Tarih: 20 Mart 2023
Yorum: Fena değil. Tam beden alınmalı
İsim: D** Ö**
Tarih: 21 Haziran 2022
Yorum: Altınyıldız kalitelisi zaten belli beden tam oldu güzel durdu
İsim: G** T**
Yorum: Ürün kaliteli ve uygun fiyatlı bir ürün tam bedeninizi almanızı tavsiye ederim
İsim: T** D**
Tarih: 28 Ekim 2022
Erkek Bordo %100 Pamuk Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: mankenin ölçüleri
Cevap: Merhaba, Ürün Bedeni: M, Manken Bilgileri: Boy: 1.89cm, Kilo: 80kg
Soru: Ürünün kalıbı nedir
Soru: dar kalıp mı
Cevap: Merhaba, evet ürün slim fit dar kesimdir. İlginize teşekkürler.
Soru: kolay gelsim kalıbı nasıldır
Soru: ürün özelliklerinde iki yerde de kalıp regular yazıyor nasıl slim fit?
Soru: 5 tanesimi 100 lira anlamadım
Cevap: Merhaba, hayır üründen 5 adet sepetinize eklediğinizde 5 al 4 öde kampanyası aktif olmaktadır. İlginize teşekkürler.
Soru: Esim 130 kilo 3xl olurmu
Soru: Slim fit mi regularmi kaliplari
Soru: Bi sipariş 5adet mi alıyoruz
Cevap: Merhaba, sepetinize 5 adet eklemeniz durumunda 5 al 4 öde kampanyasından faydalanabilirsiniz. İlginize teşekkürler.
Soru: Xl ne zaman gelir acaba?
Soru: Efendim bu kırmızı renge benziyor hiç bordo rengine benzemiyor
Cevap: Merhaba, ürün rengi bordo olarak kodlanmıştır. İlginize teşekkürler.
Soru: merhaba 4 al 5 öde kampanyasından 5 adet aldım ancak bedenleri olmadı..değiştirmek istiyorum fakat içinden fatura çıkmadı..bu şekilde geri gönderebilir miyim acaba??
Cevap: Merhaba, Trendyol'dan satın aldığınız ürünlerde maalesef teknik olarak değişim mümkün değildir. Ürünü iade edip, yeniden sipariş vermenizi rica ederiz. İade için fatura ibrazı zorunlu değildir. İlginize teşekkürler.
Soru: kalıbı ragularmı slip fit mi
Cevap: Merhaba Slim Fit'dir. İlginize teşekkürler.
Soru: merhaba 1.75 boy 83 kiloyum normalde xs ve s giyiyorum sizce hangi beden olur
Soru: m bedeni ne zaman gelir
Soru: bordo rengin bedenleri ne zaman gelir?
Soru: Merhaba 5 Al 4 öde kampanyanızdan almak istiyorum renk olarak secimi nasıl olucak 5 taneside aynı renk mi geliyor nasıl oluyor..?
Cevap: Merhaba, Kampanya kapsamında bulunan ürünlerden herhangi birini sepetinize ekleyebilirsiniz. İlginize teşekkürler.
Soru: lütfen şurdan bakın demeyn 81 kilo 182 boy hangi beden olur lütfen söyleyin
Soru: Bordo L bedeni ne zaman gelecek uzun süredir bekliyormum.
Soru: 170cm boy 110 kilo kaç beden olur.
Erkek Bordo %100 Pamuk Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört Ürüne Ait Fotoğraflar
Erkek Bordo %100 Pamuk Slim Fit Dar Kesim Bisiklet Yaka Basic Tişört En Uygun Satış Linki
Yükleniyor…
www.trendyol.com