Erkek Koyu Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim ?

Feride

Bilgili
Erkek Koyu Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Satın Alır Mısınız?
Erkek Koyu Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Güncel Fiyatı 247.99 Tl'den Satılmaktadır.

Erkek Koyu Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

Erkek Koyu Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Hakkında yaklaşık 7371 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

Erkek Koyu Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Ürün Tanıtımı

Kısa Kollu, %100 Pamuk, Pike Kumaş, Nefes alır, Serin tutar, Standart Fit Normal Kesim 3 Düğmeli Polo Yaka T-Shirt;Stüdyo Çekimlerinde Renkler Işık Farklılığından Dolayı Değişiklik Gösterebilir.;Online Özel koleksiyonu ürünüdür.;Model Boy: 186 cm Göğüs: 96 cm Bel: 77 cmBasen:99 cm;Numune Bedeni: M;%100 Pamuk; >_x000D_

Erkek Koyu Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Ürününün Satıcısı, Avva Erkek Koyu Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 ürününü 247.99 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Erkek Koyu Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Kullanıcı Yorumları
247.99 Tl ye satışta olan Erkek Koyu Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7371 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Kumaşı harika kesinlikle bir küçük beden alınmalı slim fit olmadığı için gençler göbeği olmayanlar bir küçük beden alın 👍🏻👍🏻1.71 boy 75 kiloya S aldık iade ettik xs aldık tam oldu 👍🏻
İsim: **** ****
Tarih: 11 Haziran 2022
Beden: Beden:XS
Satıcı: AVVA

Yorum: ürün gerçekten harika beden tam oldu. kalite süper . 3 renk almıştım 2 renk daha almayı düşünüyorum
Tarih: 29 Kasım 2022
Beden: Beden:S

Yorum: Ürün çok şık ve çok güzel beden tam oldu teşekkürler
İsim: R** İ**
Tarih: 30 Temmuz 2022
Beden: Beden:L

Yorum: eşime L bedeni aldim guzel oldu kaliteli ürün paketleme de iyidi teşekkür ederim
İsim: arzu k.
Tarih: 02 Temmuz 2022

Yorum: Çok şık ve rahat. Kendi bedeninizi alabilirsiniz.
İsim: h** ö**
Tarih: 04 Eylül 2022
Beden: Beden:XXL

Yorum: rengine dokusuna bayıldım. 48 saat içinde elime ulaştı. Paketleme çok güzeldi. Tam beden. Erkek arkadaşım M beden giyiyordu. M beden aldım tam oldu. O daa çok beğendi.
İsim: N** K**
Tarih: 09 Eylül 2022
Beden: Beden:M

Yorum: Babalar günü için aldım tam beden alın
İsim: Y** A**
Tarih: 13 Şubat 2023

Yorum: renkleri çok güzel kumaşı da sert değil yumuşak eşime aldık çok beğendi tam bedeninizi alabilirsiniz
İsim: F** N** U**
Tarih: 06 Haziran 2022
Beden: Beden:XL

Yorum: avva nin ürünlerini o kadar severek kullanıyor ki eşim hediye olarak aldım muhteşem bir ürün ve rengi Şahane bu fiyattayken her rengini alası geliyor insanın
İsim: z** m**
Tarih: 18 Temmuz 2022

Yorum: rengi dokusu çok güzel tam bedeninize göre alabilirsiniz .kargo teslimi çok kısa sürdü çok iyiydi.cok teşekürler
İsim: a** Ç**
Tarih: 08 Temmuz 2022

Yorum: eşime aldım tam bedeninizi alabilirsiniz çok güzel
İsim: A** K**
Tarih: 11 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok

Yorum: Abim için almıştım kendi bedeninizi almanızı tavsiye ederim kalite tam puan kargo da hızlıydı
İsim: D** S** G**
Tarih: 12 Ekim 2022

Yorum: indirimden 100 tlye almıştık. 2 rengini de aldık daha da almayı düşünüyorum. 80 kiloya M beden rahat oldu.
İsim: B** T**
Tarih: 29 Eylül 2022

Yorum: Babamın doğum günü için aldım tam beden alabilirsiniz kalitesi çok güzel
İsim: B** E**
Tarih: 09 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok

Yorum: eşim için almıştım çok beğendi.çok kaliteli ve güzel.bedeni tam beden eşim xl giyiyor xl aldım ve tam oldu
İsim: T** M**
Tarih: 16 Temmuz 2022

Yorum: Rengi çok güzel bedeni bir beden büyük alabilirsiniz
İsim: B** D**
Tarih: 29 Mayıs 2023
Beden: Boy:170cm

Yorum: Rengi canlı güzel beğendik 1 beden büyük alın mutlaka
İsim: D** A**
Tarih: 09 Eylül 2022

Yorum: Çok güzel çok beğendim eşime aldım bayıldı rengi kalitesi harika
İsim: S** K**
Tarih: 23 Temmuz 2022

Yorum: Mağazadan babama 350 tl ye almıştım indirimden 104 tl ye bir tanede eşime aldım çok güzel kalitesi ve rengi tam bedeninizi alabilirsiniz
İsim: M** A**
Tarih: 11 Ağustos 2022

Yorum: Eşime aldım çok beğendi. 183 boy 80 kilo L beden aldık tam oldu. Avva kalitesi
İsim: B** Ö**
Tarih: 29 Aralık 2022

Yorum: Gayet güzel ve kaliteli ürün , eşim için almıştım bedenini aldım tam oldu rengi de canlı dokusuda hoş, gönül rahatlığıyla alınabilir
İsim: H** B**
Tarih: 25 Kasım 2022

Yorum: eşime aldım 185 boy 102 kilo xl tam oldu on numara renk çok hoş
İsim: Elif Ç.
Tarih: 29 Ağustos 2022

Yorum: Tama bedeninizi alım çok beğendik rengi canlı
İsim: T** A**
Tarih: 09 Ekim 2022

Yorum: Cok beğendim m beden tam oldu 80 kilo için,keşke indirim olsa tekrar renklerini alsm
İsim: S** K**
Tarih: 03 Ocak 2023

Yorum: cok güzel bi ürün babama ve kardesime aldim cok tatli bir rengi var
İsim: B** Ş**
Tarih: 28 Aralık 2022

Yorum: Babama hediye aldım rengi ve kalitesi çok güzel. Beden olarakta kendi bedeninizi alabilirsiniz.
İsim: S** S**
Tarih: 07 Ocak 2023

Yorum: s aldim ama keske xs alsaymışım biraz bol geldi onun dışında kumaşı kalitesi mükemmel
İsim: ş** u**
Tarih: 05 Temmuz 2022

Yorum: Rengi görseldeki gibi canlı. Tam bedeninizi alabilirsnz
Tarih: 10 Temmuz 2022

Yorum: Birçok rengini satın aldım tam beden alınabilir
İsim: s** a**
Tarih: 04 Eylül 2022
Beden: Beden:3XL

Yorum: Erkek arkadaşıma aldım 1-84 80 kilo M beden tam oldu ve çok yakıştı rengi çok canlı resimdekiyle bire bir ama erkek arkadaşım çuval giyse yakışır kendisi bayağı bi yakışıklı çünkü 🫶🏻😂
İsim: Tuğçe Ş.
Tarih: 08 Eylül 2022

Erkek Koyu Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Ürüne Dair Sorular

Soru: 👍 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Cevap: Değerli Müşterimiz, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Soru: kumasi nedir
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtmiş olduğunuz ürünümüz; Pike Kumaştır. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.

Soru: boy 1.80 kilo 120
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda XXL beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.

Soru: merhaba 1.78 boy 90 kilo hangi beden uygun olur?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda XL beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.

Soru: merhaba eşime hediye aldım güzel Bi paketleme yaparmisiniz ve pazardan önce elimde olurmu
Cevap: Değerli Müşterimiz, siparişleriniz belirtilen süre içerisinde özenle hazırlanarak kargo yetkililerine teslim edilmektedir. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Soru: Polo yakaların hep bedenleri bitmiş ve güncellenmiyor. Bu ve diğer renklerin bedenleri ne zaman güncellenecek?
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürün stoklarımız belirli aralıklar ile güncellenmektedir. İstemiş olduğunuz beden üzerine gelerek gelince haber ver butonuna tıklayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Soru: Beden gostergeniz guncel midir?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Hesabınızda yer alan Trendyol Asistan üzerinden görüşme sağlayarak bilgi alabilirsiniz.

Soru: tam kk çıkardım alicam %50 kampanyası bitti.lutfen tekrar koyarmisiniz
Cevap: Değerli Müşterimiz, Hesabınızda yer alan Trendyol Asistan üzerinden görüşme sağlayarak bilgi alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Soru: Merhabalar Normalde Polo yaka tişört M giyiyorum kalıp dar kesim mi acaba?
Cevap: Değerli Müşterimiz, beden bilgileriniz ile ürün detay kısmındaki ''Tüm Özellikleri Gör'' sayfasında yer alan beden tablomuzdan kontrolünü sağlayabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: merhaba eşim 1.73 boyunda 76 kilo hangi beden olur
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda M beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.

Soru: Slim fit mi ürün
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtmiş olduğunuz ürünümüz Slim Fit kesimdir. İyi günler dileriz.

Soru: 12yaşında ki oğlum için hangi beden almalıyım
Cevap: Değerli Müşterimiz, beden bilgileriniz ile ürün detay kısmındaki ''Tüm Özellikleri Gör'' sayfasında yer alan beden tablomuzdan kontrolünü sağlayabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: 1.73boy 85 kilo hangi beden olur
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda L beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.

Soru: Merhaba 81 boy 87 kilo hangi beden almalıyım
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda L beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.

Soru: slim fitmi
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtmiş olduğunuz ürünümüz Slim Fit kesimdir. İyi günler dileriz.

Soru: 180 boy 83 kilo hangi beden

Soru: Merhabalar mankenin boy ve bedenini öğrenebilir miyim
Cevap: Değerli Müşterimiz, Model Boy: 186 cm Göğüs: 96 cm Bel: 77 cmBasen:99 cm'dir. Manken üzerindei beden Mediumdur. İyi günler dileriz.

Soru: Omuz= 134, Göğüs= 116, Bel=96, Kol=40 kaç beden önerirsiniz
Cevap: Değerli Müşterimiz, beden bilgileriniz ile ürün detay kısmındaki ''Tüm Özellikleri Gör'' sayfasında yer alan beden tablomuzdan kontrolünü sağlayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Soru: Merhabalar boyum 1.85 kilo 73 hangi beden olur
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda M beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.

Soru: kart koyabiliyor musunuz
Cevap: Değerli Müşterimiz, Trendyol prosedüründe hediye paketi ve not ile gönderim bulunmamaktadır.

Erkek Koyu Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Resim Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Erkek Koyu Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 En Uygun Satış Linki

Bugün itibari ile baktığımda Erkek Koyu Turuncu Polo 278,99 TL ile temin edilebilir.
Erkek Koyu Turuncu Polo 7723 Yorum Alarak Ortalama 5 üzerinden: ile Memnuniyet oranı almıştır.

Erkek Koyu Turuncu Polo alıcılar için gerçekten cazip bir seçenek. Çok tercih edilen Erkek Koyu Turuncu Polo teklif alışveriş deneyimi için ideal bir tercihtir.
Fırsatları kaçırmamak adına, bu ürünü incelemenizi tavsiye ederim. Bunu yaparken, premium kalite ve görüş dikkate almak, doğru bir karar vermenizde yardımcı olacaktır.
Alışveriş dünyasında Erkek Koyu Turuncu Polo gibi Çok tercih edilen ürünler her zaman öne çıkmaktadır.

Sonuç olarak, baktığımda Erkek Koyu Turuncu Polo 278,99 TL TL ile mevcuttur. daha fazla bilgi sahibi olmak ve alışverişin keyfini çıkarmak için ürün sayfasını ziyaret etmenizi tavsiye ederim. Eğer kaliteli bir ürün arıyorsanız, Erkek Koyu Turuncu Polo kesinlikle düşünmeniz gereken bir seçenek.