Erkek Indigo Gömlek Düğmeli Yaka Comfort Fit %100 Pamuk Keten Dokulu E002141 Ürün Alınmaya Değer Mi?
Erkek Indigo Gömlek Düğmeli Yaka Comfort Fit %100 Pamuk Keten Dokulu E002141 Şu Anki Fiyatı 483.99 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Erkek Indigo Gömlek Düğmeli Yaka Comfort Fit %100 Pamuk Keten Dokulu E002141 Kaç Kişi Memnun?
Erkek Indigo Gömlek Düğmeli Yaka Comfort Fit %100 Pamuk Keten Dokulu E002141 Hakkında yaklaşık 996 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Erkek Indigo Gömlek Düğmeli Yaka Comfort Fit %100 Pamuk Keten Dokulu E002141 Ürünün Detayları
Uzun Kollu, Düğmeli Yaka, Keten Görünümlü %100 Pamuk Dokuma Kumaş, Nefes Alan, Tiril Tiril Yaz İçin İdeal, Comfort fit Rahat kesim Gömlek;Stüdyo Çekimlerinde Renkler Işık Farklılığından Dolayı Değişiklik Gösterebilir.;Online Özel koleksiyonu ürünüdür.;Model Boy: 190 cm Göğüs: 101 cm Bel: 82 cmBasen:101 cm;Numune Bedeni: M;%100 Pamuk; >_x000D_
Erkek Indigo Gömlek Düğmeli Yaka Comfort Fit %100 Pamuk Keten Dokulu E002141 Ürününün Satıcısı, Avva Erkek Indigo Gömlek Düğmeli Yaka Comfort Fit %100 Pamuk Keten Dokulu E002141 ürününü 483.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Erkek Indigo Gömlek Düğmeli Yaka Comfort Fit %100 Pamuk Keten Dokulu E002141 Yorumlar Ve Değerlendirmeler
483.99 Tl ye satışta olan Erkek Indigo Gömlek Düğmeli Yaka Comfort Fit %100 Pamuk Keten Dokulu E002141 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
996 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Bir beden küçük aldık tam oldu
İsim: M** g**
Tarih: 08 Aralık 2022
Beden: Beden:XS
Satıcı: AVVA
Yorum: Ürün kalitesi çok iyi eşime aldım tam bedenine göre oldum tam oldu duruşu da çok güzel
İsim: R** Y**
Tarih: 18 Eylül 2022
Beden: Beden:M
Yorum: harika tam beden
İsim: M** K**
Tarih: 22 Ekim 2022
Beden: Beden:S
Yorum: Teşekkürler tam beden alın
İsim: E** Ş**
Tarih: 09 Eylül 2022
Beden: Beden:L
Yorum: siparişim hızlı ve sorunsuz geldi. gömleğin rengine bayıldım üstelik kumaşı da kaliteli. eşim 175 cm 78 kg M beden aldım.
İsim: A** G**
Tarih: 01 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: çok güzel tam beden alinmali
İsim: K** D**
Tarih: 26 Temmuz 2023
Beden: Boy:175cm
Yorum: 1 beden küçük aldım ve oldu. Boy 172, kilo 73, (S beden ). Kumaşı gayet güzel, yumuşak dokusu var.
İsim: M** G**
Tarih: 03 Mayıs 2023
Beden: Boy:172cm
Yorum: 167 boy 70 kilo S beden aldık cok guzel tam durdu.
İsim: E** Ç**
Tarih: 16 Aralık 2022
Yorum: Tam beden gayet güzel geldi teşekkürler
İsim: E** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 12 Haziran 2023
Yorum: Kumaşı %100 pamuklu, ince ve kaliteli. Tam yazlık tril tril bir kumaş. Ben çok beğendim. Tam bedeninizi alabilirsiniz. Ben 90 kiloyum. L beden tam oldu.
İsim: A** K** T**
Tarih: 11 Mayıs 2023
Yorum: Harika ürün bir beden büyük alın
İsim: i** ç** ö**
Tarih: 29 Temmuz 2023
Beden: Boy:186cm
Yorum: tam beden alabilirsiniz rengi fotoğrafla aynı kalitesini de beğendim
İsim: N** N** K**
Tarih: 09 Aralık 2022
Yorum: Çook hoş bir mavi + avva kalitesi. Sonuç muhteşem. Eşim zor beğenen biridir ki o da çok beğendi, hemen yıkadım ütüledim bile. Kendi bedeninde aldık tam geldi. Teşekkür ediyorum...
İsim: D** G**
Tarih: 14 Ekim 2022
Yorum: tam beden ala bilersiz
İsim: Mirze M.
Tarih: 08 Kasım 2022
Yorum: bedeninden bir beden küçük alın..
İsim: a** e**
Tarih: 30 Kasım 2022
Yorum: Kendi bedeninizi alın kalın bir gömlek değildir
İsim: S** b**
Beden: Beden:XL
Yorum: Göründüğü gibi kaliteli bir ürün. Babama aldım çok rahat olduğunu söyledi severek giyiyor. Avva'dan şüphemiz yoktu zaten, sadece bedenden vardı o da kendi bedeni oldu şükür
İsim: **** ****
Tarih: 23 Mayıs 2023
Yorum: çok güzeldi ama bedeni küçük geldi
İsim: g** y**
Tarih: 29 Mayıs 2023
Beden: Boy:185cm
Yorum: m beden aldık baya büyük geldi.
İsim: S** K**
Tarih: 29 Ağustos 2022
Yorum: Rengi dokusu çok iyi bohça için aldık tam bedeni alınanilir
Tarih: 13 Mayıs 2023
Beden: Boy:160cm
Yorum: babama almistim dar geldi
Tarih: 10 Kasım 2022
Yorum: esime aldim yalnız biraz geniş bedene gore biz l aldik ama xl gibi
İsim: A** m** A**
Tarih: 25 Ekim 2022
Yorum: kumaşını çok beğendim rengide oldukça güzel tüm renklerini aldım gönül rahatlığı ile bedeninizi alabilirsiniz
İsim: C** A**
Tarih: 12 Kasım 2022
Yorum: Eşime aldım farklı renklerini de aldım kaliteli
İsim: E** Y**
Beden: 03 Mayıs 2023
Yorum: Harika eşime aldım çok beğendi kumaşı biraz ince keten gibi tam yazlık
İsim: S** D**
Yorum: avva kalitesi tesekkurler esime cok yakisti tam beden.m
Tarih: 09 Kasım 2022
Yorum: eşime aldım kumaşını beğenince diger renklerinden de aldik. yazlık terletmeyen kumaşı var gibi kışında kazakların içine olur
İsim: m** ç**
Tarih: 31 Ekim 2022
Yorum: Güzel 175 74 kilo spor yapıyorum s beden belden biraz bol oldu omuzlar tam
İsim: Ş** n** S**
Tarih: 29 Nisan 2023
Yorum: Ürün güzel ince ama comfort fit olmasına dikkat edin m beden (fit gidiyorsanız) epey büyük geldi bu nedenle iade edildi
İsim: s** E**
Tarih: 10 Eylül 2022
Yorum: Beden büyük geldi
Tarih: 09 Mayıs 2023
Beden: Boy:168cm
Erkek Indigo Gömlek Düğmeli Yaka Comfort Fit %100 Pamuk Keten Dokulu E002141 Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: urun yazlikmi
Cevap: Değerli müşterimiz , ürün yaz ve kış sezonlarına uygundur.
Soru: silinfıtmı acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtmiş olduğunuz ürünümüz; Comfort fit kalıptır. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: Kumaşı esnekmi
Cevap: Değerli Müşterimiz, Belirtmiş olduğunuz ürünümüz Dokuma kumaş olup Kumaş içeriği %100 Pamuk . Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 170 boy 70kq ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda S beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: 190 boy 79 kilo
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda M beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: acil cevap verebilir misiniz 1.78 boy 68 kilo hangi beden almalıyım
Cevap: Değerli Müşterimiz, paylaşmış olduğunuz kilo, boy vb. ölçüler vücut yapısına göre değişiklik sağladığından dolayı sizleri yanlış yönlendirmemize sebep olacaktır. ‘’Beden tablosu’’ butonuna tıklayarak bel-basen-göğüs gibi beden ölçülerinize göre inceleyip karar vermenizi öneririz. İlginiz için teşekkür eder, keyifli günler dileriz..
Soru: merhaba 100 de 100 pamukmu?
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtmiş olduğunuz ürünümüz %100 PAMUK içermektedir. İyi günler dileriz.
Soru: ütü tutar mı?
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürünümüzü orta sıcaklıkta ütüleme yapabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: 175 kilo80 hangi beden olur
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda M beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: merhaba 1.80 boy 86 kilo hangi beden almalıyım
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda L beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: 185 boy ,80 kilo kaç beden uygun
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda L beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: 185 boy 78 kilo kaç beden almalıyım
Soru: 176 boy 82 kilo large beden uugun olur mu
Soru: Merhaba, 178 boy 65-70 kilo arası birine kaç beden olur?
Soru: Merhaba bu gömlek yazlık mı ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtmiş olduğunuz ürünümüz; Yaz sezonu ürünüdür. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: merhaba.1.70 boy 85kq habgi beden uygun
Soru: Ürün yazlık mı?
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtmiş olduğunuz ürünümüz İlkbahar/Yaz sezonu ürünüdür. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
Soru: Merhaba kolay gelsin arkadaşım 176 boyunda 90 kilo kaç beden gömlek almalıyım
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda XL beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: 180 boy 85 kilo basen var. Hangi bedeni tercih etmeliyim?
Soru: Bu gömleği alıcam ama mankenin üzerindeki pantolon için beni yönlendirir misiniz onu da istiyorum
Cevap: Değerli müşterimiz, İlgili ürünün kategorisinden talep ettiğiniz özellikleri filtreleyerek tüm ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
Erkek Indigo Gömlek Düğmeli Yaka Comfort Fit %100 Pamuk Keten Dokulu E002141 Fotoğraf Ve Görseller
Erkek Indigo Gömlek Düğmeli Yaka Comfort Fit %100 Pamuk Keten Dokulu E002141 En Uygun Satış Linki
Erkek Indigo Gömlek Düğmeli Yaka Comfort Fit %100 Pamuk Keten Dokulu E002141 Şu Anki Fiyatı 483.99 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Erkek Indigo Gömlek Düğmeli Yaka Comfort Fit %100 Pamuk Keten Dokulu E002141 Kaç Kişi Memnun?
Erkek Indigo Gömlek Düğmeli Yaka Comfort Fit %100 Pamuk Keten Dokulu E002141 Hakkında yaklaşık 996 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Erkek Indigo Gömlek Düğmeli Yaka Comfort Fit %100 Pamuk Keten Dokulu E002141 Ürünün Detayları
Uzun Kollu, Düğmeli Yaka, Keten Görünümlü %100 Pamuk Dokuma Kumaş, Nefes Alan, Tiril Tiril Yaz İçin İdeal, Comfort fit Rahat kesim Gömlek;Stüdyo Çekimlerinde Renkler Işık Farklılığından Dolayı Değişiklik Gösterebilir.;Online Özel koleksiyonu ürünüdür.;Model Boy: 190 cm Göğüs: 101 cm Bel: 82 cmBasen:101 cm;Numune Bedeni: M;%100 Pamuk; >_x000D_
Erkek Indigo Gömlek Düğmeli Yaka Comfort Fit %100 Pamuk Keten Dokulu E002141 Ürününün Satıcısı, Avva Erkek Indigo Gömlek Düğmeli Yaka Comfort Fit %100 Pamuk Keten Dokulu E002141 ürününü 483.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Erkek Indigo Gömlek Düğmeli Yaka Comfort Fit %100 Pamuk Keten Dokulu E002141 Yorumlar Ve Değerlendirmeler
483.99 Tl ye satışta olan Erkek Indigo Gömlek Düğmeli Yaka Comfort Fit %100 Pamuk Keten Dokulu E002141 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
996 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Bir beden küçük aldık tam oldu
İsim: M** g**
Tarih: 08 Aralık 2022
Beden: Beden:XS
Yorum: Ürün kalitesi çok iyi eşime aldım tam bedenine göre oldum tam oldu duruşu da çok güzel
İsim: R** Y**
Tarih: 18 Eylül 2022
Yorum: harika tam beden
İsim: M** K**
Yorum: Teşekkürler tam beden alın
İsim: E** Ş**
Tarih: 09 Eylül 2022
Yorum: siparişim hızlı ve sorunsuz geldi. gömleğin rengine bayıldım üstelik kumaşı da kaliteli. eşim 175 cm 78 kg M beden aldım.
İsim: A** G**
Tarih: 01 Mayıs 2023
Yorum: çok güzel tam beden alinmali
İsim: K** D**
Tarih: 26 Temmuz 2023
Yorum: 1 beden küçük aldım ve oldu. Boy 172, kilo 73, (S beden ). Kumaşı gayet güzel, yumuşak dokusu var.
İsim: M** G**
Tarih: 03 Mayıs 2023
Beden: Boy:172cm
Yorum: 167 boy 70 kilo S beden aldık cok guzel tam durdu.
Tarih: 16 Aralık 2022
Yorum: Tam beden gayet güzel geldi teşekkürler
İsim: E** A**
Beden: 12 Haziran 2023
Yorum: Kumaşı %100 pamuklu, ince ve kaliteli. Tam yazlık tril tril bir kumaş. Ben çok beğendim. Tam bedeninizi alabilirsiniz. Ben 90 kiloyum. L beden tam oldu.
İsim: A** K** T**
Tarih: 11 Mayıs 2023
Yorum: Harika ürün bir beden büyük alın
İsim: i** ç** ö**
Tarih: 29 Temmuz 2023
Beden: Boy:186cm
Yorum: tam beden alabilirsiniz rengi fotoğrafla aynı kalitesini de beğendim
İsim: N** N** K**
Tarih: 09 Aralık 2022
Yorum: Çook hoş bir mavi + avva kalitesi. Sonuç muhteşem. Eşim zor beğenen biridir ki o da çok beğendi, hemen yıkadım ütüledim bile. Kendi bedeninde aldık tam geldi. Teşekkür ediyorum...
İsim: D** G**
Tarih: 14 Ekim 2022
Yorum: tam beden ala bilersiz
İsim: Mirze M.
Tarih: 08 Kasım 2022
Yorum: bedeninden bir beden küçük alın..
İsim: a** e**
Tarih: 30 Kasım 2022
Yorum: Kendi bedeninizi alın kalın bir gömlek değildir
İsim: S** b**
Yorum: Göründüğü gibi kaliteli bir ürün. Babama aldım çok rahat olduğunu söyledi severek giyiyor. Avva'dan şüphemiz yoktu zaten, sadece bedenden vardı o da kendi bedeni oldu şükür
Tarih: 23 Mayıs 2023
Yorum: çok güzeldi ama bedeni küçük geldi
İsim: g** y**
Tarih: 29 Mayıs 2023
Beden: Boy:185cm
Yorum: m beden aldık baya büyük geldi.
İsim: S** K**
Tarih: 29 Ağustos 2022
Yorum: Rengi dokusu çok iyi bohça için aldık tam bedeni alınanilir
Tarih: 13 Mayıs 2023
Beden: Boy:160cm
Yorum: babama almistim dar geldi
Tarih: 10 Kasım 2022
Yorum: esime aldim yalnız biraz geniş bedene gore biz l aldik ama xl gibi
İsim: A** m** A**
Yorum: kumaşını çok beğendim rengide oldukça güzel tüm renklerini aldım gönül rahatlığı ile bedeninizi alabilirsiniz
İsim: C** A**
Tarih: 12 Kasım 2022
Yorum: Eşime aldım farklı renklerini de aldım kaliteli
İsim: E** Y**
Beden: 03 Mayıs 2023
Yorum: Harika eşime aldım çok beğendi kumaşı biraz ince keten gibi tam yazlık
İsim: S** D**
Yorum: avva kalitesi tesekkurler esime cok yakisti tam beden.m
Tarih: 09 Kasım 2022
Yorum: eşime aldım kumaşını beğenince diger renklerinden de aldik. yazlık terletmeyen kumaşı var gibi kışında kazakların içine olur
İsim: m** ç**
Tarih: 31 Ekim 2022
Yorum: Güzel 175 74 kilo spor yapıyorum s beden belden biraz bol oldu omuzlar tam
İsim: Ş** n** S**
Tarih: 29 Nisan 2023
Yorum: Ürün güzel ince ama comfort fit olmasına dikkat edin m beden (fit gidiyorsanız) epey büyük geldi bu nedenle iade edildi
İsim: s** E**
Tarih: 10 Eylül 2022
Yorum: Beden büyük geldi
Tarih: 09 Mayıs 2023
Beden: Boy:168cm
Erkek Indigo Gömlek Düğmeli Yaka Comfort Fit %100 Pamuk Keten Dokulu E002141 Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: urun yazlikmi
Cevap: Değerli müşterimiz , ürün yaz ve kış sezonlarına uygundur.
Soru: silinfıtmı acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtmiş olduğunuz ürünümüz; Comfort fit kalıptır. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: Kumaşı esnekmi
Cevap: Değerli Müşterimiz, Belirtmiş olduğunuz ürünümüz Dokuma kumaş olup Kumaş içeriği %100 Pamuk . Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 170 boy 70kq ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda S beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: 190 boy 79 kilo
Soru: acil cevap verebilir misiniz 1.78 boy 68 kilo hangi beden almalıyım
Cevap: Değerli Müşterimiz, paylaşmış olduğunuz kilo, boy vb. ölçüler vücut yapısına göre değişiklik sağladığından dolayı sizleri yanlış yönlendirmemize sebep olacaktır. ‘’Beden tablosu’’ butonuna tıklayarak bel-basen-göğüs gibi beden ölçülerinize göre inceleyip karar vermenizi öneririz. İlginiz için teşekkür eder, keyifli günler dileriz..
Soru: merhaba 100 de 100 pamukmu?
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtmiş olduğunuz ürünümüz %100 PAMUK içermektedir. İyi günler dileriz.
Soru: ütü tutar mı?
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürünümüzü orta sıcaklıkta ütüleme yapabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: 175 kilo80 hangi beden olur
Soru: merhaba 1.80 boy 86 kilo hangi beden almalıyım
Soru: 185 boy ,80 kilo kaç beden uygun
Soru: 185 boy 78 kilo kaç beden almalıyım
Soru: 176 boy 82 kilo large beden uugun olur mu
Soru: Merhaba, 178 boy 65-70 kilo arası birine kaç beden olur?
Soru: Merhaba bu gömlek yazlık mı ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtmiş olduğunuz ürünümüz; Yaz sezonu ürünüdür. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: merhaba.1.70 boy 85kq habgi beden uygun
Soru: Ürün yazlık mı?
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtmiş olduğunuz ürünümüz İlkbahar/Yaz sezonu ürünüdür. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
Soru: Merhaba kolay gelsin arkadaşım 176 boyunda 90 kilo kaç beden gömlek almalıyım
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda XL beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: 180 boy 85 kilo basen var. Hangi bedeni tercih etmeliyim?
Soru: Bu gömleği alıcam ama mankenin üzerindeki pantolon için beni yönlendirir misiniz onu da istiyorum
Cevap: Değerli müşterimiz, İlgili ürünün kategorisinden talep ettiğiniz özellikleri filtreleyerek tüm ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
Erkek Indigo Gömlek Düğmeli Yaka Comfort Fit %100 Pamuk Keten Dokulu E002141 Fotoğraf Ve Görseller
Erkek Indigo Gömlek Düğmeli Yaka Comfort Fit %100 Pamuk Keten Dokulu E002141 En Uygun Satış Linki
Avva Erkek Indigo Gömlek Düğmeli Yaka Comfort Fit %100 Pamuk Keten Dokulu E002141 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Avva Erkek Indigo Gömlek Düğmeli Yaka Comfort Fit %100 Pamuk Keten Dokulu E002141 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com