Erkek Gri Renk İtalyan Kesim Kaliteli Esnek Likralı Bilek Boy Kumaş Pantolon Tavsiye Eder Misiniz ?

Zeliha

Yeni Üye
BaYaN
15 Eyl 2023
552
0
0
Erkek Gri Renk İtalyan Kesim Kaliteli Esnek Likralı Bilek Boy Kumaş Pantolon Alınmaya Değer Mi?
Erkek Gri Renk İtalyan Kesim Kaliteli Esnek Likralı Bilek Boy Kumaş Pantolon Güncel Fiyatı 469.99 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Erkek Gri Renk İtalyan Kesim Kaliteli Esnek Likralı Bilek Boy Kumaş Pantolon Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

Erkek Gri Renk İtalyan Kesim Kaliteli Esnek Likralı Bilek Boy Kumaş Pantolon Hakkında yaklaşık 3670 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

Erkek Gri Renk İtalyan Kesim Kaliteli Esnek Likralı Bilek Boy Kumaş Pantolon Ürün Detayları

Erkek Gri Renk İtalyan Kesim Kaliteli Esnek Likralı Bilek Boy Kumaş Pantolon Ürününün Satıcısı, Bürke Erkek Gri Renk İtalyan Kesim Kaliteli Esnek Likralı Bilek Boy Kumaş Pantolon ürününü 469.99 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Erkek Gri Renk İtalyan Kesim Kaliteli Esnek Likralı Bilek Boy Kumaş Pantolon En Son Yapılan Yorumlar
469.99 Tl ye satışta olan Erkek Gri Renk İtalyan Kesim Kaliteli Esnek Likralı Bilek Boy Kumaş Pantolon Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3670 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: kendi bedenizi alin
İsim: r** e**
Tarih: 13 Nisan 2022
Beden: Beden:30
Satıcı: Bürke Clothing

Yorum: Çok güzel 1.87 82 kiloyum 33 beden tam oldu
İsim: B** S** B**
Tarih: 15 Ağustos 2022
Beden: Beden:32

Yorum: Korkarak aldım ama harika bedeninize göre almanızı tavsiye ediyorum üstünüze dikmişler gibi
İsim: **** ****
Tarih: 18 Kasım 2022
Beden: Beden:33

Yorum: başarılı bedenimi tam söyledim cuk oturdu 177 70 kg 30 beden
İsim: emir b.
Tarih: 15 Haziran 2022

Yorum: çok şık ve rahat kaliteli bir ürün bedeni tam oldu almayı düşünenler gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
İsim: Mustafa A.
Tarih: 28 Nisan 2022
Beden: Beden:31

Yorum: harika bir ürün,180 / 80 kilogram 34 beden harika oldu
İsim: İ** C**
Tarih: 31 Ağustos 2022
Beden: Beden:34

Yorum: harika bir pantolon tam beden aliniz
İsim: G** R**
Tarih: 05 Temmuz 2022
Beden: Beden:36

Yorum: tam bedenimi söyledim harikaa kesimi süper olduuu
İsim: Muhammed A. Y.
Tarih: 19 Şubat 2022
Satıcı: GörSeç

Yorum: super kaliteli güzel bir ürün kendi bedeninizi alın
İsim: Azer Q.
Tarih: 27 Haziran 2023
Beden: Boy:174cm

Yorum: Çok iyi pantolon. Tam bedeninizi alın.
İsim: B** O** T**
Tarih: 22 Aralık 2022

Yorum: Gayet guzel ve şık tavsiye ederim 180 71 kilo 31 beden tam oldu
İsim: O** Ş**
Tarih: 13 Ekim 2022

Yorum: Tam bedeninizi alın
Tarih: 02 Kasım 2022

Yorum: 1 beden büyük alınabilir. çok rahat
İsim: S** M**
Tarih: 06 Şubat 2023

Yorum: Ben çok beğendim emin olamadığım için kendi bedenimin üstünde aldım ama bu da oldu gayet rahat asla boğmuyor dün geldi bugün giydim bile:)
İsim: S** E** A**
Tarih: 10 Mart 2023

Yorum: 172 62 kg 29 beden aldim tam oldu ne dar ne bol
İsim: o** k**
Tarih: 28 Temmuz 2023
Beden: Boy:173cm

Yorum: kumaşı goruntusu çok guzeldi rahatlilkla bedeninizi alabilirsiniz.
İsim: b** a** l**
Tarih: 29 Eylül 2021

Yorum: kendi bedenim tam uydu kemere bile gerek yok
İsim: Adem A.
Tarih: 19 Mart 2023

Yorum: hızlı kargo tam bedeninizi alın kaliteli ürün üzerinizde süper duruyor
İsim: S** U**
Tarih: 25 Eylül 2023
Beden: Boy:180cm

Yorum: ürün gerçekten mükemmel çok beğendim istediğim beden geldi rengi ve deseni çok hoş
İsim: ERDAL S.
Tarih: 22 Ekim 2021

Yorum: 1 beden büyük alın
İsim: a** ü**
Tarih: Elite Üye
Beden: 05 Eylül 2022

Yorum: urun kaliteli ancak beden bulamadim kendime
İsim: U** B**
Tarih: 29 Nisan 2022

Yorum: çok iyi kumaş pantolon ben 33 beden aldım ve gayet güzel oturdu çok kaliteli tavsiye ederim
İsim: İ** E**
Tarih: 17 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok

Yorum: tam beden alabilirsiniz çok iyi
Tarih: 02 Nisan 2023

Yorum: çok güzel ürün tam beden alın
İsim: S** E**
Tarih: 17 Mart 2023
Beden: Beden:29

Yorum: Tam bedeninizi aldın.
İsim: M** K**
Tarih: 03 Haziran 2023
Beden: Boy:174cm

Yorum: tam kalınınızı alın
İsim: u** g** s**
Tarih: 03 Mayıs 2022

Yorum: Tek kelimeyle mükemmel sevgilime aldım ve bayıldım.
Tarih: 23 Ekim 2021
Beden: Beden:29

Yorum: beğendim tam bedenimi aldım ve oldu tavsiye ederim rengi güzel
Tarih: 15 Nisan 2022

Yorum: Ürün çok güzel bi beden büyük alın 🙂
Tarih: 09 Ekim 2022

Yorum: 172 72kg 30 beden cuk oldu
İsim: İ** i** Ö**
Tarih: 13 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok

Erkek Gri Renk İtalyan Kesim Kaliteli Esnek Likralı Bilek Boy Kumaş Pantolon Merak Edilen Konular

Soru: ok🤚🤚🤚🤚🤚🤚🤚🤚
Cevap: Merhaba Efendim, Bürke Ticaret mağazamıza hoş geldiniz. Kampanyalardan haberdar olmak için mağazamızı takip edebilirsiniz.

Soru: 171 60 beden
Cevap: Merhaba Efendim, Bürke Ticaret mağazamıza hoş geldiniz. Kampanyalardan haberdar olmak için mağazamızı takip edebilirsiniz. 29 beden sizin için uygundur efendim. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: 160 boy 73
Cevap: Merhaba Efendim, Bürke Ticaret mağazamıza hoş geldiniz. Kampanyalardan haberdar olmak için mağazamızı takip edebilirsiniz. 32 beden sizin için uygundur efendim. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: 1.86 60 kilo
Cevap: Merhaba Efendim, Bürke Ticaret mağazamıza hoş geldiniz. Kampanyalardan haberdar olmak için mağazamızı takip edebilirsiniz. Ürünün boyu 96 cm gelmektedir. Bu sebeple 185 cm ve yukarısı için ürün boydan kısa gelmektedir. Maalesef ki bu üründe size hizmet veremiyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: 1.70 boy 85 kilo
Cevap: Merhaba Efendim, Bürke Ticaret mağazamıza hoş geldiniz. Kampanyalardan haberdar olmak için mağazamızı takip edebilirsiniz. 33 beden sizin için uygundur efendim. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: 182,79 hangi beden
Cevap: Merhaba Efendim, Bürke Ticaret mağazamıza hoş geldiniz. Kampanyalardan haberdar olmak için mağazamızı takip edebilirsiniz. 32 beden sizin için uygundur efendim. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: 1.77boy 75 kilo hangi beden alayım?
Cevap: Merhaba Efendim, Bürke Ticaret mağazamıza hoş geldiniz. Kampanyalardan haberdar olmak için mağazamızı takip edebilirsiniz. 31 beden sizin için uygundur efendim. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: merhaba boy180 95kilo pantolonun paça eni kaç sm? teşekkürler
Cevap: Merhaba Efendim, Bürke Ticaret mağazamıza hoş geldiniz. Kampanyalardan haberdar olmak için mağazamızı takip edebilirsiniz. 36 beden sizin için uygundur efendim. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: (1.74 boy). ( 69 kilo) kaç beden olur
Cevap: Merhaba Efendim, Bürke Ticaret mağazamıza hoş geldiniz. Kampanyalardan haberdar olmak için mağazamızı takip edebilirsiniz. 31 beden sizin için uygundur efendim. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: merhaba 173 75kg kaç beden almalıyız

Soru: likralı demi
Cevap: Merhaba efendim Bürke Ticaret firmamıza hoş geldiniz. Pantolonlarımız en boy likralı 200 gr bez ayak kumaştan kendi fabrikamızda üretilmiş olup ceplik ve astarları dahi iyi kalitededir. En boy likra esneklik sağlamaktadır.

Soru: 183 boy 80 kilo hangi beden

Soru: 177 60 kg ?
Cevap: Merhaba Efendim, Bürke Ticaret mağazamıza hoş geldiniz. Kampanyalardan haberdar olmak için mağazamızı takip edebilirsiniz. 29 beden sizin için uygundur efendim. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Boy 178 - kilo 88
Cevap: Merhaba Efendim, Bürke Ticaret mağazamıza hoş geldiniz. Kampanyalardan haberdar olmak için mağazamızı takip edebilirsiniz. 34 beden sizin için uygundur efendim. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: 1,79 72kg ?

Soru: 175 boy 77 kg

Soru: 1.78 78 kilo

Soru: 1.85 - 76 ?

Soru: boy 1.78 kilo 65 ama zayıf hangi beden olur
Cevap: Merhaba Efendim, Bürke Ticaret mağazamıza hoş geldiniz. Kampanyalardan haberdar olmak için mağazamızı takip edebilirsiniz. 30 beden sizin için uygundur efendim. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhaba 182 boy 90 kg kaç beden olur? 36 mı
Cevap: Merhaba Efendim, Bürke Ticaret mağazamıza hoş geldiniz. Kampanyalardan haberdar olmak için mağazamızı takip edebilirsiniz. 34 beden sizin için uygundur efendim. Sağlıklı günler dileriz.

Erkek Gri Renk İtalyan Kesim Kaliteli Esnek Likralı Bilek Boy Kumaş Pantolon Detay Resimler

Erkek Gri Renk İtalyan Kesim Kaliteli Esnek Likralı Bilek Boy Kumaş Pantolon En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü