Erkek Siyah 3 Düğmeli Modal Polo Yaka Triko T-shirt Dokulu Ribanalı Regular Fit B005009 En Ucuzu Nerede Bulunur ?

Zara

Bilgili
15 Eyl 2023
607
0
15
Erkek Siyah 3 Düğmeli Modal Polo Yaka Triko T-shirt Dokulu Ribanalı Regular Fit B005009 Bu Ürünü Almalı Mı?
Erkek Siyah 3 Düğmeli Modal Polo Yaka Triko T-shirt Dokulu Ribanalı Regular Fit B005009 Şimdiki Fiyatı Ile 444.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Erkek Siyah 3 Düğmeli Modal Polo Yaka Triko T-shirt Dokulu Ribanalı Regular Fit B005009 Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

Erkek Siyah 3 Düğmeli Modal Polo Yaka Triko T-shirt Dokulu Ribanalı Regular Fit B005009 Hakkında yaklaşık 63 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

Erkek Siyah 3 Düğmeli Modal Polo Yaka Triko T-shirt Dokulu Ribanalı Regular Fit B005009 Ürün Detayları

3 Düğmeli polo yaka, Kısa kollu, Dokulu, Etek ve kol ucu rib örgülü, Göğüste branding nakışlı, Pamuk karışımlı, Standart Fit Normal Kesim Standart kesim Triko T-Shirt;Stüdyo Çekimlerinde Renkler Işık Farklılığından Dolayı Değişiklik Gösterebilir.;Model Boy: 184 cm Göğüs: 99 cm Bel: 80 cmBasen:92 cm;Numune Bedeni: M;%50 Pamuk %50 Akrilik; >_x000D_

Erkek Siyah 3 Düğmeli Modal Polo Yaka Triko T-shirt Dokulu Ribanalı Regular Fit B005009 Ürününün Satıcısı, Avva Erkek Siyah 3 Düğmeli Modal Polo Yaka Triko T-shirt Dokulu Ribanalı Regular Fit B005009 ürününü 444.99 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Erkek Siyah 3 Düğmeli Modal Polo Yaka Triko T-shirt Dokulu Ribanalı Regular Fit B005009 Hakkında Yapılan Yorumlar
444.99 Tl ye satışta olan Erkek Siyah 3 Düğmeli Modal Polo Yaka Triko T-shirt Dokulu Ribanalı Regular Fit B005009 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
63 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Bir beden büyük almaliymisim.
İsim: T** Ç**
Tarih: 04 Ağustos 2023
Beden: Boy:190cm
Satıcı: AVVA

Yorum: Oğluma almıştım çok beyendik kendimede aldım ama diğer renklerin bedeni kalmamış
İsim: K** T**
Tarih: 16 Mart 2024
Beden: Beden:L
Satıcı: Trendyol

Yorum: 3 renginden aldım güzel kaliteli ürünler, tam beden tercih edebilirsiniz
İsim: O** H**
Tarih: 03 Temmuz 2024
Beden: Beden:XL

Yorum: Boy 187, 100kq XL sifariş verdim, cok rahat, tam oldu. Kumaş yumşak, rahat bir sözle mükəmməl ən əsası terlərmiyor SUPER 👍 TƏŞƏKKÜRLƏR
İsim: U** Q**
Tarih: 22 Nisan 2024

Yorum: Eşime almıştım çok şık duran bir ürün.187 boy 85 kg L beden
İsim: H** A** S**
Tarih: 14 Mayıs 2024

Yorum: Ürün boydan aşırı kısa ve Ya güvendiğim için yeni açtım ürünü, ürün bildiğiniz ahır gibi kötü kokuyor. Bu entresan bi durum
İsim: M** H** T**
Tarih: 02 Eylül 2024
Beden: Boy:198cm

Yorum: çok küçük oldu. iade ettim.
İsim: C** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 28 Ağustos 2024

Yorum: L beden istedim m geldi siyah renk beğenmiştim ankrasit geldi. malesef geri gönderiyorum
İsim: A** A**
Tarih: 19 Ağustos 2024

Yorum: kaliteli ürün.
İsim: O** B**
Tarih: 16 Ağustos 2024
Beden: Beden:M

Yorum: Ürün çok güzel kaliteli bence tam beden alınmalı fakat üzülerek belirtiyorum ki alarm ile gönderilmiş.Şimdi bunu kendim çıkaramayacağım çünkü triko kumaşı olduğu için hasar veririm diye korkuyorum.Avva mağazasına gideceğim umarım yardımcı olurlar.Daha dikkatli gönderim yapmanızı rica ediyorum.
İsim: AKDE G. K.
Tarih: 14 Ağustos 2024

Yorum: Ürünü beğendim. İnce triko bir kumaşı var ama kalitesi güzel.
İsim: C** Y**
Tarih: 14 Ağustos 2024

Yorum: Güzel bir tişört
İsim: M** Y**
Tarih: 11 Ağustos 2024

Yorum: güzel ürün
İsim: EMRE Y.
Tarih: 10 Ağustos 2024

Yorum: Ürün efsane ama kalıpları küçük 1.85 boy 90 Kg ye xl dar ve kısa oldu iade edip 2xl alacağım
İsim: A** K**
Tarih: 07 Ağustos 2024
Beden: Boy:185cm

Yorum: Ürün tam yazlık, sadece slim fit olmadığı için bir beden küçük almada fayda var.
İsim: G** K**
Tarih: 05 Ağustos 2024
Beden: Beden:S

Yorum: Urun bence cok guzeldi ama esim begenmedi
İsim: E** Y**
Beden: 04 Ağustos 2024

Yorum: Güzel ürün
İsim: **** ****
Tarih: 02 Ağustos 2024

Yorum: aldim
Tarih: 23 Ağustos 2023
Beden: Bilgi Yok

Yorum: Harika bir ürün mutlaka alın tam beden
Tarih: 24 Temmuz 2024
Beden: Beden:2XL

Yorum: Eşime aldım çok beğendi kaliteli ürün tam beden alın
İsim: E** G**
Tarih: 23 Mayıs 2024

Yorum: dokusunu beğendim, rahat ve fiyata göre güzel bir ürün alınabilir.
Tarih: 28 Şubat 2024

Yorum: Güzel duruyor
İsim: E** K**
Beden: 16 Nisan 2024

Yorum: cok seker hemen hemen butun renklerı aldım hızlı hemen gonderdıler hızlı kargo
İsim: N** N** k**
Beden: 04 Mart 2024

Yorum: Beyazını beğenip siyahını da aldık. Çok rahat çok şık. 90 kg xl güzel oldu.
İsim: Ö** Y** A**
Tarih: 18 Ağustos 2023
Beden: Boy:162cm

Yorum: Çok güzel bir ürün
İsim: K** B**
Tarih: 19 Mayıs 2023
Beden: Boy:165cm

Yorum: Çok güzel bir ürün
İsim: G** N**
Beden: 04 Mart 2024

Yorum: ürün çok şık ve güzel duruyor 👍👍
Tarih: 24 Temmuz 2024
Beden: Boy:173cm

Yorum: Ürün çok güzel beyaz renginide aldık
Tarih: 11 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok

Yorum: Guzel alınabılır
İsim: M** A**
Tarih: 15 Ekim 2023
Beden: Boy:185cm

Yorum: Guzel kaliteli
İsim: U** Y**
Beden: 16 Nisan 2023

Erkek Siyah 3 Düğmeli Modal Polo Yaka Triko T-shirt Dokulu Ribanalı Regular Fit B005009 Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Kalıpları dar mı
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürünümüzün kalıbı Regular Fit'dir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli Alışverişler dileriz.

Soru: Diğer bedenler ne zaman gelir acaba.
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürünün tekrar satışa açılma süreci için net bir tarih iletemiyoruz. Ürün stoklarımız belirli aralıklar ile güncellenmektedir. İstemiş olduğunuz beden üzerine gelerek gelince haber ver butonuna tıklayabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: yıkama yaptığımız zaman çekme yapar mı
Cevap: Değerli müşterimiz, oluşabilecek deformasyonların önüne geçebilmek adına ürünün iç etiketinde bulunan yıkama talimatlarına uyarak yıkama yapmanızı tavsiye ederiz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Soru: Geniş kalıp mı 3XL olanı istiyorum fakat ölçüleri nedir? Kaç kiloya uygun
Cevap: Değerli Müşterimiz, beden bilgileriniz ile ürün detay kısmındaki ''Tüm Özellikleri Gör'' sayfasında yer alan beden tablomuzdan kontrolünü sağlayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Soru: Siyah L beden en kısa sürede gelir mi acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürünün tekrar satışa açılma süreci için net bir tarih iletemiyoruz. Ürün stoklarımız belirli aralıklar ile güncellenmektedir. İstemiş olduğunuz beden üzerine gelerek gelince haber ver butonuna tıklayabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Salam L beden ne zaman geler?

Soru: eşim 110 kılı gobegı var 3 xl cokmu buyuk olur hango beden almalıyız
Cevap: Değerli Müşterimiz, beden bilgileriniz ile ürün detay kısmındaki ''Tüm Özellikleri Gör'' sayfasında yer alan beden tablomuzdan kontrolünü sağlayabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Erkek Siyah 3 Düğmeli Modal Polo Yaka Triko T-shirt Dokulu Ribanalı Regular Fit B005009 Ürüne Ait Fotoğraflar

Erkek Siyah 3 Düğmeli Modal Polo Yaka Triko T-shirt Dokulu Ribanalı Regular Fit B005009 En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü