Erkek Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Alınmaya Değer Mi ?

Yaprak

Yeni Üye
BaYaN
15 Eyl 2023
542
0
0
Erkek Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Alınır Mı?
Erkek Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Anlık Fiyatı 259.12 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Erkek Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

Erkek Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Hakkında yaklaşık 1892 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

Erkek Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Teknik Bilgiler

Kısa Kollu, %100 Pamuk, Pike Kumaş, Nefes alır, Serin tutar, Standart Fit Normal Kesim 3 Düğmeli Polo Yaka T-Shirt;Stüdyo Çekimlerinde Renkler Işık Farklılığından Dolayı Değişiklik Gösterebilir.;Online Özel koleksiyonu ürünüdür.;Model Boy: 186 cm Göğüs: 96 cm Bel: 77 cmBasen:99 cm;Numune Bedeni: M;%100 Pamuk; >_x000D_

Erkek Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Ürününün Satıcısı, Avva Erkek Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 ürününü 259.12 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Erkek Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Yorum Ve Değerlendirmeler
259.12 Tl ye satışta olan Erkek Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1892 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: bayildim tam beden
İsim: m** s**
Tarih: 26 Ağustos 2022
Beden: Beden:XL
Satıcı: AVVA

Yorum: Güzel bir ürün bir beden küçük alınabilir kalıpları büyük
İsim: H** Ç**
Tarih: 17 Kasım 2022
Beden: Beden:S

Yorum: tavsiye ederim beden tam oldu
İsim: **** ****
Tarih: 20 Şubat 2023

Yorum: Çok güzel bir ürün tam beden.
İsim: N** Ö**
Tarih: 08 Ocak 2023
Beden: Beden:L

Yorum: Çok beğendim kaliteside güzel bire bir beden alın
İsim: A** Ç**
Tarih: 18 Ekim 2022

Yorum: çok beğendim. bedeni tam oldu
Tarih: 08 Aralık 2022

Yorum: Abime aldım rengi Harika yumusacık
İsim: H** S**
Tarih: 11 Ocak 2023
Beden: Beden:XXL

Yorum: Uygun fiyata güzel ürün, eşime aldım çok beğendi, tam beden
İsim: B** A**
Tarih: 09 Mart 2023
Beden: Beden:M

Yorum: bayıldım eşime hediye almıştım gerçekten çok güzel rengi çok canlı dokusu çok güzel avva kalitesi zaten tartışılmaz. 1.75 boyunda 85 kg m beden aldım tam oldu kesinlikle dar kesim değil
İsim: B** Ö**
Tarih: 04 Aralık 2022

Yorum: Çok güzel bedeninizi alın
İsim: K** Ş**
Tarih: 18 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok

Yorum: Ürün çok güzel kaliteli kesinlikle tavsiye ediyorum eşime aldım çok beğendi
İsim: E** G** a**
Tarih: 15 Ocak 2023

Yorum: Eşime aldım, çok beğendi, kaliteli, tam beden, rengi resimde göründüğü gibi güzel, koyu gri renginide aldık, teşekkürler
Tarih: Elite Üye
Beden: 17 Ekim 2022

Yorum: NİŞANLIMA ALDIM ÇOK BEĞENDİ
Tarih: 24 Ocak 2023

Yorum: kendi bedeninizi alabilirsiniz ama çok slim fit olduğu söylenemez. kalitesi fena değil farklı bir renk.
İsim: M** F** D**
Tarih: 16 Ocak 2023

Yorum: 1 beden küçük almanızı tavsiye ederim. kumaşı gayet iyi.
İsim: E** E**
Tarih: 21 Ocak 2023

Yorum: bir bedeb küçük alın
İsim: s** t**
Tarih: Elite Üye
Beden: 05 Ocak 2023

Yorum: Rengi çok güzel tam bedeninizi alın.
İsim: S** H**
Tarih: 12 Ocak 2023

Yorum: Güzel bir ürün, bedeni tam uydu.
İsim: M** B**
Tarih: 05 Ocak 2023

Yorum: Güzel bir ürün tavsiye ederim tam bedeninizi alın
İsim: Ozgur O.
Tarih: 03 Mayıs 2022

Yorum: Rengi dokusu çok güzel tam beden alabilirsiniz
İsim: T** A**
Tarih: 19 Ocak 2023

Yorum: rengi dokusu cok guzel tam bedenizi alin
İsim: S** Ö**
Tarih: 21 Kasım 2022

Yorum: harika fiyat performans ürünü indirimde aldım tam beden
İsim: E** F**
Tarih: 22 Nisan 2023

Yorum: Fiyata Göre Harika Bir Ürün Tam Yazlık Parça Parça Tam 8 Renk Aldım
İsim: Onur A.
Tarih: 12 Haziran 2023

Yorum: Tam beden alabilirsiniz
İsim: S** A**
Tarih: 01 Ağustos 2022

Yorum: rengi cok guzel tam beden alinabilir
İsim: M** A**
Tarih: 07 Ocak 2023
Beden: Beden:3XL

