Erkek Haki T-shirt %100 Pamuk Nefes Alan Bisiklet Yaka Regular Fit E001000 En Ucuzu Nerede Bulunur?
Erkek Haki T-shirt %100 Pamuk Nefes Alan Bisiklet Yaka Regular Fit E001000 Şu Andaki Fiyatı 154.94 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Erkek Haki T-shirt %100 Pamuk Nefes Alan Bisiklet Yaka Regular Fit E001000 Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Erkek Haki T-shirt %100 Pamuk Nefes Alan Bisiklet Yaka Regular Fit E001000 Hakkında yaklaşık 2264 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
Erkek Haki T-shirt %100 Pamuk Nefes Alan Bisiklet Yaka Regular Fit E001000 Detaylı Açıklama
Kısa kollu, Bisiklet yaka, %100 Pamuk, Nefes alan, Doğal, Slim Fit T-Shirt;Stüdyo Çekimlerinde Renkler Işık Farklılığından Dolayı Değişiklik Gösterebilir.;Online Özel koleksiyonu ürünüdür.;Model Boy: 187 cm Göğüs: 103 cm Bel: 82 cmBasen:95 cm;Numune Bedeni: M;%100 Pamuk; >_x000D_
Erkek Haki T-shirt %100 Pamuk Nefes Alan Bisiklet Yaka Regular Fit E001000 Ürününün Satıcısı, Avva Erkek Haki T-shirt %100 Pamuk Nefes Alan Bisiklet Yaka Regular Fit E001000 ürününü 154.94 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Erkek Haki T-shirt %100 Pamuk Nefes Alan Bisiklet Yaka Regular Fit E001000 Kullananlar
154.94 Tl ye satışta olan Erkek Haki T-shirt %100 Pamuk Nefes Alan Bisiklet Yaka Regular Fit E001000 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2264 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: tam beden alabilirsiniz çok kaliteli
İsim: B** A**
Tarih: 23 Mart 2023
Beden: Beden:XL
Satıcı: AVVA
Yorum: Kendi bedeninizi alabilirsiniz. Boy ; 1,76 Kilo ; 82 Beden ; L Tam oldu Teşekkürler.
İsim: V** Ç**
Tarih: 05 Mayıs 2022
Beden: Beden:L
Yorum: 1 beden büyük alınmalı
İsim: B** T**
Tarih: 21 Mart 2023
Yorum: indirimdeyken babam için almıştım tam beden alınabilir kaliteli ve güzel
İsim: a** n** S**
Tarih: 23 Haziran 2022
Beden: Beden:M
Yorum: Çok başarılı tam beden alabilirsiniz
İsim: hacerarav
Tarih: Fenomen
Beden: 06 Ekim 2022
Yorum: çık beğendik oğlum için almıştım tam beden
İsim: ayla g.
Tarih: 28 Mart 2023
Yorum: 88 kg 1.175 boyu eşime xl aldık gayet güzel durdu çok beğendik diğer renklerini de almaya düşünüyoruz
İsim: **** ****
Tarih: 24 Mayıs 2022
Yorum: kardeşime aldım tam beden alınmalı
İsim: b** d**
Tarih: 29 Aralık 2022
Yorum: Vücudunuz pamuklara sarılıyor. Kendi bedeninizi alın
İsim: C** A** U**
Tarih: 14 Nisan 2022
Beden: Beden:S
Yorum: Erkek arkadaşıma aldım. Bedeni tam oldu. Kendi bedeninizde alabilirsiniz. Renkleri çok güzel
İsim: B** D**
Tarih: 10 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: çok beğendim tam beden
İsim: A** K**
Tarih: 27 Ocak 2023
Yorum: esime aldim bu renge bayilir
Tarih: 29 Mart 2023
Beden: Beden:XXL
Yorum: eşime aldım güzeldi fena degil.
İsim: E** ç** K**
Tarih: 01 Haziran 2022
Yorum: eşime aldim gayet iyi
İsim: f** s**
Tarih: 21 Ocak 2023
Yorum: Eşime aldık çok beğendi
İsim: Z** Y**
Yorum: tam bedeninizi alin
İsim: Veysel K.
Tarih: 02 Nisan 2022
Yorum: eşime aldım gayet güzeller
İsim: D** A**
Tarih: 13 Ocak 2023
Yorum: guzel.urun yumusacak.esim begendi
İsim: r** g**
Tarih: 16 Şubat 2023
Yorum: Çok güzel ve kaliteli tam beden alabilirsiniz.
İsim: gökhan d.
Tarih: 11 Nisan 2023
Yorum: Gayet kaliteli kumaşı var kesinlikle tavsiye ederim. Mevcut bedeninizi alabilirsiniz. 170 boy 76 kg M beden tam oldu
İsim: C** T**
Tarih: 07 Nisan 2023
Yorum: Babama aldım çok beğendi. Avva kalitesi
İsim: Z** K**
Tarih: 09 Nisan 2023
Beden: Boy:170cm
Yorum: güzel tam bedeninizi alin
İsim: a** a**
Tarih: 25 Haziran 2022
Beden: Beden:3XL
Yorum: İndirim denk gelip Eşime aldım 177 boy 85 kilo m beden tam oldu
Tarih: 18 Şubat 2022
Yorum: Son 5 yıldır kullandığım ve çoğu ürünü gerçekten kaliteli marka. Tshirt e gelince kumaş pamuk modal karışımı konforlu rahat ve çok kalın değil. Üzerinizde şık ve tam duruyor. Tavsiye ederim. Birde 1 beden büyük alırsanız sorun yaşamazsınız
İsim: T** G**
Tarih: 11 Nisan 2022
Yorum: eşime aldim beğendi
İsim: ö** u**
Tarih: 05 Nisan 2023
Yorum: Tam bedeninizi alın paketleme harika
İsim: Gül c.
Tarih: 10 Mayıs 2022
Yorum: Eşime aldık yumuşacık çok güzel
İsim: F** C** s**
Tarih: 16 Mayıs 2023
Yorum: piyasanın en iyisi düşünmeden bedeninizi Alın
Tarih: 23 Eylül 2022
Yorum: rengi çok güzel tam bedeninizi alabilirsiniz
İsim: D** Y**
Yorum: Güzel ürün bi beden küçüğünü alın
İsim: S** A**
Tarih: 02 Haziran 2022
Erkek Haki T-shirt %100 Pamuk Nefes Alan Bisiklet Yaka Regular Fit E001000 Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: merhaba sizden tişört almıştım babama ama aldığım tişörtlerin hepsinde dikiş hatası var. yıkamışta bulundum telafisini nasıl yapabilirsniz
Cevap: Değerli müşterimiz, tüm ürünlerimiz garanti kapsamı içerisinde yer almaktadır. Trendyol Asistan üzerinden görüşme sağlayarak bilgi alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
Soru: 185 boy kg 90 hangi beden olur
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda L beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: 1.70 boy kilo 100 hangi beden olur
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda XXL beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: 64 kiloyum hangi beden almalıyım
Cevap: Değerli Müşterimiz, beden bilgileriniz ile ürün detay kısmındaki ''tüm özellikleri gör'' sayfasında yer alan beden tablomuzdan kontrolünü sağlayabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: 177 boy 84 kilo erkek için hangi beden tavsiye edersiniz
Cevap: Değerli Müşterimiz, paylaşmış olduğunuz kilo, boy vb. ölçüler vücut yapısına göre değişiklik sağladığından dolayı sizleri yanlış yönlendirmemize sebep olacaktır. ‘’Beden tablosu’’ butonuna tıklayarak bel-basen-göğüs gibi beden ölçülerinize göre inceleyip karar vermenizi öneririz. İlginiz için teşekkür eder, keyifli günler dileriz.
Soru: 175 boy 75 kilo hangi beden olur
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda M beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: Merhaba. Boy 185 kilo 85. Dar giyinmeyi seviyorum M mi yoksa S mi almalıyım?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda L beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: Manken bedeni nedir?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Numune Bedeni: M olarak belirtilmektedir. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba 183 boy 92 kilo kaç beden olur?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda XL beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: 185 boy 80kilo hangi beden uygun olur
Soru: merhaba, boy 1.73, kilo 61. Hangi beden olur?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda XS beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: 5al 4 öde kampanyasından 5 tane tşört aldım,inanın bu kadar güzel ve kaliteli olacağını düşünmemiştim.Firmaya çok teşekkür ederim.
Cevap: Değerli Müşterimiz, İyi günler dileriz.
Soru: boy 184 kilo 68 hangi beden olur acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda S beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: merhaba. 100kg 2xl olurmu
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda XXL beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: ürün bol değil dimi
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtmiş olduğunuz ürünümüz; Slim fit kalıptır. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: 1.73 boy 79 kilo hangi beden uygun olur
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda M beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: SİPARİŞ VERMEK İSTİYORUM BUGUN KARGOLAR MISINIZ
Cevap: Değerli Müşterimiz, Belirtilen teslimat süresi içerisinde kargoya gönderimi sağlanmaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: 180 80 kg ne olmalıdır
Soru: 172 boy 90 kilo hangi beden önerirsiniz?
Cevap: Değerli Müşterimiz, paylaşmış olduğunuz kilo, boy vb. ölçüler vücut yapısına göre değişiklik sağladığından dolayı sizleri yanlış yönlendirmemize sebep olacaktır. ‘’Beden tablosu’’ butonuna tıklayarak bel-basen-göğüs gibi beden ölçülerinize göre inceleyip karar vermenizi öneririz. İlginiz için teşekkür eder, keyifli günler dileriz..
Soru: Merhaba 175 76 kilo hangi beden uygundur
Erkek Haki T-shirt %100 Pamuk Nefes Alan Bisiklet Yaka Regular Fit E001000 Detay Resimler
Erkek Haki T-shirt %100 Pamuk Nefes Alan Bisiklet Yaka Regular Fit E001000 En Uygun Satış Linki
Erkek Haki T-shirt %100 Pamuk Nefes Alan Bisiklet Yaka Regular Fit E001000 Şu Andaki Fiyatı 154.94 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Erkek Haki T-shirt %100 Pamuk Nefes Alan Bisiklet Yaka Regular Fit E001000 Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Erkek Haki T-shirt %100 Pamuk Nefes Alan Bisiklet Yaka Regular Fit E001000 Hakkında yaklaşık 2264 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
Erkek Haki T-shirt %100 Pamuk Nefes Alan Bisiklet Yaka Regular Fit E001000 Detaylı Açıklama
Kısa kollu, Bisiklet yaka, %100 Pamuk, Nefes alan, Doğal, Slim Fit T-Shirt;Stüdyo Çekimlerinde Renkler Işık Farklılığından Dolayı Değişiklik Gösterebilir.;Online Özel koleksiyonu ürünüdür.;Model Boy: 187 cm Göğüs: 103 cm Bel: 82 cmBasen:95 cm;Numune Bedeni: M;%100 Pamuk; >_x000D_
Erkek Haki T-shirt %100 Pamuk Nefes Alan Bisiklet Yaka Regular Fit E001000 Ürününün Satıcısı, Avva Erkek Haki T-shirt %100 Pamuk Nefes Alan Bisiklet Yaka Regular Fit E001000 ürününü 154.94 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Erkek Haki T-shirt %100 Pamuk Nefes Alan Bisiklet Yaka Regular Fit E001000 Kullananlar
154.94 Tl ye satışta olan Erkek Haki T-shirt %100 Pamuk Nefes Alan Bisiklet Yaka Regular Fit E001000 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2264 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: tam beden alabilirsiniz çok kaliteli
İsim: B** A**
Tarih: 23 Mart 2023
Yorum: Kendi bedeninizi alabilirsiniz. Boy ; 1,76 Kilo ; 82 Beden ; L Tam oldu Teşekkürler.
