Erkek Mavi Comfort Fit Rahat Kesim %100 Pamuk Denim Jean Kot Pantolon En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim ?

Ummuhan

Yeni Üye
BaYaN
15 Eyl 2023
510
0
0
Erkek Mavi Comfort Fit Rahat Kesim %100 Pamuk Denim Jean Kot Pantolon Alınmaya Değer Mi?
Erkek Mavi Comfort Fit Rahat Kesim %100 Pamuk Denim Jean Kot Pantolon Şuanki Fiyatı Ne Kadar 599.99 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Erkek Mavi Comfort Fit Rahat Kesim %100 Pamuk Denim Jean Kot Pantolon Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

Erkek Mavi Comfort Fit Rahat Kesim %100 Pamuk Denim Jean Kot Pantolon Hakkında yaklaşık 462 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

Erkek Mavi Comfort Fit Rahat Kesim %100 Pamuk Denim Jean Kot Pantolon Ürün Tanıtımı

Erkek Mavi Comfort Fit Rahat Kesim %100 Pamuk Denim Jean Kot Pantolon Ürününün Satıcısı, Altınyıldız Classics Erkek Mavi Comfort Fit Rahat Kesim %100 Pamuk Denim Jean Kot Pantolon ürününü 599.99 Tl'den Satılmaktadır.

Erkek Mavi Comfort Fit Rahat Kesim %100 Pamuk Denim Jean Kot Pantolon Kullananlar
599.99 Tl ye satışta olan Erkek Mavi Comfort Fit Rahat Kesim %100 Pamuk Denim Jean Kot Pantolon Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
462 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: çok beğendim tam bedenim oldu tekrar sipariş verdim. 38 beden aldım 170 cm e 84 kg paça biraz uzun bel kemer ile tam oldu
İsim: g** y**
Tarih: 12 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Altınyıldız Classics

Yorum: Çok güzel tam bedeninizi alın
İsim: **** ****
Tarih: 23 Aralık 2022
Beden: Beden:36

Yorum: cok guzel eşime aldim tam beden alin
İsim: S** d**
Tarih: 02 Mayıs 2023

Yorum: tam beden alinmali
İsim: Z** M**
Tarih: Elite Üye
Beden: 07 Temmuz 2023

Yorum: Ürün güzel fakat 2 beden büyük alın anca olur bedeniniz
İsim: L** Y**
Tarih: 25 Mayıs 2023
Beden: Boy:180cm

Yorum: Bir beden büyük alınmalı, ürün güzel.
İsim: C** D**
Tarih: 06 Şubat 2023
Beden: Beden:33

Yorum: Ogluma Aldım Tek Kelimeyle Muhteşem 😘
Tarih: 09 Şubat 2023
Beden: Beden:38

Yorum: Ürün güzel ama bir beden büyük alırsanız daha iyi olur gibi
İsim: F** D**
Tarih: 16 Mart 2023
Beden: Beden:40

Yorum: Bir beden büyük alınmalı . Kumaşı kalın ve geniş kesim
İsim: G** G**
Tarih: 18 Ağustos 2023
Beden: Boy:178cm

Yorum: kumaşı çok güzel kalitesi felan sadece bendeni bir beden büyük almanızı tavsiye ederim
İsim: S** Ç**
Tarih: 16 Şubat 2023

Yorum: bir beden büyük alınmalıdır. bel kısmı biraz dar.
İsim: G** Ö** D**
Tarih: 18 Ocak 2023
Beden: Beden:32

Yorum: bedeninize göre alın rengi cok güzel
İsim: H** Y**
Tarih: 04 Nisan 2023

Yorum: kardeşime aldım gayet güzel oldu tam beden almanızı öneririm.
Tarih: 24 Nisan 2024

Yorum: tam oldu güzel
İsim: A** M** B**
Tarih: 09 Ocak 2023

Yorum: çok güzel bir pantolon yalnız kalıpları biraz dar gibi. bir beden büyük alınabilir
İsim: K** E** G**
Tarih: 23 Eylül 2023

Yorum: bedeninizden bir beden büyük alin
İsim: H** G**
Tarih: 27 Mart 2024

Yorum: tam oldu çok beğendim
İsim: C** O**
Tarih: 09 Temmuz 2023

Yorum: Kaliteli ve kendi bedeninizi alabilirsiniz
İsim: Ş** T**
Tarih: 29 Mart 2023

Yorum: erkek kardeşim için aldım çok güzel kaliteli ürünler
İsim: c** e**
Tarih: 19 Nisan 2023

Yorum: Eşime aldım çok beğendi
İsim: Yasemin F.
Tarih: 05 Mayıs 2023

Yorum: çok güzel bı pantolon sadece bı beden büyük alınmalı
İsim: s** b**
Tarih: 07 Eylül 2023
Beden: Boy:168cm

Yorum: Pantolon güzel fakat beden çok küçük aynı marka dan daha önce 2 adet almıştım 32 beden tam oldu bu model çok küçük giyemedim iade ettim boyum181 kilo 80
İsim: F** K**
Tarih: 29 Aralık 2022
Beden: Beden:32

Yorum: babama almıştım. çok beğendi.
İsim: P** A**
Tarih: 17 Şubat 2023

Yorum: İki beden küçük resmen
İsim: B** D**
Tarih: 27 Mart 2023

Yorum: bedeni biraz buyuk geldi ama terzide hallederim, kalitesi gayet iyi.
İsim: N** S** G**
Tarih: 01 Eylül 2023
Beden: Boy:183cm

Yorum: Babam için sipariş vermiştim. Altınyıldız kalitesi. Ürün çok güzel. Bedeni küçük geldi. O yüzden iade edip, yenisini sipariş vereceğim.
İsim: S** K**
Tarih: 22 Kasım 2022
Beden: Beden:34

Yorum: harika tam oldu
İsim: B** E** E**
Tarih: 07 Mayıs 2024

Yorum: Ürün büyük geldi beden konusunda daha iyi açıklamalar olmalı
İsim: N** A**
Tarih: 19 Aralık 2022

Yorum: Kalıbı çok geniş büyük beden alın diyenleri hiç anlamadım çuval gibi oldu
İsim: B** Ş**
Tarih: 07 Ocak 2023

Yorum: Babam için aldık çok iyi oldu
İsim: P** S**
Tarih: 05 Mayıs 2024

Erkek Mavi Comfort Fit Rahat Kesim %100 Pamuk Denim Jean Kot Pantolon Ürüne İlişkin Sorular

Soru: kışın giyilebilirmi
Cevap: Merhaba, dört mevsim giyilebilen bir kumaşa sahiptir. İlginize teşekkürler.

Soru: kişlik mi urun?
Cevap: Merhaba, ürün yaz sezonuna ait olup, ürünlerimizin sezon bilgisine ürün bilgileri kısmından ulaşabilirsiniz. İlginize teşekkürler.

Soru: kışlık kumaş mı
Cevap: Merhaba, ürün yaz sezonuna ait olup, ürünlerimizin sezon bilgisine ürün bilgileri kısmından ulaşabilirsiniz. İlginize teşekkürler.

Soru: 36 bedeni gelcek mi
Cevap: Merhaba, stoklarımız haftalık güncellenmekte olup, Gelince Haber Ver butonuna tıklayarak yeniden stoklara girdiğinde haberdar olabilirsiniz. Ancak her ürünümüzden haftalık yeni stok gelmeyebilir. İlginize teşekkürler.

Soru: bedenler ne zaman gelicek
Cevap: Merhaba, stoklarımız haftalık güncellenmekte olup, Gelince Haber Ver butonuna tıklayarak yeniden stoklara girdiğinde haberdar olabilirsiniz. Ancak her ürünümüzden haftalık yeni stok gelmeyebilir. İlginize teşekkürler.

Soru: Merhabalar pantolonların diğer bedenleri stoğa girecek mi ?

Soru: Merhaba eşime alıcam normalde 32 32 giyiniyor olurmu acaba
Cevap: Merhaba, ürün sayfasında sağ alt köşede bulunan -Beden Tablosu- butonuna tıklayarak ürün ölçülerine ulaşabilirsiniz. İlginize teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhaba. Lütfen söylermisiniz, ölçü inçlemi? Mesela 34 inç mi?
Cevap: Merhaba, ürün sayfasında sağ alt köşede bulunan -Beden Tablosu- butonuna tıklayarak ürün ölçülerine ulaşabilirsiniz. İlginize teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhaba, 34/34 kot bedeni lazım da 34 olanı mı seçmem lazım, bacak boyunu bilmiyorum çünkü hediye olacak.

Soru: Kumaş pantolon 50 beden giyiyorum kot pantolon bedeni kaç beden almam lazım. Teşekkürler

Soru: Üründen çok memnun kaldım koyu mavi almıştım diğer renklerinden tekrar gelir mi

Soru: ama fiyatı yükselmiş aynı fiyattan alma imkânım varmı
Cevap: Merhaba, Trendyol'dan satın aldığınız ürünlerde maalesef teknik olarak değişim mümkün değildir. Ürünü iade edip, yeniden sipariş vermenizi rica ederiz. İlginize teşekkürler.

Soru: 1.77boy 82 kg kaç beden olur.

Soru: göndereceğiniz ürünün regular fit ya da slim fit olduğunu nerden anlayacağız, bedenler aynı, bi açıklık getirirseniz cok sevinirim .
Cevap: Merhabalar. Belirttiğiniz ürün comfort fit-rahat kesim bir üründür. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: 44 beden giyiyorum kaç beden almam lazım

Soru: meraba esim normalde 33 giyiyor normal kesimde kac almamızı onerirsiniz

Soru: iyi günler, ürün görseldeki gibimi ve 36 beden ürünün dıştan belden paçaya kadar boyu kaç m dir, teşekkürler

Soru: 1.70 boy 95 kq hahngi beden olur?

Soru: Ürün likralı mı belirtilmemiş
Cevap: Merhaba, hayır ürünün elastik özelliği bulunmamaktadır. İlginize teşekkürler.

Soru: merhaba oğlum normalde 32 boyu da 34 giyiyor boy 192 kilo 76 hangisini almayim
Cevap: Merhaba, kilo, boy, yaş bilgileri ile beden tavsiyesi, sizi yanlış yönlendirebileceğinden, en sağlıklı seçim ürün sayfasındaki beden tablosuna göre olacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Erkek Mavi Comfort Fit Rahat Kesim %100 Pamuk Denim Jean Kot Pantolon Ürünün Fotoğrafları

Erkek Mavi Comfort Fit Rahat Kesim %100 Pamuk Denim Jean Kot Pantolon En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü