Erkek Gömlek Yaka Oversize Kısa Kollu Yazlık Gömlek Bu Ürünü Almalı Mı?
Erkek Gömlek Yaka Oversize Kısa Kollu Yazlık Gömlek Şuanki Fiyatı Ne Kadar 569.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Erkek Gömlek Yaka Oversize Kısa Kollu Yazlık Gömlek Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Erkek Gömlek Yaka Oversize Kısa Kollu Yazlık Gömlek Hakkında yaklaşık 777 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
Erkek Gömlek Yaka Oversize Kısa Kollu Yazlık Gömlek Ürün Hakkında Bilgi
Erkek Gömlek Yaka Oversize Kısa Kollu Yazlık Gömlek Ürününün Satıcısı, Hazhers Erkek Gömlek Yaka Oversize Kısa Kollu Yazlık Gömlek ürününü 569.99 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Erkek Gömlek Yaka Oversize Kısa Kollu Yazlık Gömlek Kullanıcı Geri Bildirimleri
569.99 Tl ye satışta olan Erkek Gömlek Yaka Oversize Kısa Kollu Yazlık Gömlek Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
777 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: Yeğenime aldım doğum gününde çok beğendi..Çok tarz bir parça.Gözünüz kapalı alabilirsiniz memnuniyet garantili)
İsim: A** Y**
Tarih: 01 Kasım 2022
Beden: Beden:XL
Satıcı: Hazhers
Yorum: Erkek arkadaşıma aldım çok sevdi çok yakıştı 175 73 s aldım
İsim: S** S**
Tarih: Elite Üye
Beden: 30 Mart 2023
Yorum: Kalite olarak çok güzel fakat 2 beden küçük alın defakto kalıbında m giyiyorum bu çok büyük geldi
İsim: B** K**
Tarih: 05 Ekim 2022
Beden: Beden:M
Yorum: çok hoş beğendim bedeninizi alın
İsim: U** Ö**
Tarih: 22 Kasım 2022
Beden: Beden:L
Yorum: Tavsiye üzerine bir beden küçük aldım tam oldu teşekkürler
İsim: V** Ö**
Tarih: 22 Ocak 2023
Yorum: En sevdiğim gömlek olur kendisi tam bedeninizi alabilirsiniz.
İsim: G** Y**
Tarih: 21 Mart 2023
Yorum: erkek arkadaşım için aldım harika oldu bir beden küçük alabilirsiniz
İsim: E** E**
Tarih: 25 Şubat 2023
Yorum: müthiş güzel tam beden alın.
İsim: İ** B**
Beden: 29 Ocak 2023
Yorum: Eşime aldım cok beğendi severek giyiyor bedeni tam oldu
İsim: N** T**
Tarih: 11 Aralık 2022
Yorum: Tam bedeninizi ala bilirsiniz güzel ürün
İsim: B** Ö**
Tarih: 06 Ocak 2023
Yorum: Ürünü gerçekten beğendim kardeşim için aldım ama cidden de bol bir tarzı var yani bence kendi bedenini almak en iyisi renkler falan da aynı sadece hediye paketi olsun dedim tamam dediler ama tabiki de paketlenmemis bir halde gönderildi ondan dolayi 3 yıldız verdim
İsim: k** a**
Tarih: 05 Ocak 2023
Yorum: Bayıldımmm çok şık çok güzel ve kalın tam kışlık herkese tavsiye ederim rengine efsane düşünmeden alın aldırın derim ayrıca tam beden alın
İsim: S** D**
Tarih: 31 Ekim 2022
Yorum: kocama aldım çok güzel oldu zaten kendisi çok yakışıklı olduğu için normal yani
İsim: D** P**
Tarih: 19 Ocak 2023
Beden: Beden:S
Yorum: Çok büyük bedeni 1-2 beden küçük alın kumaşı kalitesi güzel
İsim: T** D**
Tarih: 30 Temmuz 2023
Beden: Boy:175cm
Yorum: Ürün çok güzel beğenerek aldım iyikide almışım kendi bedeninizi alın hafif salaş duruyor gayet güzel başarılı
İsim: Yusuf K.
Tarih: 29 Eylül 2022
Yorum: Nişanlıma hediye olarak almıştım çok yakıştı. Kumral olduğundan dolayı renkleri çok tatlı durdu bedenleri biraz bol ama oversize çok cool duruyor. O yüzden bir beden küçük almanızı tavsiye etmem.
İsim: S** B**
Beden: 28 Kasım 2022
Yorum: Güzel ama kendi bedeninizden bir küçük bedeni alın
İsim: Ç** Ç**
Tarih: 28 Ekim 2022
Yorum: 10numara 5 Yıldız çok beğendim 167 boy 51kg s beden aldım çok hoşuma gitti. Kızlar eğer çok oversize sevmiyorsanız xs beden alın
İsim: D** U**
Beden: 04 Ağustos 2023
Yorum: Çok hoş, bedeni büyük oldu biraz.. 1 beden küçük alınabilir
İsim: B** D**
Tarih: 09 Ocak 2023
Yorum: Eşime XL aldım gayet güzel oldu 1.89 boy 96 kilo Deseni ve dokusu çok güzel sıcacık çok tarz bir gömlek tavsiye ederim desenine vurulmuştum zaten🫠
İsim: h** a**
Tarih: 13 Ocak 2023
Yorum: Göründüğünün aynısı tam beden alınmalı teşekkürler
İsim: E** G**
Tarih: 28 Şubat 2022
Yorum: Kardeşime aldım çok beğendi
İsim: O** Ö**
Tarih: 10 Aralık 2022
Yorum: Xs söyledim xxxl geldi
İsim: **** ****
Tarih: 08 Kasım 2022
Beden: Beden:XS
Yorum: XS aldım yorumları dikkate alarak normalde S beden çok rahat oluyor.Fakat gelen ürün S beden geldi, fakat S bedeniz bildiğiniz L beden ile aynı
İsim: R** c**
Yorum: Eşime almıştım çok beğendi severek giyiyor
İsim: Y** N**
Tarih: 28 Kasım 2022
Yorum: ürün çok güzel ve kaliteli ben bedenini büyük aldığım için iade etmek zorunda kalıyorum. hediye olarak aldım çok güzel tavsiye ederim
İsim: S** G**
Tarih: 14 Ocak 2023
Yorum: Muhteşem bir ürün cok güzel ama bedenimi almama rahmen büyük geldi kalıbından dolayı bir beden kücüğünü alın
İsim: Z** Ş**
Tarih: 23 Kasım 2022
Yorum: L sipariş verdim bana gelen m
İsim: F** M**
Beden: 30 Mayıs 2023
Yorum: M beden giyen S alsın çuval gibi kalın ama güzel
İsim: T** G**
Tarih: 15 Ekim 2022
Yorum: Genel olarak beğendim normalde m giyiyorum güzel oldu
İsim: O** T** D**
Tarih: 03 Şubat 2023
Erkek Gömlek Yaka Oversize Kısa Kollu Yazlık Gömlek Ürüne Dair Sorular
Soru: 1.80 72 kg
Cevap: Merhabalar, M beden sizin için uygundur, rahat ve şık bir görünüm sağlayacaktır efendim , bu ürünümüzün diğer renkleri Hazhers sayfamızda mevcuttur. Keyifli alışverişler dileriz .
Soru: 1.77 kilo 60
Cevap: Merhabalar, S beden sizin için uygundur sorun yaşamazsınız efendim , keyifli alışverişler dileriz.
Soru: almayin . .
Cevap: Buyrun efendim
Soru: indirim yapamazsınız
Cevap: Maalesef efendim, bizim elimizde olan bir durum değil.
Soru: 1.82. 63kg ?
Cevap: Merhabalar, S beden sizin için uygundur sorun yaşamazsınız efendim , keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 180 boy 83 kilo hangi beden olur acaba
Cevap: Merhabalar, L beden sizin için uygundur, rahat ve şık bir görünüm sağlayacaktır efendim , bu ürünümüzün diğer renkleri sayfamızda mevcuttur. Keyifli alışverişler dileriz .
Soru: 187 67 kilo L beden olur mu
Cevap: Merhabalar, M beden sizin için uygundur, rahat ve şık bir görünüm sağlayacaktır efendim , bu ürünümüzün diğer renkleri Hazhers sayfamızda mevcuttur. Keyifli alışverişler dileriz .
Soru: 1.75 90 kg hangi beden almalıyım
Cevap: Merhabalar, L beden sizin için uygundur sorun yaşamazsınız efendim , keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba 171 boy 70 kilo
Soru: Nişanlıma alıyorum. Oversize fazla sevmiyor. Boy175 kilo 73 s alsam nasıl olur?
Cevap: Merhabalar, S beden sizin için uygundur, rahat ve şık bir görünüm sağlayacaktır efendim , bu ürünümüzün diğer renklerini Hazhers sayfamızda mevcuttur. Keyifli alışverişler dileriz .
Soru: Hocam 1.84 Boy 91 Kilo hangi beden olur sizce?
Cevap: Merhabalar, XL beden sizin için uygundur, rahat ve şık bir görünüm sağlayacaktır efendim , bu ürünümüzün diğer renkleri Hazhers sayfamızda mevcuttur. Keyifli alışverişler dileriz .
Soru: 1.74 boy 85 kilo?
Cevap: Merhabalar, L beden sizin için uygundur, rahat ve şık bir görünüm sağlayacaktır efendim , bu ürünümüzün diğer renkleri sayfamızda mevcuttur. Keyifli alışverişler dileriz .
Soru: 170 52 kg hangi beden olur
Cevap: Merhabalar, S beden sizin için uygundur, rahat ve şık bir görünüm sağlayacaktır efendim , bu ürünümüzün diğer renklerini Hazhers sayfamızda mevcuttur. Keyifli alışverişler dileriz .
Soru: 52 kg 170 boy hangi beden olur
Cevap: Merhabalar bedenler büyük gelebilir efendim
Soru: tüylenme yapar mı
Cevap: Merhabalar yapmaz efendim yıkama testi yapıldı bütün ürünlerde
Soru: Boy 196 kilo 95 hangi beden almalıyım
Cevap: Merhabalar, XL beden sizin için uygundur, rahat ve şık bir görünüm sağlayacaktır efendim , bu ürünümüzün diğer renkleri Hazhers sayfamızda mevcuttur. Keyifli alışverişler dileriz .
Soru: 182 boy 68 kilo hangi beden uygun olur
Soru: 188 boy kilo84
Soru: 175 boy 53 kilo
Soru: Selamın aleyküm 187 boyum var 73 kg yim hangi beden olur bitane var bende xl
Erkek Gömlek Yaka Oversize Kısa Kollu Yazlık Gömlek Resim Galerisi
Erkek Gömlek Yaka Oversize Kısa Kollu Yazlık Gömlek En Uygun Satış Linki
Erkek Gömlek Yaka Oversize Kısa Kollu Yazlık Gömlek Şuanki Fiyatı Ne Kadar 569.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Erkek Gömlek Yaka Oversize Kısa Kollu Yazlık Gömlek Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Erkek Gömlek Yaka Oversize Kısa Kollu Yazlık Gömlek Hakkında yaklaşık 777 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
Erkek Gömlek Yaka Oversize Kısa Kollu Yazlık Gömlek Ürün Hakkında Bilgi
Erkek Gömlek Yaka Oversize Kısa Kollu Yazlık Gömlek Ürününün Satıcısı, Hazhers Erkek Gömlek Yaka Oversize Kısa Kollu Yazlık Gömlek ürününü 569.99 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Erkek Gömlek Yaka Oversize Kısa Kollu Yazlık Gömlek Kullanıcı Geri Bildirimleri
569.99 Tl ye satışta olan Erkek Gömlek Yaka Oversize Kısa Kollu Yazlık Gömlek Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
777 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: Yeğenime aldım doğum gününde çok beğendi..Çok tarz bir parça.Gözünüz kapalı alabilirsiniz memnuniyet garantili)
İsim: A** Y**
Tarih: 01 Kasım 2022
Yorum: Erkek arkadaşıma aldım çok sevdi çok yakıştı 175 73 s aldım
İsim: S** S**
Beden: 30 Mart 2023
Yorum: Kalite olarak çok güzel fakat 2 beden küçük alın defakto kalıbında m giyiyorum bu çok büyük geldi
İsim: B** K**
Tarih: 05 Ekim 2022
Yorum: çok hoş beğendim bedeninizi alın
İsim: U** Ö**
Tarih: 22 Kasım 2022
Yorum: Tavsiye üzerine bir beden küçük aldım tam oldu teşekkürler
İsim: V** Ö**
Tarih: 22 Ocak 2023
Yorum: En sevdiğim gömlek olur kendisi tam bedeninizi alabilirsiniz.
İsim: G** Y**
Tarih: 21 Mart 2023
Yorum: erkek arkadaşım için aldım harika oldu bir beden küçük alabilirsiniz
İsim: E** E**
Tarih: 25 Şubat 2023
Yorum: müthiş güzel tam beden alın.
İsim: İ** B**
Beden: 29 Ocak 2023
Yorum: Eşime aldım cok beğendi severek giyiyor bedeni tam oldu
İsim: N** T**
Tarih: 11 Aralık 2022
Yorum: Tam bedeninizi ala bilirsiniz güzel ürün
İsim: B** Ö**
Tarih: 06 Ocak 2023
Yorum: Ürünü gerçekten beğendim kardeşim için aldım ama cidden de bol bir tarzı var yani bence kendi bedenini almak en iyisi renkler falan da aynı sadece hediye paketi olsun dedim tamam dediler ama tabiki de paketlenmemis bir halde gönderildi ondan dolayi 3 yıldız verdim
İsim: k** a**
Tarih: 05 Ocak 2023
Yorum: Bayıldımmm çok şık çok güzel ve kalın tam kışlık herkese tavsiye ederim rengine efsane düşünmeden alın aldırın derim ayrıca tam beden alın
İsim: S** D**
Tarih: 31 Ekim 2022
Yorum: kocama aldım çok güzel oldu zaten kendisi çok yakışıklı olduğu için normal yani
İsim: D** P**
Tarih: 19 Ocak 2023
Yorum: Çok büyük bedeni 1-2 beden küçük alın kumaşı kalitesi güzel
İsim: T** D**
Tarih: 30 Temmuz 2023
Beden: Boy:175cm
Yorum: Ürün çok güzel beğenerek aldım iyikide almışım kendi bedeninizi alın hafif salaş duruyor gayet güzel başarılı
İsim: Yusuf K.
Tarih: 29 Eylül 2022
Yorum: Nişanlıma hediye olarak almıştım çok yakıştı. Kumral olduğundan dolayı renkleri çok tatlı durdu bedenleri biraz bol ama oversize çok cool duruyor. O yüzden bir beden küçük almanızı tavsiye etmem.
İsim: S** B**
Beden: 28 Kasım 2022
Yorum: Güzel ama kendi bedeninizden bir küçük bedeni alın
İsim: Ç** Ç**
Tarih: 28 Ekim 2022
Yorum: 10numara 5 Yıldız çok beğendim 167 boy 51kg s beden aldım çok hoşuma gitti. Kızlar eğer çok oversize sevmiyorsanız xs beden alın
İsim: D** U**
Beden: 04 Ağustos 2023
Yorum: Çok hoş, bedeni büyük oldu biraz.. 1 beden küçük alınabilir
İsim: B** D**
Tarih: 09 Ocak 2023
Yorum: Eşime XL aldım gayet güzel oldu 1.89 boy 96 kilo Deseni ve dokusu çok güzel sıcacık çok tarz bir gömlek tavsiye ederim desenine vurulmuştum zaten🫠
İsim: h** a**
Yorum: Göründüğünün aynısı tam beden alınmalı teşekkürler
İsim: E** G**
Tarih: 28 Şubat 2022
Yorum: Kardeşime aldım çok beğendi
İsim: O** Ö**
Tarih: 10 Aralık 2022
Yorum: Xs söyledim xxxl geldi
İsim: **** ****
Tarih: 08 Kasım 2022
Yorum: XS aldım yorumları dikkate alarak normalde S beden çok rahat oluyor.Fakat gelen ürün S beden geldi, fakat S bedeniz bildiğiniz L beden ile aynı
İsim: R** c**
Yorum: Eşime almıştım çok beğendi severek giyiyor
İsim: Y** N**
Tarih: 28 Kasım 2022
Yorum: ürün çok güzel ve kaliteli ben bedenini büyük aldığım için iade etmek zorunda kalıyorum. hediye olarak aldım çok güzel tavsiye ederim
İsim: S** G**
Tarih: 14 Ocak 2023
Yorum: Muhteşem bir ürün cok güzel ama bedenimi almama rahmen büyük geldi kalıbından dolayı bir beden kücüğünü alın
İsim: Z** Ş**
Tarih: 23 Kasım 2022
Yorum: L sipariş verdim bana gelen m
İsim: F** M**
Beden: 30 Mayıs 2023
Yorum: M beden giyen S alsın çuval gibi kalın ama güzel
İsim: T** G**
Tarih: 15 Ekim 2022
Yorum: Genel olarak beğendim normalde m giyiyorum güzel oldu
İsim: O** T** D**
Tarih: 03 Şubat 2023
Erkek Gömlek Yaka Oversize Kısa Kollu Yazlık Gömlek Ürüne Dair Sorular
Soru: 1.80 72 kg
Soru: 1.77 kilo 60
Soru: almayin . .
Cevap: Buyrun efendim
Soru: indirim yapamazsınız
Cevap: Maalesef efendim, bizim elimizde olan bir durum değil.
Soru: 1.82. 63kg ?
Soru: 180 boy 83 kilo hangi beden olur acaba
Soru: 187 67 kilo L beden olur mu
Soru: 1.75 90 kg hangi beden almalıyım
Cevap: Merhabalar, L beden sizin için uygundur sorun yaşamazsınız efendim , keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba 171 boy 70 kilo
Soru: Nişanlıma alıyorum. Oversize fazla sevmiyor. Boy175 kilo 73 s alsam nasıl olur?
Soru: Hocam 1.84 Boy 91 Kilo hangi beden olur sizce?
Soru: 1.74 boy 85 kilo?
Soru: 170 52 kg hangi beden olur
Soru: 52 kg 170 boy hangi beden olur
Cevap: Merhabalar bedenler büyük gelebilir efendim
Soru: tüylenme yapar mı
Cevap: Merhabalar yapmaz efendim yıkama testi yapıldı bütün ürünlerde
Soru: Boy 196 kilo 95 hangi beden almalıyım
Soru: 182 boy 68 kilo hangi beden uygun olur
Soru: 188 boy kilo84
Soru: 175 boy 53 kilo
Soru: Selamın aleyküm 187 boyum var 73 kg yim hangi beden olur bitane var bende xl
Erkek Gömlek Yaka Oversize Kısa Kollu Yazlık Gömlek Resim Galerisi
Erkek Gömlek Yaka Oversize Kısa Kollu Yazlık Gömlek En Uygun Satış Linki
Yükleniyor…
www.trendyol.com