İsim: V** Ç**
Tarih: 05 Mayıs 2022
Yorum: 1 beden büyük alınmalı
İsim: B** T**
Tarih: 21 Mart 2023
Yorum: indirimdeyken babam için almıştım tam beden alınabilir kaliteli ve güzel
İsim: a** n** S**
Tarih: 23 Haziran 2022
Yorum: Çok başarılı tam beden alabilirsiniz
İsim: hacerarav
Tarih: Fenomen
Beden: 06 Ekim 2022
Yorum: çık beğendik oğlum için almıştım tam beden
İsim: ayla g.
Tarih: 28 Mart 2023
Yorum: 88 kg 1.175 boyu eşime xl aldık gayet güzel durdu çok beğendik diğer renklerini de almaya düşünüyoruz
Tarih: 24 Mayıs 2022
Yorum: kardeşime aldım tam beden alınmalı
İsim: b** d**
Tarih: 29 Aralık 2022
Yorum: Vücudunuz pamuklara sarılıyor. Kendi bedeninizi alın
İsim: C** A** U**
Tarih: 14 Nisan 2022
Yorum: Erkek arkadaşıma aldım. Bedeni tam oldu. Kendi bedeninizde alabilirsiniz. Renkleri çok güzel
İsim: B** D**
Yorum: çok beğendim tam beden
İsim: A** K**
Tarih: 27 Ocak 2023
Yorum: esime aldim bu renge bayilir
Tarih: 29 Mart 2023
Beden: Beden:XXL
Yorum: eşime aldım güzeldi fena degil.
İsim: E** ç** K**
Tarih: 01 Haziran 2022
Yorum: eşime aldim gayet iyi
İsim: f** s**
Tarih: 21 Ocak 2023
Yorum: Eşime aldık çok beğendi
İsim: Z** Y**
Yorum: tam bedeninizi alin
İsim: Veysel K.
Tarih: 02 Nisan 2022
Yorum: eşime aldım gayet güzeller
İsim: D** A**
Tarih: 13 Ocak 2023
Yorum: guzel.urun yumusacak.esim begendi
İsim: r** g**
Tarih: 16 Şubat 2023
Yorum: Çok güzel ve kaliteli tam beden alabilirsiniz.
İsim: gökhan d.
Tarih: 11 Nisan 2023
Yorum: Gayet kaliteli kumaşı var kesinlikle tavsiye ederim. Mevcut bedeninizi alabilirsiniz. 170 boy 76 kg M beden tam oldu
İsim: C** T**
Tarih: 07 Nisan 2023
Yorum: Babama aldım çok beğendi. Avva kalitesi
İsim: Z** K**
Tarih: 09 Nisan 2023
Beden: Boy:170cm
Yorum: güzel tam bedeninizi alin
İsim: a** a**
Tarih: 25 Haziran 2022
Yorum: İndirim denk gelip Eşime aldım 177 boy 85 kilo m beden tam oldu
Tarih: 18 Şubat 2022
Yorum: Son 5 yıldır kullandığım ve çoğu ürünü gerçekten kaliteli marka. Tshirt e gelince kumaş pamuk modal karışımı konforlu rahat ve çok kalın değil. Üzerinizde şık ve tam duruyor. Tavsiye ederim. Birde 1 beden büyük alırsanız sorun yaşamazsınız
İsim: T** G**
Tarih: 11 Nisan 2022
Yorum: eşime aldim beğendi
İsim: ö** u**
Tarih: 05 Nisan 2023
Yorum: Tam bedeninizi alın paketleme harika
İsim: Gül c.
