Erkek Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Alınır Mı?
Erkek Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Anlık Fiyatı 259.12 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Erkek Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Erkek Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Hakkında yaklaşık 1892 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Erkek Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Teknik Bilgiler
Kısa Kollu, %100 Pamuk, Pike Kumaş, Nefes alır, Serin tutar, Standart Fit Normal Kesim 3 Düğmeli Polo Yaka T-Shirt;Stüdyo Çekimlerinde Renkler Işık Farklılığından Dolayı Değişiklik Gösterebilir.;Online Özel koleksiyonu ürünüdür.;Model Boy: 186 cm Göğüs: 96 cm Bel: 77 cmBasen:99 cm;Numune Bedeni: M;%100 Pamuk; >_x000D_
Erkek Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Ürününün Satıcısı, Avva Erkek Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 ürününü 259.12 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Erkek Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Yorum Ve Değerlendirmeler
259.12 Tl ye satışta olan Erkek Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1892 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: bayildim tam beden
İsim: m** s**
Tarih: 26 Ağustos 2022
Beden: Beden:XL
Satıcı: AVVA
Yorum: Güzel bir ürün bir beden küçük alınabilir kalıpları büyük
İsim: H** Ç**
Tarih: 17 Kasım 2022
Beden: Beden:S
Yorum: tavsiye ederim beden tam oldu
İsim: **** ****
Tarih: 20 Şubat 2023
Yorum: Çok güzel bir ürün tam beden.
İsim: N** Ö**
Tarih: 08 Ocak 2023
Beden: Beden:L
Yorum: Çok beğendim kaliteside güzel bire bir beden alın
İsim: A** Ç**
Tarih: 18 Ekim 2022
Yorum: çok beğendim. bedeni tam oldu
Tarih: 08 Aralık 2022
Yorum: Abime aldım rengi Harika yumusacık
İsim: H** S**
Tarih: 11 Ocak 2023
Beden: Beden:XXL
Yorum: Uygun fiyata güzel ürün, eşime aldım çok beğendi, tam beden
İsim: B** A**
Tarih: 09 Mart 2023
Beden: Beden:M
Yorum: bayıldım eşime hediye almıştım gerçekten çok güzel rengi çok canlı dokusu çok güzel avva kalitesi zaten tartışılmaz. 1.75 boyunda 85 kg m beden aldım tam oldu kesinlikle dar kesim değil
İsim: B** Ö**
Tarih: 04 Aralık 2022
Yorum: Çok güzel bedeninizi alın
İsim: K** Ş**
Tarih: 18 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: Ürün çok güzel kaliteli kesinlikle tavsiye ediyorum eşime aldım çok beğendi
İsim: E** G** a**
Tarih: 15 Ocak 2023
Yorum: Eşime aldım, çok beğendi, kaliteli, tam beden, rengi resimde göründüğü gibi güzel, koyu gri renginide aldık, teşekkürler
Tarih: Elite Üye
Beden: 17 Ekim 2022
Yorum: NİŞANLIMA ALDIM ÇOK BEĞENDİ
Tarih: 24 Ocak 2023
Yorum: kendi bedeninizi alabilirsiniz ama çok slim fit olduğu söylenemez. kalitesi fena değil farklı bir renk.
İsim: M** F** D**
Tarih: 16 Ocak 2023
Yorum: 1 beden küçük almanızı tavsiye ederim. kumaşı gayet iyi.
İsim: E** E**
Tarih: 21 Ocak 2023
Yorum: bir bedeb küçük alın
İsim: s** t**
Beden: 05 Ocak 2023
Yorum: Rengi çok güzel tam bedeninizi alın.
İsim: S** H**
Tarih: 12 Ocak 2023
Yorum: Güzel bir ürün, bedeni tam uydu.
İsim: M** B**
Tarih: 05 Ocak 2023
Yorum: Güzel bir ürün tavsiye ederim tam bedeninizi alın
İsim: Ozgur O.
Tarih: 03 Mayıs 2022
Yorum: Rengi dokusu çok güzel tam beden alabilirsiniz
İsim: T** A**
Tarih: 19 Ocak 2023
Yorum: rengi dokusu cok guzel tam bedenizi alin
İsim: S** Ö**
Tarih: 21 Kasım 2022
Yorum: harika fiyat performans ürünü indirimde aldım tam beden
İsim: E** F**
Tarih: 22 Nisan 2023
Yorum: Fiyata Göre Harika Bir Ürün Tam Yazlık Parça Parça Tam 8 Renk Aldım
İsim: Onur A.
