Esin Çepni

Selam millet

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Aybike

Kısaca eklemek gerekirse

- Çaykur Rizespor'un kalecisi Zafer Görgen 'le aşkı çok kısa ömürlü olan Esin Çepni bu sefer de gönlünü Alanyaspor'un yıldız futbolcusuna kaptırdı!
- Kütahya'da Türkiye'nin ilk ve tek kadın Ticaret Odası Başkanı seçilen Gürok Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Esin Güral Argat ve eşi Sayın İhsan Argat 'ı resmi konutlarında ağırlayan Büyükelçimiz Dr
- Sosyal medyadan birbirlerini takip etmeyi bırakan Esin ve Zafer ikilisi haklarında çıkan "ayrıldılar" iddialarını da böylelikle doğrulamış oldu

İşine yarar umarım

Herkese merhaba

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

İlgili olarak

- Sosyal medyadan birbirlerini takip etmeyi bırakan Esin ve Zafer ikilisi haklarında çıkan "ayrıldılar" iddialarını da böylelikle doğrulamış oldu
- Çaykur Rizespor'un kalecisi Zafer Görgen 'le aşkı çok kısa ömürlü olan Esin Çepni bu sefer de gönlünü Alanyaspor'un yıldız futbolcusuna kaptırdı!

İşine yaraması umuduyla

Merhaba arkadaşlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Aybike

Bu bağlamda ek olarak

- Ağustos 2022'de Op. Dr. Fakı Akın tarafından Esin hanıma Rny Gastrik Bypass tipi mide küçültme operasyonu uygulandı

İşine yaraması beni sevindirir

Merhaba, umarım her şey yolundadır

@Aybike anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Kısaca eklemek gerekirse

Umarım ihtiyacını karşılar

benzerkonular_benzer_konular