Yorum: Eşime aldık yumuşacık çok güzel
İsim: F** C** s**
Tarih: 16 Mayıs 2023
Yorum: piyasanın en iyisi düşünmeden bedeninizi Alın
Tarih: 23 Eylül 2022
Yorum: rengi çok güzel tam bedeninizi alabilirsiniz
İsim: D** Y**
Yorum: Güzel ürün bi beden küçüğünü alın
İsim: S** A**
Tarih: 02 Haziran 2022
Erkek Haki T-shirt %100 Pamuk Nefes Alan Bisiklet Yaka Regular Fit E001000 Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: merhaba sizden tişört almıştım babama ama aldığım tişörtlerin hepsinde dikiş hatası var. yıkamışta bulundum telafisini nasıl yapabilirsniz
Cevap: Değerli müşterimiz, tüm ürünlerimiz garanti kapsamı içerisinde yer almaktadır. Trendyol Asistan üzerinden görüşme sağlayarak bilgi alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
Soru: 185 boy kg 90 hangi beden olur
Soru: 1.70 boy kilo 100 hangi beden olur
Soru: 64 kiloyum hangi beden almalıyım
Cevap: Değerli Müşterimiz, beden bilgileriniz ile ürün detay kısmındaki ''tüm özellikleri gör'' sayfasında yer alan beden tablomuzdan kontrolünü sağlayabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: 177 boy 84 kilo erkek için hangi beden tavsiye edersiniz
Cevap: Değerli Müşterimiz, paylaşmış olduğunuz kilo, boy vb. ölçüler vücut yapısına göre değişiklik sağladığından dolayı sizleri yanlış yönlendirmemize sebep olacaktır. ‘’Beden tablosu’’ butonuna tıklayarak bel-basen-göğüs gibi beden ölçülerinize göre inceleyip karar vermenizi öneririz. İlginiz için teşekkür eder, keyifli günler dileriz.
Soru: 175 boy 75 kilo hangi beden olur
Soru: Merhaba. Boy 185 kilo 85. Dar giyinmeyi seviyorum M mi yoksa S mi almalıyım?
Soru: Manken bedeni nedir?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Numune Bedeni: M olarak belirtilmektedir. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba 183 boy 92 kilo kaç beden olur?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda XL beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: 185 boy 80kilo hangi beden uygun olur
Soru: merhaba, boy 1.73, kilo 61. Hangi beden olur?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda XS beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: 5al 4 öde kampanyasından 5 tane tşört aldım,inanın bu kadar güzel ve kaliteli olacağını düşünmemiştim.Firmaya çok teşekkür ederim.
Cevap: Değerli Müşterimiz, İyi günler dileriz.
Soru: boy 184 kilo 68 hangi beden olur acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda S beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: merhaba. 100kg 2xl olurmu
Soru: ürün bol değil dimi
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtmiş olduğunuz ürünümüz; Slim fit kalıptır. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: 1.73 boy 79 kilo hangi beden uygun olur
Soru: SİPARİŞ VERMEK İSTİYORUM BUGUN KARGOLAR MISINIZ
Cevap: Değerli Müşterimiz, Belirtilen teslimat süresi içerisinde kargoya gönderimi sağlanmaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: 180 80 kg ne olmalıdır
Soru: 172 boy 90 kilo hangi beden önerirsiniz?
Cevap: Değerli Müşterimiz, paylaşmış olduğunuz kilo, boy vb. ölçüler vücut yapısına göre değişiklik sağladığından dolayı sizleri yanlış yönlendirmemize sebep olacaktır. ‘’Beden tablosu’’ butonuna tıklayarak bel-basen-göğüs gibi beden ölçülerinize göre inceleyip karar vermenizi öneririz. İlginiz için teşekkür eder, keyifli günler dileriz..
Soru: Merhaba 175 76 kilo hangi beden uygundur
Erkek Haki T-shirt %100 Pamuk Nefes Alan Bisiklet Yaka Regular Fit E001000 Detay Resimler
Erkek Haki T-shirt %100 Pamuk Nefes Alan Bisiklet Yaka Regular Fit E001000 En Uygun Satış Linki
Avva Erkek Haki %100 Pamuk Nefes Alan Bisiklet Yaka T-shirt E001000 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Avva Erkek Haki %100 Pamuk Nefes Alan Bisiklet Yaka T-shirt E001000 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com