Yorum: biraz bol bir beden küçük alin
İsim: F** d**
Tarih: 02 Aralık 2022

Yorum: tam yaz rengi
İsim: ü** a** d**
Tarih: 15 Aralık 2022

Yorum: Bir beden küçük alınmalı
İsim: H** K**
Tarih: 16 Mart 2023

Yorum: Başarılı. L giyiyorum normalde bir beden küçük aldım. Normal oldu. Bedeniniz almak şaşırtabilir.
İsim: İ** Ö**
Tarih: 26 Ocak 2023

Yorum: Kalitesi güzel ve hızlı kargo 3 rengini aldım müthiş tam bedeninizi alabilirsiniz
İsim: E** K**
Tarih: 08 Mayıs 2023

Erkek Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Akıllarda Kalan Sorular

Soru: Hangi kargo
Cevap: Değerli Müşterimiz, Aras Kargo ve Trendyol Ekspres kargo ile gönderim sağlamaktayız. İyi günler dileriz.

Soru: Avva’nın 4 al 3 öde kampanyası neden var olduğu halde uygulanmıyor acaba
Cevap: Merhaba, ilgili sorularınızı Hesabım -Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek iletmenizi rica ediyoruz.

Soru: Avvanın sadece bu ürününde 4 al 3 öde kampanyası uygulanmıyor sebebi nedir acaba öğrenebilir miyim
Cevap: Merhaba, ilgili sorularınızı Hesabım -Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek iletmenizi rica ediyoruz.

Soru: boy 185 kilo 155 hangi beden almalıyım
Cevap: Değerli Müşterimiz, paylaşmış olduğunuz kilo,boy vb. ölçüler vücut yapısına göre değişiklik sağladığından dolayı sizleri yanlış yönlendirmemize sebep olacaktır. ‘’Beden tablosu’’ butonuna tıklayarak bel-basen-göğüs gibi beden ölçülerinize göre inceleyip karar vermenizi öneririz. İlginiz için teşekkür eder, keyifli günler dileriz.

Soru: Merhaba 1.73 boy 71 kilo hangi beden olur? Teşekkürler
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda S-31 beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.

Soru: 1.84 boy 107 kg hangi beden uygun olur
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda XL beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.

Soru: 172 boy 55 kilo hangi beden olur acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, paylaşmış olduğunuz kilo, boy vb. ölçüler vücut yapısına göre değişiklik sağladığından dolayı sizleri yanlış yönlendirmemize sebep olacaktır. ‘’Beden tablosu’’ butonuna tıklayarak bel-basen-göğüs gibi beden ölçülerinize göre inceleyip karar vermenizi öneririz. İlginiz için teşekkür eder, keyifli günler dileriz.

Soru: Canlı renk mi?
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtmiş olduğunuz ürünümüz; Turuncu renktedir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.

Soru: 61 kg 1.82 boy için hangi beden uygun olur acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda XS beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.

Soru: boy 1.90 kilo 124 hangi beden uygun
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda 38 beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.

Soru: 1.76 boy 78 kilo kaç beden almalıyım
Cevap: Değerli Müşterimiz, paylaşmış olduğunuz kilo, boy vb. ölçüler vücut yapısına göre değişiklik sağladığından dolayı sizleri yanlış yönlendirmemize sebep olacaktır. ‘’Beden tablosu’’ butonuna tıklayarak bel-basen-göğüs gibi beden ölçülerinize göre inceleyip karar vermenizi öneririz. İlginiz için teşekkür eder, keyifli günler dileriz.

Soru: Boy 1.75 kilo 80 hangi beden olur
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda L beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.

Soru: Merhaba boyum 1.80 kg 80 hangi beden olur
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda L beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.

Soru: 1.75 boy 77 kilo kaç beden olur
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda M beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.

Soru: 176 boy kilo 90 kaç beden almalıyım
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda XL beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.

Soru: nekadar geç veriyorsunuz 5 gün sonra biraz seri lütfen
Cevap: Merhaba, Kampanya yoğunluğumuzdan kaynaklı gecikmeler yaşanmaktadır. Siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet vermek adına en kısa sürede siparişiniz kargoya teslim edilecektir. Anlayışınız için teşekkür eder, İyi günler dileriz.

Soru: 1.78 boy 98 kilo hangi beden tavsiye edersiniz

Soru: ürün regular fitmi rahat kalıpmı benim boyum 1.65 kilom 87 91 kiloyum hangi beden olur bana mankenin üzerindeki beden ney
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda L-33 beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.

Soru: Bu ürün rağmen diyor 175 boy 70 kilo hangi beden almamız gerekiyor
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda M beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.

Soru: 1.80 boy 65 kilo hangi beden ideal?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda S beden uygun görülmektedir. Beden önerileri tavsiye niteliğinde olup vücut ölçülerine göre değişiklik gösterebilir. İlginiz için teşekkür eder, Keyifli günler dileriz.

Erkek Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 Resim Galerisi

Erkek Turuncu Polo Yaka T-shirt %100 Pamuk Serin Tutan Regular Fit E001004 En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü