Erkek Gri Slim Fit Dar Kesim %100 Pamuk Bisiklet Yaka Basic Tişört Satın Alır Mısınız ?

Berrak

Yeni Üye
BaYaN
14 Eyl 2023
543
0
0
Erkek Gri Slim Fit Dar Kesim %100 Pamuk Bisiklet Yaka Basic Tişört Fiyatına Göre Alınır Mı?
Erkek Gri Slim Fit Dar Kesim %100 Pamuk Bisiklet Yaka Basic Tişört Şu Anki Satış Fiyatı 195.33 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Erkek Gri Slim Fit Dar Kesim %100 Pamuk Bisiklet Yaka Basic Tişört Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

Erkek Gri Slim Fit Dar Kesim %100 Pamuk Bisiklet Yaka Basic Tişört Hakkında yaklaşık 1801 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

Erkek Gri Slim Fit Dar Kesim %100 Pamuk Bisiklet Yaka Basic Tişört Detaylı Açıklama

Erkek Gri Slim Fit Dar Kesim %100 Pamuk Bisiklet Yaka Basic Tişört Ürününün Satıcısı, AC&Co / Altınyıldız Classics Erkek Gri Slim Fit Dar Kesim %100 Pamuk Bisiklet Yaka Basic Tişört ürününü 195.33 Tl'den Satılmaktadır.

Erkek Gri Slim Fit Dar Kesim %100 Pamuk Bisiklet Yaka Basic Tişört En Son Yapılan Yorumlar
195.33 Tl ye satışta olan Erkek Gri Slim Fit Dar Kesim %100 Pamuk Bisiklet Yaka Basic Tişört Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1801 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Kendi bedeniniz alın
İsim: F** U**
Tarih: 17 Temmuz 2023
Beden: Boy:170cm
Satıcı: Altınyıldız Classics

Yorum: Tam beden alın, kaliteli
İsim: E** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 18 Şubat 2024

Yorum: Kumaşı kalıbı muhteşem, tereddüt etmeden alabilirsiniz tam bedeninizi alabilirsiniz
İsim: A** N** A**
Tarih: 21 Haziran 2023
Beden: Boy:165cm

Yorum: Ürünleri beğendim tam bedeninizi alabilirsiniz
İsim: O** C**
Tarih: 17 Haziran 2023

Yorum: Tam beden alınabilir kalitesi güzel
İsim: Ş** A**
Tarih: 22 Haziran 2023
Beden: Boy:163cm

Yorum: eşime aldım çok beğendi bir beden küçük alınmalı
İsim: F** N** K**
Tarih: 09 Eylül 2023
Beden: Beden:XL

Yorum: Eşime aldım kumaşı duruşu çok hoş aşırı rahat tam beden alabilirsiniz
İsim: n** t**
Tarih: 21 Temmuz 2023

Yorum: 1.85 boy 87 kilo için l beden tercih ettik, bir beden büyükmü alsak diye çok arada kaldım ama basic bir tişörtmüş kendi bedenim oldu 1 beden büyük çok salaş dururdu, kaliteli görünüyor çok beğendim.
İsim: E** G**
Tarih: 09 Temmuz 2023
Beden: Boy:168cm

Yorum: Normalde M giyiyorum fakat L tam oldu , çok yapışsın istemiyorsanız bence bir beden büyük almanız iyi olacak. Tabiki yıkandığında çekme payı olursa diyede düşünmek gerekiyor.Tam yazlık ince beğendim.
İsim: Ş** D**
Tarih: 05 Mart 2024
Beden: Boy:180cm

Yorum: Güzel ürün tam beden alın
İsim: Y** A**
Tarih: 11 Ekim 2023
Beden: Boy:186cm

Yorum: tam bedeninizi almanızı tavsiye ederim bildiğim kalite düşünmeden alın derim
İsim: N** P**
Tarih: 19 Haziran 2023
Beden: Bilgi Yok

Yorum: kaiteli ve güzeli tam bedeninizi alın
İsim: N** D**
Tarih: 22 Temmuz 2023

Yorum: Eşime aldım çok bedendi 👌🏻 teşekkürler 🙏
İsim: H** G** Ç**
Tarih: 23 Şubat 2024

Yorum: İyi bir ürün fakat standart bir beden değil büyük normal de bir beden
İsim: Mevlüt D.
Tarih: 02 Ekim 2023

Yorum: Bu tişörtler erkek tişörtü ama ben bir bayan olarak bayılıyorum giymeye hatta bir beden büyüğünü aldım salaş çok hoş
İsim: A** g** Ş**
Tarih: 02 Ağustos 2023
Beden: Boy:157cm

Yorum: Babam için aldım diğer renklerini alıp beğenmiştik bu renginide aldım kendi bedeninizi alın
İsim: İ** K**
Tarih: 25 Eylül 2023
Beden: Boy:164cm

Yorum: tam beden, güzel, kaliteli
İsim: İ** D**
Tarih: 27 Kasım 2023

Yorum: ürün güzel tam beden alın.
İsim: e** m**
Tarih: 20 Temmuz 2023

Yorum: 177 83 L geniş M tam geldi.Fiyatı uygunken alınır
İsim: a** k**
Tarih: 16 Kasım 2023
Beden: Beden:M

Yorum: 90 kilo eşime l beden aldım yumuşacık çok begendık
İsim: L** G**
Tarih: 22 Kasım 2023

Yorum: ortalama 85 kiloya L beden tam oldu
İsim: S** Ç**
Tarih: 31 Ekim 2023
Beden: Boy:173cm

Yorum: Erkek kardeşime aldık çok beğendi rengi de çok güzel
İsim: N** K**
Tarih: 15 Eylül 2023
Beden: Boy:155cm

Yorum: Bedenini alın
İsim: F** c** A**
Tarih: 25 Ekim 2023
Beden: Boy:186cm

Yorum: Harika tişörtler 5 tane aldım iyikide almışım
İsim: **** ****
Tarih: 27 Şubat 2024

Yorum: Oğluma aldım. İlk defa aldığım bir şeyi beğendi. Tam beden alın.
İsim: P** K**
Tarih: 14 Kasım 2023

Yorum: 182boy 76 kilo icin M beden aldik.Gayet guzel urun
İsim: N** A**
Tarih: 25 Temmuz 2023

Yorum: kendi bedeninizi tercih edin. ürün güzel. altınyıldız kalitesi...
İsim: h** b**
Tarih: 23 Temmuz 2023
Beden: Boy:171cm

Yorum: M beden siparişi vermiştim fakat s gibi geldi ürün, iade ettim. Bir beden büyük almanızda fayda var. Kalitesi güzel
İsim: E** D**
Tarih: 24 Haziran 2023

Yorum: Çok güzel yumuşacık
İsim: **** ****
Tarih: 21 Haziran 2023

Yorum: oglum ve esime aldim tam deden
İsim: S** S**
Tarih: 14 Şubat 2024
Beden: Beden:L

Erkek Gri Slim Fit Dar Kesim %100 Pamuk Bisiklet Yaka Basic Tişört Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: Merhaba ağırlığı kaç gr acaba ?
Cevap: Merhaba, maalesef ürün ağırlık bilgisi bulunmamaktadır. İlginize teşekkürler.

Soru: gri değil dimi görselde ki gibi mi
Cevap: Merhaba Gri rengindedir.İlginize teşekkürler.

Soru: Regular mı slim fit mi ürün?
Cevap: Merhaba, ürün slim fit dar kesimdir. İlginize teşekkürler.

Soru: iyi akşamlar3 laç yok mu elinizde
Cevap: Merhaba, stoklarımız haftalık güncellenmekte olup, Gelince Haber Ver butonuna tıklayarak yeniden stoklara girdiğinde haberdar olabilirsiniz. Ancak her ürünümüzden haftalık yeni stok gelmeyebilir. İlginize teşekkürler.

Soru: Vallahi görünen renk tas rengi.Griyle bej karışımı gibi.Dogru mudur.?Dediğim gibiyse satın alacağım.Teyit edelim lütfen.
Cevap: Merhaba Gri rengindedir.İlginize teşekkürler.

Soru: XL ın açılmasını bekliyorum 5 li alabilmek için, gün içerisinde açılır mı acaba
Cevap: Merhaba, stoklarımız haftalık güncellenmekte olup, Gelince Haber Ver butonuna tıklayarak yeniden stoklara girdiğinde haberdar olabilirsiniz. Ancak her ürünümüzden haftalık yeni stok gelmeyebilir. İlginize teşekkürler

Soru: Merhaba, ürün görseli bej rengi gibi ama açıklama kısmında gri yazıyor. Bilemedim hangi renk gelir?
Cevap: Merhabalar. Belirttiğiniz ürün görsellerdeki renktedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: stoklar haftalık olarak güncelleniyor mu
Cevap: Merhaba, stoklarımız haftalık güncellenmekte olup, Gelince Haber Ver butonuna tıklayarak yeniden stoklara girdiğinde haberdar olabilirsiniz. Ancak her ürünümüzden haftalık yeni stok gelmeyebilir. İlginize teşekkürler.

Soru: m bedeni ne zaman gelicek

Soru: M beden mevcutmudur acaba

Soru: S bedeni ne zaman gelir

Soru: bu ürünün l bedeni ne zaman gelir

Soru: merhaba mankendeki kac beden slim fit gibi durmuyor kalip darmi oluyor
Cevap: Merhaba, mankenin üzerindeki ürün L bedendir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Erkek Gri Slim Fit Dar Kesim %100 Pamuk Bisiklet Yaka Basic Tişört Detaylı Fotoğraflar

Erkek Gri Slim Fit Dar Kesim %100 Pamuk Bisiklet Yaka Basic Tişört En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü