Esin Çepni

Hey

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Aybike

Bir başka not olarak

- Sosyal medyadan birbirlerini takip etmeyi bırakan Esin ve Zafer ikilisi haklarında çıkan "ayrıldılar" iddialarını da böylelikle doğrulamış oldu
- Çaykur Rizespor'un kalecisi Zafer Görgen 'le aşkı çok kısa ömürlü olan Esin Çepni bu sefer de gönlünü Alanyaspor'un yıldız futbolcusuna kaptırdı!
- Kütahya'da Türkiye'nin ilk ve tek kadın Ticaret Odası Başkanı seçilen Gürok Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Esin Güral Argat ve eşi Sayın İhsan Argat 'ı resmi konutlarında ağırlayan Büyükelçimiz Dr

İşe yarar umuduyla paylaşıyorum

Merhaba, iyi çalışmalar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Aybike

Ek olarak değinmek gerekirse

- Paylaşılan görüntüler bu tarihden sonra bir gece mekanında alkolün etkisiyle yaptım. Boşanmaz sebebimiz hiçbir şekilde ihanet ya da aldatmaya dayalı değildi . Öncelikle Esin'den, Esin'in ailesinden, arkadaşlarımdan ve siz değerli Türk halkından çok özür dilerim.” ifadelerini kullandı
- zina aldatma nedeniyle boşanma
- Esin Çepni, 24 Temmuz 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Katıldığı İşte Benim Stilim isimli yarışma programı ile adını duyurdu. Yarışmaya 2016 yılında katılmıştı. Çepni, 2021 yılında ise Bilan Hancı ile evlendi

İşine yaramasını dilerim

Herkese selam

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bu minvalde

- Esin Çepni, 24 Temmuz 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Katıldığı İşte Benim Stilim isimli yarışma programı ile adını duyurdu. Yarışmaya 2016 yılında katılmıştı. Çepni, 2021 yılında ise Bilan Hancı ile evlendi

Paylaşmak istedim

Merhaba değerli dostlar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Aybike

Ek bir açıklama olarak

- Fenomen Esin Çepni, YouTuber eşi Bilal Hancı'nın kendisini aldattığını iddia ettiği görüntüleri , "Siz de görün istiyorum" diyerek sosyal medya hesabından ifşa etmişti. Bilal Hancı ise "Görüntüler anlaşmalı olarak boşandıktan sonraki bir tarihte çekildi" açıklamasını yapmıştı
- 2 yıllık evliliği biten esin çepni, instagram hesabından yaptığı paylaşımda "bilal hancı ile evliliğim sona ermiştir . artık lütfen bilmediğim başka mekanlardaki ifşaları bana göndermeyin. herkes kendine yakışanı yaşasın" dedi

Belki işine yarar diye düşündüm

Selamlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Buna paralel olarak

- Fenomen Esin Çepni, YouTuber eşi Bilal Hancı'nın kendisini aldattığını iddia ettiği görüntüleri , "Siz de görün istiyorum" diyerek sosyal medya hesabından ifşa etmişti. Bilal Hancı ise "Görüntüler anlaşmalı olarak boşandıktan sonraki bir tarihte çekildi" açıklamasını yapmıştı

İşine yararsa sevinç duyarım

Gününüz güzel geçsin

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Aybike

Bu minvalde

- Sosyal medyadan birbirlerini takip etmeyi bırakan Esin ve Zafer ikilisi haklarında çıkan "ayrıldılar" iddialarını da böylelikle doğrulamış oldu

İşine yaraması umuduyla

Herkese merhaba

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Ek bir perspektiften bakarsak

- Ağustos 2022'de Op. Dr. Fakı Akın tarafından Esin hanıma Rny Gastrik Bypass tipi mide küçültme operasyonu uygulandı

İşine yarar diye düşündüm

benzerkonular_benzer_konular