Tarih: 12 Haziran 2023
Yorum: Tam beden alabilirsiniz
İsim: S** A**
Tarih: 01 Ağustos 2022
Yorum: rengi cok guzel tam beden alinabilir
İsim: M** A**
Tarih: 07 Ocak 2023
Beden: Beden:3XL
Yorum: biraz bol bir beden küçük alin
İsim: F** d**
Tarih: 02 Aralık 2022
Yorum: tam yaz rengi
İsim: ü** a** d**
Tarih: 15 Aralık 2022
Yorum: Bir beden küçük alınmalı
İsim: H** K**
Tarih: 16 Mart 2023
Yorum: Başarılı. L giyiyorum normalde bir beden küçük aldım. Normal oldu. Bedeniniz almak şaşırtabilir.
İsim: İ** Ö**
Tarih: 26 Ocak 2023
Yorum: Kalitesi güzel ve hızlı kargo 3 rengini aldım müthiş tam bedeninizi alabilirsiniz
İsim: E** K**
Tarih: 08 Mayıs 2023
Erkek Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Akıllarda Kalan Sorular
Soru: Hangi kargo
Cevap: Değerli Müşterimiz, Aras Kargo ve Trendyol Ekspres kargo ile gönderim sağlamaktayız. İyi günler dileriz.
Soru: Avva’nın 4 al 3 öde kampanyası neden var olduğu halde uygulanmıyor acaba
Cevap: Merhaba, ilgili sorularınızı Hesabım -Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek iletmenizi rica ediyoruz.
Soru: Avvanın sadece bu ürününde 4 al 3 öde kampanyası uygulanmıyor sebebi nedir acaba öğrenebilir miyim
Cevap: Merhaba, ilgili sorularınızı Hesabım -Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek iletmenizi rica ediyoruz.
Soru: boy 185 kilo 155 hangi beden almalıyım
Cevap: Değerli Müşterimiz, paylaşmış olduğunuz kilo,boy vb. ölçüler vücut yapısına göre değişiklik sağladığından dolayı sizleri yanlış yönlendirmemize sebep olacaktır. ‘’Beden tablosu’’ butonuna tıklayarak bel-basen-göğüs gibi beden ölçülerinize göre inceleyip karar vermenizi öneririz. İlginiz için teşekkür eder, keyifli günler dileriz.
Soru: Merhaba 1.73 boy 71 kilo hangi beden olur? Teşekkürler
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda S-31 beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: 1.84 boy 107 kg hangi beden uygun olur
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda XL beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: 172 boy 55 kilo hangi beden olur acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, paylaşmış olduğunuz kilo, boy vb. ölçüler vücut yapısına göre değişiklik sağladığından dolayı sizleri yanlış yönlendirmemize sebep olacaktır. ‘’Beden tablosu’’ butonuna tıklayarak bel-basen-göğüs gibi beden ölçülerinize göre inceleyip karar vermenizi öneririz. İlginiz için teşekkür eder, keyifli günler dileriz.
Soru: Canlı renk mi?
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtmiş olduğunuz ürünümüz; Turuncu renktedir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: 61 kg 1.82 boy için hangi beden uygun olur acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda XS beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: boy 1.90 kilo 124 hangi beden uygun
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda 38 beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: 1.76 boy 78 kilo kaç beden almalıyım
Cevap: Değerli Müşterimiz, paylaşmış olduğunuz kilo, boy vb. ölçüler vücut yapısına göre değişiklik sağladığından dolayı sizleri yanlış yönlendirmemize sebep olacaktır. ‘’Beden tablosu’’ butonuna tıklayarak bel-basen-göğüs gibi beden ölçülerinize göre inceleyip karar vermenizi öneririz. İlginiz için teşekkür eder, keyifli günler dileriz.
Soru: Boy 1.75 kilo 80 hangi beden olur
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda L beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: Merhaba boyum 1.80 kg 80 hangi beden olur
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda L beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: 1.75 boy 77 kilo kaç beden olur
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda M beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: 176 boy kilo 90 kaç beden almalıyım
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda XL beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: nekadar geç veriyorsunuz 5 gün sonra biraz seri lütfen
Cevap: Merhaba, Kampanya yoğunluğumuzdan kaynaklı gecikmeler yaşanmaktadır. Siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet vermek adına en kısa sürede siparişiniz kargoya teslim edilecektir. Anlayışınız için teşekkür eder, İyi günler dileriz.
Soru: 1.78 boy 98 kilo hangi beden tavsiye edersiniz
Soru: ürün regular fitmi rahat kalıpmı benim boyum 1.65 kilom 87 91 kiloyum hangi beden olur bana mankenin üzerindeki beden ney
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda L-33 beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: Bu ürün rağmen diyor 175 boy 70 kilo hangi beden almamız gerekiyor
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda M beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: 1.80 boy 65 kilo hangi beden ideal?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda S beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Erkek Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Resim Galerisi
Erkek Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 En Uygun Satış Linki
Erkek Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Anlık Fiyatı 259.12 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Erkek Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Erkek Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Hakkında yaklaşık 1892 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Erkek Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Teknik Bilgiler
Kısa Kollu, %100 Pamuk, Pike Kumaş, Nefes alır, Serin tutar, Standart Fit Normal Kesim 3 Düğmeli Polo Yaka T-Shirt;Stüdyo Çekimlerinde Renkler Işık Farklılığından Dolayı Değişiklik Gösterebilir.;Online Özel koleksiyonu ürünüdür.;Model Boy: 186 cm Göğüs: 96 cm Bel: 77 cmBasen:99 cm;Numune Bedeni: M;%100 Pamuk; >_x000D_
Erkek Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Ürününün Satıcısı, Avva Erkek Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 ürününü 259.12 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Erkek Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Yorum Ve Değerlendirmeler
259.12 Tl ye satışta olan Erkek Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1892 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: bayildim tam beden
İsim: m** s**
Tarih: 26 Ağustos 2022
Yorum: Güzel bir ürün bir beden küçük alınabilir kalıpları büyük
İsim: H** Ç**
Tarih: 17 Kasım 2022
Yorum: tavsiye ederim beden tam oldu
Tarih: 20 Şubat 2023
Yorum: Çok güzel bir ürün tam beden.
İsim: N** Ö**
Tarih: 08 Ocak 2023
Yorum: Çok beğendim kaliteside güzel bire bir beden alın
İsim: A** Ç**
Tarih: 18 Ekim 2022
Yorum: çok beğendim. bedeni tam oldu
Tarih: 08 Aralık 2022
Yorum: Abime aldım rengi Harika yumusacık
İsim: H** S**
Tarih: 11 Ocak 2023
Beden: Beden:XXL
Yorum: Uygun fiyata güzel ürün, eşime aldım çok beğendi, tam beden
İsim: B** A**
Tarih: 09 Mart 2023
Yorum: bayıldım eşime hediye almıştım gerçekten çok güzel rengi çok canlı dokusu çok güzel avva kalitesi zaten tartışılmaz. 1.75 boyunda 85 kg m beden aldım tam oldu kesinlikle dar kesim değil
İsim: B** Ö**
Tarih: 04 Aralık 2022
Yorum: Çok güzel bedeninizi alın
İsim: K** Ş**
Tarih: 18 Nisan 2023
Yorum: Ürün çok güzel kaliteli kesinlikle tavsiye ediyorum eşime aldım çok beğendi
İsim: E** G** a**
Tarih: 15 Ocak 2023
Yorum: Eşime aldım, çok beğendi, kaliteli, tam beden, rengi resimde göründüğü gibi güzel, koyu gri renginide aldık, teşekkürler
Beden: 17 Ekim 2022
Yorum: NİŞANLIMA ALDIM ÇOK BEĞENDİ
Tarih: 24 Ocak 2023
Yorum: kendi bedeninizi alabilirsiniz ama çok slim fit olduğu söylenemez. kalitesi fena değil farklı bir renk.
İsim: M** F** D**
Tarih: 16 Ocak 2023
Yorum: 1 beden küçük almanızı tavsiye ederim. kumaşı gayet iyi.
İsim: E** E**
Tarih: 21 Ocak 2023
Yorum: bir bedeb küçük alın
İsim: s** t**
Beden: 05 Ocak 2023
Yorum: Rengi çok güzel tam bedeninizi alın.
İsim: S** H**
Tarih: 12 Ocak 2023
Yorum: Güzel bir ürün, bedeni tam uydu.
İsim: M** B**
Tarih: 05 Ocak 2023
Yorum: Güzel bir ürün tavsiye ederim tam bedeninizi alın
İsim: Ozgur O.
Tarih: 03 Mayıs 2022
Yorum: Rengi dokusu çok güzel tam beden alabilirsiniz
İsim: T** A**
Tarih: 19 Ocak 2023
Yorum: rengi dokusu cok guzel tam bedenizi alin
İsim: S** Ö**
Tarih: 21 Kasım 2022
Yorum: harika fiyat performans ürünü indirimde aldım tam beden
İsim: E** F**
Tarih: 22 Nisan 2023
Yorum: Fiyata Göre Harika Bir Ürün Tam Yazlık Parça Parça Tam 8 Renk Aldım
İsim: Onur A.
Tarih: 12 Haziran 2023
Yorum: Tam beden alabilirsiniz
İsim: S** A**
Tarih: 01 Ağustos 2022
Yorum: rengi cok guzel tam beden alinabilir
İsim: M** A**
Tarih: 07 Ocak 2023
Beden: Beden:3XL
Yorum: biraz bol bir beden küçük alin
İsim: F** d**
Tarih: 02 Aralık 2022
Yorum: tam yaz rengi
İsim: ü** a** d**
Tarih: 15 Aralık 2022
Yorum: Bir beden küçük alınmalı
İsim: H** K**
Tarih: 16 Mart 2023
Yorum: Başarılı. L giyiyorum normalde bir beden küçük aldım. Normal oldu. Bedeniniz almak şaşırtabilir.
İsim: İ** Ö**
Tarih: 26 Ocak 2023
Yorum: Kalitesi güzel ve hızlı kargo 3 rengini aldım müthiş tam bedeninizi alabilirsiniz
İsim: E** K**
Tarih: 08 Mayıs 2023
Erkek Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Akıllarda Kalan Sorular
Soru: Hangi kargo
Cevap: Değerli Müşterimiz, Aras Kargo ve Trendyol Ekspres kargo ile gönderim sağlamaktayız. İyi günler dileriz.
Soru: Avva’nın 4 al 3 öde kampanyası neden var olduğu halde uygulanmıyor acaba
Soru: Avvanın sadece bu ürününde 4 al 3 öde kampanyası uygulanmıyor sebebi nedir acaba öğrenebilir miyim
Soru: boy 185 kilo 155 hangi beden almalıyım
Cevap: Değerli Müşterimiz, paylaşmış olduğunuz kilo,boy vb. ölçüler vücut yapısına göre değişiklik sağladığından dolayı sizleri yanlış yönlendirmemize sebep olacaktır. ‘’Beden tablosu’’ butonuna tıklayarak bel-basen-göğüs gibi beden ölçülerinize göre inceleyip karar vermenizi öneririz. İlginiz için teşekkür eder, keyifli günler dileriz.
Soru: Merhaba 1.73 boy 71 kilo hangi beden olur? Teşekkürler
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda S-31 beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: 1.84 boy 107 kg hangi beden uygun olur
Soru: 172 boy 55 kilo hangi beden olur acaba
Soru: Canlı renk mi?
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtmiş olduğunuz ürünümüz; Turuncu renktedir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: 61 kg 1.82 boy için hangi beden uygun olur acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda XS beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: boy 1.90 kilo 124 hangi beden uygun
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda 38 beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: 1.76 boy 78 kilo kaç beden almalıyım
Soru: Boy 1.75 kilo 80 hangi beden olur
Soru: Merhaba boyum 1.80 kg 80 hangi beden olur
Soru: 1.75 boy 77 kilo kaç beden olur
Soru: 176 boy kilo 90 kaç beden almalıyım
Soru: nekadar geç veriyorsunuz 5 gün sonra biraz seri lütfen
Cevap: Merhaba, Kampanya yoğunluğumuzdan kaynaklı gecikmeler yaşanmaktadır. Siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet vermek adına en kısa sürede siparişiniz kargoya teslim edilecektir. Anlayışınız için teşekkür eder, İyi günler dileriz.
Soru: 1.78 boy 98 kilo hangi beden tavsiye edersiniz
Soru: ürün regular fitmi rahat kalıpmı benim boyum 1.65 kilom 87 91 kiloyum hangi beden olur bana mankenin üzerindeki beden ney
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda L-33 beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Soru: Bu ürün rağmen diyor 175 boy 70 kilo hangi beden almamız gerekiyor
Soru: 1.80 boy 65 kilo hangi beden ideal?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda S beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.
Erkek Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Resim Galerisi
Erkek Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 En Uygun Satış Linki
Yükleniyor…
www.trendyol.com