Erkek Slim Fit Dar Kesim Uzun Kollu %100 Pamuk Keten Doku Çift Cep Spor Yaka Lacivert Gömlek En Ucuzu Nerede Bulunur?
Erkek Slim Fit Dar Kesim Uzun Kollu %100 Pamuk Keten Doku Çift Cep Spor Yaka Lacivert Gömlek Güncel Satış Fiyatı 399.2 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Erkek Slim Fit Dar Kesim Uzun Kollu %100 Pamuk Keten Doku Çift Cep Spor Yaka Lacivert Gömlek Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Erkek Slim Fit Dar Kesim Uzun Kollu %100 Pamuk Keten Doku Çift Cep Spor Yaka Lacivert Gömlek Hakkında yaklaşık 56 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Erkek Slim Fit Dar Kesim Uzun Kollu %100 Pamuk Keten Doku Çift Cep Spor Yaka Lacivert Gömlek Teknik Detaylar
Erkek Slim Fit Dar Kesim Uzun Kollu %100 Pamuk Keten Doku Çift Cep Spor Yaka Lacivert Gömlek Ürününün Satıcısı, Tudors Erkek Slim Fit Dar Kesim Uzun Kollu %100 Pamuk Keten Doku Çift Cep Spor Yaka Lacivert Gömlek ürününü 399.2 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Erkek Slim Fit Dar Kesim Uzun Kollu %100 Pamuk Keten Doku Çift Cep Spor Yaka Lacivert Gömlek Kullanıcı Geri Bildirimleri
399.2 Tl ye satışta olan Erkek Slim Fit Dar Kesim Uzun Kollu %100 Pamuk Keten Doku Çift Cep Spor Yaka Lacivert Gömlek Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
56 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Güzel begendim, 174-69 klio için M aldım takim oldu
İsim: L** K**
Tarih: 29 Mayıs 2024
Beden: Boy:174cm
Satıcı: Tudors
Yorum: Nişanlımın erkek kardeşi için aldım göründüğü gibi geldi güzel duruyor
İsim: F** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 02 Mayıs 2024
Yorum: Rengi canlı kumaşı çok iyi
İsim: M** S**
Tarih: 03 Eylül 2024
Beden: Beden:L
Yorum: cok guzel esim cok begendi
İsim: N** B**
Tarih: 30 Ağustos 2024
Beden: Beden:2XL
Yorum: Çok kaliteli kumaşı kalitesi tam bedeninizi alabilirsiniz
İsim: İ** K**
Beden: 26 Ağustos 2024
Yorum: çok güzel bir gömlek tam oturdu
İsim: Q** Q**
Tarih: 20 Ağustos 2024
Beden: Beden:S
Yorum: Kalıplar baya dar
İsim: **** ****
Tarih: 16 Ağustos 2024
Beden: Boy:158cm
Yorum: Gömlek mi?Tabiki de Tudors
İsim: G** Ç**
Tarih: 15 Ağustos 2024
Beden: Beden:XL
Yorum: rengi kalitesi çok güzel. dikişleri düzgün. bu f irmadan ilk siparişimdir . çok beyendim.seliqeli paketlenmiş. satıcıya teşekkürler
İsim: P** İ**
Tarih: 14 Ağustos 2024
Yorum: kaliteli urun kocama aldim
Tarih: 13 Ağustos 2024
Yorum: güzel beğendik
Tarih: 10 Ağustos 2024
Yorum: modelini beğendim tavsiye ederim
İsim: H** t**
Beden: 09 Ağustos 2024
Yorum: fiyatına göre iyi renkleri kumaşı güzel eşime aldim ama bir beden büyük oldu iade edicem
İsim: Z** T**
Tarih: 09 Ağustos 2024
Yorum: biraz dar kalıp ona göre almalı 1 beden büyük alınmalı
İsim: S** B**
Yorum: kumaşı iyi ama yanlardan daralıyor garip
İsim: E** ş**
Tarih: 07 Ağustos 2024
Beden: Boy:150cm
Yorum: bedeni dar kolları uzun bana olmadı iade edeceğim ama kumaşı kaliteli
İsim: H** O**
Yorum: Gayet kaliteli ve şık sevgilime hediye aldım çok beğendi
İsim: G** K**
Tarih: 06 Ağustos 2024
Yorum: Paketleme güzeldi. Satıcıya teşekkür ederim
İsim: Sahile A.
Tarih: 05 Ağustos 2024
Yorum: normalda m aliram, komentlere esasen L aldim amma boyuk oldu.
İsim: T** U**
Tarih: 27 Temmuz 2024
Yorum: Çok güzel xl giyiyorum slim fitte Xl aldım dar geldi. İade zorunda kaldım satıcı duyarlı tüm emekçiler e teşekkürler...
İsim: Ö** E** Ç**
Tarih: 24 Mayıs 2024
Yorum: çok güzel ama bir beden büyük almak lazımmış
Tarih: 25 Mayıs 2024
Yorum: memnundum anneme de aldım ama fiyat düştü aldıktan sonra o üzdü
İsim: S** T**
Tarih: 15 Mayıs 2024
Yorum: güzel kaliteli kumaşı çok iyi
Tarih: 24 Mart 2024
Yorum: 1.75 boy ve 70 kilo tam oturdu, Kalitesi oldukça güzel.
İsim: Tayfur Ç.
Beden: Beden:M
Yorum: harika her rengini aldım
İsim: E** X**
Tarih: 23 Temmuz 2024
Yorum: Beklediğimden biraz daha ince geldi ama lacivert renk baya koyu siyaha yakın hatta . Bohça için aldım güzeldi
İsim: D** G** Ç**
Tarih: 21 Nisan 2024
Beden: Boy:164cm
Yorum: Çok beğendim kesinlikle tavsiye ederim
Beden: 22 Temmuz 2024
Yorum: Hediye aldım ve çok beğendik
İsim: T** A**
Tarih: 05 Haziran 2024
Yorum: hızlı teslimat
İsim: N** G**
Tarih: 05 Temmuz 2024
Yorum: paketlemesi biraz özensiz di ama ürün güzel olduğu için iade etmedim
Tarih: 03 Haziran 2024
Erkek Slim Fit Dar Kesim Uzun Kollu %100 Pamuk Keten Doku Çift Cep Spor Yaka Lacivert Gömlek Ürüne İlişkin Sorular
Soru: boy 1.82 kilo 82
Cevap: Merhaba, slim fit ürünlerde L beden; oversize, relax fit ve rahat kesim ürünlerde M beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba Bu slim fit dar kesim lacivert gömleği almak istiyorum. Boy 170 Kilo 90 Hangi beden olur?
Cevap: Merhaba, slim fit ürünlerde XL beden; oversize, relax fit ve rahat kesim ürünlerde L beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: kışlık gömlek mi
Cevap: Merhaba, yazlık üründür. Keyifli alışverişler dileriz
Soru: 170 boy 80 kg
Cevap: Merhaba, slim fit ürünlerde XL beden; oversize, relax fit ve rahat kesim ürünlerde L beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 1,67 boy 80 kilo hangi beden olur ....teşekkür ederim
Cevap: Merhaba, slim fit ürünlerde L beden; oversize, relax fit ve rahat kesim ürünlerde M beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba gomleyin beyaz rengi yokmu??
Cevap: Merhaba, stoklarda bulunan tüm renk ve modeller site üzerinde mevcuttur, keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 180 boy 100 kilo hangi beden olur
Cevap: Merhaba, slim fit ürünlerde XXL beden; oversize, relax fit ve rahat kesim ürünlerde XL beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba kolları katlanır ve düğmelimi
Cevap: Merhaba, ürünün kolları katlanabilmektedir, keyifli alışverişler dileriz.
Soru: boy 1.70 kilo 60 kaç beden olur
Cevap: Merhaba, slim fit ürünlerde M beden; oversize, relax fit ve rahat kesim ürünlerde S beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 1.82 boy kilo 80 hangi beden olur
Soru: Boy 190 kilo 95 kaç beden almam lazim
Cevap: Merhaba, slim fit ürünlerde XXL beden; oversize, relax fit ve rahat kesim ürünlerde XL beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 180 boy ,82 kilo kaç beden olur göbek var hafif
Soru: merhaba slim fit dar kesim lacivert gomlekin bedenleri ne zaman stoklani?
Cevap: Merhaba, net bir tarih belli olmamakla beraber satışta olmayan tüm ürün stokları sıklıkla güncellenmektedir. Ürünü favorilerinize ekleyebilir, tekrar stoklara girmesi durumunda haberdar olabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 175 boy kilo 75 kaç beden olur
Soru: 173 75kg hangi beden almalıyım
Soru: 1.88 boy kilo 93 hangi beden?
Soru: Merhaba cep kısımları aksesuar cep mi yoksa normal açılan cepmidir acaba
Cevap: Merhaba normal ceptir
Soru: 75 kiloya hangi beden olur
Cevap: Merhaba, boy ve kilo bilgilerinizi iletebilir misiniz?
Soru: 180 boy 81 kilo hangi beden uygundur sizce
Soru: 1.78 boy kilosu 84 civarı.hafif göbek var. omuzları geniş.eşim şehir dışında o yüzden evdeki gömlekle karşılaştırdım.o da bu tarzda
Erkek Slim Fit Dar Kesim Uzun Kollu %100 Pamuk Keten Doku Çift Cep Spor Yaka Lacivert Gömlek Ürün Resimleri
Erkek Slim Fit Dar Kesim Uzun Kollu %100 Pamuk Keten Doku Çift Cep Spor Yaka Lacivert Gömlek En Uygun Satış Linki
Erkek Slim Fit Dar Kesim Uzun Kollu %100 Pamuk Keten Doku Çift Cep Spor Yaka Lacivert Gömlek Güncel Satış Fiyatı 399.2 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Erkek Slim Fit Dar Kesim Uzun Kollu %100 Pamuk Keten Doku Çift Cep Spor Yaka Lacivert Gömlek Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Erkek Slim Fit Dar Kesim Uzun Kollu %100 Pamuk Keten Doku Çift Cep Spor Yaka Lacivert Gömlek Hakkında yaklaşık 56 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Erkek Slim Fit Dar Kesim Uzun Kollu %100 Pamuk Keten Doku Çift Cep Spor Yaka Lacivert Gömlek Teknik Detaylar
Erkek Slim Fit Dar Kesim Uzun Kollu %100 Pamuk Keten Doku Çift Cep Spor Yaka Lacivert Gömlek Ürününün Satıcısı, Tudors Erkek Slim Fit Dar Kesim Uzun Kollu %100 Pamuk Keten Doku Çift Cep Spor Yaka Lacivert Gömlek ürününü 399.2 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Erkek Slim Fit Dar Kesim Uzun Kollu %100 Pamuk Keten Doku Çift Cep Spor Yaka Lacivert Gömlek Kullanıcı Geri Bildirimleri
399.2 Tl ye satışta olan Erkek Slim Fit Dar Kesim Uzun Kollu %100 Pamuk Keten Doku Çift Cep Spor Yaka Lacivert Gömlek Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
56 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Güzel begendim, 174-69 klio için M aldım takim oldu
İsim: L** K**
Tarih: 29 Mayıs 2024
Beden: Boy:174cm
Yorum: Nişanlımın erkek kardeşi için aldım göründüğü gibi geldi güzel duruyor
İsim: F** K**
Beden: 02 Mayıs 2024
Yorum: Rengi canlı kumaşı çok iyi
İsim: M** S**
Tarih: 03 Eylül 2024
Yorum: cok guzel esim cok begendi
İsim: N** B**
Tarih: 30 Ağustos 2024
Yorum: Çok kaliteli kumaşı kalitesi tam bedeninizi alabilirsiniz
İsim: İ** K**
Beden: 26 Ağustos 2024
Yorum: çok güzel bir gömlek tam oturdu
İsim: Q** Q**
Tarih: 20 Ağustos 2024
Beden: Beden:S
Yorum: Kalıplar baya dar
Tarih: 16 Ağustos 2024
Beden: Boy:158cm
Yorum: Gömlek mi?Tabiki de Tudors
İsim: G** Ç**
Tarih: 15 Ağustos 2024
Yorum: rengi kalitesi çok güzel. dikişleri düzgün. bu f irmadan ilk siparişimdir . çok beyendim.seliqeli paketlenmiş. satıcıya teşekkürler
İsim: P** İ**
Tarih: 14 Ağustos 2024
Yorum: kaliteli urun kocama aldim
Tarih: 13 Ağustos 2024
Yorum: güzel beğendik
Tarih: 10 Ağustos 2024
Yorum: modelini beğendim tavsiye ederim
İsim: H** t**
Beden: 09 Ağustos 2024
Yorum: fiyatına göre iyi renkleri kumaşı güzel eşime aldim ama bir beden büyük oldu iade edicem
İsim: Z** T**
Yorum: biraz dar kalıp ona göre almalı 1 beden büyük alınmalı
İsim: S** B**
Yorum: kumaşı iyi ama yanlardan daralıyor garip
İsim: E** ş**
Beden: Boy:150cm
Yorum: bedeni dar kolları uzun bana olmadı iade edeceğim ama kumaşı kaliteli
İsim: H** O**
Yorum: Gayet kaliteli ve şık sevgilime hediye aldım çok beğendi
İsim: G** K**
Tarih: 06 Ağustos 2024
Yorum: Paketleme güzeldi. Satıcıya teşekkür ederim
İsim: Sahile A.
Tarih: 05 Ağustos 2024
Yorum: normalda m aliram, komentlere esasen L aldim amma boyuk oldu.
İsim: T** U**
Tarih: 27 Temmuz 2024
Yorum: Çok güzel xl giyiyorum slim fitte Xl aldım dar geldi. İade zorunda kaldım satıcı duyarlı tüm emekçiler e teşekkürler...
İsim: Ö** E** Ç**
Yorum: çok güzel ama bir beden büyük almak lazımmış
Tarih: 25 Mayıs 2024
Yorum: memnundum anneme de aldım ama fiyat düştü aldıktan sonra o üzdü
İsim: S** T**
Tarih: 15 Mayıs 2024
Yorum: güzel kaliteli kumaşı çok iyi
Tarih: 24 Mart 2024
Yorum: 1.75 boy ve 70 kilo tam oturdu, Kalitesi oldukça güzel.
İsim: Tayfur Ç.
Beden: Beden:M
Yorum: harika her rengini aldım
İsim: E** X**
Tarih: 23 Temmuz 2024
Yorum: Beklediğimden biraz daha ince geldi ama lacivert renk baya koyu siyaha yakın hatta . Bohça için aldım güzeldi
İsim: D** G** Ç**
Tarih: 21 Nisan 2024
Beden: Boy:164cm
Yorum: Çok beğendim kesinlikle tavsiye ederim
Beden: 22 Temmuz 2024
Yorum: Hediye aldım ve çok beğendik
İsim: T** A**
Tarih: 05 Haziran 2024
Yorum: hızlı teslimat
İsim: N** G**
Tarih: 05 Temmuz 2024
Yorum: paketlemesi biraz özensiz di ama ürün güzel olduğu için iade etmedim
Tarih: 03 Haziran 2024
Erkek Slim Fit Dar Kesim Uzun Kollu %100 Pamuk Keten Doku Çift Cep Spor Yaka Lacivert Gömlek Ürüne İlişkin Sorular
Soru: boy 1.82 kilo 82
Soru: Merhaba Bu slim fit dar kesim lacivert gömleği almak istiyorum. Boy 170 Kilo 90 Hangi beden olur?
Soru: kışlık gömlek mi
Cevap: Merhaba, yazlık üründür. Keyifli alışverişler dileriz
Soru: 170 boy 80 kg
Soru: 1,67 boy 80 kilo hangi beden olur ....teşekkür ederim
Soru: merhaba gomleyin beyaz rengi yokmu??
Cevap: Merhaba, stoklarda bulunan tüm renk ve modeller site üzerinde mevcuttur, keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 180 boy 100 kilo hangi beden olur
Soru: merhaba kolları katlanır ve düğmelimi
Cevap: Merhaba, ürünün kolları katlanabilmektedir, keyifli alışverişler dileriz.
Soru: boy 1.70 kilo 60 kaç beden olur
Cevap: Merhaba, slim fit ürünlerde M beden; oversize, relax fit ve rahat kesim ürünlerde S beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 1.82 boy kilo 80 hangi beden olur
Soru: Boy 190 kilo 95 kaç beden almam lazim
Soru: 180 boy ,82 kilo kaç beden olur göbek var hafif
Soru: merhaba slim fit dar kesim lacivert gomlekin bedenleri ne zaman stoklani?
Cevap: Merhaba, net bir tarih belli olmamakla beraber satışta olmayan tüm ürün stokları sıklıkla güncellenmektedir. Ürünü favorilerinize ekleyebilir, tekrar stoklara girmesi durumunda haberdar olabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 175 boy kilo 75 kaç beden olur
Soru: 173 75kg hangi beden almalıyım
Soru: 1.88 boy kilo 93 hangi beden?
Soru: Merhaba cep kısımları aksesuar cep mi yoksa normal açılan cepmidir acaba
Cevap: Merhaba normal ceptir
Soru: 75 kiloya hangi beden olur
Cevap: Merhaba, boy ve kilo bilgilerinizi iletebilir misiniz?
Soru: 180 boy 81 kilo hangi beden uygundur sizce
Soru: 1.78 boy kilosu 84 civarı.hafif göbek var. omuzları geniş.eşim şehir dışında o yüzden evdeki gömlekle karşılaştırdım.o da bu tarzda
Erkek Slim Fit Dar Kesim Uzun Kollu %100 Pamuk Keten Doku Çift Cep Spor Yaka Lacivert Gömlek Ürün Resimleri
Erkek Slim Fit Dar Kesim Uzun Kollu %100 Pamuk Keten Doku Çift Cep Spor Yaka Lacivert Gömlek En Uygun Satış Linki
Yükleniyor…
www.trendyol.com